Wszystko o Avonie - cz.29 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 13:49   #4441
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29

Ledwo tu napisałam to też dostałam smsy (mam 2 kartony) Będę jechać na zakupy to po drodze odbiorę Super.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 14:36   #4442
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;37537436]Dziewczyny, zobaczcie jaki "piękny" balsam City Rush dostałam... Klientka brała City Rush na prezent i nie wiem czy zechce wziąć ten balsam... Niby pełnowartościowy, ale opakowanie... [/QUOTE]
dla siebie nie widziałabym problemu. Chociaż na prezent tez może być, zabawnie to wyglada
Stary 2012-11-10, 15:31   #4443
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Ale mnie rozbawił balsam City Rush sorki ale radzę tak samo,wysłać mejla ze zdjęciem,na pewno doślą Ci nowy bez zwracania starego

Cytat:
Napisane przez mlady Pokaż wiadomość
Ja też dostałam paczkę ,ale odbiorę ja po 16stej

Pierwszy raz składałam,mam nadzieję że nie popsuję paczkomatu
też się bałam swojego pierwszego razu ale było przyjemnie i łatwo

Wczoraj miałam już status paczki "wysłane do dostawcy" więc może jeszcze się sms-ka dziś doczekam
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:01   #4444
anekania
Zakorzenienie

[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;37537436]Dziewczyny, zobaczcie jaki "piękny" balsam City Rush dostałam... Klientka brała City Rush na prezent i nie wiem czy zechce wziąć ten balsam... Niby pełnowartościowy, ale opakowanie... [/QUOTE]

A ja nie jestem taka pewna , że wysla Ci nowy bo temu na dobrą sprawe nic nie jest.

Ja bardzo rzadko coś rekalmuję i jak to robię to telefonicznie i zawsze wszytsko mi uznawali, ale jeśli chodzi o reklamowanie jest chyba jakaś plaga i to mega plaga naciągactwa, bo moja kk złożyłą drugie zamówienie, zamówiła jakieś cienie CT wykręcane i były zepsute bo sie nie wkrecały do środka, i zadzwoniła do mnie od razu po otwarciu paczki więc mówię jej, żeby dzowniła i reklamowała do Avonu, a tam kobieta powiedziała jej , że NA PEWNO ONA JE ZEPSUŁA I jak chce je reklamowac MUSI ODESŁAC JE DO GARWOLINA i wtedy jak produkt okaże się wadliwy to przyślą nowy. : cojest:
Nie było z nią rozmowy, a moja kk dopiero to otwarła , i było zaepsute
Stary 2012-11-10, 16:40   #4445
Buniat
Zakorzenienie

moja paczuszka od rana ma status posortowane do miejsca dolecowego, mogliby już ją dostarczyć
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:12   #4446
fenomeno2000
Rozeznanie

Witam w tym wątku, byłam tylko na tym ze zdjęciami, zanim ten odszukałam i poczytałam to wieki minęły...
Mam ogromną prośbę, czy któraś z Was widziała i może testowała palety do makijażu z katalogu 16 lub jeszcze lepiej z 17 ? Jestem ciekawa czy to taka jakość chińska czy może coś lepszego bo wygląda całkiem fajnie, ładniej nawet od palet z Sephory, choś te akurat są słabej jakości, mało mają wspólnego z jakością kosmetyków kolorowych podstawowych Sephory.
Zlitujcie się i dajcie znać bo bym zamówiła dzisiaj tą mniejszą z 16, czekam z otwartym zamówieniem, widziałam na wątku zdjęciowym , że ktoś pokazywał. Proszę

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2012-11-10 o 17:45
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:09   #4447
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
A ja nie jestem taka pewna , że wysla Ci nowy bo temu na dobrą sprawe nic nie jest.
U mnie kiedys klientka zamawiała fioletowego Bonda na prezent. Kartonik w którym był, mimo folii miał małą dziurkę, ale ona powiedziała, że nie chce czegos takiego, bo strasznie to wyglada. napisałam maila i przysłali kuriera po "wadliwą"wersję i dostarczyli nową.
Stary 2012-11-10, 18:27   #4448
theMonique
Zakorzenienie

a w mojej dziurze paczkomat chyba nieczynny w sobote zlozylam w czwartek przed 11 dwa zamowienia na paczkomat i jedna paczke w innym miescie juz mozna odebrac a u mnie nie choc oba zamowienia mialy status "w drodze" juz od rana

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

gonzinka, czy fioletowe etui nadawaloby sie na piorniczek do torebki? wejdzie tam dlugopis?
i jak meski City Rush? porownalabys go do czegos innego w Avonie czy to calkiem innych zapach?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:31   #4449
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bardzo rzadko coś rekalmuję i jak to robię to telefonicznie i zawsze wszytsko mi uznawali, ale jeśli chodzi o reklamowanie jest chyba jakaś plaga i to mega plaga naciągactwa, bo moja kk złożyłą drugie zamówienie, zamówiła jakieś cienie CT wykręcane i były zepsute bo sie nie wkrecały do środka, i zadzwoniła do mnie od razu po otwarciu paczki więc mówię jej, żeby dzowniła i reklamowała do Avonu, a tam kobieta powiedziała jej , że NA PEWNO ONA JE ZEPSUŁA I jak chce je reklamowac MUSI ODESŁAC JE DO GARWOLINA i wtedy jak produkt okaże się wadliwy to przyślą nowy. : cojest:
JA zawsze piszę, nienawidzę dzwonić (nigdy jeszcze do Avonu nie dzwoniłam) i póki co zawsze mi reklamacje uwzględniali

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a w mojej dziurze paczkomat chyba nieczynny w sobote zlozylam w czwartek przed 11 dwa zamowienia na paczkomat i jedna paczke w innym miescie juz mozna odebrac a u mnie nie choc oba zamowienia mialy status "w drodze" juz od rana
Może przepełniony?

U mnie właśnie facet wkładał jakieś paczki do paczkomatu jak przyjechałam odebrać swoje Aniołki-bombki bardzo ładne i u mnie nigdzie się nie obsypuje brokat, aureole ładnie pokryte Mam nadzieję, że się nie będą sypać i klientki reklamacji nie będą składać
Stary 2012-11-10, 18:53   #4450
Buniat
Zakorzenienie

dostałam właśnie sms-a, paczuszka czeka na mnie już w paczkomacie
Stary 2012-11-10, 19:00   #4451
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
zamawiałyście może z minikatalogu te świąteczne oznaczenia szklanek??
z czego one są wykonane?

czy rozwijane etui na biżuterię jest warte tej ceny?
patusia22 polecam tę stronę http://www.avonpolska.pl/brochure_16/PRSiute/#strona1 szkoda tylko, że trafiłam na nią dopiero teraz, bo rozesłałbym klientom i może wiecej by zamówili z tego minikatalogu
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 19:44   #4452
Buniat
Zakorzenienie

mam paczuchę i moje pierwsze wrażenia:
biżu Rylie bardzo ładna, tylko szkoda, że w bransoletce te kulki są duże, wręcz ogromne, a w naszyjniku malutki - ale całość jest super
biżu Colima - taka sobie, jak dla mnie tandetna
biżu Mega Watts - jest śliczna - te oczka wyglądają jak rubiny - cudo

fioletowa kosmetyczka zaskoczyła mnie na plus swoją pojemnością, jest naprawdę bardzo pojemna
Stary 2012-11-10, 19:54   #4453
Mayasmum
Raczkowanie

Musso, jeśli masz już w łapkach katalog 2 to mogłabyś powiedzieć w jakiej cenie jest nowa woda toaletowa Infinite Seduction ? <ślicznie prosi>
Z góry dziękuję za odpowiedź

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 20:07   #4454
stempelka1
Raczkowanie

fenomeno2000 co do stylowej paletki do makijażu wstawiłam zdjęcia, na oko wyglada nieźle, niestety nie mogę powiedzieć na razie nic o jakości cieni czy błyszczyków, bo nie była dla mnie. Tak z reką na sercu to za tą cenę chyba bym się na nią nie skusiła.
stempelka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 20:36   #4455
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

ja też uważam ze temu balsamowi niewiele dolega.. po prostu przyciśnięty- pewnie sam się wyprostuje
z reklamacjami to zależy na kogo się trafi, jak trafiam na Pana Adama B. to niewiele zdziałam, zazwyczaj jestem tak samo stanowcza jak on i kończąc rozmowę pytam go jeszcze raz o nazwisko i imię bo "nie zapisałam" wtedy się peszy .. nie wie co powiedzieć przez chwilę, jest "eeee" ale podaje- ja rozmowę kończę życząc mu miłego dnia - i dzwonię jeszcze raz i z inną osobą załatwiam sprawę :P

aaa.... PW odbierz

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
dostałam właśnie sms-a, paczuszka czeka na mnie już w paczkomacie
ale Wam dobrze z tymi paczkami, mój paczkomat niesprawny więc ja dopiero w poniedziałek odbiorę - mąż na poniedziałek ma urlop wzięty więc z rana już odbierze- i super że on, bo to 6 kartonów

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-11-10 o 20:41
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 21:10   #4456
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja też uważam ze temu balsamowi niewiele dolega.. po prostu przyciśnięty- pewnie sam się wyprostuje
z reklamacjami to zależy na kogo się trafi, jak trafiam na Pana Adama B. to niewiele zdziałam, zazwyczaj jestem tak samo stanowcza jak on i kończąc rozmowę pytam go jeszcze raz o nazwisko i imię bo "nie zapisałam" wtedy się peszy .. nie wie co powiedzieć przez chwilę, jest "eeee" ale podaje- ja rozmowę kończę życząc mu miłego dnia - i dzwonię jeszcze raz i z inną osobą załatwiam sprawę :P
Tam tuba jest w ogóle źle zgrzana więc nic się nie wyprostuje. Ogólnie po prostu opakowanie jest dziwne, ale ważne by w środku powinno być to, co powinno Choć pewnie mało która firma dopuściłaby do sprzedaży takie opakowanie.

Ja paczki odebrałam, ale nie mam jakichś super nowości żadnych

Widział ktoś może zimowe kapcie Bertha z minikatalogu z 17tki? Jak z jakością, warto?
Stary 2012-11-10, 21:42   #4457
51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2
Konto usunięte

Cytat:
on jest źle zgrzany - zobacz jeszcze raz sam się na pewno nie wyprostuje
gdybym zobaczyła taki "unikat" na półce w sklepie, to bym raczej nie wzięła.

wstawiłam swoje pierwsze avonowe zdjęcia na katalogowy! zfotografowałam m. in. fioletową kosmetyczkę, która od razu poszła też do reklamacji - źle zszyta, dużo nitek wystaje z boku, szkoda gadać.

dla siebie wzięłam konturówkę golden diamond i totalnie się zawiodłam - jest jaśniutka, do złota to jej daleko - zdjęcia w katalogach były ostro przekłamane.

Edytowane przez 51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2
Czas edycji: 2012-11-10 o 21:47
51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 21:42   #4458
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Musso, jeśli masz już w łapkach katalog 2 to mogłabyś powiedzieć w jakiej cenie jest nowa woda toaletowa Infinite Seduction ? <ślicznie prosi>
Z góry dziękuję za odpowiedź
35,99 przy zakupie z katalogu za 44,99
Stary 2012-11-10, 21:56   #4459
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Dla siebie brałam:
- 2 lakiery do paznokci: Lucky Penny i Vintage Boutique
- 2 konturówki diamentowe: Golden Diamond i Brown Glow
- zestaw peeling i żel Lagoon
- zestaw biżuterii Beautiful You (na prezent)
- 2 zestawy męskie żel i dezodorant: Full Speed i Centre Action (na prezenty)

No i wiadomo: katalogi, próbki. To oczywiste.
Wstaw proszę na katalogowy zdjęcie tej Golden jak Ci przyjdzie ;-) Tą Brown Glow mam i jestem nią zachwycona
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 21:57   #4460
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Godz.temu dostałam sms-a że paczka czeka w paczkomacie ale ja już w piżamie więc jutro śmignę i przynajmniej do światła dziennego pooglądam zawartość

cieszy mnie Buniat że Mega Watts ładnie się prezentuje,jutro obejrzę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 22:01   #4461
patula483
Raczkowanie

Cytat:
mąż na poniedziałek ma urlop wzięty więc z rana już odbierze- i super że on, bo to 6 kartonów
Ja właśnie się martwię, bo jedą do mnie 4 kartony, a w domu będzie tylko babcia. A z tego co mi mówiła, to ostatnio kurier przyniósł tylko 2 kartony i pyta, czy może ona zejść po kolejny do auta To ja się pytam, za co ja płacę 6,90zł skoro muszę iść po paczke i sama ją wciągać do domu?
patula483 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 22:04   #4462
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Tam tuba jest w ogóle źle zgrzana więc nic się nie wyprostuje. Ogólnie po prostu opakowanie jest dziwne, ale ważne by w środku powinno być to, co powinno Choć pewnie mało która firma dopuściłaby do sprzedaży takie opakowanie.

Ja paczki odebrałam, ale nie mam jakichś super nowości żadnych

Widział ktoś może zimowe kapcie Bertha z minikatalogu z 17tki? Jak z jakością, warto?
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;37545815]on jest źle zgrzany - zobacz jeszcze raz sam się na pewno nie wyprostuje
gdybym zobaczyła taki "unikat" na półce w sklepie, to bym raczej nie wzięła.

wstawiłam swoje pierwsze avonowe zdjęcia na katalogowy! zfotografowałam m. in. fioletową kosmetyczkę, która od razu poszła też do reklamacji - źle zszyta, dużo nitek wystaje z boku, szkoda gadać.

dla siebie wzięłam konturówkę golden diamond i totalnie się zawiodłam - jest jaśniutka, do złota to jej daleko - zdjęcia w katalogach były ostro przekłamane.[/QUOTE]
aaa... już widzę... dopiero przyjrzałam się bardziej, na 1 kwietnia jest super... śmieszny taki myślałam że Wam chodzi o przygięcie na środku zgrzewu - taki odcisk od ścisku w paczce
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 22:04   #4463
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Witam w tym wątku, byłam tylko na tym ze zdjęciami, zanim ten odszukałam i poczytałam to wieki minęły...
Mam ogromną prośbę, czy któraś z Was widziała i może testowała palety do makijażu z katalogu 16 lub jeszcze lepiej z 17 ? Jestem ciekawa czy to taka jakość chińska czy może coś lepszego bo wygląda całkiem fajnie, ładniej nawet od palet z Sephory, choś te akurat są słabej jakości, mało mają wspólnego z jakością kosmetyków kolorowych podstawowych Sephory.
Zlitujcie się i dajcie znać bo bym zamówiła dzisiaj tą mniejszą z 16, czekam z otwartym zamówieniem, widziałam na wątku zdjęciowym , że ktoś pokazywał. Proszę
Niestety ta paletka jest okropnej jakości (właśnie taka typowa chińska). Nawet do pięt nie dorównuje poczwórnych cieniom z Avonu (do tych z sephory nie porównam bo nie znam). Moja idzie do zwrotu

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2012-11-10 o 22:05
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 22:37   #4464
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
patusia22 polecam tę stronę http://www.avonpolska.pl/brochure_16/PRSiute/#strona1 szkoda tylko, że trafiłam na nią dopiero teraz, bo rozesłałbym klientom i może wiecej by zamówili z tego minikatalogu
ja nie pytałam gdzie znajdę minikatalog,a o wykonanie tych "ozdóbek"
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 22:46   #4465
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patula483 Pokaż wiadomość
Ja właśnie się martwię, bo jedą do mnie 4 kartony, a w domu będzie tylko babcia. A z tego co mi mówiła, to ostatnio kurier przyniósł tylko 2 kartony i pyta, czy może ona zejść po kolejny do auta To ja się pytam, za co ja płacę 6,90zł skoro muszę iść po paczke i sama ją wciągać do domu?
kpił sobie? zaraz bym dzwoniła do Avonu...
parodie odwalają taką że ho ho
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 22:58   #4466
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
I po kliknięciu na inf przy tych długopisach do dekorowania jest wyraźnie napisane, że jest 1 długopis, a oferta sugeruje, że jest 3. Jak już kiedyś wspominałam mam na niego zamówienie pod warunkiem, że będą 3... Muszę zadzwonić do tego avonu Ktoś wie może jak jest ostatecznie?
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 23:01   #4467
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Godz.temu dostałam sms-a że paczka czeka w paczkomacie ale ja już w piżamie więc jutro śmignę i przynajmniej do światła dziennego pooglądam zawartość

cieszy mnie Buniat że Mega Watts ładnie się prezentuje,jutro obejrzę
Ja muszę czekać do wtorku na moją paczkę (odbieram sama na poczcie)
A co do biżuterii Mega Watts to również mam nadzieję, że będzie ładna, bo od początku wpadła mi w oko i musiałam ją zamówić, tym bardziej, że to jedyna rzecz dla mnie w tym prawie 12 kg kartonie
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 23:06   #4468
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Uzywała któraś z Was maseczki z MM tej rozgrzewającej co jest w IOS?? powiecie coś na jej temat
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 23:08   #4469
arenika
Zadomowienie

Też właśnie złożyłam swoje zamówienie udało się osiągnąć 35% dla siebie tylko błyszyk luxe wzięłam póki co bo chciałam dobić do biżuterii , jedna kropa czerwona i jedna żółta zobacze jak na fakturze będzie.
arenika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 23:45   #4470
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
I po kliknięciu na inf przy tych długopisach do dekorowania jest wyraźnie napisane, że jest 1 długopis, a oferta sugeruje, że jest 3. Jak już kiedyś wspominałam mam na niego zamówienie pod warunkiem, że będą 3... Muszę zadzwonić do tego avonu Ktoś wie może jak jest ostatecznie?
jeden?? to nie biorę
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości