|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
mimbla1
|
Ponowne napełnianie
Mam zapach Angel EDP z flakonikiem do ponownego napełniania i już kilkakrotnie uzupełniałam zapach bez problemu.
Ale ostatnio wąchałam Angel EDT i stwierdziłam, że fajnie byłoby mieć też nieco lżejszą wersję. Niestety we Wrocławiu nie ma źródełka do ponownego napełnienia (edt) więc dlaczego perfumerie mają tylko takie?! Przecież zapach w butelce do powtórnego napełnienia jest droższy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ponowne napełnianie
Może EDT nie ma źródełek, ale ma refille, które można normalnie kupić i z nich napełniac ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mimbla1
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na przykład butla na poniższym zdjęciu ![]() Angel edt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zanthii zapewne o rozkręcany flakon do uzupełniania chodziło, np. taki
![]() http://allegro.pl/thierry-mugler-ang...780299534.html bywają w przyzwoitych cenach. Edytowane przez Srebrna Lisica Czas edycji: 2012-11-12 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jest droższy bo oryginały sa droższe od podróbek Edytowane przez rousse Czas edycji: 2012-11-12 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() A mimbli pewnie chodziło, ze flakon do ponownego napełniania (produkt z zapachem) kosztuje sporo drożej niż taka nie rozkręcalna flaszka ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2012-11-12 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
mimbla1
|
No tak rzeczywiście, tyle że ani Douglas ani Sephora nie wskazały takiego rozwiązania, a na półce nic takiego nie stało czyli chyba pozostaje tylko takie rozwiązanie jak wskazujecie czyli kupowanie reffil-a np. na allegro.
Dzięki za podpowiedź. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guerlain Lover
|
O ile się nie mylę to w Silesii w Katowicach własnie te perfumy widziałam, tzn. w Sephorze stał właśnie pojemnik z płynem (chyba właśnie Angel): przychodziło się z własnym flakonem i panie napełniały, ale cena była mimo wszystko odstraszająca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kiedys patrzylam na refille do angela edp i doszlam do wniosku ze sa malo oplacalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
I tak chyba zawsze bardziej się będzie opłacalo kupić nowa butelkę na all lub w perfumerii internetowej niż napełnić w stacjonarnej perfumerii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
mimbla1
|
odp. do Asiuuuuula:
Angel edp 25 ml - we flakoniku po ponownego napełnienia kosztuje ok. 280 zł napełnienie w Douglasie lub Sephorze tej. pojemności to ok. 140 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za 190 zł można już kupić zestaw 25 ml z mini balsamem i żelem po 30 ml a za 200 zł 25 ml z mozliwością napełnienia w zestawie z balsamem 100 ml i kosmetyczka ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2012-11-13 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
mimbla1
|
Cytat:
Ale ja mam Angel edp - a mój wątek dotyczy edt (lżejszej wersji), która występuje w pojemnościach 40 i 80 ml, ma butelkę do ponownego napełniania ale Douglas i Sephora nie ma u siebie źródełka. Dziewczyny wskazały już reffile do uzupełnienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Skoro podałam takie ceny to znaczy, że przed napisaniem posta sprawdziłam, na all sa takie ceny
![]() ![]() 280 zł za 25 ml, jak podałaś, to cena z kosmosu. Że rozchodzi się o EDT to rzeczywiście nie dopatrzyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.