|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Maru do lekarza! ![]() Ja tylko na sekundkę,bo idę oglądać film z tż, na którego swoją drogą jestem wściekła. Zrobiłam pranie i nie sprawdziłam kieszeni spodni, bo on krzyczał, że nic tam nie ma. i co?! I miał - chusteczkę higieniczną. Wszystko mam w jej strzępach ![]() ![]() @ nie ma, II kresek też nie, jak u Kononowicza - nie ma niczego ![]()
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Sophia mój też twierdził, że nic nie ma a wyciągnęłam z kurtki pół kilo śrubek
![]() ![]()
#3333 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3334 |
Rozeznanie
|
dobry wieczór laseczki
![]() Kocur! gratulacje! ale masz przyrost bety, no, no ![]() Kwitka - wciąż trzymam kciuki, innej opcji nie ma! Domciatko - i tu też kciuki, co by jutro @ nie zawitała ![]() A ja witam się z browarkiem wieczorowo ![]() ![]() ![]() ![]() a tak co do zakupów - laski, powiedzcie mi, gdzie ten kryzys? wszyscy z telewizorami chodzą, meblami, największe kolejki to w Ikei i Saturnie ![]() a - i pełno ciężarnych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | ||
Zadomowienie
|
Pięknie Kocur, pięknie!!! Aż jestem ciekawa czy będą bliźnięta
![]() Cytat:
Pszczółko kochana, Ty też proszę nie dźwigać, żeby ładnie się tam dzieci u Ciebie ulokowały na 9 m-cy. Jeszcze tydzień a tymczasem trzymamy tu kciuki. Cytat:
A tak na serio, to bogaci są jeszcze bogatsi a Ci biedni jeszcze bardziej biedni. Nas 5 lat temu, nawet 4 lata wstecz stać było na luźne życie i jeszcze co miesiąc odkładaliśmy po 200-500 zł. Na wczasy, na święta. Teraz mam wciąż taką samą wypłatę i nam nie starcza. Dlatego mąż planuje otworzyć coś swojego, bo nie da rady inaczej. Kawał z dzisiejszego dnia. Wieczorkiem umyłam się w łazience i wpadł mi szalony pomysł do głowy. Idę do męża i mówię mu - wiesz co, to na razie jeszcze nic pewnego, tylko moje przypuszczenia... spojrzał na mnie czujnie ![]() - wydaje mi się, że chyba jestem w ciąży. Ryknęłam śmiechem i poszłam. ![]() Ale jestem ![]() Dobranoc.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny.....
błagam Was o pomoc... czy ja śnie? proszę powiedzcie czy widzicie to co ja? |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() GRATULUJĘ!!!
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
o matko od godziny trzęsą się mi ręce...
ale napewno jest tam ta kreska co nie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
jestem strasznie szczęśliwa, ale muszę do pracy lecieć dziś niestety.
postaram się nie płakać w robocie za dużo ![]() odezwę się popołudniu jak coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nieźle męża zrobiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No a mojego Tż pobili wczoraj i okradli :/ kuwa, wiedziałam, trza było po niego jechać i odwieźć go do domu (bo stwierdził, że mi i tak pożytku nie przyniesie jak wróci bo będzie pijany, a w nd rano miał tam coś mamie pomóc w domu). muszę zebrać tyłek i tam do niego jechać.. pół nocy nie przespałam :/ twierdził, że go nic prawie nie boli, no ale jak był trachnięty to jeszcze, teraz jak wytrzeźwiał to dopiero może go napieprzać.. no i chyba go siłą zaciągnę do szpitala, bo wczoraj nie było mowy o tym... ech, co za ludzie, komplikator się załączy i dopiero cyrki odstawiają.. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu, widać, widać! Pięknie. Gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zacytowało mi ale Maru ty idz jak najszybciej do lekarza,i nie myśl nawet o pracy w poniedziałek. Witam sie z kawką ![]() Dziewczyny dzięki za wirtualne kopniaki w dupe za tego raka.Ale wiecie jak to jest,czasem człowek ma różne myśli. Wczoraj rano byliśmy w kinie na Skyfall ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-11 o 07:57 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tż to nieźle dał się urządzić:/ Cytat:
![]() Ja się na żaden koniec świata nie zgadzam i to jeszcze 21 grudnia..toż to moje urodziny ![]() Domciątko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No brawooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są II kreski ![]() A dopiero pisałaś,że chyba Wam się nigdy nie uda...Nigdy nie mów nigdy ![]() Witam się kobietki z herbatką i śniadankiem ![]() Wczoraj wieczorem mnie mąż rozczulił troszkę ![]() ![]() ![]() Hehe niby nic a rozwaliło mnie ![]()
![]() |
#3345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAKKK!! widać widać!!! ![]() ![]() Cytat:
O kurcze, dobrze, że nic Mu sie nie stało. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Isia dobry żart ![]() Dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
To był mój drugi test. Dziś jest 34 dzień cyklu, niby miałam dostać okres, juz się podlamalam a tu dziś taka niespodzianka. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U mnie bez zmian, głosu brak i kaszlę "na żółto". Masakra. Ale spokojnie, pójdę do doktora na pewno ![]() Domciątko super ! I po co było się tak załamywać ![]() Ruda - a gdzie go tak załatwili?? Color - fajnego masz męża ![]() A ja już nie wiem co robić, żeby gardło tak nie bolało ... macie jakieś sposoby?
#3349 | |
Rozeznanie
|
iza243
a jak się film podobał? bo moja siostra była ze swoim Tż na tym i on zasnął w połowie ![]() ![]() colorblue ojjj ja też bym się rozczuliła po takim tekście ![]() ![]() domciatko bardzo fajna niespodzianka ![]() ![]() co do tego pobicia, w tyłku z kasą i telefonem, dobrze, że nic aż takiego się nie stało.. miał trochę kasy jeszcze w kurtce i tego mu nie ukradli, więc wrócił taksą do domu.. niby go nic nie boli dzisiaj (przed chwilą z nim rozmawiałam), ale jeszcze jest zadżumiony trochę, więc ja się boje, że dopiero jak z niego całkowicie alko zejdzie to będzie cyrk.. ale oczywiście o lekarzu to nie ma mowy, echh te chłopy.. w ogóle to strach na miasto wyjść, tym bardziej, że to się wydarzyło po 22.. więc nie jakoś specjalnie późno.. no nic, wniosek taki, że teraz trzeba będzie zapitalać wszędzie samochodem, może trochę bezpieczniej.. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Na gardło, to już Ci kiedyś chyba pisałam, podobno dobra jest cytrynka, plasterek sobie weź i ssji ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam za brak polskich znakow ale alt mi zastrajkowal na klawiaturze w lapku i doopa, nie moge poprawnie pisac ![]()
![]() |
#3351 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Color rozczulił mnie ten Twój tż ![]() Uciekam, bo jedziemy do teściów ![]()
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie wczoraj trochę się nadźwigałam bo zaprawy na strych nosiłam, ale więcej nie będę :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Podczytuje Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się odezwać... Z całego serducha gratuluję wszystkim tych magicznych 2 kreseczek i przyznaję że bardzo Wam zazdroszczę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
matko, dziewczyny, alez jestem podminowana........ ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że twojemu tż nie stało sie nic poważnego ![]() Co sie stało? Dziewczyny jestem załamana ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
iza, do lekarza i to biegiem!!! bo za duzo niejasnosci!!! a boli Cie cos?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Raczkowanie
|
witam się i ja przedpołudniowo i niedzielnie
![]() ![]() ![]() wreszcie sie wyspalam troszke ![]() ruda no to twojego męza zalatwili.. ja tak sie boje sama chodzic jak juz sie sciemnia.. domciatko i na Ciebie przyszla pora! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Co ja Wam mogę napisać? Po wielu latach związku 2 miesiące temu w końcu się pobraliśmy i oboje marząc o maleństwie zdecydowaliśmy że odstawiam tabletki. Od tego czasu uświadamiam sobie jak mało wiem o swoim organizmie i próbuję nadrabiać zaległości.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.