![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Ale są duże samochody, które są ekonomiczne i nie mają takich wielkich silników.
![]() ![]() Ja mówię, jakie jest MOJE zdanie, każdy może mieć inne. Ja bym po prostu nie kupiła BMW i tyle. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-12 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zmienilam, ale juz po zamowienia wozka niestety. Cytat:
![]() Raczej tak, mi tez dretwieje Wlasnie ja tez, tym bardziej, ze owszem, wchodzi od wrzesnia, ale zalapia sie na to mamy juz z polowy marca, wiec dlaczego my jestesmy gorsze??!! Glupie 2,5 miesiaca przeciez to jest.......
![]() |
#2103 |
Rozeznanie
|
No tak to są właśnie stereotypy, że bmw jeżdżą buraki itd. Moim zdaniem to solidnie wykonanie auta, z wielką dbałością o detale. Uwielbiam ich minimalistyczne wnętrze, a nie milion guzików jak w kokpicie samolotu z czego większości i tak się nie używa. Nasza pali po mieście ok8,5l więc myślę że to nie dużo w trasie weźmie gdzieś 7l średnio 8 weźmie.
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co innego kombiaki- tu masz racje ale bmw nie palą aż tak strasznie dużo, mój brat ma najnowszą pątkę i pali mu w trasie 5,5 l mi się marzy bmw X6, ale ostatnio jak znajomy wymianial opony bo mu pękla- okazalo się,że musi wymieniać wszystkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
No ja nie przeczę, że BMW to dobre samochody, bo to niemiecka technologia, jak wiadomo, stoją w jednym szeregu z Audi i Mercedesami...
Ale to nie są bezpodstawne opinie i stereotypy, w większości przypadków BMW jeżdżą właśnie buraki... ![]() ![]() Ostatnio mój kuzyn, którego żona jest w ciąży (ma termin na kwiecień) stwierdził, że z pieniędzy z wesela kupią sobie 2osobowe, sportowe BMW. Bo tak. Bo fajne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37567079]Tak, ale to jeszcze nie cukrzyca a jedynie nietolerancja laktozy, dlatego nic z tym nie robię.
[/QUOTE] Glukozę miałaś chyba na myśli ![]() I taka myśl : myślicie, że jak krew pobrana była np 5 minut za wcześnie to to już może mieć znaczenie dla wyniku? Cześć wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś chciałam pomóc bo rzeczywiście cienko u nich piszczy ale skoro alkohol i fajki są ważniejsze jak dziecko to sorry przestałam się przejmować. Jak ostatnio mój TŻ pyta brata dlaczego nie kupi dziecku normalnego szamponu dla dzieci tylko myje jakimś dla dorosłych i dziecko ma siano a nie włosy usłyszał że przecież nie będzie wydawał specjalnie 10zł na szampon bo dziecko i tak ma za dużo w du.... no po prostu brak słów Cytat:
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Mi sie najbardziej chce smiac z dresow, ktorzy kupuja stare, rozwalajace sie bmw, kij, ze ma ze 30lat zezarte rdza i wyje jak zazynane prosie na drodze, wazne, ze bmw i moze poszpacic na drodze.
Mi samej sie podobaja te auta, co prawda ja sie nie znam, ale widzialam pare razy piekna beemke, taka terenowke czy tam kombi, wielka, przestronna w srodku, typowo rodzinna ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- http://www.dayton.org.pl/wp-content/.../04/bmw-x5.jpg O toooo ![]() ![]()
#2109 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() dzwonilam wlasnie do poradni zapytac sie o wyniki, bo ostatnio jak byłam to pobrali mi (w sumie pierwszy raz) krew i mocz i wszystko jest ok. cukier we krwi w normie a w moczu nic nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() kupiłam dziś w Pepco fajny podkład do przewijania, taki podróżny, ale narazie dopóki będę mieć kołyskę to na łóżku też odegra dobrze swoją rolę ![]() ![]() pogoda dziś taka, że poszłabym spać... ale mała "jędza" - czyt. Karinka jak na złość spać nie chce... Pstryczku zdjęcia poszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny,
Wiem, że dawno nie było - bardzo, bardzo przepraszam i pozwalam na wszelkie tortury za karę ![]() Po przeprowadzce czas na niekończące się urządzanie domu, niekończące się zakupy, wybieranie farb, szaf itd Nadal pracuje, ale mam zamiar w listopadzie iść już na zwolnienie, więc obiecuje, że wtedy będę miała więcej czasu na wizaż ![]() Generalnie u mnie wszystko okej, Mikołaj figluje, że łohoho aż się położna śmiała, że jest niezłym latawcem, bo nie mogła go złapać przy badaniu tętna ![]() ![]() Ostatnio męczyła mnie Okroooopna zgaga, doktor przepisał lek ale nie zdążyłam jeszcze wziąć bo odeszło przy samym wypisaniu recepty ![]() Strasznie tęskniłam za Wami ![]() ![]() ![]() ![]() Buziakuje i ściskam każdą z osobna ![]()
#2113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.hiclasscar.com/products_p...concept-x6.jpg Cytat:
idę wszamać obiadek, mam duszony schab i kluski na parze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć kochana, no wreszcie jesteś pytałam o Ciebie wiele razy bo w końcu trzeba skrzyknąc wszystkie wroclawianki i się spotkać, cała w deszczu pisała,że też jest chętna ![]() a co do pracy ja też miałam już nie pracowac, ale co przestaje to mam wrażenie że mi się mózg kurczy ![]() więc troszkę nadrabiam i tym samym od piątku nazbierało mi się 5 nowych spraw do obrobienia hehehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja na dzień dzisiejszy myślę sobie, że do 23.11 będę pracować wtedy ide też do lekarza, a on już mi ostatnio mówił, że jak będę chciała to mi wypisze już ![]()
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, kupiłam w Biedronce dziś "zaczarowany zmywak" i jestem aż w szoku - zeszły mi ze ścian bazgroły wykonane długopisami i kredką, a nawet tłuste plamy od rąk mojego TŻ, który jest mechanikiem. polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja po obiadku ![]() ![]() ![]() pogoda u mnie taka, ze szkoda przez okno wyglądac...... zaraz biorę sie za prasowanie i drobne szycie w rękach- tu sie popruło, tu oderwał guziczek... ale przynajmniej jakies zajecie..... chciałabym zrobic sobie takie ładne świczniki z oryginalnych w kształcie słoików ale jakos nie mam natchnienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do butelek to jeszcze się zastanawiam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
A mnie natchnęło na zrobienie omletu jajecznego z warzywami i przyprawami na obiad. Co prawda, został nam obiad z wczoraj, ale ja mam taką ochotę na jajka, że nie wytrzymam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, w jakim rozmiarze bierzecie ubranka do szpitala? 56, 62? Bo ja ostatnio dostałam mnóstwo ubranek i jest tam kilka sztuk newborn, one są rozmiar 56 czy mniejsze? Zaczełam układać w komodzie rzeczy dla małej i ledwo się to mieści.. ![]() wózek też juz mamy, z takich wiekszych zakupów to zostało nam łózeczko i pościel. a tak w o ogóle to witam wszystkich serdecznie, jak zwykle po latach świetlnych nieobecności ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mialam tez ochote na jajka i dostalam s.raczki
![]() Wy obiad, a ja chwile temu sniadanie zjadlam ![]() A Marsi, ja wole takie bardziej kanciaste auta ![]() Co do wod, to ja sie boje, ze odejda podczas kapieli / prysznica i sie nie zorientuje ![]() Ide sie pachnic i golic, na 19 wizyta....... trzymajcie kciuki prosze
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
widziałyście? http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...tml#!/Przecena pojedyńczych artykułów
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo jak ty 30, to ja jutro 29 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wybaczcie ale nie mam siły was nadrobić, może wieczorem.
Dzisiaj mam okropny dzień, maluch usiadł mi na żałądku i nie dam rady sie ruszać tak mnie boli. Leżę prawie ciągle w jednej pozycji. Miałam iść do sklepu po zakupy na obiad i nie dałam rady, a TZ dopiero o 18 bedzie masakra jakaś. Będę jadła dzisiaj cały dzień kanapki z serem żółtym bo nic innego nie ma w lodówce hehe. Z dobrych rzeczy to dzisiaj przyszło łóżeczko ![]() ![]() Co do skargi na "urlop macierzyński" może trzeba się zebrać i gdzieś napisać jakieś grupowe pismo?
#2127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak mniej wiecej będziecie to pakować sztukowo tzn. ile sztuk body, ile śpiochy czy pajace..? Chce powoli zacząć kompletować torbę do szpitala, dlatego pytam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak myślę ze jeszcze z 3tyg i już chyba nie dam rady się ogolić, chyba ze z jakimś małym lusterkiem przed soba ![]()
![]() |
#2129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Calawdeszczu, nie ma reguły. Niektóre dzieci są duże, niektóre małe. Lepiej mieć trochę 56 i trochę 62, bo niestety nie przewidzisz, jakiej wielkości będzie dziecko.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.