Sprzeczne tendencje w podejściu kobiet do kwestii związanych z seksem - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 19:16   #181
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Sprzeczne tendencje w podejściu kobiet do kwestii związanych z seksem

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Nigdy bym się nie określiła jako "kobieta wyzwolona". Po łacinie "liberta" czyli właśnie "wyzwolona kobieta" znaczy tyle co niewolnica podniesiona ze stanu niewoli, najczęściej w akcie wdzięczności właściciela. W dzisiejszym znaczeniu oznacza to jak pisałyście zrzucenie jarzma patriarchatu i wyzwolenie spod męskiej dominacji: zamknięcia, wykluczenia i braku możliwości decydowania o swoim życiu. Dokonały tego same kobiety - nikt ich nie wyzwalał, więc upraszam przynajmniej o zmianę "wyzwolona" na "samowyzwolona". Jak w starej pieśni (zagadka: kto wie jaki jest jej tytuł ):
Nie nam wyglądać zmiłowania
Z wyroków bożych, z pańskich praw.
Z własnego prawa bierz nadania
I z własnej woli sam się zbaw!

Oczywiście wciąż o tę wolność kobiet walczę, ale już nie dla mnie. Ja się już urodziłam wolna - w bardzo liberalnej rodzinie, niereligijnej, hołdującej równouprawnieniu i wychowana zostałam w tym duchu. Gdy opuściłam dom rodzinny nigdy nie ograniczała mnie religia, konwenanse, nie byłam zależna finansowo lub w jakikolwiek inny sposób od mężczyzny. Spójrzcie na analogię - mówimy o naszym kraju "niepodległy" ale czy "wyzwolony" (nawet jeśli bylibyśmy zgodni o które wyzwolenie chodzi )? OK, są inne czasy - ale ponieważ samowyzwolona była już moja matka, ja jestem po prostu wolna.

Sądzę zatem, że mogę się nazwać kobietą wolną, niezależną, pewną siebie, pewną swej seksualności i potrzeb - bez zażenowania mówiącą o nich i realizującą się seksualnie wedle własnego uznania, bezpruderyjną, niepoddającą się presji partnera ani społeczeństwa, niebojącą się przeciwności losu i zawsze broniącą swojego zdania. Nie czuję się jednak "wyzwolona".

Oczywiście zawsze znajdą się osoby zawistne i ograniczone które nazwą mnie puszczalską kurvą - czy to przez samą zazdrość czy też przez uleganie prymitywnym ocenom.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 19:57   #182
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Tylko, że takie gadanie 'Ty uważasz ją za k..., ale ona wcale tą k... nie musi być', to trochę jakby to powiedzieć, zbyt lipny argument, żeby stwierdzić, że coś się komuś 'tłumaczy'.

Nie lipny tylko prawdziwy. Dopamine najlepiej wybierz się do zakonu po kobietę, choć znając użalanie się facetów to z takim podejściem i tam kobiety z "przeszłością" spotkają.
Styl rozmowy, który narzucasz, jest na poziomie przekomarzania się tekstami typu 'nie bo nie', 'tak, bo tak i nie lipny tylko prawdziwy'.

Cytat:
tomcio, Dopcio - czy uważacie, że wszyscy mężczyźni mają identyczne podejście do sfery seksualnej?
Uważam, że większość identycznie nie szanuje kobiet, które miały wielu partnerów, które uprawiają przygodny seks. Myślę, że większość mężczyzn chce po prostu kobiety, która miała normalną ilość partnerów, która była w normalnych związkach z facetami, których kochała. Bo po co tworzyć sobie niepotrzebne problemy w życiu? Żaden szanujący się facet, który jest świadomy swojej atrakcyjności, nie będzie chciał lafiryndy, która puszczała się na lewo i prawo. Chyba, że na jeden raz.

Ponadto uważam, że jest to pogląd na tyle niemodny i mało popularny, że niewielu mężczyzn się do tego przyznaje.

Cytat:
nie moj drogi.kobieta mająca wielu partnerów nie jest kuwrą,ale wyzwolona kobietą,tylko twoje spaczona wizja odbiera je inaczej.
No pewnie, że nie. Ona się nie puszcza, ona 'świadomie wybiera partnerów', 'jest świadoma swoich potrzeb i seksualności' itd. Oczywiście nie jest ku..., tylko 'kobietą wyzwoloną'. A woźna to 'konserwator powierzchni płaskich'.

Jakie czasy, taka nomenklatura.

Ah, ta świadomość. Jakże to puszczanie się jest potrzebne, by wzbić się na jej wyższe poziomy.

PS. 'kobieta wyzwolona'? Żeby się wyzwalać, trzeba wcześniej doświadczyć zniewolenia. Większość kobiet nie ma nawet pojęcia, co to znaczy patriarchat, brak równouprawnienia. Dorastałyście już w czasach, gdy takie zjawiska zostały już wykorzenione. Spójrzmy prawdzie w oczy - uwalniacie się z kajdan, które miały na sobie Wasze babcie, a Wy już ich nie macie - i nigdy nie miałyście.

Wyzwolenie? Dobre sobie. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że ru...am na lewo i prawo, ale świadomie wybieram partnerki, dlatego jestem taaaaki świadomy i wyzwolony - spod jarzma kobiet, które próbują mnie zmusić do tego, żebym miał dzieci, rodzinę i jedną, stałą partnerkę. Oczywiście mogę się czuć taki za☠☠☠isty, że mam taki duży harem, ale gdy to się skończy, to większość kobiet ze zwyczajnym podejściem do seksu, będzie mnie omijała z daleka - ze względu na brak zaufania 'bo to przecież facet, który lubi przygody', dziwne, że już nie 'mężczyzna świadomy'.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 20:10   #183
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
No pewnie, że nie. Ona się nie puszcza, ona 'świadomie wybiera partnerów', 'jest świadoma swoich potrzeb i seksualności' itd. Oczywiście nie jest ku..., tylko 'kobietą wyzwoloną'. A woźna to 'konserwator powierzchni płaskich'.

Jakie czasy, taka nomenklatura.

Ah, ta świadomość. Jakże to puszczanie się jest potrzebne, by wzbić się na jej wyższe poziomy.

PS. 'kobieta wyzwolona'? Żeby się wyzwalać, trzeba wcześniej doświadczyć zniewolenia. Większość kobiet nie ma nawet pojęcia, co to znaczy patriarchat, brak równouprawnienia. Dorastałyście już w czasach, gdy takie zjawiska zostały już wykorzenione. Spójrzmy prawdzie w oczy - uwalniacie się z kajdan, które miały na sobie Wasze babcie, a Wy już ich nie macie - i nigdy nie miałyście.

Wyzwolenie? Dobre sobie. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że ru...am na lewo i prawo, ale świadomie wybieram partnerki, dlatego jestem taaaaki świadomy i wyzwolony - spod jarzma kobiet, które próbują mnie zmusić do tego, żebym miał dzieci, rodzinę i jedną, stałą partnerkę. Oczywiście mogę się czuć taki za☠☠☠isty, że mam taki duży harem, ale gdy to się skończy, to większość kobiet ze zwyczajnym podejściem do seksu, będzie mnie omijała z daleka - ze względu na brak zaufania 'bo to przecież facet, który lubi przygody', dziwne, że już nie 'mężczyzna świadomy'.
jak znajdziesz wolną kobietę to nie obliczy cię ze stanu licznika

rżnij pukiś młody ,a resztą się nie przejmuj,.jesli nie to daj życ innym
Stary 2012-11-10, 22:32   #184
tomcio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie moj drogi.kobieta mająca wielu partnerów nie jest kuwrą,ale wyzwolona kobietą,tylko twoje spaczona wizja odbiera je inaczej.
cały świat kontra ty,tomcio*,wazonik i inne stwory z kosmosu,które nie miały porządnej partnerki i wyżywają sie na kobietach,które pewnie kopnęłby was w

*polecam wcześniejsze posty
Margolciu, nie denerwuj się - grunt, że Ty jesteś "porządną partnerką". Co niby ma znaczyć Twój post? Kto Tu mówi u "kuwrach" - jak piszesz..? Myślałaś o tym, dlaczego mężczyźni piszą na kobiecych forach takich jak to? No to dam Tobie moją odpowiedź - próbują Was lepiej zrozumieć, przeniknąć do tej niepoznanej dla nas do końca istoty kobiecości, kobiecych pragnień, marzeń, by móc lepiej spełniać się w związkach, ale nie tylko dawać - też i brać. Wyżywanie się na kobietach - wybacz, ale przy tej ilości postów na tym forum mogłabyś sobie to darować. Chcąc mieć zrozumienie dla swojego zdania - postarajmy się wniknąć w zdanie rozmówcy. I tego Tobie życzę
tomcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 22:48   #185
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
nie moj drogi.kobieta mająca wielu partnerów nie jest kuwrą,ale wyzwolona kobietą (…)
Nie zgadzam się z tym. Uważam, że nie ilość partnerów świadczy o wyzwoleniu kobiety. Można mieć wielu partnerów i być zniewoloną, a można być wyzwoloną, gdy ma się przez całe życie jednego (lub w ogóle żadnego).
Stary 2012-11-11, 06:28   #186
kalincia
BAN stały

Nie nam wyglądać zmiłowania
Z wyroków bożych, z pańskich praw.
Z własnego prawa bierz nadania
I z własnej woli sam się zbaw!

To międzynarodówka, oczywiście...
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 07:18   #187
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Uważam, że większość identycznie nie szanuje kobiet, które miały wielu partnerów, które uprawiają przygodny seks. Myślę, że większość mężczyzn chce po prostu kobiety, która miała normalną ilość partnerów, która była w normalnych związkach z facetami, których kochała. Bo po co tworzyć sobie niepotrzebne problemy w życiu? Żaden szanujący się facet, który jest świadomy swojej atrakcyjności, nie będzie chciał lafiryndy, która puszczała się na lewo i prawo. Chyba, że na jeden raz.

Ponadto uważam, że jest to pogląd na tyle niemodny i mało popularny, że niewielu mężczyzn się do tego przyznaje.
I uważasz, że dla każdego faceta "wielu partnerów" i "normalna ilość partnerów" znaczy to samo?

Dlaczego twierdzisz, że facet może sobie wziąć kobietę na jeden raz?
Stary 2012-11-11, 11:41   #188
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Dlaczego twierdzisz, że facet może sobie wziąć kobietę na jeden raz?
Dobre pytanie

Cytat:
Żaden szanujący się facet, który jest świadomy swojej atrakcyjności, nie będzie chciał lafiryndy, która puszczała się na lewo i prawo. Chyba, że na jeden raz.
Czyli ten szanujący się facet ma prawo iść do łóżka z dziewczyną na jedną noc, a kobieta, która tak robi z facetem, to lafirynda?
Stary 2012-11-11, 11:59   #189
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Czyli ten szanujący się facet ma prawo iść do łóżka z dziewczyną na jedną noc, a kobieta, która tak robi z facetem, to lafirynda?
No jasne, pisałam już o tym w tym wątku:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=151
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 12:28   #190
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Buzię mamy do jedzenia, więc nie do pocałunków i pieszczot, pochwę do przyjmowania plemników, więc nie do pieszczenia i seksu w gumce (nie sikam pochwą, nie wiem, jak inne), odbyt do robienia kupy, więc nie do pieszczot i penetracji. Rozumiem, że przyjmujesz te wszystkie twierdzenia - równo, bo wszystkie opierają się na tej samej logice.
Ja tam uprawiam seks również w ostatni odcinek jelita, którym jest odbytnica i jest to fajne.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Nie wiem, jak inni, ale mój partner to lubi, więc sprawiam mu tak przyjemność.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

No. Dotyczy też to np. pedofilii. Kiedyś była też, również w rodzinie, ale była tabu? To dobrze?
Co do seksu oralnego, analnego...czemu nie mówić o tym otwarcie, skoro to nie przestępstwo, a źródło przyjemności. Ty się wstydzisz zachowań seksualnych, więc robisz to pod pierzyną i po ciemku, ale, szczerze mówiąc, to wydaje mi się wynikiem jakichś zahamowań, a nie normą. Po ciemku i w ukryciu robi się rzeczy złe. Nie mówię tu o publicznym uprawianiu seksu, bo to sfera intymna, ale wstydzić się partnera? Całować go tu, ale już tam nie, bo to obrzydliwe? Po ciemku, ale już nie-widząc go i jego reakcje? Dziwne...
To super, cieszę się bardzo.

Jak to lubi to super mi tu chodziło o coś innego. Zwykle faceci pchają się tam, a sami nie wiedzą jak to jest i trzymają się z daleka od tego typu pieszczot na swoim tyłku.

Czemu dziwne, bo inne niż twoje? Ja nikogo tym nie krzywdzę, że jest po ciemku, bez dodatków, pod kołdrą, bez przekleństw, szalonych uniesień itd.
P.S. I zapomniałam wspomnieć, że ja jeszcze typowego, prawdziwego seksu za sobą nie mam, ale innego po prostu sobie nie wyobrażam na chwilę obecną (nie wiem, co będzie np. za 10 lat).

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

Edytowane przez SekretnyWachlarz
Czas edycji: 2012-11-11 o 12:36
SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 13:50   #191
kalincia
BAN stały

Nie. Dziwne, bo dowodzi wstydzenia się, jakichś zahamowań. Nikogo nie krzywdzisz, pewnie. Tylko czemu ta sfera jest dla ciebie do ukrywania? Przed partnerem? Czemu potrafisz jeszcze pomyśleć, że to robisz, ale już nie - że widzisz i on widzi? To właśnie jest dziwne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 13:54   #192
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. Dziwne, bo dowodzi wstydzenia się, jakichś zahamowań. Nikogo nie krzywdzisz, pewnie. Tylko czemu ta sfera jest dla ciebie do ukrywania? Przed partnerem? Czemu potrafisz jeszcze pomyśleć, że to robisz, ale już nie - że widzisz i on widzi? To właśnie jest dziwne.
Bo mi tak wygodniej? Bo nie widzę i on nie widzi mojego okropnego ciała? Bo się wtedy mogę bardziej rozluźnić?

Treningi

Stary 2012-11-11, 13:56   #193
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomcio Pokaż wiadomość
Margolciu, nie denerwuj się - grunt, że Ty jesteś "porządną partnerką".
jestem dobrą żona i matką,a moja przeszłość nie przeszkadza mi się spełniać.
Cytat:
Co niby ma znaczyć Twój post? Kto Tu mówi u "kuwrach" - jak piszesz..?
zaraz znajdę ci cytaty.
tylko na jednej stronie znalazłam 3 wypowiedzi.post 147,164,182

Cytat:
Myślałaś o tym, dlaczego mężczyźni piszą na kobiecych forach takich jak to? No to dam Tobie moją odpowiedź - próbują Was lepiej zrozumieć, przeniknąć do tej niepoznanej dla nas do końca istoty kobiecości, kobiecych pragnień, marzeń, by móc lepiej spełniać się w związkach, ale nie tylko dawać - też i brać.
być może ty próbujesz zrozumieć,jednak nie wszyscy.wielu panów z tego wątku pragnie nas ewangelizowac twierdząc,ze kobieta mająca wielu partnerów jest ku***ą

Cytat:
Wyżywanie się na kobietach - wybacz, ale przy tej ilości postów na tym forum mogłabyś sobie to darować. Chcąc mieć zrozumienie dla swojego zdania - postarajmy się wniknąć w zdanie rozmówcy. I tego Tobie życzę
nie wiem co wspólnego ma liczba moich postów do wypowiedzi.moje poglądy się nie zmieniły od ostatniej naszej wymiany zdań

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-11-11 o 13:59
Stary 2012-11-11, 14:11   #194
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
I uważasz, że dla każdego faceta "wielu partnerów" i "normalna ilość partnerów" znaczy to samo?
Dla większości facetów liczba 8-10 partnerów, to już liczba bardzo duża. Zważając na to, że w naszym kraju standardem jest łączenie się w pary, w których występuje miłość, intymność, wspólne plany - normalna ilość partnerów jest związana właśnie z tym standardem. W związku z tym, gdy 20-paro letnia kobieta mówi, że miała 8* partnerów - jest to dużo - nie tylko wg mojego subiektywnego zdania, ale też zwyczajnie wg norm.

I nie chodzi tu o to, że jak miała 7 to już dobrze, a jak 8, to źle. Jak dziewczyna w wieku 23 lat mówi mi, że miała 6-7 partnerów seksualnych, to dla mnie to jest odpychające. Oznacza to, że albo uprawiała seks bez zobowiązań, albo "kochała" tych wszystkich 7 chłopaków - każdego kilka miesięcy (może nawet kilku z nich jednocześnie, przechodząc z jednego łóżka, do drugiego).

Cytat:
Wy to wszędzie doszukacie się postawy 'facet może, a kobieta to dziwka'. Nigdzie tak nie napisałem . więc proszę mi nie wkładać w usta słów, które nie padły.

Po prostu stwierdzam fakt, że JEŻELI już facet chce zbliżenia z taką kobietą, to zwykle jest to na jeden raz. Mężczyźni wbrew pozorom nie są tacy głupi i wiedzą które kobiety nadają się na stałe partnerki, a które nie.

Uważam, że jedne kobiety są postrzegane przez mężczyzn jako takie na stałe, a inne jako osoby z którą można przeżyć niezobowiązującą przygodę. I w tym postrzeganiu dużą rolę ma przeszłość seksualna. To, czy ktoś chce wejść w relację z daną osobą, to już kwestia jego szacunku do samego siebie.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 14:14   #195
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Bo mi tak wygodniej? Bo nie widzę i on nie widzi mojego okropnego ciała? Bo się wtedy mogę bardziej rozluźnić?
Więc jednak kompleksy i zahamowania. Wspólczuję. Wiedz, że może być inaczej. I nie pisz innym, że to oni są dziwni, bo są otwarci w sprawach seksu i potrafią się nim cieszyć, skoro sama masz, jak masz.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Nie tobie tłumaczyć do czego co mamy, skoro sama jesteś aż tak skrępowana swymi kompleksami, że nie potrafisz sobie wyobrazić normalnego seksu nie w ciemności i ukryciu, "bo chcesz ukryć okropne ciało". Pomyśl o pomocy dla siebie.
Stary 2012-11-11, 14:44   #196
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że jedne kobiety są postrzegane przez mężczyzn jako takie na stałe, a inne jako osoby z którą można przeżyć niezobowiązującą przygodę. I w tym postrzeganiu dużą rolę ma przeszłość seksualna. To, czy ktoś chce wejść w relację z daną osobą, to już kwestia jego szacunku do samego siebie.
gdyby tak było to wszystkie" puszczalskie" byłyby zdewociałymi , zasuszonymi i samotnymi staruszkami,a tak nie jest.
prosze więc wypowiadaj się w swoim imieniu,a nie głosem wszystkich mężczyzn
Stary 2012-11-11, 14:53   #197
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Więc jednak kompleksy i zahamowania. Wspólczuję. Wiedz, że może być inaczej. I nie pisz innym, że to oni są dziwni, bo są otwarci w sprawach seksu i potrafią się nim cieszyć, skoro sama masz, jak masz.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Nie tobie tłumaczyć do czego co mamy, skoro sama jesteś aż tak skrępowana swymi kompleksami, że nie potrafisz sobie wyobrazić normalnego seksu nie w ciemności i ukryciu, "bo chcesz ukryć okropne ciało". Pomyśl o pomocy dla siebie.
Ale ja nie piszę, że są dziwni. Jeżeli ktoś lubi seks w świetle świeczek okay, lubi w świetle lampy na suficie okay nic mi do tego. Ktoś jest cicho, ktoś klnie, ktoś coś innego jeszcze gada, okay to nie moja sprawa. Akurat uważam, że tyłek nie jest do seksu, ale co kto z tym tyłkiem robi to również nie moja sprawa. I póki co słowa dziwne użyłaś ty. ^^
A pomocą martwić się nie musisz, jestem od ho, ho, ho pod opieką psychiatry i psychologa wprawdzie w innym nieco temacie, ale jednak. A moje ciało to nie moje kompleksy, bo nie o to tutaj chodzi.

Treningi

Stary 2012-11-11, 18:23   #198
Irisfeal
Wtajemniczenie

Najbardziej mnie smieszy to pisanie przez rodzynkow na forum "wiekszosc mezczyzn to", "kazdy normalny mezczyzna to"(zwlaszcza to drugie bo taki Dopamine to 'normalnym' mezczyzna na pewno nie jest niestety) tak jakby byli co najmniej glosem ludu. O tyle pisanie przez kobiete jakas " wiekszosc kobiet" rozumiem bo zawsze jakies pare setek moze od razu zaprzeczyc o tyle wypowiadanie sie przez 5 gosci jak to wszyscy mezczyzni albo tez 99% sadza jest zabawne i nie potrafie brac tego na powaznie:p zwlaszcza majac dowody w postaci tylu normalnych facetow w realnym zyciu o innym niz Dopamine czy Bober pogladach

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2012-11-11 o 18:25
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 18:28   #199
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Najbardziej mnie smieszy to pisanie przez rodzynkow na forum "wiekszosc mezczyzn to", "kazdy normalny mezczyzna to"(zwlaszcza to drugie bo taki Dopamine to 'normalnym' mezczyzna na pewno nie jest niestety) tak jakby byli co najmniej glosem ludu. O tyle pisanie przez kobiete jakas " wiekszosc kobiet" rozumiem bo zawsze jakies pare setek moze od razu zaprzeczyc o tyle wypowiadanie sie przez 5 gosci jak to wszyscy mezczyzni albo tez 99% sadza jest zabawne i nie potrafie brac tego na powaznie:p zwlaszcza majac dowody w postaci tylu normalnych facetow w realnym zyciu o innym niz Dopamine czy Bober pogladach
Eos jest w tym najlepszy.
On wie nie tylko wszystko o wszystkich mężczyznach, ale nawet wszystko o wszystkich kobietach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 18:46   #200
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
a jesli inny facet ma odmienne zdanie to mówią,ze :
Cytat:
TOMCIO
A pewne wypowiedzi Faceta brzmią dla mnie jak czystej wody klakierstwo - co też potwierdzają opinie niektórych z Was kobiet.
Stary 2012-11-11, 20:14   #201
tomcio
Raczkowanie

Cytat:
a jesli inny facet ma odmienne zdanie to mówią,ze :
TmargoT, czy jest jeszcze coś w czym mógłbym pomóc..?
Stary 2012-11-11, 20:22   #202
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
TmargoT, czy jest jeszcze coś w czym mógłbym pomóc..?
no wiesz.znalazłoby się coś.
skoro pytasz to potrzebuje malarza i specjalistę od paneli podłogowych
Stary 2012-11-11, 20:38   #203
tomcio
Raczkowanie

Cytat:
no wiesz.znalazłoby się coś.
skoro pytasz to potrzebuje malarza i specjalistę od paneli podłogowych
ej, sądzę że w Neverlandzie znajdzie się sporo kobiet a może i nawet kilku mężczyzn, które z chęcią pomalują, położą panele a może nawet jakiś gratis dorzucą.. choć tu nie byłbym taki pewny.
A tak nawiasem mówiąc, czy jako kobieta wyzwolona, rzeczniczka równouprawnienia nie korci Cię by sama pomalować, czy położyć panele..? A szanowny małżonek - nie garnie się?

Edytowane przez tomcio
Czas edycji: 2012-11-11 o 20:43
Stary 2012-11-11, 20:42   #204
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
ej, sądzę że w Neverlandzie znajdzie się sporo kobiet a może i nawet kilku mężczyzn, które z chęcią pomalują, położą panele a może nawet jakiś gratis dorzucą.. choć tu nie byłbym taki pewny.
no to może masaż stóp?
Stary 2012-11-11, 20:45   #205
tomcio
Raczkowanie

Cytat:
no to może masaż stóp?
to taki mały fetysz, czy aktualna potrzeba?
Stary 2012-11-11, 20:46   #206
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
to taki mały fetysz, czy aktualna potrzeba?
i to i to
pytałes,więc coś znalazłam
Stary 2012-11-11, 20:59   #207
tomcio
Raczkowanie

Cytat:
i to i to
pytałes,więc coś znalazłam
napisz - jak lubisz, zastanowię się

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
... nie potrafie brac tego na powaznie:p zwlaszcza majac dowody w postaci tylu normalnych facetow w realnym zyciu o innym niz Dopamine czy Bober pogladach
Irisfeal - możesz rozwinąć myśl? Od dawna - chodzi mi gdzieś z tyłu głowy - by o to zapytać. Proste pytanie - co znaczy według Ciebie "normalny facet"?
Stary 2012-11-11, 21:03   #208
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
napisz - jak lubisz, zastanowię się
tak publicznie?
Cytat:
Irisfeal - możesz rozwinąć myśl? Od dawna - chodzi mi gdzieś z tyłu głowy - by o to zapytać. Proste pytanie - co znaczy według Ciebie "normalny facet"?
Bober-to prawiczek z małym przyrodzeniem uważający,że tylko wielka maczuga jest w stanie dać przyjemność kobiecie.
Dopamine to prawiczek uważajacy,że tylko dziewica mu się należy,a reszta kobiet to zbrukane ku***wy (patrz ten wątek i inne).
reszta mężczyzn to ci normalni
Stary 2012-11-11, 21:13   #209
tomcio
Raczkowanie

Cytat:
Bober-to prawiczek z małym przyrodzeniem uważający,że tylko wielka maczuga jest w stanie dać przyjemność kobiecie.
Dopamine to prawiczek uważajacy,że tylko dziewica mu się należy,a reszta kobiet to zbrukane ku***wy (patrz ten wątek i inne).
reszta mężczyzn to ci normalni
Margo.. nie upraszczaj, poza tym pytałem kogoś innego. No chyba, że sobie nadal żartujemy...
Stary 2012-11-11, 21:25   #210
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Margo.. nie upraszczaj, poza tym pytałem kogoś innego. No chyba, że sobie nadal żartujemy...
spuść powietrze
kiedy żartuję to zartuję,kiedy mówie poważnie to staram się,aby było poważnie.
pozwoliłam sobie odpowiedziec na twoje pytanie moimi słowami,co nie oznacza,że zabieram mozliwość wypowiedzi Irisfeal.
nie upraszczam,to w skrócie co możesz sam wyczytac.wystarczy,że poczytasz wypowiedzi obu panów.
najprościej kliknąć prawym przyciskiem w NICK,a tam jest opcja ZNAJDŹ WIĘCEJ POSTÓW
jeden był bardzo zaangażowany w wątek:MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości ,a drugi tylko w tym wątku brzydko nazwał kobiety o luźnym podejściu do seksu,aż trzy razy

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-11-11 o 21:36
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości