|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
|
|
|
|
#1382 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Za to w liceum laska niby na poziomie non stop jechała po mojej koleżance (większe od moich, a dodatkowo niższa co jeszcze optycznie powiększało) że tylko dba o podkreślenie biustu i patrzy, żeby paznokcia nie złamać ![]() Nie wiem czy zazdrość czy nie zazdrość, sama była najbardziej bezbiustową dziewczyną jaką w życiu widziałam.
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też myślę o obcięciu i chyba w końcu się zdecyduję, końce już liche mam. Kiedyś miałam bardzo gęste włosy, teraz dobrze wyglądają tylko w dzień mycia, na następny tracą na objętości i wydaje się, że jest ich tak malutko ![]() Mam Dtangler, wszystko fajnie gdyby nie to, że elektryzuje mi włosy
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że u mnie w szkole nigdy nie było żadnych docinek? Sama miałam wielki biust w podstawówce a nigdy nic zlego nie uslyszalam.
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak u mnie w podstawówce chłopaki zrobili listę dziewczyn w klasie i ułożyli je od największego do najmniejszego biustu
|
|
|
|
#1386 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A ja już na początku gimnazjum zaznałam patrzenia w biust a nie w oczy ![]() Cytat:
Do tego stopnia, że podobał mi się biust blogerki kissie- a wiecie jaka ona chuda, a jaki biust.Tylko przez to np się lubię kąpać tuż przed snem bo nie lubię chodzić bez stanika np 3 godziny wieczorem jeszcze. No i zakupy koszul... Cytat:
A pamiętam co się działo jak dziewczyny zaczęły nosić staniki- chłopcy mieli zabawę- podejdź i strzel ze stanika ![]() A za to moją rozrywką w podstawówce było śledzenie dyrektora i jednej nauczycielki po godzinach- czy mają ten romans czy nie Pod szkołę na rowerze z koleżankami i patrzymy co się dzieje, czy ktoś nie wychodzi ze źle zawiązanym krawatem itd ![]() Cytat:
Na zimę to aż korci mieć parę cm mniej-żeby mieć mniej suszenia, ja na pewno muszę bo na końcu moje włosy jakieś rzadkie są. Za tyloma cm bym nie płakała, ale gdybym wpadła na włosy do ramion to na pewno tak. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37550381]Czemu "krzywa"? ![]() Piszę właśnie notkę o Tangle Teezerze <3[/QUOTE] Mnie ta szczotka przeraża, widzę tylko wyrwane włosy
|
|
#1387 |
|
Klientka w krawacie
|
A masz ją ?
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Szczotka TT jest super, ale ja mam ją od prawie dwóch lat i jest już ostro zniszczona. Muszę zrobić jakąś aktualizację na blogu. Te igiełki naprawdę mocno się powyginały... Myślę nad nową szczotką, a tę bym zostawiła do olejowania i czesania włosów po suchym szamponie.
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem jak TT poradziłby sobie przy moich kręconych włosach
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
na sucho? miałabyś coś na kształt afro
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko na mokrooo
|
|
|
|
#1392 |
|
zawsze mam racje
|
Nie mam, w wyobraźni widzę, niedokładnie napisałam
![]() -- Nie wiem o co chodzi, ale od jakiejś chwili latają nisko jakieś 2 samoloty w tę i z powrotem, nie ma jak cisza i spokój
|
#1393 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem jej bardzo ciekawa, czy do rozczesywania z odżywką by się nadała
|
|
#1395 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
abyla zdziwiona, że nie działa;p ja tam bym sie nie obrazila gdybym miala ciut większe
|
|
#1398 |
|
Klientka w krawacie
|
W ulotce dołączonej do TT piszą, że świetnie nadaje się do rozprowadzania odżywki na włosach, ale nie powinny tego sposobu stosować te osoby, których włosy mają tendencję do nadmiernego wypadania
|
#1399 |
|
Konto usunięte
|
Właściwie to wg mnie TT w ogóle nie wyrywa włosów - to, co ewentualnie na nim zostaje to wcześniej wypadnięte włosy
|
|
|
|
#1400 |
|
Klientka w krawacie
|
Ooo, NiosęWamPicie - chciałam ci powiedzieć, że świetnie prezentowałaś się w stroju Myszki Minnie na Pogaduchach
Edytowane przez zoila Czas edycji: 2012-11-11 o 13:31 |
|
|
|
#1401 |
|
Konto usunięte
|
Malinko, teraz TT wprowadziło nowy model właśnie do rozprowadzania odżywek, do czesania się pod prysznicem, itd, ogólnie na mokro - i ten model będzie u mnie do wygrania
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
kusicie tą szczotką
a gdzie ją kupić? wcześniej mnie w ogóle nie interesowała, a tak zachwalacie, że może się skuszę ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37553233]Właściwie to wg mnie TT w ogóle nie wyrywa włosów - to, co ewentualnie na nim zostaje to wcześniej wypadnięte włosy [/QUOTE]no u mnie to sporo podczas mycia włosów zbieram, ale to z dwóch, trzech dni, bo przecież nie czeszę i żelem układam to wszystko zostaje na włosach co wypada, aż do mycia ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37553251]Malinko, teraz TT wprowadziło nowy model właśnie do rozprowadzania odżywek, do czesania się pod prysznicem, itd, ogólnie na mokro - i ten model będzie u mnie do wygrania [/QUOTE]cem ![]() tragedii skórowej ciąg dalszy wróciłam do stosowania brevoxylu, skóra łuszczy mi się na potęgę
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-11-11 o 13:35 |
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
o cholera Orlico, no to kusisz podwójnie
|
|
|
|
#1405 |
|
Konto usunięte
|
Sasasasa
![]() Mam nadzieję, że dam radę wystartować z konkursem w ciągu tygodnia
|
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
Na początku byłam sceptycznie nastawiona do tej szczotki, dopiero jak jej pierwszy raz użyłam, to zrozumiałam zachwyty nad nią
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37550639]I od tego jesteś krzywa? ![]() Już jest recenzja Tangle Teezera, zapraszam ![]() A niedługo będzie konkurs ze szczotką do wygrania [/QUOTE]Swoją zgubiłam, więc nie mogę się doczekać Na pewno wezmę udział
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
naprawdę?
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Obok mnie jest własnie przemarsz tłumuuu, mega dużo policji i jakieś huki.. panie premierze, jak żyć?
|
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1410 | |||
|
zawsze mam racje
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37553251]Malinko, teraz TT wprowadziło nowy model właśnie do rozprowadzania odżywek, do czesania się pod prysznicem, itd, ogólnie na mokro - i ten model będzie u mnie do wygrania
[/QUOTE]Ja lubię olej też rozprowadzać szczotką. A gdyby szczotka do odżywek działała to odżywki stosowałabym wydajniej, więc byłabym na plus, tylko znowu ja lubię jak się szybko kończą bo mogę iść kupować Widziałam gdzieś u kogoś na blogu szczotkę jonizującą i to byłaby dla mnie dobra sprawa. A osobiście używam szczotek z naturalnego włosia, ale nie wszystkie są tak samo dobre niestety, najlepszą kupiłam w tk maxx. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
"panie premierze jak żyć, ubrania za drogie, a ja nie umiem szyć"
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-11 o 14:14 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

i chyba w końcu się zdecyduję, końce już liche mam. Kiedyś miałam bardzo gęste włosy, teraz dobrze wyglądają tylko w dzień mycia, na następny tracą na objętości i wydaje się, że jest ich tak malutko 

?