Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 14:18   #1411
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
Kurcze, zaczynam się coraz bardziej interesować tą szczotką ciekawe czy do przedłużanych na klipach też by się nadawała, któraś próbowała?
czytałam opinię u dziewczyny, która przedłużała sobie włosy i chwaliła sobie ją
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 14:31   #1412
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ooo, NiosęWamPicie - chciałam ci powiedzieć, że świetnie prezentowałaś się w stroju Myszki Minnie na Pogaduchach
Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
kusicie tą szczotką a gdzie ją kupić? wcześniej mnie w ogóle nie interesowała, a tak zachwalacie, że może się skuszę

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Oo tak, mi też się bardzo podobałaś
Dzięki dziewczyny najlepsze, że nie wzięłam nic na zmianę i afterparty całe też w tym stroju spędziłam. Ale dobrze się w nim czułam

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
czytałam opinię u dziewczyny, która przedłużała sobie włosy i chwaliła sobie ją
to muszę pomyśleć, bo moja szczotka wygładzająca już się do zmiany nadaje i nidzie nie widziałam żadnej fajnej, żeby ją miała zastąpić.

Orlica, Ty jesteś w Avonie, prawda? Nie wiesz, czy te wygładzające szczotki można dalej dostać?
http://styl.fm/newsy/wp-content/uplo...ca-225x300.jpg
NioseWamPicie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 14:35   #1413
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny najlepsze, że nie wzięłam nic na zmianę i afterparty całe też w tym stroju spędziłam. Ale dobrze się w nim czułam

to muszę pomyśleć, bo moja szczotka wygładzająca już się do zmiany nadaje i nidzie nie widziałam żadnej fajnej, żeby ją miała zastąpić.

Orlica, Ty jesteś w Avonie, prawda? Nie wiesz, czy te wygładzające szczotki można dalej dostać?
http://styl.fm/newsy/wp-content/uplo...ca-225x300.jpg
Teraz są wygładzające o tym samym kształcie, ale z "igiełkami" zamiast włosia.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 15:01   #1414
Patalus
Zakorzenienie

działa mi komp, ale na zasadzie "nie chuchaj, nie dmuchaj", nie mogę nic zainstalować, bo się zaraz wiesza trzeba nowy kupić, bo to są chyba ostatnie dni tego staruszka
Stary 2012-11-11, 15:05   #1415
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie wiem jaki mam kształt twarzy Mam też obawy czy wszystko będzie pasować, czy mostek nie będzie za duży albo za mały i czy zausznikami będą miały odpowiednią długość, ale zaryzykuję ( najwyżej będą po domu )
ja też nie znam kształtu swojej twarzy, dlatego chciałam podobne do tych co mam, bo w takim kształcie się sobie podobałam najbardziej

Ewalucja, nie przejmuj się wiem, że takie słowa są okrutnie bolesne, zwłaszcza jeśli mamy kompleks na tym punkcie. Ludzie cholernie skupiają się na wyglądzie zewnętrznym, nie patrząc na to co jest w środku, a to smutne
ważne żebyś miała świadomość, że jesteś niezwykłą młodą kobietą, która ma talent do tworzenia takich pazurków, pasję blogowania oraz siłę i chęci do tego żeby dbać o siebie w takim stopniu w jakim to możliwe. Ludzie, którzy Cię znają na pewno patrzą na Ciebie jako całość a nie przez pryzmat zębów.
Dla mnie swoistym wzorem jest Liszowska, która ma pełne kształty i krzywe zęby albo Kate Winslet, która jest cudowna a obie odbiegają od obecnego kanonu piękna.

Ja sama mam świadomość, że mam krzywe zęby, czy za dużo kilo, ale wiem, ze wiele osób może mi zazdrościć, bo mam swoje zęby i są zdrowe,a dla wielu osób moja sylwetka byłaby tą wymarzoną. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
http://www.pudelek.pl/artykul/41755/..._gruba_swinia/
Stary 2012-11-11, 15:11   #1416
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Zyskowa dziękuje za te słowa
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 15:23   #1417
Selfish Girl
Life is a drink ...

Tak Wy sobie tutaj wspominacie podstawówkę i to co się działo w gimnazjum czy liceum
Lista biustów mnie rozwaliła
Na mnie na osiedlu mówili 'małpa' ... a od kilku lat te same osoby które mnie tak nazywały co mnie widzą to stękają pod nosem 'ale laska, ale się wyrobiłaś' ...
Zawsze na takie teksty odpowiadam - NAPRAWDĘ ? O_o
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 15:27   #1418
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
ja też nie znam kształtu swojej twarzy, dlatego chciałam podobne do tych co mam, bo w takim kształcie się sobie podobałam najbardziej

Ewalucja, nie przejmuj się wiem, że takie słowa są okrutnie bolesne, zwłaszcza jeśli mamy kompleks na tym punkcie. Ludzie cholernie skupiają się na wyglądzie zewnętrznym, nie patrząc na to co jest w środku, a to smutne
ważne żebyś miała świadomość, że jesteś niezwykłą młodą kobietą, która ma talent do tworzenia takich pazurków, pasję blogowania oraz siłę i chęci do tego żeby dbać o siebie w takim stopniu w jakim to możliwe. Ludzie, którzy Cię znają na pewno patrzą na Ciebie jako całość a nie przez pryzmat zębów.
Dla mnie swoistym wzorem jest Liszowska, która ma pełne kształty i krzywe zęby albo Kate Winslet, która jest cudowna a obie odbiegają od obecnego kanonu piękna.

Ja sama mam świadomość, że mam krzywe zęby, czy za dużo kilo, ale wiem, ze wiele osób może mi zazdrościć, bo mam swoje zęby i są zdrowe,a dla wielu osób moja sylwetka byłaby tą wymarzoną. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Co do tego artykułu - strasznie mnie to rozwala...jak widzę laskę, która w moich oczach jest naprawdę szczupła, po czym znawcy mody bla bla bla określają jej kształty jako pełne i krągłe To ja ze swoimi krągłościami mogłabym za drugą planetę Ziemię robić

Ewalucja - zyskowa dobrze prawi ja np. strasznie zazdroszczę Ci włosów jesteś ładna, zgrabna, zadbana, a anonimami naprawdę nie ma się co przejmować ,wyobraź sobie jak musi wyglądać ktoś kto ma na tyle frustrujący żywot, że jego jedynym zajęciem jest łażenie po blogach i trucie innym tyłka
Stary 2012-11-11, 15:38   #1419
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Nie wiem czy zazdrość czy nie zazdrość, sama była najbardziej bezbiustową dziewczyną jaką w życiu widziałam.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Pamiętam jak u mnie w podstawówce chłopaki zrobili listę dziewczyn w klasie i ułożyli je od największego do najmniejszego biustu no i byłam gdzieś na szarym końcu
a u mnie w klasie wszystkie dziewczyny były lesbijkami dlaczego? Bo chłopcy tak stwierdzili, kiedy w 5 klasie weszli na przerwie do sali po lekcji dla dziewczynek, w której nauczycielka dawała pakiet podpasek w krowim rozmiarze i zobaczyli schemat nagiej kobiety na tablicy
ogólnie miałam fajną klasę w podstawówce i nie było podziałów na chłopców i dziewczynki, po kilkudniowej wojnie, chłopcy nas przepraszali całe 45 minut ciągając nas pod górkęńąśąnkach na lekcji wf
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Moja chrzestna powiedziala swojej córce, że od mycia naczyc rosną cycki...no to myla abyla zdziwiona, że nie działa;p ja tam bym sie nie obrazila gdybym miala ciut większe
czytałam wyniki tych badań ale to nie działa na zasadzie, że rosną bo rosną, tylko jakieś mięśnie pracują i się podnoszą i optycznie wyglądają na pełniejsze
Stary 2012-11-11, 15:41   #1420
madlen345
Zakorzenienie

Czesc tym razem pisze z tel. mam dzisiaj dzien bez laptopa ale i tak weszlam na wizaz xD.
U mnie w gimnazjum zawsze dokuczali laskom,ktore mialy maly biust no i ja tez sie do nich zaliczam,wiec strasznie sie z tym czulam. Ogolnie zawsze sie wstydzilam wyjsc na plaze w stroju bo mam nieproporcjonalna budowe ciala. nogi mam normalne takie ciut grubsze niz gora ciala. no i to moj bolacy punkt. ale nie zamierzam ingerowac skalpelem

Zawsze znajdzie sie ktos , kto bedzie dokuczal drugiemu i niekoniecznie slabszemu. Ale trzeba byc silnym i pewnym siebie

Pytanie : ktora moze mi polecic fajna paletke sleeka bo mam jedna au naturel i mysle o kolejnej
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 15:43   #1421
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

original sleek

ale zalezy jakie kolory lubisz

Edytowane przez ewalucja
Czas edycji: 2012-11-11 o 15:44
Stary 2012-11-11, 15:43   #1422
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Zyskowa dziękuje za te słowa
nie ma za co sama prawda
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Tak Wy sobie tutaj wspominacie podstawówkę i to co się działo w gimnazjum czy liceum
Lista biustów mnie rozwaliła
Na mnie na osiedlu mówili 'małpa' ... a od kilku lat te same osoby które mnie tak nazywały co mnie widzą to stękają pod nosem 'ale laska, ale się wyrobiłaś' ...
Zawsze na takie teksty odpowiadam - NAPRAWDĘ ? O_o
uwielbiam takie historie jak brzydkie kaczątko wyrasta na łabędzia, kujonek wyrasta na biznesmana, a nieżyczliwym wcześniej osobom jest głupio a czasami nawet muszą błagać o pomoc
Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Co do tego artykułu - strasznie mnie to rozwala...jak widzę laskę, która w moich oczach jest naprawdę szczupła, po czym znawcy mody bla bla bla określają jej kształty jako pełne i krągłe To ja ze swoimi krągłościami mogłabym za drugą planetę Ziemię robić

Ewalucja - zyskowa dobrze prawi ja np. strasznie zazdroszczę Ci włosów jesteś ładna, zgrabna, zadbana, a anonimami naprawdę nie ma się co przejmować ,wyobraź sobie jak musi wyglądać ktoś kto ma na tyle frustrujący żywot, że jego jedynym zajęciem jest łażenie po blogach i trucie innym tyłka
też jestem duża, wręcz otyła ze swoim L/XL

ktoś kiedyś powiedział: rób to co potrafisz najlepiej, tylko kurczę za dużo ludzi nie pomyślało, że sprawianie przykrości innym i hejtowanie nie nadaje sie na pasję
Stary 2012-11-11, 15:43   #1423
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Zyskowa ostatnie slowa świetne
Stary 2012-11-11, 15:45   #1424
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Pytanie : ktora moze mi polecic fajna paletke sleeka bo mam jedna au naturel i mysle o kolejnej
Ja uwielbiam oh so special, a z takich bardziej kolorowych to super jest Monaco (chyba moja ulubiona )
Stary 2012-11-11, 15:46   #1425
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

a ja Wam powiem tak: mam skłonności do przybierania na wadze w okolicy dupnej mam spory tyłek, jednak po Insanity są to przede wszystkim mięśnie, jestem z siebie zadowolona, ale TŻ mnie zdołował, mówiąc, że mój galaretowaty tyłek był przyjemniejszy w dotyku
Stary 2012-11-11, 15:48   #1426
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
a ja Wam powiem tak: mam skłonności do przybierania na wadze w okolicy dupnej mam spory tyłek, jednak po Insanity są to przede wszystkim mięśnie, jestem z siebie zadowolona, ale TŻ mnie zdołował, mówiąc, że mój galaretowaty tyłek był przyjemniejszy w dotyku
High five Ja odkąd ćwiczę to mnie mój co jakiś czas "sprawdza" czy czasem biust mi nie zmalał Ale oczywiście jak rośnie to najpierw dupa, jak maleją to cycki
Stary 2012-11-11, 15:53   #1427
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Zyskowa ostatnie slowa świetne

jak zdecyduję się na pokazywanie więcej prywatności na blogu, do czego chyba powoli zmierzam, oczywiście w sensie, że będę mniej anonimowa bo pokażę swoją twarz, a nie zdjęcia w bieliźnie czy opis życia seksualnego to chyba umieszczę te słowa w widocznym miejscu na blogu zróbmy sobie z tego motto
Stary 2012-11-11, 15:54   #1428
_polly_
Zakorzenienie

To na mnie kiedyś na podwórku mówili....Tarty murzyn.
Jak byłam mała, to się bardzo szybko opalałam i byłam najciemniejsza w towarzystwie.

Ja muszę się wziąć za ćwiczenia.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 15:55   #1429
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
High five Ja odkąd ćwiczę to mnie mój co jakiś czas "sprawdza" czy czasem biust mi nie zmalał Ale oczywiście jak rośnie to najpierw dupa, jak maleją to cycki
ale u mnie to nie jest wina genetyki czy objadania się. Po prostu grawitacja ściąga substancje odżywcze (w tym tłuszcz) z biustu i mózgu wprost do tyłka
Stary 2012-11-11, 16:04   #1430
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam oh so special, a z takich bardziej kolorowych to super jest Monaco (chyba moja ulubiona )
o widzisz..naczytalam sie sporo i chyba zamowie sobie oh so special a za jakis czas monaco
Stary 2012-11-11, 16:09   #1431
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
original sleek

ale zalezy jakie kolory lubisz
OSS
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 16:10   #1432
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:

a u mnie w klasie wszystkie dziewczyny były lesbijkami dlaczego? Bo chłopcy tak stwierdzili, kiedy w 5 klasie weszli na przerwie do sali po lekcji dla dziewczynek, w której nauczycielka dawała pakiet podpasek w krowim rozmiarze i zobaczyli schemat nagiej kobiety na tablicy
ogólnie miałam fajną klasę w podstawówce i nie było podziałów na chłopców i dziewczynki, po kilkudniowej wojnie, chłopcy nas przepraszali całe 45 minut ciągając nas pod górkęńąśąnkach na lekcji wf

czytałam wyniki tych badań ale to nie działa na zasadzie, że rosną bo rosną, tylko jakieś mięśnie pracują i się podnoszą i optycznie wyglądają na pełniejsze
no, no, ma za zadanie ujędrnić biust, ale jeszcze trzeba mieć co ujędrniać
Stary 2012-11-11, 16:16   #1433
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ciekawi mnie czy ją wyszczuplają, czy są tylko lekkie poprawki.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 16:18   #1434
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
W przypadku tej modelki wyszczuplenie to raczej lekka poprawka. Ale tu grafik musiał porządnie się napracować : http://www.empik.com/kuchnia-haute-c...4171,ksiazka-p

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Edytowane przez zoila
Czas edycji: 2012-11-11 o 16:22
zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 16:19   #1435
Selfish Girl
Life is a drink ...

u Grycanek to zawsze muszą więcej popracować ...
Stary 2012-11-11, 16:20   #1436
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Niekoniecznie frustrujący żywot.

Ze mnie więcej jadu się sączyło (akurat nie chodzi o pisanie na blogach to jakie ma zęby tylko inne rzeczy) jak byłam bardziej z żywota zadowolona.
Sodówka chyba odbijała

A niektórzy może mają życiową misję pt 'piękni na ulicę, kanały dla reszty'

A jak ktoś nas nie zna całościowo to ocenia po tym co widzi na zdjęciach(i to co mu się rzuca to figura, nos itd)- ja nawet nie marzę o innym świecie, bo nie jest to realne.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 16:23   #1437
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
W przypadku tej modelki wyszczuplenie to raczej lekka poprawka. Ale tu grafik musiał porządnie się naprawcować : http://www.empik.com/kuchnia-haute-c...4171,ksiazka-p
widziałam to dzisiaj w Maglu Towarzyskim ja zrozumiem wszystko, ale akurat to jak wyglądają jej dzieci to już przesada, nie mam nic do puszystych bo sama byłam grubaskiem, ale to już wygląda bardzo niezdrowo

Kate Upton ładna jest, szczupła, choć sama jej figura mi się nie podoba, ma trochę za wąskie biodra jak do reszty ciała, albo mi się wydaje, bo ja mam szerokie

irytuje już mnie ten tag Liebster Award, co drugi wpis to właśnie to na dodatek mam już z tego 10 nominacji chyba, a z tego co wyczytałam, to ma to być dla tych blogerek z mniejszą liczbą obserwatorów, bo a moja chyba nie jest taka mała, więc nie wiem po cholerę mi to wysyłają
Stary 2012-11-11, 16:27   #1438
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
irytuje już mnie ten tag Liebster Award, co drugi wpis to właśnie to na dodatek mam już z tego 10 nominacji chyba, a z tego co wyczytałam, to ma to być dla tych blogerek z mniejszą liczbą obserwatorów, bo a moja chyba nie jest taka mała, więc nie wiem po cholerę mi to wysyłają
Nie wiem co znaczy mniejsza ilość obserwatorów. Nie jest obowiązkiem odpowiadać na ten TAG .

A ja na naszej klasie dostałam taką wiadomość
Cytat:
Zakres szkolenia: Podstawy makijażu i pielęgnacji skóry twarzy.
Wśród uczestników rozlosujemy zestawy kosmetyków do makijażu z serii Mariza Selective !
Termin: 15.11.2012, godz.16.00 Miejsce: Ostrów Wielkopolski
Wymiar godzinowy: 3 h
Certyfikacja: uczestnicy szkolenia otrzymają na zakończenie certyfikat ukończenia
szkolenia z podstaw makijażu
Koszt: 10 zł!!!!
Rezerwacja miejsc na szkolenie pod numerem tel. 5xx-xxx-xxx (tylko po godz. 15) lub mailowo: xxx@xxx-☠☠☠☠☠☠☠☠.pl
Zastanawiam się czy iść i posłuchać tuch 'głupot' za 10 zł.
Stary 2012-11-11, 16:34   #1439
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co znaczy mniejsza ilość obserwatorów. Nie jest obowiązkiem odpowiadać na ten TAG .

taka średnia obserwatorów nowych użytkowników, bo ja to taka nowa już nie jestem i nie muszę się rozpowszechniać w taki sposób, choć nie uważam też, że mój blog jest jakoś szczególnie powszechny, bo nie jest
nie odpowiadam, ale dostaje tego zdecydowanie zbyt dużo, bo podkreślam za każdym razem, że nie odpowiadam na żadne TAGi, nikt nie "słucha" nawet osoby te, którym już odpisywałam w poprzednich zaproszeniach, że się w to nie bawię, no ale trudno
Stary 2012-11-11, 16:38   #1440
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem ale ona wyglada normalnie nie tak jak niektore modelki wieszaki. ladna jest
Cytat:

a idz co Ci szkodzi ja bym poszla jakby miala blizej ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości