|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
jestem w domu. ale nie mam siły pisać
![]() dziecię u babci, już tęsknię za zołzą przespałam 90% drogi w pociągu. a potem jeszcze 2 godziny w domu |
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na Masterchefa, ciekawe kto dzis odpadnie ![]() dzeicie pewnie ze mna bedzie ogladac, bo nigdy mi sie nie chcialo odprowadzac go do lozka (chodzi spac akurat o 20stej) i juz nam weszlo w krew, ze w niedziele oglada ze mna Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2012-11-11 o 19:27 |
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() Magda widzę że weekend udany ![]() fotki z dzisiaj
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Tymek, to cała Jola
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- fiu fiu, Jowiszowa toś poszalała ![]() Ja dziś nosa nie wyściubiłam z domu
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dzisiaj byliśmy tylko na spacerze w parku pszczyńskim. Jestem megaaaa przeziębiona więc miałam zamiar cały weekend leżeć na kanapie pod kocem ale jednak 19 stopni i piękne słońce skusiło nas i było wartoooooo ![]() ![]() idę do sypialni, włączę sobie master szefa ![]() Miłęgo wieczorku i dobrej nocki
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Judi jestem ciekawa, kiedy uda nam się spotkać w tym pszczyńskim parku
Zdjęcia cudne. Ja widzę podobieństwo do ojca Tymka Jowiszku po twoim zmęczeniu widać że imprezka była udana. Karolek od jakiegoś czasu zrobił się taką przylepą, ciągle mi powtarza że mnie kocha, że mnie lubi, przytula mnie i całuje. Oczywiście od razu muszę mu odwzajemnić. Trochę martwi mnie jego stan, bo często powtarza że się źle czuje, że zaraz chyba zwymiotuje. Jak pytam czy go boli brzuszek mówi że tak, ale trochę. Sam od siebie się nie skarży. Dałam mu probiotyk, ale co mogę jeszcze zrobić |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
no udana, udana imprezka. mam tych psiół 5 sztuk, jak się poznalyśmy na początku studiów to się trzymałyśmy razem cały czas. ja miałam komfortową sytuację bo wynajmowałam sama mieszkanie od dalekiej ciotki za cenę niższą niż rynkowa. po 1szym roku jedna z psiół ze mną zamieszkała i całe nasze studenckie życie toczyło się w naszym wynajmowanym mieszkaniu gdzie po wypadzie do klubu studenckiego wszystkie 6 spałyśmy w jednym łóżku
![]() jak się ostatecznie wyprowadzałam po w sumie 6 latach by zamieszkać z chłopakiem to ryczałam jak bóbr! dziś przez te demonstracje psióła mnie do metra tylko podrzuciła i tak stałam gapiąc się w swoje odbicie w szybie ile to czasu minęło jak sobie tym metrem tak beztrosko jeździłam ![]() mamy w planach spotykać się tak raz na naście miesięcy (na razie szczęśliwie udaje się raz w roku) do późnej starości tylko kiedyś pewnie w spa )
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-11 o 21:44 |
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kristi a robilas Karolkowi jakies badania na pasozyty? Ja dzis tez nie wychodzilam z domu choc tak ladnie bylo. Jedynie wietrzylam sie przy oknie pracuje 3 dzien wiec powoli nie wiem jak sie nazywam jutro wolne
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie robiłam, wcześniej nie widziałam takiej potrzeby. Takie samopoczucie ma od kilku dni, a dziś zwymiotował w południe. Więc może jakiś wirus go dopadł i go męczy Aa tych pracujących męczarni nie zazdroszczę, za to jutro odpoczniesz |
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeci 12godzinny dzien to dla mnie za duzo. Dzis wstalam, zjadlam, ogarnelam sie i do pracy
Kristi ja bym zrobila jakies badania pasozytowe albo przynajmniej pogadalabym z lekarzem co on na to. Stres przedszkolny to raczej juz nie jest bo chetnie chodzi ale mamy kiszke w pracy, gdzie tam 6
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Antek dzisiaj poszedł do przedszkola zobaczymy na jak długo
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tez poszedl, choc kaszle jak wsciekly.
Dzisiaj w nocy to spac nie moglam przez niego, w rezultacie spalam z nim i jak nie zgrzytanie zebami, to po chwili kaszel ![]() Podalam mu dzisiaj Aerius, bo zalozyla, ze skoro to nie infekcja, to moze podloze alergiczne. Wczoraj zasnal mi na bajkach popoludniowych, co pozniej odpokutowalam tym, ze nie umial mi zasnac
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale dziś beznadziejna pogoda Coś mi moja głowa nawala, nie można to nazwać bólem, ale lewą stronę mam taką jakąś tępą, choćby mi nie funkcjowała jak należy. Cytat:
Takuśna no będę musiała poruszyć ten temat z lekarką. Dziś w przedszkolu wszystko zjadł za wyjątkiem drugiego dania, bo był ryż, a on nie przepada za ryżem. W domu też ładnie zjadł obiad. Co do stresu przedszkolnego, to znalazłam na stronie z przedszkola zdjęcia, na którym jest Karol. Zdjęcia były robione właśnie w tym czasie, kiedy Karolek zostawał w przedszkolu za karę ![]() Wstawię wam, ciekawa jestem czy go znajdziecie ![]()
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s za mala fota jak sie chce ja powiekszyc Kristi
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
zgadłaś No są za małe, ale już takie były, a ja w powiększaniu, jak i w pomniejszaniu jestem cienka Wstawię potem jeszcze inne co zrobiłam w piatek jak byłam na dniach otwartych ![]() Mam pytanie / a raczej chcę dorady Moja bratówka chce kupić sobie jakąś małą kawiarenkę myśli o czymś takim http://allegro.pl/wloska-kawiarka-za...740575547.html Jaka jest wasza opinia, może polecicie coś lepszego
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/kawiarka-450ml-kaf...744057897.html |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale one są aluminiowe
Ten co ja wstawiłam, jest ze stali nierdzewnej Czy po za tą różnicą jest jeszcze jakaś inna, której nie widzę. Oba chyba są ciśnieniowe. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Super, stajesz się cenniejsza ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Czytałyście oświadczenie Właścicielki matalmary ?? http://www.rozrywka.pless.pl/27014-m...a-oswiadczenie |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiedz mi czy jakość stali ma wpływ na smak kawy?? Wiadome jest że aluminium nie jest zdrowe. Chyba lepsze by było ze stali nierdzewnej. Bo po za różnicą stali, chyba nie ma żadnej różnicy. No chyba że jest, której nie widzę |
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi nie wiem. polecam co miałam i do czego wróciłabym gdybym nie miała ekspresu
![]() a wiecie,że ja jutro do pracy nie idę ? za to jadę na egzamin z angola. zapisałam się tak z czapy, jak coś zdam to będzie cud
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem, czy taka kawiarka zmienia smak kawy
![]() normalny, aromatyczny napar jest ot tyle jestem w stanie wyczuć ja też miałam tylko aluminiową, tż brat też taka użytkuje, pufa też ten sam typ nikt nie miał stalowego a nie wiem czy sie orientujecie teraz to są pewne trendy w kawkowaniu i w bistro, to hitem jest taka przelewana po takim specjalnym lejeczku/sitku lub wyciskanie kawy do tego są odpowiednie ziarna kawy, taki system parzenia ma ponoć super aromat i większą ilość kofeiny http://www.sklep.cafesilesia.pl/AEROPRESS_-192.html http://www.sklep.cafesilesia.pl/Dripper_CLEVER-210.html |
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu nie ma mojej wczesniejszej odpowiedzi....
Wiec zaczynam od hej ![]() ja na kawie kompletnie sie nie znam, nawet nie wiedzialam o istnieniu takich kawiarek. Jedyna kawa jaka pije to latte i trwa to JUZ z 3 miechy Kristi ja na tel zdjecia nie widze za dobrze wie nie zgadne wiecie ze juz dekoracje swiateczne sa u nas w M1. Wiki sie cieszyla bo wszedzie Mikolaje i choinki. A jaka masa zabawek
|
#354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BULATS? ![]() ja ten zdawalam 3 tyg temu i byl masakrycznie dlugi i nudny ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna specjalnie dla ciebie dam linka na zdjęcia przedszkolne, tam są większe
http://pp7.netsfera.pl/spotkanie-z-p...sznupkiem.html a tu zdjęcia z tej imprezy warzywnej http://pp7.netsfera.pl/festiwal-warzyw.html Jak ja pierwszy raz zobaczyłam mikołaje w sklepie, a było to chyba z 2 tyg temu, to mówię do tz - patrz oni mają jeszcze mikołaje ( bo myślałam że to te stare z zeszłych świąt ) Wracając do kawiarenki To jeżeli rodzaj stali nie zmienia smaku, to lepsza bedzie ta nierdzewna. Mówicie że macie je już od daawna, a kiedyś większość takich rzeczy była robiona z aluminium. Teraz wiadomo że aluminium jest szkodliwa dla zdrowia, więc zastąpili to stalą nierdzewną. Sorry za przynudzanie, ale tak sobie dumam nad tym ![]() Jowisz będę trzymać kciuki jutro
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi dzieki ale w tel nadal g... widze
jak dorwe laptopa to dopiero poogladam. Chyba ze wykasujeszno to widac kiedy na zakupach wiekszych bylam
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekam
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
kobiety.jpg
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia no co Ty?
witam Wiki w przedszkolu, ja pichce fasolke dawno juz nie robilamogladalyscie wczoraj dokument na tvn style ''poznaj moich ojcow''? Troche pozno wiec pewnie nie. Troche mnie zniesmaczyl, nawet z moimi megatolerancyjnym podejsciem
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

tylko kiedyś pewnie w spa
)

zgadłaś 

dawno juz nie robilam