|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
:P bos Mloda
![]()
![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Ale super, czytam i czytam i sie bardzo ciesze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eseska dziekuje za cenne rady i za wsparcie. Jakos bede sie trzymac. Myslalam ze cos sie zacznie wczesniej, chociazby plamienie czy bol brzucha, a tu nic. Cos tak czuje ze do poniedzialku nic sie nie bedzie dzialo i jak pojde do szpitala to od razu beda piguły na skurcze. Eh.. wieka22 dziekuje, postaram sie miec sile. Ja swoje malenstwo rowniez nazywalam Olusiem i takze wierze, ze sie za mna wstawia tam wyżej... ![]() pani22ka Persephone_ mozna sie chociaz pocieszyc, ze fizycznie dosc szybko dochodzi sie do siebie. Psychikę wiadomo, kazdy ma rozną. aganieszkab dzieki za przywitanie i gratuluje bety ![]() kooocur ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
PERSE! u mnie tez pizza była Tz zrobił mniam mnia. a do picia cola :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie z Wami Waszymi ciążami.. Ja jeszcze nie myśle o kolejnych staraniach
![]() Czasami zazdraszczam parom, ktore bez problemu moga sobie tak po prostu zajsc.. Nam to nie jest niestety dane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Konto usunięte
|
Nawet mi nie mów.... Ja mam odwyk od colki ;( Przymusowy
![]() Eliza, przepraszam, że pytam może w mało odpowiednim momencie - to Ty w avatarze? I przytulam mocno, przed Tobą jeszcze ciężkie chwile, ale trzeba przejść każdy etap, potem już będzie stabilizacja i - mam nadzieję - trochę łatwiej... ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Dziewczyny ja mam chyba mózg w brzuchu... Najadłam się pizzy i tak momentalnie mnie zmogło, że zaraz zasnę na siedząco :O Jak jestem głodna, to jestem zła i mi zimno, jak najedzona - to śpiąca. Naprawdę mój żołądek steruje mną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 | |
Zadomowienie
|
Musi być dobrze- nie ma innej opcji przecież
![]() ![]() Mnie plecy bolą po lewej stronie, a rano zauważyłam bardzo delikatne, brązowe plamienie- teraz jest już ok. I się boję ![]() ![]() Aga gratulacje ![]() ![]() Cytat:
Eliza- ja nie miałam łyżeczkowania ale też nie myślałam o jakiś szybkich staraniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Kochane
![]() ![]() Siostra mieszka z nami. Mimo ciasnoty i braku swobody, cieszę się bardzo, bo pomaga nam ogromnie. Znalazła pracę, zaczyna 1.grudnia ![]() Emilka codziennie nabywa nowych umiejętności. Ostatnio opanowała mówienie tatatatatatat tata. Na "mama" jeszcze muszę poczekać ![]() ![]() Paniczko, odkąd jest siostra u nas, grafikiem się nie przejmuję ![]() ![]() czeeeeeeeeść!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() przykro mi ![]() Eliza, witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja fizycznie bardzo szybko wróciłam do normalności, praktycznie w ogóle nie krwawiłam... Pewnie jutro podają ci tabletki, a potem zrobią # ![]() ![]() ![]() bardzo się cieszę ![]()
![]() |
![]() |
#1720 | ||
Zakorzenienie
|
będzie dobrze. lepiej leczyć niż czekać.
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
MBZ♥
|
dobry wieczór
![]() Dziewczyny bardzo się cieszę z kolejnych dużych bet ![]() ![]() ____________________ Elizo przykro mi bardzo ![]() ![]() ![]() Pani ![]() Kathe dobrze, że idziesz na urlop ![]() Perse kuwetkę koniecznie niech Mąż porządkuje ![]() Esesko to prawie już ![]() Anita cieszę się, że miłość kwitnie u Was ![]() _________________________ _______ My dziś mieliśmy usg połówkowe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
![]() a kwestia mieszkaniowa? macie cos na oku?! byle. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 | |||
Wtajemniczenie
|
kope lat
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() imieninujecie się ![]() ![]() ![]() ![]() pięknie ![]() aaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() oglądam bitwę na głosy, fajny ten Mezo, Liber ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1726 | |||
Zadomowienie
|
Obiecuję dziewczynki,że będe do Was zaglądać w każdej wolnej chwili
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Lucy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Daria trzymamy za słowo, że będziesz częsciej wpadać
![]() ![]() A ja piję kawkę, może ktoś się ze mną napije ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
Zapalam światło w świąteczną niedzielę z pachnącą kawą
tyle że nie wiem czy ją wypiję, bo mi nie wchodzi... ![]() cały czas czuję kluseczkę w brzuchu!! pozdrawiam ![]() Edytowane przez aganieszkab Czas edycji: 2012-11-11 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Hejoo,
u mnie zero objawów. Kluska zniknęła w brzuchu..chociaż rozmiar moich piersi jest duużo większy! ![]() Agnieszka jak reakcja TŻ? Mój Tż robi zapiekanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37538584]Schizy się włączyły ![]() Byliśmy z TŻ w sklepie i ja przez jakieś 98% czasu zastanawiałam się, jakiego koloru jest moja wkładka ![]() Naaaaaaaajs. W domu oczywiście okazało się, że bielutka, ale ja w głowie miałam już 100 scenariuszy. [/QUOTE] Perse będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam sie z kawką ![]() Dziewczyny dzięki za wirtualne kopniaki w dupe za tego raka.Ale wiecie jak to jest,czasem człowek ma różne myśli. Wczoraj rano byliśmy w kinie na Skyfall.Potem tż zabrał mnie na obiad na miasto.Po południu pojechaliśmy do znajomych,super było po 22 wróciliśmy.Dziś nas oboje z tż lekko suszy ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-11 o 08:21 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Witam się niedzielnie!
Czytam posty i nie wierzę, toż to cuda na wątku mają miejsce. Wszystkim zafasolkowanym życzę jak najwięcej spokoju i opanowania, chociaż nie będzie łatwo. Gratulacje z okazji udanych wizyt, lipiec 2013 będzie bardzo gorącym okresem dla nas wszystkich tu zgromadzonych ![]() Eliza, ja również witam... Dziewczyny już wszystko napisały, zostań z nami, bo tu jest najlepsze miejsce na Twoje smutki i troski. Przytulam mocno ![]() kocur, ta beta to chyba bliźniakowa ![]() ![]() panika, wylecz ząbki, a wszystko będzie dobrze... Drugi trymestr to dobry czas na takie rewolucje ![]() Ja leżę w łóżku i złoszczę się na siebie, bo nie mogę spać. Byliśmy na weselu, potańczyliśmy, pojedliśmy i wróciliśmy o 4, a ja już o 7 byłam gotowa, by wstać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Eliza witaj Kochana ![]() ![]() ![]() Agnieszka aaaaa no cudniaste wieści !! Kocurek u Ciebie też jest pięknie i ja juz widze tam bliźniaki!! Wstałam godzinke temu wrócilismy po 1 w nocy ![]() ![]()
![]() |
#1733 |
Konto usunięte
|
Ja też się witam z kawką... zbożową.
Pospaliśmy dzisiaj dłużej ![]() Fiol jak to kawka o 23.30?:O Iza haha ja nie cierpię tego suszenia :P Ja nie czuję żadnych objawów, poza trochę zwiększonym apetytem (no ale to u mnie tak bywa...), czasami bólami brzucha i mega sennością. No i piersi są takie nabrzmiałe jak przed @. A tak to nic, żadnych "nie wchodzi", żadnych zachcianek.. No ale to trochę wcześnie myślę. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | ||||
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Cytat:
AGUŚ gratulacje!!!! ale super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ps. uwielbiam dobre wiadomości ![]() Po ślubie prawie 4 lata a razem już 11 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pani strasznie współczuję tego zapalenia! kurcze zawsze coś, tak jak mówisz - my możemy sobie dmuchać i chuchać a i tak się wiecznie coś przyplątał! dobrze że szybko poszłaś do dentysty i stan zapalny się nie rozwinie! ![]() miłej niedzieli kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Perse, pewnie sie zacznie tak ok. 6tc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37549896]
Ja nie czuję żadnych objawów, poza trochę zwiększonym apetytem (no ale to u mnie tak bywa...), czasami bólami brzucha i mega sennością. No i piersi są takie nabrzmiałe jak przed @. A tak to nic, żadnych "nie wchodzi", żadnych zachcianek.. No ale to trochę wcześnie myślę. [/QUOTE] Perse, kochana ale przecież właśnie wymieniłaś całą listę objawów i jak na tak wczesną ciążę - przecież to dopiero 4 tc? - tak - to jest ich dużo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ był ze mną odebrać wyniki, patrzy na kartkę i mówi: ale tu nie pisze że jesteś w ciąży!, powinno być TAK albo NIE, a nie jakieś 25?
Dopiero jak zadzwoniłam do mojej gin i umówiłyśmy się na wizytę, to zapytał: to jednak jesteś w ciąży?? ![]() test robiłam jeden w piątek i nic nie wyszło, ale wstawałam w nocy siku to myślę że hormonu było za mało... czuję kluseczkę cały czas i mdli mnie, no i strasznie szybko się męczę, poza tym (.)(.) bez zmian... to mnie martwi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
Który u Ciebie jest dc? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas za tydzien ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chętnie, ale nie o takiej porze ![]() dobry objaw ![]() Cytat:
![]() gotuję rosołek, sos z grzybów, zaraz zabieram się za resztę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.