|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
a ja sądziłam że to sukienka i nic nie masz pod spodem
![]()
![]() |
#692 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
Witam
Właśnie wróciliśmy od mojej mamy. Filipek coraz więcej chodzi sam,pobawił się z moja siostrzenicą 3letnią choć ona to diablica i ciągle trzeba było na nią twarzac bo popychała biła i ciągnęła Filipka...siostry podejście do tego powalcjace...nic nie robiła,dwa razy może tylko powiedziała "Amelka bądź grzeczna" totalna olewka....nie chciałam się z nia kłócić żeby nie psuć mamie imienin ale następnym razem zwrócę jej uwagę....rozsiadła się "pani" za stołem i zadowolona :/ Jakaś zmęczona jestem....spać mi się chce a tu jeszcze trochę czasu do kąpieli młodego....spać pójdzie dopiero za około 2godziny a ja już bym się położyła...
![]() |
#696 |
Wtajemniczenie
|
I o to chodziło
![]() Goście poszli, mała zjadła i padła właśnie. Urodzinki się udały, mała zadowolona, w centrum uwagi, gwiazda nasza hehe Wszyscy założyli bez problemu czapeczki i całą imprę w nich siedzieliśmy. Toaścik był szampanem ![]() ![]() Jestem padnięta po tym weekendzie intensywnym, ale i baaaardzo zadowolona, aż chcę się żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Zadomowienie
|
moj brzdącu też jzu spi, ja zjadłam kolacje, coś tu ogarne i musze henne zrobić paznokcie i włosy umyc. Ogarne sie tak jakoś to moze mi sie samoocena podniesie
![]() Najgorsze jest to za mały coś nieładnie zaczął kaszleć;/ cholewka nie wiem co zrobić. może pośle go rano do tego żlobka a tz go wczesniej koło 12 odbierze i pojdzie z nim do lekarza. O ile oczywiście w nocy sie nie pogorszy ![]() teraz to pewnie tak bedzie wyglądać...wieczny dylemat, posłać do żoba czy pojść na L4 ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Paulinka już śpi od 30min ![]() ![]() Princ też myślałam ,że to sukienka ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jak dziecko zdrowe to najważniejsze.
![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
hej mamusie
dziękujemy za życzonka ![]() ![]() ![]() urodzinki udane...mieliśmy dwudniowe bo nie zmieściliby sie goście w jeden dzień.....niunio dostał pieniążki, skuter, ubranka, zabawki i słodycze....zmęczona jestem normalnie.....tesciówka jak zwykle mnie w☠☠☠☠iła ale niema co sie rozczulać nad piz*ą......jutro ma jeszcze przyjść kuzynka i sąsiadka także jeszcze troszke poimprezujemy.... najlepsze życzonka dla nowych roczniaczków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#701 |
Zadomowienie
|
a to torty bo musiałam dwa zrobić w środku są identyczne....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
![]() :patry: ![]() ![]() ![]() kasi_aa ![]() Dzieciaki sa rozbrajajace, moj wtedy robi dziubek i takie zdziwione ''Oooooo'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
tort genialny !!!! pochwal się- co to jet ta zielona masa??? ![]() My tez wrociłyśmy przed 19 ![]() ![]() dobranoc mamcie ![]() ps. gratuluje udanych imprezzzzzz !!! i juz takich starych naszych kruszynek ... kiedy to zlecało ... aż wierzyć się nie chce ![]() ![]() Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2012-11-11 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Widać,że dzieciaczki dały pospać mamom
![]() ![]() własnie kawkuję i życzęmiłego dnia ![]()
![]() |
#706 |
Zadomowienie
|
Basiula torty śliczne:-D wszystkiego najlepszego dla Mikołaja:-D
Princ widziałam foto na fb i tak jak dziewczyny myślałam że masz taka krótką sukienkę ;-) Kasia zdrówka dla maluszka życzę ![]() Noc straszna,młody budził się 5razy,za każdym razem z płaczem...nie wiem co mu było.... Idę dac mu siniadanie,ja wypije kawę-chce ktoś??brak mi towarzystwa do kawy... Muszę Filipowi zupke ugotować-dziś ogórowa:-D Pogoda znowu dobijająca :/
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-11-12 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Wtajemniczenie
|
HELOŁ
![]() Dzisiaj malutka kończy roczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Owieczko-ja własnie dopijam kawkę to czekam na Ciebie
![]() Nie wiem czemu te nasze dzici tak się budzą z płaczem.Nie mam pojęcia i raczej trudno to zgadnąć Wszystkiego najlepszego dla Roksanki ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam napisać ładną kolorwą rzcuionka,ale coś mi się zawiesza net;/
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-11-12 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Wtajemniczenie
|
Mata dowód, że spodenki były
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
hej Mamusie
![]() Owieczko jak gotujesz ogórkową? :P Mój synek wstał o 5.20, zreszta ja razem zn im i mi się spać nie chciało, ale po 7 zasnął i spi a Polusia wstała znów jak on zasypiał ![]() Basiula fajnie Ci wyszedł torcik ![]() ![]() ![]() Dygotko dziękuję i nawzajem ![]() ![]() Princ moim zdaniem odważnie się ubierasz, ja jestem raczej bardziej wstydliwa, bo nie lubie jak ktoś nam nie patrzy, choc wiadomo tego nie zawsze da się uniknąc ![]() ![]() sto lat dla Malutkiej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-11-12 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | ||
Wtajemniczenie
|
Owieczko i moja coś marudzi mi w nocy. Nie śpi spokojnie całą noc, tylko kilka razy wstawałam, bo albo gadała, albo podpłakała, dwa razy smoka dawałam.. I nie wiem czemu tak. Do tego wstała 6:23 - mam nadzieję, że coś jej się pomyliło i nadal będzie wstawała po 7
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Najlepszy ubaw miałam w kolejce w wc. Jak jechały mnie dziewuchy chamsko to aż śmiać mi się chciało. Ale przyzwyczaiłam się i gram im na nosie dobijając je uśmiechem ![]() ![]() Dziękuję za życzonka Dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te laski to porazka, pewnie jakieś małolaty ![]() a co gadały w ogóle? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
wypasiaste to mało powiedziane
![]() ![]() princ buty super ![]() Mała zgarnęła całkiem sporą ilość książeczek, zabawki edukacyjne, zestaw do piaskownicy, koszulki, kredki i bloki do rysowania ![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie się zasłodziłam ciastami, od rana po kawałku torta ![]() Jedziemy dzisiaj na kosmetyczny shopping i do endokrynologa. Wyniki mam ok, ale dwa razy w roku pasuje się pokazać...potrzebuję też recepty...wizyta 5 min - praktycznie sama biurokracja, zmierzy mi ciasnienie, pomaca szyję i 60zł pójdzie...aaa i pewnie ze 2 godz będę musiała posiedzieć w kolejce, kocham to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co gadały nie słyszałam, ale widziałam w lusterku jak stoją za mną i robią miny do siebie - standard - i jadą powoli z góry na dół całe moje 170cm ![]() ![]() Ale teraz to taki lans w klubach, że ho ho. Dziewczyny niektóre to jak na wesele na elaganta, chłopy włosy na żel plus koszula, lekko rozpięta, co drugi przybyczony hehe ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Witaj w klubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dołączam się do życzeń dla Roxy ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
Dygotko pędze do Ciebie z kawa :-D
Domi dziś będę pierwszy raz gotować ogórkówa dla młodego,mam przepis z gazety "mamo to ja".zupke gotuje się normalnie tylko dodaje się później 1/1,5 startego ogórka kiszonego-ja dam takiego "domowego" sami robiliśmy....ciekawe czy Filip będzie jadł ta zupke;-) Princ wszystkiego najlepszego dla Roksanki :-* no rzeczywiście miałaś spodenki dowód jest heha:-D a takie dziewuchy te gadają z zazdrości ![]()
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
Princ
![]() ![]() ![]() p.s. aaa faktycznie jednak spodenki ![]() ![]() ja też z tych bardziej wstydliwych "dziewic" no ale żałuję ze brak mi odważniejszego stylu ubierania ![]() Owieczko ja się piszę na kafffcie ![]() ![]() miałam dziosiaj okopać róze i wsadzić wrzosy ale ta pogoda taka mroczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() U nas tez słodkie obzarstwo,do tego jeszcze salatkowe ![]() ![]() Myślicie juz o prezentach świątecznych?my chyba pomału bedziemy sie rozglądać za zabawkami. Faceci to jednak naprawdę nie używają mózgu.tz zrobił mi termin do dentysty ,ale nie ma w ten dzień wolne.spytalam,co mam zrobić z mała,odpowiedział,ze mi ja przytrzymaja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Miałam dalej pisać i tz mnie wybił tym telefonem ![]() Za zabawkami i nie tylko,najgorzej kupić cos babci.tz ma jeszcze urodziny i imieniny w grudniu,porażka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
nikaa2 co to masz za wrzosy? wczoraj moja sis(jest po ogrodnictwie i wogóle jest nawiedzona w tym temacie
![]() chociaz on wsadzał je 2 tyg temu...w tamtym roku tez coś tak sadził i mu wszystko zmarzło zamówiłam sobie na all podkład i korektor pod gały, ciekawe co to za cuda będą ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Olusia myslałam juz nad prezentami...ale nie wiem skąd tyle kasiory wezmę, bo potrzebuję sobie nowy tel kupic i może aparat fot, chyba że w tel będzie jakiś fajny ![]() młodsza sis chciała portfel -widziałam na bazarku z uk taki z panterką i kokardką za 25zł starszej kupię cos tematycznego z jej nazwiskiem ![]() ![]() ![]() tż chciałam kupić grilla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łeee no co ty, całkiem długa ta sukienunia ![]() ![]() fajne rajtki ![]() 100 lat dla Naszych solenizantów. Aby cały czas miały uśmiech od ucha do ucha ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.