|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Spotkanie
Witajcie
![]() dopiero się zalogowałam ale już od pewnego czasu przeglądam to forum. No i chyba teraz ja potrzebuje pomocy. Poznałam na pewnym portalu randkowym chłopaka pisaliśmy, rozmawialiśmy przez telefon po dwóch tygodniach jemu bardzo zależało na spotkaniu ale odległość była nie mała i miałam wątpliwości, ale zgodziłam się . Więc przejde do sedna doszło do spotkania wszystko było w miare ok. a że jest zimno to ile można siedziec w barze albo włóczyć się na dworze to poszliśmy do hotelu tam gdzie miał nocowac. więc poszliśmy do jego pokoju i on oznajmił mi, że bardzo mu się podobam i że chce żebym została( wiadomo chodziło o sex). Ale nie zostałam wróciłam do domku.Jeszcze na pożegnanie dał mi buziaka i zaprosił mnie na drugi dzień na śniadanie. Rano napisałam mu smsa, On zadzwonił i powiedział, że możemy się spotkać tylko chwilę bo zaraz wyjeżdza, byłam bardzo zdziwiona przecież wczoraj mówił że chce spedzić ze mną tyle czasu.Spotkałam się z nim, ale był bardzo oschły i wogóle się nie odzywał.kilka godzin pózniej jak już jechał napisał że jestem bardzo ładna, ale nie w jego typie z charakteru i ja stwierdziłam, że dam sobie na spokój, ale zadzwonił o 18 i powiedział, że jeszcze to przemyśli wszystko. Nie mogę zrozumieć. Chyba sobie odpuszcze jak myślicie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spotkanie
facetowi ewidentnie zależało na sexie, i jak do niego nie doszło "skreślił Cię" z listy panien które poznał i chciał przelecieć. tak to właśnie wygląda.
daj sobie spokój, szkoda czasu na takich..
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym sobie dała spokój. To jakiś typowy podrywacz, myślę, że chciał się tylko z Tobą przespać. Zauważ, że potem był bardziej oschły jak mu się nie udało z Tobą spędzić nocy. Sytuacja jasna aż bije po oczach
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Tak właśnie się domyślałam...
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Ale np. jak z nim pisałam czy rozmawiałam przez telefon to nawet nie wspomiał nic na ten temat... powiedziałam mu, że mogę zostać w tym hotelu, tylko ewidentnie twierdził, że jak chce zostać z nim to się skończy w łóżku. Wiec powiedziałam,że ide.. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej mu odpisz, że też doszłaś do wniosku, że nie jest w Twoim typie
takim facetom trzeba utrzeć nosa, niech nie będzie taki pewny siebie. a powiedz, jak z nim pisałas na tym portalu to nie wyczułaś jaki on ma cel znajomości, nie robił żadnych aluzji o seksie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym pomyślała, ze próbuje manipulować. Nie dostał sexu więc mu się odwidziała znajomość. Teraz się niby "zastanowi" a tak naprawdę liczy że się złamiesz i dasz mu to czego oczekuje. Szkoda zachodu.
Ewentualnie możesz spróbować się z nim jeszcze spotkać, ale być twardą i zobaczyć jak sie będzie zachowywał i jak długo wytrzyma. Wyłącznie w celach badawczych oczywiście
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() stwierdził, że może jednak dasz się "urobić" ![]() odpuść sobie. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- o! popieram!
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dobrze ci radzą daj sobie spokój,widać ewidentnie że chłopak liczył na bzykanko a że nie wyszło to szybko się zmył,a w rozmowach nic nie wspominał bo nie chciał cię spłoszyć
kochana napisz mu że nie jest w twoim typie,nie pokazuj po sobie że jest ci smutno,nie dopytuj itd.trzymaj się kochana pozdrawiam
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#10 | ||
|
Przyczajenie
|
A może jeszcze bardziej mu utrzeć nosa zgodzić się na spotkanie:P powiedzieć, że chce tego i wgl. On przyjedzie a ja nie spotkam się z nim:P
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale szukanie na siłę tym bardziej na portalach randkowych to chyba nie za dobry pomysł...Ale człowiek uczy się na błędach
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Po 2 tygodniach idziesz z obcym facetem do hotelu? :P Ja bym się bała....
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Bądź ostrożniejsza trochę na przyszłość, naprawdę jest wiele innych miejsc, gdzie można zabrać dziewczynę na randkę jak jest zimno. Hotel zdecydowanie nie należy do takich miejsc.
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Jestem bardzo odważna. Ale lepiej hotel gdzie wiadomo że ktoś tam i tak jest niż np samochód:P czy jakiś park...jeszcze tym bardziej zimno i ciemno:P
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Ale bede uważała na przyszłość. Ale pracuje w takim miejscu że może stać mi się wieksza krzywda. w niespodziewanym momencie. Jestem bardzo odważna i umiem sobie radzić w takich sytuacjach
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hehe jasne facet jak będzie chciał to i tak coś złego zrobi, w tym hotelu mógł np czekać 2 kumpel... no masakra dla mnie to bardziej płytka wyobraźnia, ale skoro jesteś taka pewna siebie, że sobie poradzisz... no to... Twoja sprawa
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dałaś mu tego co chciał i się zmył. Czyli to proste- olej PROSTAKA bo od niego nic ciekawego nie dostaniesz.
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Chciał cię przelecieć. Ty nie poszłaś z nim do łożka i to była ta cecha charakteru, która mu nie pasowała. I tyle.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Matko jaki bezczelny facet...
Proponuje napisac, zeby nie robił sobie nadziei. Krótko, na temat, do tego dasz do zrozumienia, ze nie on trzyma pałeczke i ma g. do decydowania. Nie no naprawde fagas, nie jestes w jego typie, no ale do bzykania na jedna noc bys sie nadała i sobie przypomniał, ze moze jeszcze bedzie w okolicy, to mozesz jednak mu dasz nastepnym razem. Nie znosze takich typów. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
napisz mu,że jako przyjaciel to by się nadał,ale do łóżka-nie jest w twoim typie.
chyba tylko tak mogłabys mu dowalić
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
jezu jaki cham, strzezcie sie dziewczyny! mnie tez sie to tyczy
ja bym na Twoim miejscu uknuła jaks intryge zachecała go smsami lekko erotycznymi, a pozniej nie przyjechała na spotkanie, niech ma za swoje bezczelny typ!
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tylko, że jak jest takim chamem czy warto tracić czas?? I gorzej jak ja bym tak zrobiła a on by się odegrał w inny sposób... róznie to bywa z takimi facetami... Może lepiej się strzec i trzymać z daleka. Tylko jak się nie pozna osoby to nigdy nie wiadomo jaki jest naprawdę. Ale ja już wiem jaki On jest. I z tego co wiem to jest wielu takich, którzy myślą tylko o sobie.---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Dziękuje wam wszystkim za komentarze i za podniesienie na duchu Teraz będe bardziej uważała i chyba szukanie faceta przez portal internetowy to nie jest tak do końca fajną sprawą Ale dziękuje jeszcze raz
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
moze i masz racje, moze mu chociaz napisz coś, bo normalne ja bym mu dała w twarz,....i pamietaj, ze od takich typów roi się wokół nie tylko w necie, oni sa wszedzie ...szczegolnie w wiekszych miastach
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Mnie bardziej niż zachowanie faceta ( no chciał sobie pociupciać i nie wyszło, zdarza się ) uderza tutaj zachowanie autorki : ochocze nastawienie na spotkania z kimś, kto ewidentnie okazuje Ci brak szacunku. Inaczej rzecz się ma, jeśli dwoje ludzi spotyka się i od razu jest chemia i oboje wiedzą, co za chwilę nastąpi, a inaczej jak zaprasza Cię gdzieś, w tym przypadku, do hotelu. Zresztą, na dobrą sprawę, używając szarych komórek należało powiązać sobie pokój hotelowy z perspektywą uniesień ;]
On Ci jasno zakomunikował " Chce od Ciebie seksu". Nie dostał go - więc karze Cię zdystansowaniem i oschłością. A Ty, kobietko, zamiast popatrzeć na niego z politowaniem i spędzić czas jakoś kreatywniej/ albo nawet leżeć do góry brzuchem, pędzisz na spotkanie z tym człowiekiem. Wiesz, jakie sprzeczne sygnały mu wysyłasz? Z jednej strony idziesz z nim do hotelu ( naprawdę nie trzeba być Einsteinem, żeby tego nie ogarnąć ). W pokoju on Ci proponuje seks ( a ja jestem dużą dziewczynką i w tej twojej historyjce brakuje mi momentu między pójściem do hotelu a jego propozycją, bo nie wierzę, że jak tylko zamknął za Tobą drzwi ,walnął Ci tekst, że mu się podobasz i chce się kochać... ) , a Ty odmawiasz. To jest sprzeczny sygnał. Potem on Cię traktuje tak jak opisałam wyżej - a Ty nadal jesteś zainteresowana. Sama siebie skazujesz na klęskę. Sama sobie będziesz winna, gdy w przyszłości ludzie nie będą traktować Cię tak, jak chcesz być traktowana, bo im pozwalasz na takie małe mentalne mieszanie Cię z błotem, tudzież sprowadzanie do parteru . Tego chcesz? Napisałam elaborat a prawda jest taka, że mam wrażenie, że autorka jest zbyt młoda, niedojrzała emocjonalnie, a głupota myli jej się z odwagą. Znalazł się facet, co to okazał jej minimum zainteresowania, wiec ona ochoczo będzie się przed nim płaszczyć. Smutne.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.