|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() ![]() i dlaczego ![]() do niedawna nie miałam nawet pojęcia o czymś takim jak kluby, musisz poczekać na werdykt z góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
nuna masz jeszcze kremówkę? ja jak ja ale TŻ dałby się o nią pokroić
![]() Mysia ![]() ![]() Veronic brawa za dużo kruszynkę. A co do lekarzy napiszę krótko- dlatego chodzę prywatnie, trzeba płacić ale jestem po ludzku traktowana. nuna sprzątasz 20letniemu bratu? jeszcze gdyby na to zasłużył ale z tego co piszesz to raczej nie. A wy czasem nie macie oddzielnie wszystkiego? Goffka przykro mi bardzo i mocno przytulam ![]() colour blue brawa za wizytę ![]() Agnes mam nadzieję że z Twoim tyłkiem jest ok i nic nie będzie dzidzi. A czemu nie mówiłaś jeszcze rodzicom ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam suuuuper lekarza i położną i to nie prywatnie. Genialni są! Dostaję różne pierdołki od położnej, filmy dla przyszłych rodziców, różne poradniki, małe pampersy. Lekarza jest bardzo dobry i przy tym mega miły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
My jesteśmy już u Teściów, ale wpadłam do Was żebym znowu nie musiała w niedzielę wieczorem i w poniedziałek nadrabiać godzinami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
vil też dziś myśleliśmy o choince, miała być w zeszłym roku ale były inne wydatki. TŻ mówi że może za rok jak już będzie dziecko ale jakoś wydaje mi się że jak teraz nie kupimy to później będzie ciężko.
vil, pawie oczko czy macie jakieś objawy? bo ja nic a nic, nie wiem czy to dlatego że to już 2 trymestr czy dlatego że piję te soki (bo lekarz mówił że to bóle jelitowe), zaczynam się martwić ale chyba sama sobie wmawiam ![]() Justi wielkie brawa za wizytę ![]() ![]() ![]() gold-fish wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze chciałam mieć sliczną jodłę kaukaską, dwukolorowe ozdoby a zawsze mam drapaka i miliardy kolorów, ozdób kazda z innej bajki, ogólnie przedużo i przekolorowo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
sharp, ciesz się kobieto!
ja właśnie piję drugą szklankę wody z cytryną... zastanawiam się, czy kruszynka śpi czy co?????? normalnie to po pierwszym łyku wszystko ze śniadaniem włącznie lądowałoby w kiblu, teraz jest wyjątkowo dobrze........
#1599 |
Zakorzenienie
|
my wczoraj wybraliśmy się po ziemniaki na te frytki i myślałam że mnie coś trafi;/ najpierw TŻ wymyślił że jedziemy do bankomatu na drugi koniec miasta
![]() ![]() ![]() Co do laktatora to się zastanawiam nad nim (jednak ![]() axella ja chodziłam w rajstopach. Kupuję zwykłe (miałam parę odchudzających ale mi za bardzo cisnęły brzuszek) lepiej mi w rajdkach niż w spodniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sharp-biedna,po zwykłe fryty tyle się wyjeździć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
lonely masakryczna ta Twoja bratowa! współczuję tym dzieciaczkom.
Ale powiem Ci że jak ja się opiekowałam dzieckiem to często zostawałam z nim kilka dni (bo rodzice lekarze wyjeżdżali) i czasami było tak że nie zadzwonili, nawet jak z małym siedziałam 4 dni i 4 noce gdzie był chory z gorączką to ani jednego telefonu. xal ja też będę kupować odciągacz kataru taki do odkurzacza- to jest rewelacyjna rzecz. I jaka ulga dla dziciaczka! Mój brat ma takie coś, chociaż na pierwszy rzut oka to mnie to przerażało. Z tym że to chyba jest od 1 czy 2 miesiąca życia. Więc na początek na pewno zwykła gruszka. happy witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, klimatu świąt jeszcze nie ma, a ja nasłuchiwałam tylko w tych sklepach kolęd... ale na szczęście ich nie usłyszałam.
Kocham frytki od dwóch tygodni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kalka nie pamiętam kiedy klub był zakładany, ale nie minął chyba jeszcze nawet miesiąc, wtedy zapraszane były dziewczyny które często i regularnie się udzielają ![]() ![]() Sharp pokaaa zdjęcia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
humpback co do sauny to jest CAŁKOWITY zakaz
kalka jak to nie znosisz wigilii ? ![]() Meliitele mi dla synka jak na razie podoba się Marcin i Gabriel axella Filip piękne imię ale mój TŻ pierwsze co powiedział to "tylko nie Filip) ![]() vil mój brat ma na imię Aleksander ![]() ![]() ![]() ![]() axella ja znam sporo Nowaków i Kowalskich ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja się dowiem jaka płeć dopiero 6stego grudnia, na połówkowych ![]() dawaj fotę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |||
Zakorzenienie
|
axella czekam na linka z pierdółkami
![]() ![]() Cytat:
![]() axella z tego co wiem to prosto od krowy to nie można.Przegotowane można. Ale znam jedną kobietę która dawała takie mleko dziecku zaraz po urodzeniu. Więc wiesz, różnie się mówi... axella moja siostra miała 4 D a płci dalej nie wiedziała- tak się mały ukrywał ![]() Cytat:
kalka bo jak powstał klub to wszytskie były zaproszone co się udzielały Cytat:
![]() no zdedenrowałam się strasznie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie znoszę tych naciąganych życzeń i uśmiechów, byłoby lepiej bez tych "tradycyjnych" ceregieli. To moje zdanie. Święta ogółem są ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra wstawię to zdjęcie, ale proszę się nie śmiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gabriel-super,ale średnio mi się kojarzy.. Fifi mój faworyt ![]() właśnie kalka-co to za awersja do wigilii? ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oto ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Tomek to mój starszy brat. i chociaż laliśmy się za młodu dość porządnie, to fajnym bratem był i jest do tej pory
![]() ale jak się komuś źle kojarzy, to nie ma rady ![]()
#1613 |
Zakorzenienie
|
i drugie, nie chciały mi wejść na raz;/
normalnie wydaje mi się ten brzuch większy ![]() Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2012-11-10 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
sharp-jak ładnie
![]() podoba mi się brzucho,mało widać..aaaaale widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
nie chce mi załadować drugiego zdjęcia
![]() Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2012-11-10 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko zawsze wydaje za dużo na prezenty, w tym roku kupujemy dla 9 osób, a jakoś mam ambicję każdemu coś fajnego, to wychodzi czasem po 100 zł na łebka, mimo że nic specjalnego nie kupujemy ![]() ![]() Sharp - bardzo ładnie wyszłaś ![]() ![]() Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2012-11-10 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
sharp ale brzusio
![]() ale majciochy tez fajne ![]() ![]()
![]() |
#1620 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne plastikowe bombki i bardzo ładne kupiłam w zeszłym roku w tesco chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla dziewczynki Jagódka, albo Kornelka Nadrobiłam ![]() Witam się już z kompa ![]() Dzieciaki już po kąpieli w łóżkach, a teraz ja się zbieram do kąpania.. Przed spaniem się jeszcze odezwę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.