|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Dobrej nocy wam życzę
Spadam...
|
#1532 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1533 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1535 |
|
po prostu Em :)
|
Cieszę się, że pomogłam.
To jeden z moich najnowszych zakupów, bardzo mi się spodobał w sklepie. Fajnie wygląda w połączeniu z fioletowym pigmentem z limitki essence breaking dawn.
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam dopiero pół paletki zapełnionej, więc wszystko przede mną.
|
|
|
#1537 |
|
Konto usunięte
|
Konkurs z bronzerem Joko się właśnie u mnie skończył, wysłałam babce od Joko kilka odpowiedzi, które mi się najbardziej spodobały, a ona ostatecznie wybierze zwycięzcę
|
|
|
|
#1538 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A w tej czerwonej znowu za dużo glikolu, obawiam się, że mógłby mnie przesuszyć. Ale może z braku laku spróbuje. Aktualnie moim celem jest duuużo nowych włosów, wcieram codziennie w skórę głowy olej jiva-amla, kuracja potrwa 3 tygodnie; potem tydzień przerwy i coś nastepnego. ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37565463]Ja też często zamawiam z dozu Leki, suplementy, maści, kosmetyki... Myślę, że warto [/QUOTE]Ja nie lubię aptek gdzie trzeba prosić się o wszystko, poza tym wiedza farmaceutów bywa nie na najwyższym poziomie. Po 3 to bardzo wygodna forma, a po 4 ja lubię sobie obczaić najpierw internetowo czy tabletka nie ma otoczki żelatynowej itd. A w sumie i tak głównie kosmetyki zamawiam. Cenowo różnie to wychodzi - raz taniej, jak drożej- czyli jak prawie wszędzie ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
Moja najmniej lubianą urodową czynnością jest suszenie włosów- a muszę to robić codziennie, nałożenie przy tym oleju raz czy dwa w tygodniu to czysta przyjemność. Numer drugi to depilacja. Nie lubię się też wycierać ręcznikiem- jakby on nie był miękki, najchętniej bym czekała aż sama skóra przeschnie, ale to średnio dla niej dobrze.. I jak wrócę późniejszym wieczorem to łatwiej mi zrobić całą serię upiększania niż w dzień całkowicie wolny, bo wtedy przyjdę, zjem i od razu do działania, bo jak się pozajmuje komputerem czy tam czymkolwiek innym to ciężko się potem zabrać za cokolwiek. ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37566003]Konkurs z bronzerem Joko się właśnie u mnie skończył, wysłałam babce od Joko kilka odpowiedzi, które mi się najbardziej spodobały, a ona ostatecznie wybierze zwycięzcę [/QUOTE]wymyśliłam odp i zapomniałam w końcu jej napisać ![]() Mam nauczkę, żeby zabierać się od razu, a nie przekładać na kiedyś.
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Się rozpisałyście
![]() Idę spać, bo coś zgłodniałam, nie będę się już opychać o tej porze ![]() Widzę, że pisałyście o czesaniu. Ja zawsze noszę szczotkę przy sobie, taką najzwyklejszą. Dtanglerem rozczesuję tylko na mokro, rozprowadzam nim maski/odżywki. |
|
|
|
#1540 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37562601]Ja lubię te tagi, które pozwalają nam poznać piszącą, np. coś w stylu 10 nieznanych faktów o Tobie
[/QUOTE]Też lubię takie tagi. Ewentualnie takie, w których opisujemy swoje włosy, sposób pielęgnacji, co im służy itd. Z takich wypowiedzi mogę wyłuskać coś dla siebie. Aa i bardzo podobał mi się tag, w którym nagradzało się inne blogerki za pracę. Dzięki niemu poznałam kilka ciekawych blogów ![]() Zazdroszczę łupów z Czech. Może też powinnam się tam wybrać w któryś weekend. Nie mam daleko ![]() Ja szczotkuję włosy, gdy jestem w domu, na uczelni czy w kawiarni ich nie poprawiam, więc szczotki przy sobie nie noszę. |
|
|
|
#1541 |
|
Konto usunięte
|
Nienawidzę poniedziałków
Akurat na poniedziałek mam najgorszy plan zajęć i najtrudniej mi wstać |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, spadło mi z 32GG
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37567013]Nienawidzę poniedziałków Akurat na poniedziałek mam najgorszy plan zajęć i najtrudniej mi wstać Też od 7 pracy siedzę grrr. na szczęście mam dziś stosunkowo luźno i przeglądam świąteczny asortyment home&you
|
#1543 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() uff.. nadrobiłam zaległości na forum od piątku, ciężko się żyje bez neta w domu... ale muszę jeszcze troszkę wytrzymać :/
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Przylaczam sie do tych co nie lubia poniedziałku
|
|
|
|
#1545 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37567013]Nienawidzę poniedziałków
Akurat na poniedziałek mam najgorszy plan zajęć i najtrudniej mi wstać Ja najgorszy mam we wtorki, ale poniedziałki też są okropne:/
|
#1546 |
|
Rozeznanie
|
Ja TT również mogę z czystym sumieniem polecić.
![]() Chociaż po otwarciu opakowania pomyślałam "i taki badziew tyle kosztuje".. Zaskoczyła mnie bowiem średnia jakość wykonania i nawet podejrzewałam, że to może być podróbka. Zdanie zmieniłam jak zaczęłam się nią czesać. Używam od ponad 7mc i nie wyobrażam sobie wrócić już do normalnej szczotki. Fajnie rozczesuje, nie szarpie, wygładza i nie wyrywa włosów. Wyczesuje tylko te które już same wypadły. Bezproblemowo się ją myje. U mnie nie sprawdza się przy rozczesywaniu mokrych włosów. One tak tego nie lubią, że nawet TT nie tolerują:P |
|
|
|
#1547 |
|
Rozeznanie
|
Ja za poniedziałkami też nie przepadam choć pracy akurat nie mam dużo, najgorsze mam piątki........
|
#1548 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
dzień dobry
![]() Po weekendowej przerwie, wracam na łono wątku
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Douglas wrzucił nowego boxa. Tym razem dają paletę glitterów od NYX - szkoda, że są kiepskiej jakości, bo inaczej bym się skusiła
|
#1550 |
|
Life is a drink ...
|
Właśnie też widziałam tego Boxa na ich stronie oficjalnej Fejsbukowej.
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. jak tak patrzę, to by mi pasował w tym miesiącu
Edytowane przez Rodzynka1989 Czas edycji: 2012-11-12 o 10:25 |
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też by pasował, bo jest kremik od EL i maska peelingująca Origins
|
#1555 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry!
wykłady dzisiaj odwoływane, więc teoretycznie dzień wolny ![]() miłego dnia! |
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I od razu wzięłam perfumy na prezent, więc to tak przy okazji ![]()
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() kobietasukcesu w ogóle w ogóle. Tylko je przeczesuję palcami podczas mycia delikatnie. |
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam w amoku, w ramach poprawiania sobie humoru i pozbywania sie stresu 2 szminki, cien i lakier. Jest poniedzialek, godzina 10, co bedzie z reszta tygodnia?
aaaaaaa, do doooomuuuuuu...
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
I nie placza Ci sie włosy? Ja od piatku przeczesywałam tak paklcami i już dzisiaj miałam kołtunik.
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

grrr.
Gdzieś na stronie samorządu wyczaił nowy regulamin i próg się owszem nie zmienił, ale zmienili sposób naliczania. Wcześniej było 1,5xdochód miesięczny na osobę - dochód miesięczny na osobę. Teraz zamiast 1,5x dochód jest....800 złotych. Co daje naprawdę śmiesznie niskie kwoty...bo żeby dostać takie stypendium jakie miałam to bym musiała mieć miesięczny dochód na osobę 300 zł. Powariowali na tej polibudzie, już przez łzy się śmiałam, że mogli nam po paczce mąki dać na miesiąc to jeszcze taniej by ich to wyniosło. Na razie jestem taka podminowana, że w obecnej chwili jestem zdecydowana na niekontynuowanie edukacji na mgr na tej uczelni, wolę odczekać, pójść do pracy i potem jak już mnie będzie stać na to, żeby sobie dziennie studiować to będę myśleć dalej.