|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Britney Spears błyszczyk + EDP,Minibourjois,podkład Gosh,Diacneal-wymienię.
Halo halo bardzo chcoialabym wypróbować ten podkład
Co poszukujesz?
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Britney Spears błyszczyk + EDP,Minibourjois,podkład Gosh,Diacneal-wymienię.
Niestety nic.
Trudno mi teraz powiedzieć.Może jakieś ciekawe cienie,tego najnowszego pudru w kulkach Sephora,jakieś zapachy (oczywiście na za sam podkład),pózniej napiszę więcej,teraz się troszkę spieszę .
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
A może coś u mnie za Britney Spears Curious??
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Aneto, kusi mnie Twój Guerlain, mam sypkie pryzmy 02 - sa opisane w moim wątku razem z fotką, tylko muszę się zastanowić, bo planowałam je sprzedać na A.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173892 jednak zajrzyj do mnie, bo podoba mi sie jeszcze Gosh i Revlon, a przy okazji zapytam, czy u Ciebie dostępne sa w perfumeriach pryzmy 01 lub 05 ? |
|
|
|
|
#12 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
,ale jeszcze to przemyślęJeśli chodzi o Twoje pytanie.Teoretycznie są te odcienie pryzm,w praktyce wygląda to tak,że swoje pastele kupowałam na początku grudnia,ostatnie opakowanie,do teraz ich nie ma ,ostatnio jak byłam polować na 05 to były tylko odcienie 02,03,04 oraz Sparkling Dentelle.Kolorówka Givenchy jest tu mało gdzie dostępna,u mnie w mieście niestety jej nie ma
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o Revlon, to zrozumiałam z opisu, że on jest drobniejszy niż Gentle Light - a masz moze porównanie do Sisiley Poudre Transparente au Calendula to mój ulubiony rozświetlający sypaniec, delikatny i subtelny |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Witchdoctor
|
Aneto?? napisz co oddasz za 4 Chanel
a ja się spróbuję dostosować ,i jak się wysyła do Ciebie paczki (Holandia?), na poczcie powiedzieli, że to koszt ok 70 zł....?
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paczka kosztuje 58 złotych,ale paczką się do mnie nic nie wysyła tylko listem poleconym,który kosztuje od ok.7 złotych (zależy jaka jego waga) Nie wiem,na czym Ci najbardziej zależy.Mogę Ci oddać: Diacneal,podkład Gosh,cienie Bourjois,błyszczyk+EDP Curious,jeśli to mało,to może coś jeszcze?A może dodatkowo za puder Pupy-mój nowy puder Revlon?
Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2007-02-23 o 18:49 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm,no to może Revlon,Britney i Gosh?Kurcze,nie wiem,chciałabym też puder Pupy,nie wiem,co Ci mam jeszcze zaproponować .
|
|
#19 |
|
Witchdoctor
|
Puder pupy właśnie tragicznie zakończył swój krótki żywot
, jedna dziewczyna prosiła mnie o sprawdzenie czy napewno nie ma w nim żadnych błyszczących drobinek i jak się łatwo domyśleć w trakcie rozdłubywania puderniczki spadł mi na ziemię, lusterko się stłukło, opakowanie pękło i tyle. Taka jestem zła, że nawet na kota nakrzyczałam. ehhhhhhhhh. . . A wracając do tematu : chciałabym revlona, britney, gosha i bourjois czym można Cię skusić? Poszukam czegoś poza wątkiem tylko nie nakieruj proszę!
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj biedny kotek ,szkoda też bardzo pudru.Wstępnie mnie interesuje puder Revlon Skinlights (jednak tym razem to chyba ja musiałabym coś jeszcze poszukać ).Jaki on ma odcień,czy jest ciemny,jasny?
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro postaram się coś wyszukać
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

?

.

,ostatnio jak byłam polować na 05 to były tylko odcienie 02,03,04 oraz Sparkling Dentelle.Kolorówka Givenchy jest tu mało gdzie dostępna,u mnie w mieście niestety jej nie ma