|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
wlasnie sie poryczalam na reklamie
![]()
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
John Lewis zawsze ma cudne reklamy
http://www.youtube.com/watch?v=8jiJS...feature=relmfu
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
simply widziałam na fb i też się uryczałam
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też "byłam" na zakupach, na allegro
kupiłam dla teściowej świecznik na imieniny i przy okazji od tego samego sprzedawcy kilka pierdółek dla mnie niezbędnych w kuchni, której nawet nie mam
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy dziś rogale marcińskie czy jak się to zwie. Jeny jakie to słodkie. Smaczne ale dla mnie dawka słodyczy na tydzień albo dwa.
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Swoją drogą to chyba tak się objawia starość moje drogie - kupujemy graty do kuchni zamiast szałowych ciuchów i dyskutujemy o nożach zamiast o cudnych szpilkach
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Ogladam Jonathan Ross Show i jednym z gosci jest aktor co gra glowna role w Homeland. I Ross testuje taka dziwna plasteline, ktora dostal od Armii, ktora ma absorbowac sile uderzenia. W dotyku jest w miare miekka, ale jak sie w to uderzy albo upusci to twardnieje i absorbuje szok. No i Ross wzial zegarek Damiana Lewisa - Hermes za 2 tys funtow, polozyl na stole, na to ciastolina i zaczal bic mlotkiem (wczesniej zrobil to ze swoja reka i twierdzil, ze nie boli) i... zniszczyl zegarek
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
no aleks ja czesto jem pol rogala i mam dosc
bo one takie nabite są ale uwielbiam je ![]() naj pytałaś jak konkubent, no postarał sie w wawie zalatwil wszystko jak nalezy. i nadal sie stara daje radę na prawdę.dzisiaj bylismy u moich rodziców i mam sie już nauczyla i na tż mojego i mojej sis mowi konkubenci bo sie pytała czy na wigilię bedziemy z konkubentami czy same? ![]() ![]() ![]() a co do bycia vintage ![]() to ja tez wole kupowac rzeczy do domu daje mi to dużo radochy;]
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-11-10 o 23:49 |
|
|
|
#1030 | |||||
|
Zakorzenienie
|
shock absorber
Cytat:
widzę, że zakupy zrobiliście spore ja właśnie też bym zbankrutowała,mając dziecko choć teraz omijam szerokim łukiem takie miejsca i sklepy, bo mi niepotrzebne, ale ach no i GRATULUJĘ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dobry
|
|||||
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby się maluszek zdrowo chował ![]() Mojej koleżanki córeczka nadal w ciężkim stanie... Jest w śpiączce No ale prawdopodobieństwo, że przeżyje, od wtorku wzrasta z każdym dniem.
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
hej
peach gratuluje zostania ciocią ![]() ja teraz mam mało czasu spotykam się z TŻ i uczę na koła jeden za drugim |
|
|
|
#1033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Byłam wczoraj do prawie 4 na imprezie, na której nie zatanczylam nawet jednego kawałka... Starzeję się...Cytat:
Ty mnie daaaaaawnooo nie widziałaś chyba i zapomniałaś jak wyglądam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyczytałam tylko, że one z białym makiem? Też nigdy nie jadłam
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Peach - gratuluję ![]() wczoraj byliśmy na targach ślubnych, parę rzeczy upatrzyliśmy
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam
magda jak wszedł do działu kuchennego, to poczul się jak dziecko w sklepie zabawkowym ![]() też nie jadłam tego rogala. wczoraj były w tesco, ale nie dam za coś takiego 8 zł. ![]() smerfik, co upatrzyliście? |
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak przynajmniej aż tak sie nie odczuwa wydatków ale inny problem jest takie że pewne rzeczy mogą się nam przestać później podobać, mogą przestać pasować i wtedy już nie jest tak fajnie ![]() podoba mi sie takie określenie ![]() rogalów Marcińskich też chyba nigdy nie jadłam a jak jadłam to nieświadomie ![]() co myślicie o tym całym kolejnym końcu świata, że niby 21 grudnia się wszystko skończy?? ![]() ja jestem załamana, nawet dnia nie pomieszkaliśmy w naszym domku
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
peach gratuluję zostania ciocią
![]() jakoś mało wrażliwa jestem - reklama o bałwankach nie poruszyła mnie ![]() za to ta druga - bardzo ciekawie zrobiona ![]() obżarłam się na urodzinach u teściowej i o 4 nad ranem obudził mnie ból brzucha starzeje się, kiedyś mogłam zjeść więcej![]() mamy dużo ciasta więc idziemy w odwiedziny do moich rodziców - aby pomogli nam to wszystko zjeść
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Peach gratuluje zostania ciocią
nie mogę się dziś obudzić, siedzę i
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i znalazłam bardzo podobną sukienkę do tej z Nabli do wypoyczenia z szyciem na miarę za 1500 (pytałam w Nabli i ta sukienka zdrożała o 300 zł do 4100)
|
|
#1042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej wcześniej zacząć kompletowaćco do końca świata, to już od kilku lat ględzą o tym grudniu 2012 ale teraz niby majowie się pomylili i przełożyliCytat:
![]() i zgadzam się z simply - nie masz serca ![]() Cytat:
![]() w sumie to już moj 4. raz, więc jestem wprawiona ![]() boję się, że jak zobacze takie małe coś, to mi się instynkt włączy ![]() jak widzę te ciuszki jakie to malutkie ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- smerf, nooo to spora różnica! fajnie byłoby zaoszczędzić taką sumkę a jakie obrączki? |
|||
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
My kupiliśmy w Piotrze i Pawle. To poznańska firma z tego co kojarzę więc pewnie w miarę takie jak tradycja nakazuje były. Kupiliśmy bo właśnie co roku o tym mówią i byłam ciekawa co to i jak smakuje.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale wiadomo gadają, gadają aż w końcu wygadają ![]() eeee to Ty już wprawiona w bojach ciociowych ![]() i też bym już chciała zacząć kompletować ale jak sobie pomyślę że później będę to musiała jeszcze spakować i wysłać to mi się odechciewa no i drugi problem jest taki że ja jeszcze dokładnie nie wiem jaki chce wystrój, ciągle mi się zmienia
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://kobe.pl/obraczki/108-obraczka-028-5.html takie i podobne z innej firmy, ale nie ma ich na stronie
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfi, bardzo ładna ta obrączka
![]() Mój tż kiedyś strasznie przeżywał, jak pokazałam mu damską wersję, że on pedalskiej nosić nie będzie |
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jest sporo takich ozdobnych, ale takie widzę pierwszy raz
|
||
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w wersji błyszczącej lub pół na pół nie całkeim matowione na pewno Białe złoto też pewnie wymienimy
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Znając życie i tak żadne nosić nie będzie więc mogą być i z różowymi kamyczkami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

kupiłam dla teściowej świecznik na imieniny i przy okazji od tego samego sprzedawcy kilka pierdółek dla mnie niezbędnych w kuchni, której nawet nie mam

bo sie pytała czy na wigilię bedziemy z konkubentami czy same?
choć teraz omijam szerokim łukiem takie miejsca i sklepy, bo mi niepotrzebne, ale ach
Dziś np. syn znajomych dostał sztućce dla dzieci którym nie mogłam się przeć więc kupiłam a potem myślałam komu dać 
Oby się maluszek zdrowo chował
No ale prawdopodobieństwo, że przeżyje, od wtorku wzrasta z każdym dniem.

Starzeję się...
eit: Shape?

no i drugi problem jest taki że ja jeszcze dokładnie nie wiem jaki chce wystrój, ciągle mi się zmienia