Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 11:51   #1771
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

aaaa! i jeszcze jedno spryciule ,pięknie wybrnęłyście z tematu z tym "słowem na P"

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Wyszedł typowo sernikowo, z tym że oczywiście bardziej szlachetnie niż te kupne bo na bdb twarożku no i prawdziwej wanilii. Ja robiłam z tego przepisu.

http://ww.mojewypieki.com/przepis/sernik-tradycyjny
..... kocham ten blog , i już mam ochotę na to Twój bardziej szlachetny sernik
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
mąż na siłowni. o 16 moja nieoficjalna impreza po doktoratowa dla rodzinki.
a w ogóle mąż mnie wczoraj rozwalił i mówi żeby sie do niego zwracać doktorowy bo skoro do bab co mają mężów dr mówi się doktorowa to on chce być doktorowy
to życzę udanej imprezki z "panem doktorowym" -cwany.cwany....

Cytat:
dziewczyny a tak z innej beczki może za wcześnie ale jakie wanienki do mycia planujecie?
bo widziałam jakieś anatomiczne?
ja mam normalną wanienkę dla dziecka z tym ,że na stojaku - i dla mnie ten stojak jest ważny bo wtedy nie boli tak kręgosłup, a jak na początku niemowlaka się myje chwilkę to potem -jak podrośnie - to trwa to nieeeco dłużej,bo dziecko się nie tylko myje ale i bawi,pryska ,chlapie no i wiem ,że reszta dzieci będzie pomagać się "bawić " a więc wszystko wokół będzie mokre ... a na stół czy inne meble nie chcę stawiać ....

mój tż też na siłce , ja troszkę ogarniam dom i bawię się lego ,a potem mała imprezka ,a wieczorkiem o 20.30 zaczyna się gala boksu -kliczko walczy no i mam obiecane sushi
Stary 2012-11-10, 11:56   #1772
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
nikt mu nie podskoczy bo jest dobrze zbudowany a ja się czuję jakbym miała własnego bodygarda drechy, które stoją pod klatka mówią nam dzieńdobry

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
a tu nagle poproszę panią (udawałam, że nie słyszę) tak, tak Panią z drugiego rzędu w białej bluzce, żeby podeszła i pokazała resuscytację............. .................
I co, pokazałaś? Ja bym zbladła. Bo w teorii niby wiem, tyle szkoleń było, ale na fantomie nigdy nie próbowałam, ani na żywej osobie tym bardziej
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 11:59   #1773
monicca1989
Zakorzenienie

Dziewczyny powiedzcie jakie minusy miałby dla Was ten wózek. Ponieważ mocno zastanawiam się nad zakupem, jest promocja w nowo otwartym Smyku za 1465zł

http://allegro.pl/leo-wozek-evo-grac...760505623.html
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 12:01   #1774
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Super, gratulacje.
Co ile macie wizyty u gina? Ja właśnie co m-c, nawet 5 tygodni
Chcę częściej :P
Koleżanka chodziła prywatnie to płaciła co 3 tygodnie, a pod koniec co 2. Ciekawe, czy to ma sens, ale to pewnie kwestia indywidualna.
ja co 4 tygodnie
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Dziewczyny wklejam link i znowu proszę o 3 głosy

http://www.bebiklub.pl/home/konkursy...ter=cierp1enie
zaglosowane
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
pewnie jak jest ksiazkowa ciaza to bez sensu. jak sa jakiekolwiek problemy - jest sens.
chodze co dwa tygodnie. placimy ciezka kase (240 zl/wizyta) ale nie wyobrazam sobie inaczej....
o kurcze... a dlaczego tak dużo za wizytę?
Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
a w ogóle to mam do was pytanie: czym myjecie panele podłogowe??
mam ciemne i mimo że myję ścierką "na kolanach" nie mopem to zostają smugi
ja używam ajax floral fiesta. Z tym, że panele zawsze myję zgodnie z kierunkiem słojów "drewna" I nie myję ścierką, tylko mopem - takim z gąbki, odciśniętym maksymalnie z wody I wyglądaja ładnie
Stary 2012-11-10, 12:10   #1775
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dziewczyny a tak z innej beczki może za wcześnie ale jakie wanienki do mycia planujecie?
my mieliśmy i normalną na stojaku i anatomiczną, w normalnej kąpaliśmy maluszka, a anatomiczna służyła na później, obie się sprawdziły
teraz będziemy miały zwykłą, bo kiedyś podczas mycia stanęłam na nią i pękła.

Cytat:
czny maluch i dla tych dziewczyn, które napisały, że się siedzi i się słucha to więc siedziałam i grzecznie słuchałam a tu nagle poproszę panią (udawałam, że nie słyszę) tak, tak Panią z drugiego rzędu w białej bluzce, żeby podeszła i pokazała resuscytację............. .................
haha i co dalej?

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
aaaa! i jeszcze jedno spryciule ,pięknie wybrnęłyście z tematu z tym "słowem na P"
hehe będzie słowo na "P"
rozmowa o "sam wiesz o czym" na literę "sama wiesz którą"

Stary 2012-11-10, 12:16   #1776
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
ja używam ajax floral fiesta. Z tym, że panele zawsze myję zgodnie z kierunkiem słojów "drewna" I nie myję ścierką, tylko mopem - takim z gąbki, odciśniętym maksymalnie z wody I wyglądaja ładnie
chyba zakupię tego mopa, mam takiego z mikrofibry
dzięki za podpowiedź

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

pani22ka- fakt 240 zł za wizytę to faktycznie " kupa" kasy
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 12:17   #1777
monicca1989
Zakorzenienie

Strippi
zagłosowane

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 12:24   #1778
alliw
Zadomowienie

Cześć weekendowo

Cytat:
Oglądacie Lekarzy??
Matko, ja obejrzałam teraz zaległy 10 odcinek i 11
masakra, 6 chusteczek mokrych, zalewałam się łzami, oczy teraz czerwone
a 12 przede mną
Strasznie lubię ten serial i na każdym odcinku uronię łzę, ale 10 i 11 to już atak łez, aż się zanosiłam
Oglądam, ale traktuję z przymrużeniem oka, bo faktycznie za bardzo cukierkowy Ale za to kręcony w moim ukochanym Toruniu

Cytat:
Dziewczyny ryczeć mi się chce

żałuję, że poszłam do tego szpitala... wolałam żyć w nieświadomości a teraz tak się boję porodu, że chyba się zatnę i nie urodzę
ja chyba bardziej boję się samego bycia w szpitalu (nigdy nie byłam, tzn tylko w odwiedzinach). Bólu tez się boję, ale co tam damy radę

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Od samego początku pisałam, że czuję że dziewczynka będzie. No i co i dziś potwierdziło się co będziemy mieć więc jest 100% dziewczynka
cieszymy się cieszymy

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
witam po raz drugi. jestem po wizycie już wiadomo, że na 100% chłopak wystawił "ptaszka" waży aż 17 dkg zdrów jak ryba. kolejna wizyta 14.12

Cytat:
...a więc :
wczoraj byłam na połówkowym,przed tym zjadłam -tak jak doradzałyście "coś "czekoladowego... no i biada tym ,które to podpowiedziały ... okazało się ,że mam pinponga w brzuchu i to z adhd ... tak mi skakał,że lekarz przerwał badanie i poprosił abym zaczekała 30 min aby troszkę przez ten czas się zmęczył.... , po tym czasie wróciłam i dokończył badanko...
mały zdrowy ,wszystko na miejscu , ważył 607 g czyli normalnie -jak pisałam wcześniej. tylko pomyliłam tygodnie -wczoraj był 22 t 6 d (a nie 23t6d)...
pingpong super, że wszytko gra i buczy

Cytat:
A ja wlasnie ogladam moj ukochany serial. powtorki na Jedynce - DOM. pierwszy raz (przez ciaze i ciazowo bedzie mi sie kojarzyc) od poczatku. jestem zachwycona.
uwielbiam

Strippi zagłosowałam
Sorceresss mam nadzieję że cham z dpd dostanie za swoje
anika_s ja panele myję sidoluxem do paneli, używam mopa, smug za bardzo nie widać, ale i tak od razu mam kocie łapki odbite, bo moje futrzaki muszą sprawdzić czy dobrze umyłam

ciekawe co u moderny, nie odzywa się od kilku dni

Edytowane przez alliw
Czas edycji: 2012-11-10 o 12:25
alliw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 12:25   #1779
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
na zwolnieniu chyba jakis dodatek chorobowy jest.

no a tak z innej beczki stwierdziłam ze zacznę robić porządki bo juz dawno chciałam przegladnąć i wyrzucić kilka rzeczy zaczełam od torebek na prezenty bo mam cala kolekcję i z jednej wyleciała koperta a tam 400zł

leży od roku bo to z gwiazdki najlepsze że nie wiedzialam od kogo dopiero po dochodzeniu wyszło że to mąż dostał od szefa
oooo ja też chcę taką niespodziankę

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a oto co dostaliśmy od teściowej, w końcu jestem we Wro i mogę zrobić fotki

świetne

Cytat:
Dziewczyny ryczeć mi się chce
Byłam w szpitalu odwiedzić bratową po porodzie i się przeraziłam. Słyszałam jak jakaś dziewczyna rodziła, okropnie krzyczała słychać było na całym oddziale jakoś mnie to strasznie uderzyło, bo chyba sobie uświadomiłam że to na prawdę okropnie boli i ciężko wytrzymać. Tak się wystraszyłam tym wszystkim że się poryczałam jak głupia. do tej pory nastawiałam się pozytywnie, myślałam że jakoś tam będzie i wytrzymam ale po tych krzykach stwierdziłam, że chyba jednak nie zniosę bólu, który powoduje taki krzyk
żałuję, że poszłam do tego szpitala... wolałam żyć w nieświadomości a teraz tak się boję porodu, że chyba się zatnę i nie urodzę
ja narazie podchodzę to tematu porodu bardzo spokojnie a to tylko dlatego, że nie wiem co mnie czeka

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Nie wiemczy nie koniec podstawówki nawet Po Ostrym Dyżurze to ja prawie na medycynę poszłam
Ale potem pokochałam równie mocno matematykę... i tak zostało, że zamiast lek. med. skończyłam z mgr inż.

Ah, i jakbym sie nie odzywała dłużej to znaczy, że zostałam aresztowana za zabójstwo kuriera z DPD! Zabójstwo z premedytacją! Od kur... tygodnia próbuje mi dostarczyć 2 paczki. W powodach nie dostarczenia podaje np. "awaria samochodu", "brak możliwości awizowania" (jakim kurka cudem???), "szary blok". Niech mi ktoś powie co znaczy SZARY BLOK w języku kurierów??? BTW nasz blok jest żółty! Teraz mu nawet w awarię samochodu nie wierzę! Na koniec... umówiłam się z nim dzisiaj (dzwoniąc w ogóle na centralę bo do dupka nie miałam nr tel, a on sam się ze mną nie kontaktował, bo i po bo?) na 16... i co? Nie ma dziada do tej pory! Więc jak się pojawi to mu urwę jaja i zapakuję w jego paczuszki!

Koleżanki mąż z pracy jeździ w DPD i widzę jaki jest sumienny, a ten dziad?

co za palant takiego to od razu potraktować...

Cytat:
urodzisz, urodzisz. ja mam histerie jak mnie komar ugryzie, wiec nawet nie mysle o tym czym na P. ale moj brat (wredna szuja) zazyczyl sobie filmik z mojej jazdy na porodowke... jego komedie nudza, ale stwierdzil, ze to bedzie komedio-dramat

ooo ja mam w planach niedzielnych. amerykanski, zeby bylo malo roboty

nigdy nie wiem co oni do mnie mowia... poza tym to belkot. ta ich papierologia... powiadomienia o powiadomieniu 3 listami poleconymi dw 4 instytucji a kasy ani widu...

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

o fu%k to ja umre.... mam obsesje dentystowa. zapobiegac a nie leczyc... a tu sie tak nie da
brat muszę przyznać bardzo pomysłowy

Cytat:
Ja też szłam na luzie, przed porodem obejrzałam kilka porodów w necie

oo nieźle, to się namęczyła.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

DZIEWCZYNY PROSZĘ O GŁOSY NA MNIE
NICK CIERP1ENIE, można oddać 3 głosy jednego dnia na tą samą pracę, także jak zaliczy jeden , można kliknąć jeszcze 2 razy

http://www.bebiklub.pl/home/konkursy...ia/?start=3295
głosy poszły wczoraj i dzisiaj

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 12:28   #1780
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość

Oglądam, ale traktuję z przymrużeniem oka, bo faktycznie za bardzo cukierkowy Ale za to kręcony w moim ukochanym Toruniu

No mnie nie chwytają losy głównych bohaterów, tylko pacjentów hihi

no właśnie
Moderna - odezwij się, co tam u Ciebie
Stary 2012-11-10, 12:29   #1781
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
anika_s ja panele myję sidoluxem do paneli, używam mopa, smug za bardzo nie widać, ale i tak od razu mam kocie łapki odbite, bo moje futrzaki muszą sprawdzić czy dobrze umyłam
hehe... to jak bym czytała o sobie Mój duzy kiciek jest zbyt poważny na takie wygłupy i tylko siedząc na parapecie śledzi pracę mopa Ale ten młody... o matyldo... on uwielbia wpadać w poślizgi na wilgotnej podłodze Niby przypadkiem wbiega na mopa i ucieka... a za chwilę znowu
Stary 2012-11-10, 12:55   #1782
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
...a więc :
wczoraj byłam na połówkowym,przed tym zjadłam -tak jak doradzałyście "coś "czekoladowego... no i biada tym ,które to podpowiedziały ... okazało się ,że mam pinponga w brzuchu i to z adhd ... tak mi skakał,że lekarz przerwał badanie i poprosił abym zaczekała 30 min aby troszkę przez ten czas się zmęczył.... , po tym czasie wróciłam i dokończył badanko...
mały zdrowy ,wszystko na miejscu , ważył 607 g czyli normalnie -jak pisałam wcześniej. tylko pomyliłam tygodnie -wczoraj był 22 t 6 d (a nie 23t6d)...
fotka :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1352494306

- od dzisiaj zaczynam 24 tydz.
-dziś dostałam kasę z zusu za pażdziernik
piękny bobasek
Stary 2012-11-10, 12:55   #1783
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
witam po raz drugi. jestem po wizycie już wiadomo, że na 100% chłopak wystawił "ptaszka" waży aż 17 dkg zdrów jak ryba. kolejna wizyta 14.12

Cytat:
...a więc :
fotka :

- od dzisiaj zaczynam 24 tydz.
gratulację a jaki piękny nosek

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Super, gratulacje.
Co ile macie wizyty u gina? Ja właśnie co m-c, nawet 5 tygodni
Chcę częściej :P
Koleżanka chodziła prywatnie to płaciła co 3 tygodnie, a pod koniec co 2. Ciekawe, czy to ma sens, ale to pewnie kwestia indywidualna.
ja chodzę prywatnie i wizyty mam co 4/ 5 tyg. a pod koniec ciąży podobno są co 2 tyg. jak nie częściej

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Ja to słysze codziennie.
Tylko odwrotnie że mam mały brzuch, z racji tego że jestem bardzo szczupła to urodze małe dziecko, pewnie nic nie jem, potem będe płakać bo będzie mały i w przedszkolu nie będzie dorównywał równieśnikom.
-> (tak to ględzenie mojej siostry ciotecznej) bardzo budujące.
ochh co za głupie gadanie

Cytat:
a ja czuje dziś tyle energii ze szok!
wiec wzięłam się za sprzątanie. Słoneczko świeci więc pościel się wietrzy podłogi umyte, została kuchnia i łazienka, ale mimo nadmiaru energii- zmachałam się że ulala
a w ogóle to mam do was pytanie: czym myjecie panele podłogowe??
mam ciemne i mimo że myję ścierką "na kolanach" nie mopem to zostają smugi
ja myje płynem pronto do mebli i podłóg drewnianych według mnie jest rewelacyjny nie mam żadnych śladów plus ściera z mikrofibry

Cytat:
ja mam w planach kupić z Ikei bo jest mała i zmieści się potem do kabiny

LEONEK 2.03.13.
Stary 2012-11-10, 13:02   #1784
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Btw. Czy któraś z Was jest z woj. podkarpackiego, a dokładnie ze Stalowej Woli lub okolic?

Miłego weekendu dla Was
Stary 2012-11-10, 13:02   #1785
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

I co, pokazałaś? Ja bym zbladła. Bo w teorii niby wiem, tyle szkoleń było, ale na fantomie nigdy nie próbowałam, ani na żywej osobie tym bardziej

Pan się bardzo wczuł w sytuację miałam wrażenie jakbyśmy faktycznie ratowali tego malucha oooo proszę przejąć główkę i dwa palce na klatkę i tak stałam jak borok i naciskałam a on gadał i gadał a jak przestawałam bo było już chyba ze 100 ucisków to mówił nie przestawać
nie miałam nawet odwagi podnieść głowy i popatrzeć się na tych cudzych ludzi

LEONEK 2.03.13.

Edytowane przez Leonikowa
Czas edycji: 2012-11-10 o 13:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 13:08   #1786
monicca1989
Zakorzenienie

ar
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Btw. Czy któraś z Was jest z woj. podkarpackiego, a dokładnie ze Stalowej Woli lub okolic?

Miłego weekendu dla Was
Ja jestem z podkarpackiego ale nie ze Stalowej Woli.
Stary 2012-11-10, 13:22   #1787
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
hehe... to jak bym czytała o sobie Mój duzy kiciek jest zbyt poważny na takie wygłupy i tylko siedząc na parapecie śledzi pracę mopa Ale ten młody... o matyldo... on uwielbia wpadać w poślizgi na wilgotnej podłodze Niby przypadkiem wbiega na mopa i ucieka... a za chwilę znowu
Ja się modle żeby mój juz spoważniał
momentami to bije wszystkie koty na głowe...
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 14:22   #1788
pani22ka
Zakorzenienie

A mnie wczoraj wyskoczyl guzek pod zebem. ale luz, zero bolu.
jakem Panikara stwierdzilam, ze na pewno bede jednak umierac, bo jakze to z guzem na dziasle.
chlop rano poszedl po bulki i zajrzal do dentysty z pytaniem czy mnie przyjmie. przyszedl i powiedzial ze mam isc, bo jekow nie zdzierzy. lekarz byl do 12ej, miala byc tylko konsultacja.
tja.
zgorzel zeba z ksiazkowa przetoka.... najlepsze ze w jedynym moim martwym zebie (nienawidze dziada...). ani zrobic zdjecia, ani wyrwac... leczyc trza bo powazny stan zapalny.
jak siadlam na fotelu to bylam w domu po drugiej. cala mokra ze stresu o Torresa i ubozsza o 400 zl. a to pierwsza z trzech wizyt.
mam zawal i dr google az furgocze na najwyzszych obrotach "zgorzel a ciaza".... aaa! nic nie czulam. w maju mialam przeglad robiony

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 14:31   #1789
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
jakem Panikara stwierdzilam, ze na pewno bede jednak umierac, bo jakze to z guzem na dziasle.
chlop rano poszedl po bulki i zajrzal do dentysty z pytaniem czy mnie przyjmie. przyszedl i powiedzial ze mam isc, bo jekow nie zdzierzy. lekarz byl do 12ej, miala byc tylko konsultacja.
tja.
zgorzel zeba z ksiazkowa przetoka.... najlepsze ze w jedynym moim martwym zebie (nienawidze dziada...). ani zrobic zdjecia, ani wyrwac... leczyc trza bo powazny stan zapalny.
jak siadlam na fotelu to bylam w domu po drugiej. cala mokra ze stresu o Torresa i ubozsza o 400 zl. a to pierwsza z trzech wizyt.
mam zawal i dr google az furgocze na najwyzszych obrotach "zgorzel a ciaza".... aaa! nic nie czulam. w maju mialam przeglad robiony
400zł

------------------------------
Dziewczynki podrzućcie pomysł na prezent na chrzest. Idziemy na ślub i wesele jednocześnie z chrzcinami. I dla młodych damy of course kaskę ale chcemy coś też dla małej kupić. Będzie miała pół roku wtedy. Nie wiem co kupić, żeby było przyszłościowo trochę i za około 200zł.
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 14:33   #1790
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
są osoby, które czerpią radość z dołowania innych...
głupio gada, bo szczupłe osoby też rodzą duże dzieci
moja ciotka ma 150 cm wzrostu, watla budowe ciala i urodzila Anie wazaca ponad 5 kg. SN. 34 lata temu. fakt ze to bylo jej 4 dziecko.
najlepsze ze wszyscy mowili ze Ania bedzie na bank pulpecikiem. laska urodzila 4 dzieci i ma figure modelki....
takze: gadki-szmatki i dorabianie teorii.

Cytat:
bo zmieniamy kolor ściany z fuksjowej na butelkową zieleń. Bo dziecko by ciągle na tą fuksję się patrzyło a to niby pobudzające.
wow. ale kolor. fuksje kocham. masz jakies 'wnetrzarskie foty"?
w pokoju butelkowo zielonym mieszkalam 4 lata. cudownie mi sie mieszkalo

Cytat:
zjadłam snickersa -to po tym mały tak brykał
zakupie

Cytat:
o kurcze... a dlaczego tak dużo za wizytę?
Cytat:
c
pani22ka- fakt 240 zł za wizytę to faktycznie " kupa" kasy
heh... wiem mowilam chlopu ze zmienimy doktorka, ale on jest zdania, ze chodze do niego 1,5 roku, zna problem, przyjmuje w bloku obok i poki co go stac... heh.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 14:40   #1791
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
tja.
matko!! współczuję bardzo
ja jak wyleczę się to też idę do dentysty, z tym moim zębem nieszczęsnym co miałam zapalenie okostnej ehh

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Dziewczynki podrzućcie pomysł na prezent na chrzest. Idziemy na ślub i wesele jednocześnie z chrzcinami. I dla młodych damy of course kaskę ale chcemy coś też dla małej kupić. Będzie miała pół roku wtedy. Nie wiem co kupić, żeby było przyszłościowo trochę i za około 200zł.
oj ciężko, my dajemy zawsze kasę, ale coś co się przyda później hmmm... może rowerek biegowy, są takie od 1,5 roku już i koszt 150zł
Dla dzieci i rodziców to totalny hit i nieodłączny element.
Stary 2012-11-10, 14:55   #1792
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
tja.
.....uuuuu..nie wiem nawet co to jest ale współczuje

ja właśnie skończyłam układać z lego konstrukcje statków kosmicznych... ponad 2 godz. siedząc na podłodze.... i tak ścierpłam ,że wstać nie mogłam....
no idę się szykować .
Stary 2012-11-10, 15:45   #1793
klementyna1
Zakorzenienie

Ufff nadrobiłam Zła jestem, bo byłabym juz po badaniach a tu ta wizyta przełożóna i czekać do wtorku do 19.00;/
Byłam dzis w szkole i ledwo wysiedziałam, dobrze, że jutro wolne- nawet Tż ma pierwsza niedziele wolną chyba od miesiąca
Laski co do snów, to miałam dzisiaj przerażający;p Że tż wynają nam domek w górach i pojechaliśmy tam z moją tesciowa na odpoczynek No i to był pokój na poddaszu, tz wchodzi, teściowa wchodzi (wży ok. 120 kg), a ja sie zmieścic nie mogę;p I musiałam wchodzic po drabinie przez okno;p Wstałam i od razu patrzyłam czy serio taka gruba jestem
Cytat:
...a więc :
wczoraj byłam na połówkowym,przed tym zjadłam -tak jak doradzałyście "coś "czekoladowego... no i biada tym, które to podpowiedziały ... okazało się ,że mam pinponga w brzuchu i to z adhd ... tak mi skakał,że lekarz przerwał badanie i poprosił abym zaczekała 30 min aby troszkę przez ten czas się zmęczył.... , po tym czasie wróciłam i dokończył badanko...
fotka :

Gratuluje pieknej dzidzi- cudna fotka. Ja codziennie jem cos słodkiego, wiec mój mały jest chyba przyzywczajony, bo ostatnio 2 USG to sie lenił.
A dostałas kwote za cały miesiąc? Bo u mnie pół wypłaty..... W poniedziałek jade do ZUZ-u.

Cytat:
hej dziewczyny witam się z kubkiem kawy i mieszanką krakowską

wczoraj byłam na warsztatach bezpieczny maluch i dla tych dziewczyn, które napisały, że się siedzi i się słucha to więc siedziałam i grzecznie słuchałam a tu nagle poproszę panią (udawałam, że nie słyszę) tak, tak Panią z drugiego rzędu w białej bluzce, żeby podeszła i pokazała resuscytację............. .................

Ok biorę się za czytanie bo mam od wczoraj zaległości
I co fajnie było? Dostałas jakies fajne gratisy, bo u nas w Lublinie tez niedługo jest (Małpka idziemy, nie?) i nie wiem czego sie spodziewać
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 16:01   #1794
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
yhmm to ja nastepnym razem nagram te 'stukanie' i zapodam ci na meila
Cytat:

nagraj i gdzieś wrzuć ! jestem ciekawa co to za łomot, ale tak już jest na poddaszach że jak źle zrobione to słychać bardzo. Mój Mąż ma taki pokój u rodziców w domu i jak tam czasem śpimy, to odpadam jak słyszę ten hałas.

zmieniamy kolor ściany z fuksjowej na butelkową zieleń.
z tym deszczem zupełnie Was nie rozumiem!

O, my do salonu planujemy pójść w butelkową zieleń

Cytat:

A ja wlasnie ogladam moj ukochany serial. powtorki na Jedynce - DOM. pierwszy raz (przez ciaze i ciazowo bedzie mi sie kojarzyc) od poczatku. jestem zachwycona.
o tak! super film! genialna muzyka!

Cytat:
rozmowa o "sam wiesz o czym" na literę "sama wiesz którą"
Brzmi jak z Harrego Pottera

Cytat:
o matusiu! współczuję. i 400zł

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Laski co do snów, to miałam dzisiaj przerażający;p Że tż wynają nam domek w górach i pojechaliśmy tam z moją tesciowa na odpoczynek No i to był pokój na poddaszu, tz wchodzi, teściowa wchodzi (wży ok. 120 kg), a ja sie zmieścic nie mogę;p I musiałam wchodzic po drabinie przez okno;p Wstałam i od razu patrzyłam czy serio taka gruba jestem
i co? byłaś taaaaakra gruba?

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 16:09   #1795
bmma
Zadomowienie

Cytat:
oki a też bierzesz udział?? jak tak daj linka, będziemy na nas dwie głosować
Nie, nie zbieram głosików. Koleżanki prosiły więc dzielę po 1 głosie
Dziękuję za chęci

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 16:22   #1796
maria28
Kniaginia

Cytat:
tja.
zgorzel zeba z ksiazkowa przetoka....
Ojj, współczuję. Trzymaj się!

Cytat:
Haha, oba teksty dobre
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 16:27   #1797
bmma
Zadomowienie

Cytat:
I co fajnie było? Dostałas jakies fajne gratisy, bo u nas w Lublinie tez niedługo jest (Małpka idziemy, nie?) i nie wiem czego sie spodziewać
Byłam w czwartek u mnie na Bezpiecznym Maluchu.
Trochę makulatury. Z przydatnych rzeczy znalazłam pośród reklam: skarpety, butelkę, śliniaczek, jakaś pianka do mycia, 2 próbki mleka.
Wygrałam paczuszkę proszku do prania Jelp. Inne dziewczyny wygrały żele Jelp, materace do łóżeczek, poduszki takie kliny dla dzidzi, doduszkę do karmienia i poduszkę fikuszkę, ten rożek dla ciężarnych, kosmetyki.
Oczywiście ktoś wygrał fotelik.
Ogólnie spoko, warsztaty rozruszał przystojny ratownik

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 16:30   #1798
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Mała przerwa bo chłop do Castoramy pojechał, więc jestem na forum
Złożyliśmy na próbę łóżeczko i przypasowaliśmy jak to wszystko będzie wyglądać, mówię Wam niezła abstrakcja !! Nie mogę uwierzyć, że za kilka miesięcy syn będzie z nami tam spał

Cytat:

..... kocham ten blog , i już mam ochotę na to Twój bardziej szlachetny sernik
blog mistrzostwo świata, sporo już przepisów z niego robiłam i za każdym razem bez wtopy, a sernik stwierdzam z każdą godziną lepszy !

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie jakie minusy miałby dla Was ten wózek. Ponieważ mocno zastanawiam się nad zakupem, jest promocja w nowo otwartym Smyku za 1465zł

http://allegro.pl/leo-wozek-evo-grac...760505623.html
w temacie wózków mam wiedzę zerową, więc nic Ci nie powiem. Może jakieś bardziej doświadczone Mamusie. U nas Mąż się wyspecjalizował w wybieraniu, więc nawet nic nie czytałam.

Cytat:

Może w szpitalu nie ma internetu, pamiętam, że pisała, że idzie tam w związku chyba ze swoją alergią..

Cytat:

Biedna ! Mam nadzieję że dr google uspokoił !

Cytat:

wow. ale kolor. fuksje kocham. masz jakies 'wnetrzarskie foty"?
w pokoju butelkowo zielonym mieszkalam 4 lata. cudownie mi sie mieszkalo
Fotek nie mam, ale u nas ogólnie kolorowo, Turkusy, czerwienie i inne takie, dużo podróżowałam po hotelach i mam uraz do beżu i kaw z mlekiem wszelkiego rodzaju. . Kojarzą mi się z długimi pobytami poza domem. Także kolor na ścianach, białe meble, drewno i jestem szczęśliwa.

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
O, my do salonu planujemy pójść w butelkową zieleń
No my tylko półtora ściany, a reszta biel plus białe meble i widzę że chyba będzie spoko wyglądać.
Stary 2012-11-10, 16:55   #1799
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
tja.
łączę się w bólu ja miałam zgorzel na samym początku ciąży na chwilę obecną ząb zabezpieczony do porodu

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
400zł

są takie ładne srebrne łyżeczki i smoczki na których można wygrawerować datę urodzenia, godz. wagę itd. koszt od 100 zł wzwyż

Cytat:

tak było całkiem przyjemnie a jeśli chodzi o gratisy to tak jak pisała bmma dostałam skarpetki, śliniaczek, piankę, próbki kremów, mleka i butelkę tommy tippe

LEONEK 2.03.13.
Stary 2012-11-10, 17:06   #1800
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:

oj ciężko, my dajemy zawsze kasę, ale coś co się przyda później hmmm... może rowerek biegowy, są takie od 1,5 roku już i koszt 150zł
Dla dzieci i rodziców to totalny hit i nieodłączny element.
Dziękować zapiszę i potem będę wybierać z tych najlepszych

Cytat:

są takie ładne srebrne łyżeczki i smoczki na których można wygrawerować datę urodzenia, godz. wagę itd. koszt od 100 zł wzwyż
Dziękuje
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości