Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 14:42   #1741
królewna z drewna
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałyscie może ten eyeliner http://www.yves-rocher.com.pl/makija...e_liner_czarny ?? naprawdę głęboka jest ta czerń?? opinii właśnie ma mało...
ja mam, nie jest to niestety głęboka czerń...
Stary 2012-11-11, 14:57   #1742
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiunia89 Pokaż wiadomość
Koniczynka15, ja używałam tego balsamu malinowego i jest naprawdę bardzo fajny Nawilżenie utrzymuje się na skórze, a do tego ślicznie pachnie <3
Domyślam się, że mówisz o tym do ciała,a ja pytałam o balsam do ust Ale dziękuję bardzo za opinię

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Kiedyś używałam i nie byłam zadowolona chyba, że masz niewymagające usta... Ja mam suche i zupełnie sobie ten balsam nie poradził
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
nie, nie używałam nigdy dopiero zaczynam przygodę z Ives Rocher o balsamie przeczytałam na blogu a do zakupu skusił mnie fajny, naturalny skład

nie mam za bardzo wymagających ust, także mam nadzieję że będzie w porządku
Dziękuję

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 15:10   #1743
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
ja mam, nie jest to niestety głęboka czerń...

oj szkoda...
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:54   #1744
minniem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelciaz Pokaż wiadomość
Dziękuję

I ponawiam pytanie jeszcze odnośnie tej oferty PYB9RA12 - ma ktoś może skan?? - ona wchodzi na stronie ale nie wiem co moge z niej ewentualnie zamowić bo oferty na oczy nie widziałam a tak mi zależy na So Elixirze
Ewelcia, ta oferta wchodzi przez internet, ale ja wśród prezentów do wyboru nie widzę So elixir edp (na którym też mi zależy).

Dziewczyny, kojarzycie jak to było z prezentem z tej oferty, skoro w pierwszym poście jest napisane, ze SE jako prezent, a przy zamawianiu przez net okazuje się, że jednak nie?

przy okazji witam zacne grono maniaków ofert yr
minniem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:50   #1745
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez minniem Pokaż wiadomość
Ewelcia, ta oferta wchodzi przez internet, ale ja wśród prezentów do wyboru nie widzę So elixir edp (na którym też mi zależy).

Dziewczyny, kojarzycie jak to było z prezentem z tej oferty, skoro w pierwszym poście jest napisane, ze SE jako prezent, a przy zamawianiu przez net okazuje się, że jednak nie?

przy okazji witam zacne grono maniaków ofert yr
minniem, już zdążyłam się zorientować., niestety. Nie próbowałam dzwonić z oferta z Orchidei ale ponoć już nieaktualna.

Ja zamówiłam z oferty dla przyjaciółki pyb2mm12 dołączonej do październikowej oferty urodzinowej (jest w pierwszym poście), tak mi zależało na Elixirze EDP. Zamówiłam kosmetyki za 20 zł z groszem do tego wysyłka 9,90 i jako gratis będę mieć 30 ml EDP oraz fioletową kosmetyczkę

A poniżej fotka moich zakupów i łupów plus dwie paczki w drodze. Dodam, że firmę poznałam jakieś dwa tygodnie temu z ulotki w gazecie-wcześniej mijałam szerokim łukiem stacjonarki-nie wiem czemu, wydawało mi się drogo. I tak od ulotki się zaczęło a skończyło na Wizażu. I tak w ciagu tych kilkunastu dni wciągnęłam domowników i zaprzyjaźnionych sąsiadów.
Jak tak dalej pójdzie to mnie TŻ spakuje razem z tymi kosmetykami i wyśle na jakiś odwyk

Ale po tych dwóch paczkach, na które czekam BASTA, zresztą myślę, ze to taka początkowa faza euforii i fascynacji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ives rocher.jpg (179,2 KB, 216 załadowań)
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 09:34   #1746
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
minniem, już zdążyłam się zorientować., niestety. Nie próbowałam dzwonić z oferta z Orchidei ale ponoć już nieaktualna.

Ja zamówiłam z oferty dla przyjaciółki pyb2mm12 dołączonej do październikowej oferty urodzinowej (jest w pierwszym poście), tak mi zależało na Elixirze EDP. Zamówiłam kosmetyki za 20 zł z groszem do tego wysyłka 9,90 i jako gratis będę mieć 30 ml EDP oraz fioletową kosmetyczkę

A poniżej fotka moich zakupów i łupów plus dwie paczki w drodze. Dodam, że firmę poznałam jakieś dwa tygodnie temu z ulotki w gazecie-wcześniej mijałam szerokim łukiem stacjonarki-nie wiem czemu, wydawało mi się drogo. I tak od ulotki się zaczęło a skończyło na Wizażu. I tak w ciagu tych kilkunastu dni wciągnęłam domowników i zaprzyjaźnionych sąsiadów.
Jak tak dalej pójdzie to mnie TŻ spakuje razem z tymi kosmetykami i wyśle na jakiś odwyk

Ale po tych dwóch paczkach, na które czekam BASTA, zresztą myślę, ze to taka początkowa faza euforii i fascynacji.
Świetnie to wygląda Same perfumy, zapas na rok
Ile wydałaś na te paczuchy? Ja czekam na moje z niecierpliwością, za godzinkę powinien już listonosz przynieść conajmniej jedną
gorillaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 09:45   #1747
katarzyna_szy
Wtajemniczenie

Cytat:

ale super zapasy
ja też czekam na dwie paczuszki, mam nadzieję, że obydwie dojdą, bo jedna na przyjaciółkę z vanille noir jest odrobinę naciągana
katarzyna_szy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 09:50   #1748
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

Nieźle cię wciągnęło... Super zakupy!
Normalnie ceny YR też wydaja mi się dużo zawyżone względem jakości, ale po to jest ten wątek - wtedy wychodzi znacznie taniej.
Obecnie czekam napaczkę z gratisową 30-tką MdB
Mam nadzieję że dziś listonosz zawita...

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-11-12 o 09:52
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 09:53   #1749
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gorillaz Pokaż wiadomość
Świetnie to wygląda Same perfumy, zapas na rok
Ile wydałaś na te paczuchy? Ja czekam na moje z niecierpliwością, za godzinkę powinien już listonosz przynieść conajmniej jedną

Heh, wydalam tylko ok 114 zł, masakra w porównaniu do prezentów .
Jeszcze dwie przyjdą paczki w tym tygodniu i na razie sobie muszę dać spokój bo kiedy ja to wykorzystam. A zapasy mam jeszcze dość spore innych pachnideł wszelkiej maści.... taka ze mnie zapachocholiczka.

Zamówiłam ostatnio żel oczyszczający z Pure System - zobaczymy czy się sprawdzi na mojej buźce.

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Nieźle cię wciągnęło... Super zakupy!
Normalnie ceny YR też wydaja mi się dużo zawyżone względem jakości, ale po to jest ten wątek - wtedy wychodzi znacznie taniej.
No właśnie, wcześniej nie zdawałam sobie z tego sprawy, dobrze że Was znalazłam.

Edytowane przez ewelciaz
Czas edycji: 2012-11-12 o 09:59
Stary 2012-11-12, 10:27   #1750
gorillaz
Raczkowanie

No i listowy przybył do mnie, zapłaciłem 82,22. Paczuszka z oferty październikowej urodzinowej.
Zamówione szampony, pastylki i żele, a w gratisie SE 50ml plus podkład samodopasowujący plus 2 wisiory, błyszczyk, żel i strój kąpielowy

Te zapachy żeli malwa i olejek arganowy tak średnio pachną, kakao też taki mało wyrazisty.
Będą na świąteczne prezenty

W drugiej paczce przyleciał serum vegetal.

W tym tygodniu jeszcze jedna paczuszka z VN 30ml jako gratis na przyjaciela Nie mogę się doczekać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (83,3 KB, 154 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gifty1.jpg (81,8 KB, 187 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gifty2.jpg (66,4 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gifty3.jpg (55,3 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gifty4.jpg (50,0 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gifty5.jpg (89,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gifty6.jpg (63,0 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez gorillaz
Czas edycji: 2012-11-12 o 10:29
Stary 2012-11-12, 10:27   #1751
Ala_73
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajne zakupy, tylko czy żelu po prawej nie jest za mało w butelce? No chyba, że już zdążyłaś go wypróbować Jeśli taki przysłali to koniecznie złóż reklamację, najszybciej przez tel. doślą Ci nowy żel. być może trzeba będzie odesłać ten felerny - jak tam miałam ostatnio z wodą Świeża Róża. dostałam w paczce już wyraźnie używaną, po złożeniu reklamacji przysłali od razu drugą, ale nalegali, by odesłać tą reklamowaną. Nie chciało mi się iść na pocztę przez chyba tydzień,, ale ponaglali mnie telefonicznie wiec w końcu odesłałam.

Ja w weekend byłam w sklepie YR by powąchać wkrótce wycofywane zapachy. Wcześniej byłam przekonana, że chcę Cocoona, ale zmieniłam zdanie: czuję ziemię z kwiatów doniczkowych, jednak nie dla mnie. A szkoda, bo inne nuty w porządku. Moja wielką miłością jest Souffle, która nie cieszyła się chyba wielkim powodzeniem, a to zdecydowanie mój zapach. Sprawdziłam też, czy zielona herbata jest fajna i inna niż ta od Elizabeth Arden. No fajna, ale nie inna. Dam sobie spokój, bo od EA mam parę wersji: podstawową, pikantną, letnią...itd.
Iris Noir to dla mnie porażka, jeszcze ciut stęchlizny i mamy prawie Chanel No 5, brrr...

Przetestowałam też męskie zapachy z uwagi na zbliżającą się Gwiazdkę, ale poza Evidence to nic ciekawego. A o Hoggarze tyle się naczytałam dobrego...

W sklepie można już testować zapach jabłkowy. Miałam co do niego duże oczekiwania, ale to po prostu banalne jabłuszko, nic więcej nie czuję. Gdzie ten karmel?

Kurcze, wyszło, że tylko narzekam To dopiszę jeszcze, że So Elixir i Moment... są cudne, a pierwszy zapach mam nawet w dwóch wersjach: edt i edp.

Co do tajemniczego kodu s1632 - na stronie YR chyba nie ma takiego zestawu (bo s na początku sugeruje zestaw), ale wzięłam ze sklepu ulotkę z zestawami prezentowymi i są tam też inne niż na stronie czy w ofercie wysyłkowej, np.
- So Elixir Purple edp 30 ml, edp 5 ml. żel pod prysznic 50 ml. za 109 zł
- Cure solutions krem 24h i roll-on za 135 zł
- Anti Global krem na dzień i pod oczy za 175 zł
- Serum Vegetal krem 50 ml i wypełniacz zmarszczek 14 ml za 139 zł
- Ovale Lifting krem na dizen i na noc za 159,90 zł
- Riche creme na dzień i na noc za 169,9 zł
- Evidence Homme woda 75 ml i szampon-żel 75 ml za 109 zł
Wszystko zielony punkt, dostępne 16.11 - 24.12
Kodów oczywiście nie ma, ale może to coś z tego? Chociaż cenowo nic idealnie nie pasuje.
Ala_73 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 10:43   #1752
Ala_73
Wtajemniczenie

Napisałam dług post i czeka u moderatora... Dlaczego czasem tak jest, a czasem nie? Nie wiecie? Mam nadzieję, że chociaż wstawią go na koniec a nie gdzieś w środku wątku...
Stary 2012-11-12, 10:51   #1753
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
No i listowy przybył do mnie, zapłaciłem 82,22. Paczuszka z oferty październikowej urodzinowej.
Zamówione szampony, pastylki i żele, a w gratisie SE 50ml plus podkład samodopasowujący plus 2 wisiory, błyszczyk, żel i strój kąpielowy

Te zapachy żeli malwa i olejek arganowy tak średnio pachną, kakao też taki mało wyrazisty.
Będą na świąteczne prezenty

W drugiej paczce przyleciał serum vegetal.

W tym tygodniu jeszcze jedna paczuszka z VN 30ml jako gratis na przyjaciela Nie mogę się doczekać

Super!
A ten szampon Hammelis jak sie sprawuje? Moje włosy się przetłuszczają bardzo, szukam czegoś co ograniczy ten problem, jak na razie nic nie zdaje egzaminu.

A te wisiorki i korale to się chyba od dłuższego czasu nie zmieniły, bo moja znajoma od dawna się w nich pokazuje w pracy. Mogliby coś wymyślić nowego. Mało kreatywni są.

W ogóle, jako gratis w moim przypadku najlepiej widziane są kosmetyki.
Weźmy np. ofertę dla przyjaciółki, nawet jak się uda kogoś namówić ze znajomych to jak to wygląda. Ja jako polecająca dostaję jakieś perfumy lub inny wartościowy kosmetyk a moja koleżanka na powitanie dostaje torby lub kosmetyczkę. Słabe te prezenty dla przyjaciółki.

Edytowane przez ewelciaz
Czas edycji: 2012-11-12 o 10:54
Stary 2012-11-12, 11:13   #1754
halloe
Przyczajenie

Z góry przepraszam za swoje głupie pytanie, ale czy mogłybyście łopatologicznie, krok po kroku wytłumaczyć jak zamówić coś z oferty z zaproszeniem przyjaciółki?
Co może wybrać przyjaciółka, a co ja mogę wziąć jako prezent?
Dzwoniła do mnie pani z YR, ale powiedziała, że przyjaciółka musi koniecznie wziąć jakiś zestaw za 79 zł, a z tego co przeczytałam to prezent dla zapraszającego jest od 19 zł i sama już nie wiem o co chodzi
halloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 11:30   #1755
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez halloe Pokaż wiadomość
Z góry przepraszam za swoje głupie pytanie, ale czy mogłybyście łopatologicznie, krok po kroku wytłumaczyć jak zamówić coś z oferty z zaproszeniem przyjaciółki?
Co może wybrać przyjaciółka, a co ja mogę wziąć jako prezent?
Dzwoniła do mnie pani z YR, ale powiedziała, że przyjaciółka musi koniecznie wziąć jakiś zestaw za 79 zł, a z tego co przeczytałam to prezent dla zapraszającego jest od 19 zł i sama już nie wiem o co chodzi
Skorzystaj z oferty dla przyjaciółki np. tej które są podane w pierwszym poście wątku.

Dzwonisz sama do nich i mówisz, że chciałaś zaprosić przyjaciółkę korzystając z oferty, i tu np. podajesz numer oferty dla przyjaciółki (patrz pierwszy post tego wątku) która Cie interesuje. Każda oferta ma trochę inne gratisy tak więc sobie zerknij na skany, która Cię interesuje.

Podajesz dane przyjaciółki, i zamawiasz dla niej kosmetyki. Minimalna wartość to 19 zł ale wtedy koszty wysyłki są większe i wynoszą ok 20 zł, lepiejwięc zamówić za ponad 20 zł, choćby 20 z groszem i wtedy za przesyłkę zapłacisz tylko 9,90 zł. Za zamówienie powyżej 39 zł masz dodatkowy prezent niespodziankę a za zamówienie o wartości powyżej 70 zł masz wysyłkę całkiem gratis.

Następnie w zależności od numeru oferty wybierasz prezent dla siebie-może to być prezent sugerowany w ofercie lub możesz sama wybrać prezent z Cennika do określonej kwoty-wszystko zależy jaką ofertę wybrałaś i na niej piszą warunki. Przyjaciółka dostaje całą paczkę na swój adres tj. to co zamówiła+prezent który ty wybrałaś dla siebie+prezent dla niej który jest narzucony w danej ofercie i nie można tu wybrzydzać (przeważnie torby jakieś albo kosmetyczka).

Mam nadzieje że coś z tego mojego bełkotu zrozumiesz .

A ta cena 79 zł za minimalne zamówienie to jakaś pomyłka. Za zamówienie o wartości 70 zł to masz wysyłkę gratis.

Edytowane przez ewelciaz
Czas edycji: 2012-11-12 o 11:36
Stary 2012-11-12, 11:51   #1756
halloe
Przyczajenie

ewelciaz bardzo dziękuję, teraz już wszystko wiem
halloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 11:56   #1757
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Super paczka A co to za miniaturka perfum z przodu?

Cytat:
Napisane przez Ala_73 Pokaż wiadomość
Napisałam dług post i czeka u moderatora... Dlaczego czasem tak jest, a czasem nie? Nie wiecie? Mam nadzieję, że chociaż wstawią go na koniec a nie gdzieś w środku wątku...
Posty nowych osób (chyba 5 pierwszych) są sprawdzane przez moderatorów.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 11:59   #1758
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Super paczka A co to za miniaturka perfum z przodu?
To kilka mniejszych paczek jest. Kilku członków mojej rodzinki się zapisało ostatnio i się uzbierało.
A ta buteleczka to nie miniaturka, to 30 ml Moment de Bonheur - flakonik faktycznie wygląda na bardzo malutki, ale jest taki zgrabniutki i śliczny

Dla niego samego warto zrobić zamówienie "dla nowych" i mieć go w kolekcji.

Cytat:
Napisane przez halloe Pokaż wiadomość
ewelciaz bardzo dziękuję, teraz już wszystko wiem
Nie ma za co. Ja się tu dopiero uczę co i jak ale z tego akurat korzystałam w ostatnich dniach wiec mam obcykaną sprawę . Udanych łowów życzę.

Ala_73 mam te same spostrzeżenia co ty. Napaliłam się na Hoggara dla TŻ, dobrze że wdepnęliśmy do stacjonarki. W ogóle mi się nie podoba. Tylko Evidence Green nam trochę przypadł do gustu, lecz taki nietrwały niestety.

Żel kawowy jest już w użyciu, stąd ten ubytek. Mnie samej nie przypadł do gustu jako zapach kąpielowy, używa namiętnie TŻ. Zel Jabłko w karmelu pewnie trafi do kogoś w prezencie, karmelu tam mało a i jabłko jakieś takie rozwodnione.

Co do zapachów damskich. Z tych co mam wszystkie są ok, i to wszystko. Zużyję do pracy. No może So Elixir jest leszy niż OK, ale też nie powala na kolana.
Jak na razie jestem bardzo zadowolona z kremu Cure Solutions i kremu do rąk.

Podsumowując,gdyby nie te gratisy do zamówień pewnie moja przygoda z Yves Rocher szybko by się skończyła, kto wie czy by się nawet nie rozpoczęła.

Jestem wierna kilku firmom od dawna i na razie konkurencji dla nich nie widzę. Ale czasem pewnie się skuszę na coś z YR.

Edytowane przez ewelciaz
Czas edycji: 2012-11-12 o 12:23
Stary 2012-11-12, 12:47   #1759
gorillaz
Raczkowanie

Co do kosmetyków YR to ja jestem bardzo zadowolony z balsamów z serii PN, moje kobietki z kremów, żeli i peelingów. Co do zapachów to rzeczywiście ich trwałość nie raz pozostawia wiele do życzenia, lecz ja zawsze usprawiedliwiam ich tym że są to kosmetyki naturalne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 12:56   #1760
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Co do kosmetyków YR to ja jestem bardzo zadowolony z balsamów z serii PN, moje kobietki z kremów, żeli i peelingów. Co do zapachów to rzeczywiście ich trwałość nie raz pozostawia wiele do życzenia, lecz ja zawsze usprawiedliwiam ich tym że są to kosmetyki naturalne.

A ja się zawiodłam na PN. Na razie tylko miałam w rękach dwa żele pod prysznic, malina i to jabłko w karmelu oraz mleczka waniliowe i malinowe. Wanilia długo i dość fajnie pachnie w tym mleczku tak ze to na plus. Reszta taka sobie. Z BBW przegrywają sromotnie.

Jeszcze mnie kusi peeling z PN Oliwkowy. Może zakupie niebawem. No i seria lawendowa do stóp brzmi świetnie. Zobaczymy.
Stary 2012-11-12, 13:04   #1761
dittela
Raczkowanie

Raczej kosmetyki roślinne.
dittela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 13:17   #1762
Ala_73
Wtajemniczenie

Nie chcę być źle zrozumiana: oceniłam tylko ostatnio wąchane wody, a tak ogólnie to z YR znamy się tak ok.10-13 lat, więc jestem "starą", choć niekoniecznie wierną klientką Moje hity to seria PN, ale ze względu na zapachy, a nie walory pielęgnacyjne, bezbarwny błyszczyk, płyn do demakijaży oczu niebieski i zapach Souffle. A, no i żele JdM. Reszta ok, ale bez ekstazy. Za to krem pod oczy Inositol (biało-zielony) wyraźnie szkodził urodzie. Lubię promocje więc czasem korzystam, ale czuję, że po odkryciu tego forum ponownie wrócę do regularnych zakupów
Stary 2012-11-12, 13:23   #1763
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcę być źle zrozumiana: oceniłam tylko ostatnio wąchane wody, a tak ogólnie to z YR znamy się tak ok.10-13 lat, więc jestem "starą", choć niekoniecznie wierną klientką Moje hity to seria PN, ale ze względu na zapachy, a nie walory pielęgnacyjne, bezbarwny błyszczyk, płyn do demakijaży oczu niebieski i zapach Souffle. A, no i żele JdM. Reszta ok, ale bez ekstazy. Za to krem pod oczy Inositol (biało-zielony) wyraźnie szkodził urodzie. Lubię promocje więc czasem korzystam, ale czuję, że po odkryciu tego forum ponownie wrócę do regularnych zakupów
Możesz napisać coś więcej o tym kremie? Z góry dziękuję.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 13:56   #1764
Ala_73
Wtajemniczenie

To ten krem:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html
Podczas używania nie miałam żadnych zastrzeżeń, bo ja generalnie nigdy nie wierzę w obietnice producenta i kosmetyki stosuję tylko dla komfortu psycho-fizycznego i spokoju sumienia. Wydawało się, że ten krem mi nie szkodzi. Ale ciągle miałam bardzo przekrwione, zmęczone oczy. Gdy je zamykałam to była taka ulga, jak sen podczas choroby, wiecie o co mi chodzi? Jako, że studiowałam i non stop zarywałam noce (spałam 4-5 h na dobę, teraz zresztą też to myślałam, że powyższe objawy z tego właśnie wynikają. Krem się skończył i kupiłam dużo tańszy z serii AA i byłam w szoku: natychmiastowa poprawa! Oczy wypoczęte (w miarę możliwości oczywiście), a po pewnym czasie mniej przekrwione. Studia nadal trwały No i potem używałam kolejnych - różnych kosmetyków pod oczy i fatalny stan już nie wrócił, więc wniosek z tego, że to ten krem od YR mi nie służył.
Stary 2012-11-12, 14:09   #1765
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 14:16   #1766
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

A te Flowerparty kojarzy Ci się dla porównia z jakimś innym zapachem? Ciekawa ich jestem bardzo tego zapachu a nie miałam okazji powąchać.
Stary 2012-11-12, 14:44   #1767
Ala_73
Wtajemniczenie

Ja mam Flowerparty, ale nie pamiętam, jak pachnie. Ale podobno jak Amor Amor Delight Cacharel i Hippie Chic True Religion
http://www.fragrantica.com/perfume/Y...arty-8036.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 15:01   #1768
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 15:14   #1769
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam Flowerparty, ale nie pamiętam, jak pachnie. Ale podobno jak Amor Amor Delight Cacharel i Hippie Chic True Religion
http://www.fragrantica.com/perfume/Y...arty-8036.html

O, dzięki, jak ja mogłam o fragrantice zapomnieć. Teraz mi się rozjaśniło. Tak mi si coś nasuwało podobieństwo do sezonówek Escady, na lata mogą być takie owocóweczki kompocikowe. Pewnie się skuszę niebawem

A ma ktoś ten peeling PN oliwkowy, ciekawa jestem jaka ma zdzieralność, czy ma dużo tych drobinek peeligujących? Lubię takie bogate zdzieracze.

Ehh, coś mi się zdaje ze jak będę w środę wracać ze szkolenia to zahaczę o sklep dla testów, o ile mi czas pozwoli.

A jeszcze pytanie dot. serii lawendowej do stóp, ciekawi mnie różnica pomiędzy krem odżywiającym a balsamem regeneracyjnym, bo w cenie różnica dość miażdżąca. Warto sięgać po ten droższy, jaka jest wasza opinia?
Stary 2012-11-12, 15:27   #1770
dittela
Raczkowanie

A moja paczucha mknie do mnie . Zapłaciłam z góry i wybrałam kuriera. Fajnie, że YR rozszerzył wybór jeżeli o to chodzi.

Wybrałam jako prezent w końcu kubki, ale strasznie mnie ciekawi niespodzianka po zmianie kodu. Jak ktoś już dostanie to proszę podzielcie się.

Życzę wszystkim miłego wieczoru
dittela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości