|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29
Ledwo tu napisałam to też dostałam smsy (mam 2 kartony)
Będę jechać na zakupy to po drodze odbiorę Super.
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;37537436]Dziewczyny, zobaczcie jaki "piękny" balsam City Rush dostałam... Klientka brała City Rush na prezent i nie wiem czy zechce wziąć ten balsam... Niby pełnowartościowy, ale opakowanie...
|
|
|
|
#4443 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Ale mnie rozbawił balsam City Rush
ale radzę tak samo,wysłać mejla ze zdjęciem,na pewno doślą Ci nowy bez zwracania starego ![]() Cytat:
ale było przyjemnie i łatwo ![]() Wczoraj miałam już status paczki "wysłane do dostawcy" więc może jeszcze się sms-ka dziś doczekam
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;37537436]Dziewczyny, zobaczcie jaki "piękny" balsam City Rush dostałam... Klientka brała City Rush na prezent i nie wiem czy zechce wziąć ten balsam... Niby pełnowartościowy, ale opakowanie...
A ja nie jestem taka pewna , że wysla Ci nowy bo temu na dobrą sprawe nic nie jest. Ja bardzo rzadko coś rekalmuję i jak to robię to telefonicznie i zawsze wszytsko mi uznawali, ale jeśli chodzi o reklamowanie jest chyba jakaś plaga i to mega plaga naciągactwa, bo moja kk złożyłą drugie zamówienie, zamówiła jakieś cienie CT wykręcane i były zepsute bo sie nie wkrecały do środka, i zadzwoniła do mnie od razu po otwarciu paczki więc mówię jej, żeby dzowniła i reklamowała do Avonu, a tam kobieta powiedziała jej , że NA PEWNO ONA JE ZEPSUŁA I jak chce je reklamowac MUSI ODESŁAC JE DO GARWOLINA i wtedy jak produkt okaże się wadliwy to przyślą nowy. Nie było z nią rozmowy, a moja kk dopiero to otwarła , i było zaepsute
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
moja paczuszka od rana ma status posortowane do miejsca dolecowego, mogliby już ją dostarczyć
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#4446 |
|
Rozeznanie
|
Witam w tym wątku, byłam tylko na tym ze zdjęciami, zanim ten odszukałam i poczytałam to wieki minęły...
Mam ogromną prośbę, czy któraś z Was widziała i może testowała palety do makijażu z katalogu 16 lub jeszcze lepiej z 17 ? Jestem ciekawa czy to taka jakość chińska czy może coś lepszego bo wygląda całkiem fajnie, ładniej nawet od palet z Sephory, choś te akurat są słabej jakości, mało mają wspólnego z jakością kosmetyków kolorowych podstawowych Sephory. Zlitujcie się i dajcie znać bo bym zamówiła dzisiaj tą mniejszą z 16, czekam z otwartym zamówieniem, widziałam na wątku zdjęciowym , że ktoś pokazywał. Proszę Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2012-11-10 o 17:45 |
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kiedys klientka zamawiała fioletowego Bonda na prezent. Kartonik w którym był, mimo folii miał małą dziurkę, ale ona powiedziała, że nie chce czegos takiego, bo strasznie to wyglada. napisałam maila i przysłali kuriera po "wadliwą"wersję i dostarczyli nową.
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
a w mojej dziurze paczkomat chyba nieczynny w sobote
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- gonzinka, czy fioletowe etui nadawaloby sie na piorniczek do torebki? wejdzie tam dlugopis? i jak meski City Rush? porownalabys go do czegos innego w Avonie czy to calkiem innych zapach?
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
U mnie właśnie facet wkładał jakieś paczki do paczkomatu jak przyjechałam odebrać swoje Aniołki-bombki bardzo ładne i u mnie nigdzie się nie obsypuje brokat, aureole ładnie pokryte Mam nadzieję, że się nie będą sypać i klientki reklamacji nie będą składać
|
||
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam właśnie sms-a, paczuszka czeka na mnie już w paczkomacie
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#4451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
mam paczuchę i moje pierwsze wrażenia:
biżu Rylie bardzo ładna, tylko szkoda, że w bransoletce te kulki są duże, wręcz ogromne, a w naszyjniku malutki - ale całość jest super ![]() biżu Colima - taka sobie, jak dla mnie tandetna biżu Mega Watts - jest śliczna - te oczka wyglądają jak rubiny - cudo fioletowa kosmetyczka zaskoczyła mnie na plus swoją pojemnością, jest naprawdę bardzo pojemna
|
|
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
Musso, jeśli masz już w łapkach katalog 2 to mogłabyś powiedzieć w jakiej cenie jest nowa woda toaletowa Infinite Seduction ? <ślicznie prosi>
Z góry dziękuję za odpowiedź
|
#4454 |
|
Raczkowanie
|
fenomeno2000 co do stylowej paletki do makijażu wstawiłam zdjęcia, na oko wyglada nieźle, niestety nie mogę powiedzieć na razie nic o jakości cieni czy błyszczyków, bo nie była dla mnie. Tak z reką na sercu to za tą cenę chyba bym się na nią nie skusiła.
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reklamacjami to zależy na kogo się trafi, jak trafiam na Pana Adama B. to niewiele zdziałam, zazwyczaj jestem tak samo stanowcza jak on i kończąc rozmowę pytam go jeszcze raz o nazwisko i imię bo "nie zapisałam" aaa.... PW odbierz ![]() ale Wam dobrze z tymi paczkami, mój paczkomat niesprawny więc ja dopiero w poniedziałek odbiorę
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-11-10 o 20:41 |
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć pewnie mało która firma dopuściłaby do sprzedaży takie opakowanie.Ja paczki odebrałam, ale nie mam jakichś super nowości żadnych ![]() Widział ktoś może zimowe kapcie Bertha z minikatalogu z 17tki? Jak z jakością, warto? |
|
|
|
|
#4457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sam się na pewno nie wyprostuje ![]() gdybym zobaczyła taki "unikat" na półce w sklepie, to bym raczej nie wzięła. wstawiłam swoje pierwsze avonowe zdjęcia na katalogowy! zfotografowałam m. in. fioletową kosmetyczkę, która od razu poszła też do reklamacji - źle zszyta, dużo nitek wystaje z boku, szkoda gadać. dla siebie wzięłam konturówkę golden diamond i totalnie się zawiodłam - jest jaśniutka, do złota to jej daleko - zdjęcia w katalogach były ostro przekłamane. Edytowane przez 51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2 Czas edycji: 2012-11-10 o 21:47 |
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
35,99 przy zakupie z katalogu za 44,99
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4460 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Godz.temu dostałam sms-a że paczka czeka w paczkomacie
ale ja już w piżamie więc jutro śmignę i przynajmniej do światła dziennego pooglądam zawartość cieszy mnie Buniat że Mega Watts ładnie się prezentuje,jutro obejrzę |
|
|
|
#4461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam się na pewno nie wyprostuje ![]() gdybym zobaczyła taki "unikat" na półce w sklepie, to bym raczej nie wzięła. wstawiłam swoje pierwsze avonowe zdjęcia na katalogowy! zfotografowałam m. in. fioletową kosmetyczkę, która od razu poszła też do reklamacji - źle zszyta, dużo nitek wystaje z boku, szkoda gadać. dla siebie wzięłam konturówkę golden diamond i totalnie się zawiodłam - jest jaśniutka, do złota to jej daleko - zdjęcia w katalogach były ostro przekłamane.[/QUOTE] aaa... myślałam że Wam chodzi o przygięcie na środku zgrzewu - taki odcisk od ścisku w paczce
|
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(właśnie taka typowa chińska). Nawet do pięt nie dorównuje poczwórnych cieniom z Avonu (do tych z sephory nie porównam bo nie znam). Moja idzie do zwrotu
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-11-10 o 22:05 |
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
parodie odwalają taką że ho ho |
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś wie może jak jest ostatecznie?
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
A co do biżuterii Mega Watts to również mam nadzieję, że będzie ładna, bo od początku wpadła mi w oko i musiałam ją zamówić, tym bardziej, że to jedyna rzecz dla mnie w tym prawie 12 kg kartonie
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Uzywała któraś z Was maseczki z MM tej rozgrzewającej co jest w IOS?? powiecie coś na jej temat
|
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
Też właśnie złożyłam swoje zamówienie udało się osiągnąć 35%
dla siebie tylko błyszyk luxe wzięłam póki co bo chciałam dobić do biżuterii , jedna kropa czerwona i jedna żółta zobacze jak na fakturze będzie.
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Będę jechać na zakupy to po drodze odbiorę 
ale radzę tak samo,wysłać mejla ze zdjęciem,na pewno doślą Ci nowy bez zwracania starego 

- ale całość jest super 
Klaudia 16.10.2009
(właśnie taka typowa chińska). Nawet do pięt nie dorównuje poczwórnych cieniom z Avonu (do tych z sephory nie porównam bo nie znam). Moja idzie do zwrotu