Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ??
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III 2 4,08%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 2 4,08%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 3 6,12%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III 1 2,04%
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 18 36,73%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 2 4,08%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III 3 6,12%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 16:45   #1591
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Widziałam, że macie klub. Jakim cudem jest was tam 41 osób, skoro warunkiem jest aktywne 3 miesiące na forum????? Ja tu się staram i nie mam zaproszenia. O co kamman?
mnie nie pytaj bo ja w ogóle nie wiem kto i jak mnie zaprosił
i dlaczego
do niedawna nie miałam nawet pojęcia o czymś takim jak kluby, musisz poczekać na werdykt z góry

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:48   #1592
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

nuna masz jeszcze kremówkę? ja jak ja ale TŻ dałby się o nią pokroić

Mysia za ślub

Veronic brawa za dużo kruszynkę. A co do lekarzy napiszę krótko- dlatego chodzę prywatnie, trzeba płacić ale jestem po ludzku traktowana.

nuna sprzątasz 20letniemu bratu? jeszcze gdyby na to zasłużył ale z tego co piszesz to raczej nie. A wy czasem nie macie oddzielnie wszystkiego?

Goffka przykro mi bardzo i mocno przytulam

colour blue brawa za wizytę

Agnes mam nadzieję że z Twoim tyłkiem jest ok i nic nie będzie dzidzi. A czemu nie mówiłaś jeszcze rodzicom ?
Stary 2012-11-10, 16:54   #1593
vvgh
Wtajemniczenie

A ja mam suuuuper lekarza i położną i to nie prywatnie. Genialni są! Dostaję różne pierdołki od położnej, filmy dla przyszłych rodziców, różne poradniki, małe pampersy. Lekarza jest bardzo dobry i przy tym mega miły.
vvgh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:55   #1594
lonely_lady
Zakorzenienie

My jesteśmy już u Teściów, ale wpadłam do Was żebym znowu nie musiała w niedzielę wieczorem i w poniedziałek nadrabiać godzinami ale widzę, że tak się rozgadałyście że już mam spore zaległości

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:57   #1595
sharpnowaja
Zakorzenienie

vil też dziś myśleliśmy o choince, miała być w zeszłym roku ale były inne wydatki. TŻ mówi że może za rok jak już będzie dziecko ale jakoś wydaje mi się że jak teraz nie kupimy to później będzie ciężko.

vil, pawie oczko czy macie jakieś objawy? bo ja nic a nic, nie wiem czy to dlatego że to już 2 trymestr czy dlatego że piję te soki (bo lekarz mówił że to bóle jelitowe), zaczynam się martwić ale chyba sama sobie wmawiam

Justi wielkie brawa za wizytę duży maluszek mój też tyle miał na ostatniej wizycie

gold-fish wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Stary 2012-11-10, 17:03   #1596
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
jestem
jak mija dzień?

zrobiłam zdjęcie ale oprócz brzuszka są na nim moje cyce więc trochę tak głupio wstawić (jestem w bieliźnie) więc chyba poczekam aż będę mieć jakiś program do obrabiana zdjęć

lecę was nadrobić
pokaz brzusia i cyce

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:04   #1597
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
vil też dziś myśleliśmy o choince, miała być w zeszłym roku ale były inne wydatki. TŻ mówi że może za rok jak już będzie dziecko ale jakoś wydaje mi się że jak teraz nie kupimy to później będzie ciężko.
nie wyobrazam sobie świąt bez choiny, nawet takiej małej,sztucznej..
zawsze chciałam mieć sliczną jodłę kaukaską, dwukolorowe ozdoby a zawsze mam drapaka i miliardy kolorów, ozdób kazda z innej bajki, ogólnie przedużo i przekolorowo

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 17:08   #1598
cloche
Zakorzenienie

sharp, ciesz się kobieto!
ja właśnie piję drugą szklankę wody z cytryną... zastanawiam się, czy kruszynka śpi czy co?????? normalnie to po pierwszym łyku wszystko ze śniadaniem włącznie lądowałoby w kiblu, teraz jest wyjątkowo dobrze........
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:09   #1599
sharpnowaja
Zakorzenienie

my wczoraj wybraliśmy się po ziemniaki na te frytki i myślałam że mnie coś trafi;/ najpierw TŻ wymyślił że jedziemy do bankomatu na drugi koniec miasta mimo że teraz bankomaty są pod biedronkami. Później stwierdziliśmy że jedziemy do tej naszej DUŻEJ biedronki bo przez jakiś czas był remont ale już otworzyli. Tylko że było tyle ludzi że masakra, więcej samochodów niż na wszytskich świętych na cmentarzu no to jedziemy do innej DUŻEJ i znów wielkie korki;/ a mogliśmy jechać do małej koło nas, zajęło by to nam 20 min a nie ponad godz. Jeszcze później się okazało że tory są zablokowane i nie dojedziemy do nas- musieliśmy jechać na około. Taka cena głupich frytek

Co do laktatora to się zastanawiam nad nim (jednak ) ale stwierdzam że poczekam z tym aż urodzę, bo mogę przecież nie mieć pokarmu albo mieć go za mało.

axella ja chodziłam w rajstopach. Kupuję zwykłe (miałam parę odchudzających ale mi za bardzo cisnęły brzuszek) lepiej mi w rajdkach niż w spodniach.
Stary 2012-11-10, 17:16   #1600
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
nie wyobrazam sobie świąt bez choiny, nawet takiej małej,sztucznej..
zawsze chciałam mieć sliczną jodłę kaukaską, dwukolorowe ozdoby a zawsze mam drapaka i miliardy kolorów, ozdób kazda z innej bajki, ogólnie przedużo i przekolorowo
Choinka - koniecznie. Ja mam zawsze wiklinowe i drewniane ozdoby i trochę takich kolorowych bąbek. Byłam wczoraj w c.handlowym u mnie w mieście i wszędzie choinki i ozdoby... zdziwiłam się, nie spodziewałam się tego, myślałam, że w połowie listopada dopiero! :P
Stary 2012-11-10, 17:19   #1601
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Choinka - koniecznie. Ja mam zawsze wiklinowe i drewniane ozdoby i trochę takich kolorowych bąbek. Byłam wczoraj w c.handlowym u mnie w mieście i wszędzie choinki i ozdoby... zdziwiłam się, nie spodziewałam się tego, myślałam, że w połowie listopada dopiero! :P
ehehhe 2go czy 3ciego sprzątali ze sklepu znicze i na to miejsce dawalibombki,łancuchy itd.. i cała magia świąt pryśnie za miesiąc.. czy li po pierwszym tygodniu grudnia,eh...

sharp-biedna,po zwykłe fryty tyle się wyjeździć

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-10, 17:21   #1602
sharpnowaja
Zakorzenienie

lonely masakryczna ta Twoja bratowa! współczuję tym dzieciaczkom.
Ale powiem Ci że jak ja się opiekowałam dzieckiem to często zostawałam z nim kilka dni (bo rodzice lekarze wyjeżdżali) i czasami było tak że nie zadzwonili, nawet jak z małym siedziałam 4 dni i 4 noce gdzie był chory z gorączką to ani jednego telefonu.

xal ja też będę kupować odciągacz kataru taki do odkurzacza- to jest rewelacyjna rzecz. I jaka ulga dla dziciaczka! Mój brat ma takie coś, chociaż na pierwszy rzut oka to mnie to przerażało. Z tym że to chyba jest od 1 czy 2 miesiąca życia. Więc na początek na pewno zwykła gruszka.

happy witaj
Stary 2012-11-10, 17:22   #1603
vvgh
Wtajemniczenie

No właśnie, klimatu świąt jeszcze nie ma, a ja nasłuchiwałam tylko w tych sklepach kolęd... ale na szczęście ich nie usłyszałam.

Kocham frytki od dwóch tygodni.
Stary 2012-11-10, 17:26   #1604
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Mogę do Was dołączyć? Dostałam zaproszenie od Justi

Spodziewam się Dzieciątka pod koniec czerwca . Byłoby mi miło oczekiwać razem z Wami na moje małe Szczęście

Pozdrawiam
Witaj Gratulacje widzę, że kolejny znajomy nick (Ciebie też kojarzę z PM2011) nawet mam przed oczami Twoje zdjęcia z sesji narzeczeńskiej zimowej

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Lonely nie zazdroszczę bratowej, mojego męża bratowa też jest niezła, ale przez to kontaktów wcale nie mamy, nawet dzieciaki się nie znają, a najbliższa rodzina niby
ajj.. no niestety tak to jest czasem

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
no co nieco nadrobiłam
Witam się sobotnio!
Ja dziś wyjątkowo byłam z rana w pracy, ale już w domku.
O 16 jedziemy zawieźć brata na lotnisko a później do Rzeszowa, bo otwierają tam jakąś nową, ogromną galerię, może coś sobie kupię napalam się na tego rogala do spania i jakieś spodnie ciążowe, zobaczymy
u nas w mieście też otwierają, będę miała jakieś 500 m ale to dopiero w 2014

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
U mnie apetyt chyba wrócił na dobre Taką mam nadzieję Póki co jest dobrze, czasem rano zdarzy się pawik, ale naprawdę jest dobrze

Cytat:
Jest zdjątko
Namęczyłam się zanim udało mi się je wstawić aaale jest
gdzie? ja nie widzę

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
hej ja musze się pochwalic że dzisiaj czuje sie super po wczorajszym okropnym dniu- mdłości , wymioty, sptraszny ból głowy to dzisiaj odżyłam posprzatałam mieszkanko zrobiłam trzy prania i przyjęlam gości - szfagra z żoną tak sie cieszył ze zaostanie wujkiem az miło

Cytat:
w którym wtedy będziesz tygodniu ?
ja się właśnie zastanawiam czy 23go może by się nie udało już zobaczyc co tam bejbik między nóżkami ma [COLOR="Silver"]
my liczymy na to że 14 w tą środę coś zobaczymy w sumie bardziej Tż liczy niż ja

kalka nie pamiętam kiedy klub był zakładany, ale nie minął chyba jeszcze nawet miesiąc, wtedy zapraszane były dziewczyny które często i regularnie się udzielają poudzielasz się z nami troszkę na forum to też dostaniesz zaproszenie od założycielki

Sharp pokaaa zdjęcia

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:32   #1605
sharpnowaja
Zakorzenienie

humpback co do sauny to jest CAŁKOWITY zakaz

kalka jak to nie znosisz wigilii ?

Meliitele mi dla synka jak na razie podoba się Marcin i Gabriel

axella Filip piękne imię ale mój TŻ pierwsze co powiedział to "tylko nie Filip) MArcel też mi się podoba ale już jeden w rodzinie jest

vil mój brat ma na imię Aleksander Daniel mi się źle kojarzy, zresztą mój TŻ to Damian więc podobnie Tomek mi się podoba- tak ładnie brzmi Tomasz a o Krzyśku nawet nie pomyślałam

axella ja znam sporo Nowaków i Kowalskich

Cytat:
mówiłam
nie to bym była uprzedzona,ale na 5ciu Tomków jakich znam, 5ciu jest dziwnych
ja tam znam samych fajnych przystojniaków no może oprócz jednego
Stary 2012-11-10, 17:41   #1606
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
no bo moje miasteczko(dokladnie w miejscu gdzie mieszkałam jeszce tydzień temu ) postawiło mlekomat- czyli codzień rano z wydojonych krów dostarczają mleko.
czyli pasteryzowane nie jest-cholera no.. w necie zbytnio o tym nie piszą
mleczko z mlekomatu powinnaś przegotować, może być dużo bakterii w nim. czytałam kiedyś, ale nie pamiętam gdzie. koło nas też jest. w sumie moja "druga mama" tj. druga żona mojego taty pije surowe, ale ja bym się nie odważyła, zwłaszcza w ciąży.

Cytat:
vil ja mam taki brzuszek po jedzeniu więc mnie tu nie osłabiaj że toto bardziej tłuszczowe bo się załamie
hehehe dobrze się do zdjęcia ustawiłam bo mam 15 kilo do zrzucenia

Cytat:
vil, pawie oczko czy macie jakieś objawy? bo ja nic a nic, nie wiem czy to dlatego że to już 2 trymestr czy dlatego że piję te soki (bo lekarz mówił że to bóle jelitowe), zaczynam się martwić ale chyba sama sobie wmawiam
ja nie mam, poza bólami podbrzusza. ale ja w ogóle nie miałam a z tymi bólami to tak dziwnie, np. wczoraj i dziś nic nie bolało, a potrafi przez 4-5 dni mnie codziennie tak pokłuwać lekko. jednego dnia w jednym miejscu, drugiego w innym. albo jest taki lekki kilkusekundowy tępy ból w brzuszku. ale z Maluszkiem wszystko ok, więc zakładam, że rosnę od wewnątrz
ja się dowiem jaka płeć dopiero 6stego grudnia, na połówkowych chyba że cudem w piątek na usg tym malutkim będzie coś widać.

dawaj fotę w staniku też może być

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:42   #1607
sharpnowaja
Zakorzenienie

axella czekam na linka z pierdółkami

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
a dziś olśnienie - to było 23 lipca

Cytat:
ja zapomniałam ostatnio jak nazywa się paprykarz, poprosiłam prostownik

axella z tego co wiem to prosto od krowy to nie można.Przegotowane można. Ale znam jedną kobietę która dawała takie mleko dziecku zaraz po urodzeniu. Więc wiesz, różnie się mówi...

axella moja siostra miała 4 D a płci dalej nie wiedziała- tak się mały ukrywał

Cytat:
w którym wtedy będziesz tygodniu ?
ja się właśnie zastanawiam czy 23go może by się nie udało już zobaczyc co tam bejbik między nóżkami ma
dzień po wizycie zacznie się 19 tc

kalka bo jak powstał klub to wszytskie były zaproszone co się udzielały

Cytat:
mów mi tak więcej

Cytat:
sharp-biedna,po zwykłe fryty tyle się wyjeździć
no zdedenrowałam się strasznie aż mnie brzuch rozbolał. Ale za to nakupowałam sobie soków na cały miesiąc, aaaaaaa i są extra skrzynie dla dzieciaczków na zabawki, takie kuferki skarbów za 21 zł (jakoś tak) kupiliśmy niebiesko- czerwoną, fioletowo-różowa była boska ale nie wiemy co będzie
Stary 2012-11-10, 17:44   #1608
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

kalka nie pamiętam kiedy klub był zakładany, ale nie minął chyba jeszcze nawet miesiąc, wtedy zapraszane były dziewczyny które często i regularnie się udzielają poudzielasz się z nami troszkę na forum to też dostaniesz zaproszenie od założycielki

Tak tylko spytałam. Jasne normalne ze do prywatnego klubu nie bierze się nikogo z "ulicy" Poczekam, tu mi dobrze, nie spieszy się. Tak zapytałam, bo gdzieś mi się takie warunki w oczy rzuciły i się zdziwiłam.

Cytat:

Nie znoszę tych naciąganych życzeń i uśmiechów, byłoby lepiej bez tych "tradycyjnych" ceregieli. To moje zdanie. Święta ogółem są ok.

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:44   #1609
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mam, poza bólami podbrzusza. ale ja w ogóle nie miałam a z tymi bólami to tak dziwnie, np. wczoraj i dziś nic nie bolało, a potrafi przez 4-5 dni mnie codziennie tak pokłuwać lekko. jednego dnia w jednym miejscu, drugiego w innym. albo jest taki lekki kilkusekundowy tępy ból w brzuszku. ale z Maluszkiem wszystko ok, więc zakładam, że rosnę od wewnątrz
no właśnie ja miałam takie bóle i lekarz mówił że to jelitowe

no dobra wstawię to zdjęcie, ale proszę się nie śmiać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 17:46   #1610
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:

Meliitele mi dla synka jak na razie podoba się Marcin i Gabriel

axella Filip piękne imię ale mój TŻ pierwsze co powiedział to "tylko nie Filip) MArcel też mi się podoba ale już jeden w rodzinie jest

vil mój brat ma na imię Aleksander Daniel mi się źle kojarzy, zresztą mój TŻ to Damian więc podobnie Tomek mi się podoba- tak ładnie brzmi Tomasz a o Krzyśku nawet nie pomyślałam

axella ja znam sporo Nowaków i Kowalskich

ja tam znam samych fajnych przystojniaków no może oprócz jednego
mój tż Marcin.
Gabriel-super,ale średnio mi się kojarzy..
Fifi mój faworyt

właśnie kalka-co to za awersja do wigilii?

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
no właśnie ja miałam takie bóle i lekarz mówił że to jelitowe

no dobra wstawię to zdjęcie, ale proszę się nie śmiać
czekam

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-10, 17:48   #1611
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znoszę tych naciąganych życzeń i uśmiechów, byłoby lepiej bez tych "tradycyjnych" ceregieli. To moje zdanie. Święta ogółem są ok.
no tak życzy się zawsze tego samego- zdrowia, szczęścia, pieniędzy i zadowolenia z TŻtów

oto ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090417.jpg (69,4 KB, 58 załadowań)
Stary 2012-11-10, 17:49   #1612
cloche
Zakorzenienie

Tomek to mój starszy brat. i chociaż laliśmy się za młodu dość porządnie, to fajnym bratem był i jest do tej pory Tomcio, Tomo, Tomek, Tomasz - dużo możliwości i żadna moda, po prostu porządne imię.
ale jak się komuś źle kojarzy, to nie ma rady
Stary 2012-11-10, 17:49   #1613
sharpnowaja
Zakorzenienie

i drugie, nie chciały mi wejść na raz;/

normalnie wydaje mi się ten brzuch większy

Edytowane przez sharpnowaja
Czas edycji: 2012-11-10 o 17:52
sharpnowaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 17:52   #1614
axella
Zakorzenienie

GG do axella

sharp-jak ładnie
podoba mi się brzucho,mało widać..aaaaale widać

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-10, 17:52   #1615
sharpnowaja
Zakorzenienie

nie chce mi załadować drugiego zdjęcia

Edytowane przez sharpnowaja
Czas edycji: 2012-11-10 o 17:59
sharpnowaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:55   #1616
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
no tak życzy się zawsze tego samego- zdrowia, szczęścia, pieniędzy i zadowolenia z TŻtów

oto ja
no i czego się bałaś? stanik ładny, brzuszek uroczy, majtusie zakrywają co trzeba faaaaajnie!
Stary 2012-11-10, 17:58   #1617
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
ja życzeń też nie lubię - rodzina się już przyzwyczaiła, że ja grzecznie wysłuchuje życzeń, ale sama nie składam - sztuczne to trochę dla mnie - wolę im na co dzień życzyć wszystkiego naj. ale uwielbiam zapach choinki, widok prezentów pod nią (nie chodzi o sam fakt dostania ich, ale sam ich widok jest piękny), babciny barszczyk z uszkami na zakwasie, który babcia zaczyna przygotowywać dwa tygodnie przed, karp w galarecie (normalnie nie knęłabym tego, ale na święta jest przepyszny) i w ogóle taka atmosfera jest ... uwielbiam
tylko zawsze wydaje za dużo na prezenty, w tym roku kupujemy dla 9 osób, a jakoś mam ambicję każdemu coś fajnego, to wychodzi czasem po 100 zł na łebka, mimo że nic specjalnego nie kupujemy dlatego zaczynam kupowanie od października, a co roku sobie obiecuje, że za rok skromniej i symbolicznie. no za rok to już na pewno, bez mojej wypłaty

Sharp - bardzo ładnie wyszłaś śliczny brzusio, taki malutki jeszcze, ale widać, że już ciążowy się robi ładnie

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2012-11-10 o 18:00
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 17:58   #1618
kalka
Zadomowienie

Cytat:

oto ja
Na moje oko : SYN

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:59   #1619
Meliitele
Zakorzenienie

sharp ale brzusio
ale majciochy tez fajne mam podobne

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:00   #1620
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie płacę ale przeciętnie jest 250-300 zł.

szkoda, że większość mam zrobionych muszę na HIV jeszcze zrobić, zapomniałam gin o to zapytać, chciałam prywatnie ale jak już pisałam kiedyś powiedzieli mi, że 400 zł - może są różne rodzaje badania?

jak mogłaś teraz będę ciągle o nich myśleć, też uwielbiam

jak do zdjęć, to mój tel tak średnio ... poprzedni robił świetne, a był to jakiś starszy samsung, nawet w nocy i na imprezach, nasz aparat cyfrowy takich nawet nie robi. ale poszedł do teściowej nie miał żadnych bajerów i wybrałam mój aktualny

Colorblue
świetnie, że wizyta udana a Maluszek już duży

a propos świąt - ostatnio patrzyłam na allegro na bombki, chciałam kupić jakieś ładne plastikowe, bo przy kocie szklane nie mają prawa bytu i nie było żądnych ... a chcemy w tym roku mieć już choinkę, rok temu było to wprawdzie pół roku po przeprowadzce, ale mieliśmy ważniejsze wydatki ... myślałam, że właśnie szklanych już mało jest ...
Ja będe płacić za prenatalne 200zł..
Fajne plastikowe bombki i bardzo ładne kupiłam w zeszłym roku w tesco chyba

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dzięki za info A wizyta normalnie 120 zł czy więcej ??

To super!

Mam nadzieję, że nasz bąbel też będzie chętny do pokazania się kolejnym razem a tu jeszcze z 2 tyg czekania

---
Dobra zmykam do męża, bo będziemy oglądać jakiś film
Do usłyszenia jutro albo po weekendzie
Zlecą bardzo szybko te 2 tygodnie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Normalnie 120zł
Nie wiem czy Maluch był chętny, gin tym obrazem jakoś pojeździł i pokazał nam z każdej strony

2 tygodnie zlecą

--
Ja odetchnęłam dziś z ulgą, teraz już aż tak nie czekam na kolejne wizyty Ta była dla mnie najważniejsza do tej pory
Gratulacje za udaną wizytę!!!

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Gratuluję. Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku
Ja jeszcze 9 dni do tej ważnej wizyty, ale jakoś dam radę
aaa no i super, że minus 2 kg bo u mnie plus 2,4

Idę sprzątać bo przyjaciółka przyjeżdża

Wogóle mieliśmy iść do znajomych dziś i tam spać, u innych niż ostatnio, ale po tej czwartkowej wizycie jestem tak zmęczona, że nie mam zamiaru się ruszać z łóżka. Nie poczęstowali ani kolacją, ani śniadaniem, a my swojego też nie braliśmy bo tak głupio;/. Więc od 17 jednego dnia do 12 następnego byliśmy z TŻ na chipsach ;/
O jaa pierdziu co za ludzie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Mogę do Was dołączyć? Dostałam zaproszenie od Justi

Spodziewam się Dzieciątka pod koniec czerwca . Byłoby mi miło oczekiwać razem z Wami na moje małe Szczęście

Pozdrawiam
Witaj

Cytat:
Goffka trzymam za słowo

XxXJuSstiii
brawo za wizytę

happy2gether witamy

U mnie apetyt chyba wrócił na dobre Taką mam nadzieję Póki co jest dobrze, czasem rano zdarzy się pawik, ale naprawdę jest dobrze

Aaa wczoraj robiłam zdjęcie brzucha może wstawię jakieś do galerii i ocenicie czy coś widać
Super,że samopoczucie już lepsze u mnie też, chociaż nie obyło się bez wymiotów również:/

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
witam nowa mamusie

nooo karolina pokaz brzuchol poookaz!

Ja obiad powoli koncze, udka mi sie pieka, karkowka dusi sie. Jutro bede sie obiajc.

We wtorek mam wizyte, juz sie doczekac nie moge jak zobacze mojego malucha

Mysle ciagle nad imieniem dla synka ale nie mam pomyslu.. Ciezko mi jest cos wymyslec. pomozcie mi
U nas na pierwszym miejscu dla synka jest Tymek, a potem może Fabian,albo Hubert.
Dla dziewczynki Jagódka, albo Kornelka

Nadrobiłam
Witam się już z kompa
Dzieciaki już po kąpieli w łóżkach, a teraz ja się zbieram do kąpania..
Przed spaniem się jeszcze odezwę

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości