Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 17:15   #3541
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć

połamało mnie coś...nie potrafię głową kręcić i od pasa w górę obracam się cała, usiadłam wczoraj do czytania książki wstałam i chodzę jak paralityk do dziś
może coś ci wyskoczyło? Ja kiedyś zalewałam herbatę, chwyciłam czajnik, odchyliłam się i coś mi się w szyję stało, też się ruszać nie mogłam, noc była straszna, w ogóle się przewrócić nie mogłam, Tż musiał mi pomóc się podnieść, przeszło dopiero po masażu takim konkretnym, ale i tak trzy dni czułam się jak niepełnosprawna
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:14   #3542
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 19:26   #3543
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
ktosiu może coś z ciśnieniem? Mnie tez dziś rano głowa bolała.
Nie mam pojęcia co to było, ale oby pierwszy i ostatni raz

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
(...)
idę z przyjaciółką w poniedziałek ma lepsze wykształcenie niż ja ale ja mam doświadczenie a ona nie , zobaczymy jako coś to jak się jedna dostanie to napewno wkręci druga więc git

siedzę kolejny wieczór sama w domu tzn z dzieckiem , a mój mąż hulaj dusza , kawaler się znalazł , mam dosyć tego człowieka
gdzie ja miałam oczy
Trzymam kciuki tym bardziej!
Przykro mi z powodu sytuacji z mężem

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
uwierz, że to jeszcze nie wszystko

minusy studiowania Ja się na mgr tak nasiedziałam, że do dziś mam dość i narazie nie planuje dalszej edukacji. Tez mieliśmy całe dnie wykłady od 8:30 do 18, z jedną dłuższą półgodzinową przerwą. No i na większości wykładów sprawdzana obecność
Domyślam się

Dobry wieczór!
Stary 2012-11-10, 21:02   #3544
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Bzyczko i jak po zajęciach? Mam nadzieję, ze szybko minęły.

Aniu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 21:06   #3545
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
bo czki to nic , ja nawet celulitu nie miałam jak byłam w ciązy i po urodzeniu Dominika tez nie a teraz cos się zaczyna tam pojawiać przeraża mnie

idę z przyjaciółką w poniedziałek ma lepsze wykształcenie niż ja ale ja mam doświadczenie a ona nie , zobaczymy jako coś to jak się jedna dostanie to napewno wkręci druga więc git

siedzę kolejny wieczór sama w domu tzn z dzieckiem , a mój mąż hulaj dusza , kawaler się znalazł , mam dosyć tego człowieka
gdzie ja miałam oczy
a chociaż się wymieniacie wyjściami? czy on sam tylko tak hula??

Cytat:
cześć

połamało mnie coś...nie potrafię głową kręcić i od pasa w górę obracam się cała, usiadłam wczoraj do czytania książki wstałam i chodzę jak paralityk do dziś
bidulka, obyś szybko do siebie doszła

A ja miałam miła i dość intensywną sobotę

od rana do 15 szkolenie, całkiem spoko, jutro ma być więcej praktyki więc zobaczymy...

ze szkolenia odebrał mnie TZ, poszliśmy do miasta na pizze, a później w drodze do kina wstapiłam do douglasa... przyciagnęła mnie informacja wszystko -20% no i troszkę zaszalałam.
w kinie bylismy na "uprowadzonej 2", więc jeżeli któraśz was oglądała jedynkę i Wam się podobała, to dwójka spokojnie też przypadnie Wam do gustu. Do domu zlądowaliśmy po 19tej. Jestem lekko zmęczona, mąż juz wyruszył na noc, a ja zaraz do łóżeczka żeby się zregenerować
Stary 2012-11-10, 21:11   #3546
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India super, co kupiłaś?

Stary 2012-11-10, 21:41   #3547
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India super, co kupiłaś?
kredkę do ust Estee Lauder... szczerze to chyba zwariowałam, że za nią tyle zapłaciłam, tym bardziej, że nigdy czegoś takiego nie uzywałam ale babka dobrała mi do mojego koloru ust no i spróbuję
i jeszcze róż i maskarę z bourjois
miałam jeszcze ochotę na jakiś podkład i cień... ale był ze mną TZ więc wolałam go tak bardzo nie uświadamiac w jakich cenach są kosmetyki
Stary 2012-11-11, 07:55   #3548
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India super, zakupki widzę udane

Stary 2012-11-11, 10:25   #3549
martucha84
Zakorzenienie

hej ho,
właśnie kończymy śniadanie i jedziemy po młodego bo byliśmy wczoraj na koncercie Gutka i indios bravos
dawno nie byłam na imprezie gdzie zaniżałam średnią wieku imprezy, mnóstwo ludzi 30+ ba nawet 40 +, nigdzie zarzyganych i roznegliżowanych licealistek etc..
fantastyczna impreza, nie dość że sam zespół gra fantastyczną muzykę, wyskakałam się jak głupia, stracilam głos, to jeszcze sam wokal Gutka... marzenie.. smialam sie ze to jest jedyny facet z ktorym zawsze i wszędzie... charyzma wyglad głos... jak on się fantastycznie bawi na koncertach ;D
jestem mega mega zmęczona ale szczęśliwa

a dzis kończymy (wczoraj z przyjaciólką zaczęłysmy) malować siostrze na scianie w sypialni i pokoju Alka malowidla, więc się potem pochwale

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-11-11 o 10:26
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 11:14   #3550
aniaaa84
Zadomowienie

cześćv

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ojoj biedactwo
Heheh dosłownie Samba wyglądam i chodzę jak biedactwo

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ojjj tule

Witajcie
Ja dzis na szybko sie z Wami witam i zaraz zmykam pakowac rzeczy do auta. Na 12sta musze byc juz na miejscu zeby zbierac te dary Maz jednak poszedl do pracy wiec musze Domino wziasc ze soba W nocy sie podrapal po nosku i wyglada jak bokser

Milej soboty , buziaki
Dzięki Żabciu, mam nadzieję, że ludziska się spisały i zebrałyście mnóstwo darów

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
może coś ci wyskoczyło? Ja kiedyś zalewałam herbatę, chwyciłam czajnik, odchyliłam się i coś mi się w szyję stało, też się ruszać nie mogłam, noc była straszna, w ogóle się przewrócić nie mogłam, Tż musiał mi pomóc się podnieść, przeszło dopiero po masażu takim konkretnym, ale i tak trzy dni czułam się jak niepełnosprawna
Sama już nie wiem Basiu, chyba tak musiało być. Usiadła i zaczęłam czytać i jak wstałam to czułam jak z minuty na minute moja sprawność szyjna maleje a spanie tak jak piszesz to była katorga, S. przekleił plaster i myślałam, że mi skórę w tym miejscu wypali na szczęście chyba odrobinę pomogło, ale i tak czuję się jak przemielona przez maszynkę do miesa i dziś na dokładkę jeszcze głowa mnie boli
starość nie radość

Cytat:
Cześć

Bzyczko i jak po zajęciach? Mam nadzieję, ze szybko minęły.

Aniu
Madzia dzięki

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a chociaż się wymieniacie wyjściami? czy on sam tylko tak hula??

bidulka, obyś szybko do siebie doszła

A ja miałam miła i dość intensywną sobotę

od rana do 15 szkolenie, całkiem spoko, jutro ma być więcej praktyki więc zobaczymy...

ze szkolenia odebrał mnie TZ, poszliśmy do miasta na pizze, a później w drodze do kina wstapiłam do douglasa... przyciagnęła mnie informacja wszystko -20% no i troszkę zaszalałam.
w kinie bylismy na "uprowadzonej 2", więc jeżeli któraśz was oglądała jedynkę i Wam się podobała, to dwójka spokojnie też przypadnie Wam do gustu. Do domu zlądowaliśmy po 19tej. Jestem lekko zmęczona, mąż juz wyruszył na noc, a ja zaraz do łóżeczka żeby się zregenerować
India czekam z upragnieniem na cudowne ozdrowienie

fajna sobota, zasłużyłaś sobie na zakupowe szaleństwo

dziewczynki dziękuję dziś już mi lepiej, wczoraj stwierdziłam, że na maksa odkręcę głowę ile się da, najwyżej coś pęknie i się rozlecę
strzyknęło, trzasnęło i bolało jak cho***a ale dziś czuję ulgę
ja nie wiem, że nawet siedząc człowiek się może uszkodzić
Stary 2012-11-11, 11:24   #3551
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
cz
Sama już nie wiem Basiu, chyba tak musiało być. Usiadła i zaczęłam czytać i jak wstałam to czułam jak z minuty na minute moja sprawność szyjna maleje a spanie tak jak piszesz to była katorga, S. przekleił plaster i myślałam, że mi skórę w tym miejscu wypali na szczęście chyba odrobinę pomogło, ale i tak czuję się jak przemielona przez maszynkę do miesa i dziś na dokładkę jeszcze głowa mnie boli
starość nie radość
no niestety. Dobrze, że dziś trochę lepiej. Mówi się, że raz na jakiś czas powinniśmy chodzić na masaż taki leczniczy, bo czasem mamy jakiś dysk wystawiony nawet tego nie czujemy za bardzo a ma to już wpływ na nasz organizm. A po takim profilaktycznym masażu człowiek czuje się lżej i zdecydowanie lepiej funkcjonuje
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 12:41   #3552
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-11-11, 14:44   #3553
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Dawno nic nie pisalam ale moje dzieciaki dają czadu a do tego cały czas czekam na wieści z pracą Piotrka i doczekać się nie mogę. Chciałabym wiedzieć na czym stoimy, czy przeprowadzka jeszcze w tym roku czy mam spokojnie jeszcze trochę czasu.

Aaa i durna pała zarzuciłam ćwiczenia a teraz jest mi się ciężko zebrać:/Niech ktoś mnie kopnie w tyłek!
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 16:38   #3554
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Żabciu, mam nadzieję, że ludziska się spisały i zebrałyście mnóstwo darów
Bardzo sie zbiorka udala

Witajcie
Domino wlasnie zjadl kasze i zasnal.
Maz musial jechac do dilera bo cos z autem im sie nie zgadza .. az 2h w jedna strone Mam nadzieje ze kolo 13stej wroci i jedziemy na chinczyka i shusi A pozniej sie lenimy

Aaaa zapomnialam napisac , maz wczoraj zawiozl dary do kosciola w ktorym jest polski ksiadz. Byli bardzo wdzieczni za wszystkie rzeczy Nie ma nic lepszego niz pomaganie innym

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:22   #3555
Ana***
Zakorzenienie

cześć my dzisiaj byliśmy na działce znaczyć gdzie gniazdka i włączniki i delikatnie mówiąc można oszaleć!!! głowę mam kwadratową skąd ja mam wiedzieć gdzie co ma stać, świecić i ile włączników... masakra
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:26   #3556
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana uu współczuję, tez to kiedyś robiłam (jak miałam mieszkac u teściowej)

Stary 2012-11-11, 20:56   #3557
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hej ho,
właśnie kończymy śniadanie i jedziemy po młodego bo byliśmy wczoraj na koncercie Gutka i indios bravos
dawno nie byłam na imprezie gdzie zaniżałam średnią wieku imprezy, mnóstwo ludzi 30+ ba nawet 40 +, nigdzie zarzyganych i roznegliżowanych licealistek etc..
fantastyczna impreza, nie dość że sam zespół gra fantastyczną muzykę, wyskakałam się jak głupia, stracilam głos, to jeszcze sam wokal Gutka... marzenie.. smialam sie ze to jest jedyny facet z ktorym zawsze i wszędzie... charyzma wyglad głos... jak on się fantastycznie bawi na koncertach ;D

a dzis kończymy (wczoraj z przyjaciólką zaczęłysmy) malować siostrze na scianie w sypialni i pokoju Alka malowidla, więc się potem pochwale
Marta jak jeszcze nie doczytałam do końca to myslałam, ze bedzie coś do mnie i do Guci

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Bardzo sie zbiorka udala

Witajcie
Domino wlasnie zjadl kasze i zasnal.
Maz musial jechac do dilera bo cos z autem im sie nie zgadza .. az 2h w jedna strone Mam nadzieje ze kolo 13stej wroci i jedziemy na chinczyka i shusi A pozniej sie lenimy

Aaaa zapomnialam napisac , maz wczoraj zawiozl dary do kosciola w ktorym jest polski ksiadz. Byli bardzo wdzieczni za wszystkie rzeczy Nie ma nic lepszego niz pomaganie innym
super, że udało sie komuś pomóc

Ja dziś po drugiem dniu szkolenia. Stwierdzam, że mediacje to bardzo trudna technika i mam wątpliwości czy jestem w stanie się w tym odnalźć. Ale najwazniejsze, że świadomość samej siebie wzrosła
Stary 2012-11-12, 08:47   #3558
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dawno nic nie pisalam ale moje dzieciaki dają czadu a do tego cały czas czekam na wieści z pracą Piotrka i doczekać się nie mogę. Chciałabym wiedzieć na czym stoimy, czy przeprowadzka jeszcze w tym roku czy mam spokojnie jeszcze trochę czasu.

Aaa i durna pała zarzuciłam ćwiczenia a teraz jest mi się ciężko zebrać:/Niech ktoś mnie kopnie w tyłek!
czyli tam się jeszcze ta praca klaruje? bo myślałam że już na 100 jest. Trzymam kciuki i wytchnienia życzę..

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta jak jeszcze nie doczytałam do końca to myslałam, ze bedzie coś do mnie i do Guci
hahaha szalona!
Stary 2012-11-12, 09:08   #3559
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
hej ho,

Zazdroszcze, oj jak zazdroszcze. A w lato grali u nas plenerowy i przegapiłam a teraz nic się nie dzieje ostatni koncert to Lao Che z Agatę w brzuchu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 09:11   #3560
śliweńka
Zakorzenienie

ktosia już wiem co to za piosenka http://www.youtube.com/watch?v=KNtUc4q3fLc bo puścili ją na osiemnastce w sob u szwagra, martucha to ja na szwagra imprezie zawyżyłam wiek dość ze była sama młodzież ze szkoły średniej, to jeszcze do mnie mówili pani

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 09:22   #3561
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zazdroszcze, oj jak zazdroszcze. A w lato grali u nas plenerowy i przegapiłam a teraz nic się nie dzieje ostatni koncert to Lao Che z Agatę w brzuchu
pamiętam jak szłas, bo wtedy ja zazdroscilam tobie D
Stary 2012-11-12, 09:43   #3562
Gucia0987
Zakorzenienie

Scio, Magda brzmi fajnie ten hybrydowy. Jak mi tylko mój nieszczęsny paznokieć odrośnie (ten co go drzwiami przywaliłam złazi jednak... nie udalo mi się tego uniknąć) to wypróbuję

Aniaaa bidoczku Ty mój Mam nadzieje, że już Cię ta szyja nie boli!

Marta super, że koncert udany! Rewelacja!My idziemy w grudniu ale na Strachy na Lachy

Witajcie,

powiem tylko, że rozpalam już ognisko pod kociołkiem i czekam na Was CZAROWNICE!!!

jeszcze z godzinę i spadam do domu. Muszę się położyć.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 09:45   #3563
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-11-12, 10:05   #3564
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Marta super, że koncert udany! Rewelacja!My idziemy w grudniu ale na Strachy na Lachy

Witajcie,

powiem tylko, że rozpalam już ognisko pod kociołkiem i czekam na Was CZAROWNICE!!!

jeszcze z godzinę i spadam do domu. Muszę się położyć.
na strachy też bym sobie poszła...

właśnie mialam pytać czarownice jak wam tam.. bo u mnie powoli cos się szykuje
Gucia to jak już jestes to rozgrzej naszego chłoptasia
Stary 2012-11-12, 10:09   #3565
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Stary 2012-11-12, 10:20   #3566
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
na strachy też bym sobie poszła...

właśnie mialam pytać czarownice jak wam tam.. bo u mnie powoli cos się szykuje
Gucia to jak już jestes to rozgrzej naszego chłoptasia

dzisiaj to będzie nie możliwe, ale jak do jutra się wstrzymacie, to go dorwę!

dzisiaj nawet uczesanie włosów sprawia mi ból kiedy robię to osobiście, także NIE TYKAĆ!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 10:21   #3567
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
dzisiaj to będzie nie możliwe, ale jak do jutra się wstrzymacie, to go dorwę!

dzisiaj nawet uczesanie włosów sprawia mi ból kiedy robię to osobiście, także NIE TYKAĆ!
kochana... ale on lubi rozczochrane
Stary 2012-11-12, 10:32   #3568
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

CZAROWNICE ja jestem od wczoraj przy kociołku
Chłoptaś jest mój

Wczoraj nam się coś zadziało z internetem i tv, od rana ani tego ani tego. TV wróciła po południu a net dopiero dzisiaj nad ranem. Dopiero sobie uświadomiłam jak bardzo jestem uzależniona od netu Nagle miałam miliard rzeczy do sprawdzenia, czułam się jak bez ręki

Od wczoraj mam na obiad lazanię , więc dzisiaj luz. Muszę się wybrac zaraz do biedronki po mleko dla młodej i do apteki, ale coś się chmurzy.
Stary 2012-11-12, 12:46   #3569
gold-fish
Zakorzenienie

Witam Was wszystkie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 12:51   #3570
ktosia86
Zakorzenienie

Gdzie jesteście?

Puuuuusto tu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości