|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Cytat:
I tego dnia zrobilam test, nie wytrzymałam
|
|
|
#2882 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
... nam też pękła przednia szyba (chyba jakis kamien spod kól uderzył) i my płacilismy 400 zł (dwa lata temu) ![]() Cytat:
![]() A i jeszcze a propo pozytywnego testu przy pierwszej ciązy... to ja robiłam w 33 dc (sobota) - była baardzo blada kreseczka, a w poniedziałek poleciałam na betę i było już coś koło 320 (!!)... Dziewczyny, znów się czuję źle w swoim ciele Muszę jakiś ruch w końcu mieć, bo ja tylko folguję sobie przy diecie to kg wracają No i jeszcze mam zgryz jak to wszystko zorganizować z opieką dla synka ![]() Dobrze, że to już piątek Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-11-09 o 08:08 |
|||
|
|
|
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
U mnie mierzenie temp. nic nie pokazywalo, ale ja w buzi mierzylam- moze dlatego. No, ale wtedy nie staralismy się o dzidzię- bylo w ramach zajec przedslubnych, to z ciekawosci troche robilam. Ja zawsze mialam regularne cykle i umialam sobie wyliczyc Taki puls. Teraz po ciązy mi sie porozciagaly... musze do gin i nie moge wyliczyc kiedy powinnam isc :/ PIĄTEK! Tyle mam do powiedzenia :P
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Od dwóch dni mnie brzuch boli na @, wczoraj wieczorem i dziś rano to tak mocno, jak w czasie najmocniejszego krwawienia...ale póki co jej nie ma Teraz tak trochę mnie ćmi podbrzusze ![]() Cytat:
uuu...to spora suma zawsze się znajdą jakieś nieprzewidziane wydatki ![]() super, że rodzinka zdrowieje ![]() Cytat:
Ja się w niej zakochałam od pierwszych zajęć Jakieś plany na weekend macie? |
||
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
paula trzymam kciuki, żeby to było TO
![]() Jola ja też sobie codziennie obiecuję, że rusze kakao i poćwiczę, mam fajna płytę z ćwiczeniami Ewy Chodakowskiej, ale motywacji brak ![]() magdulec współczuję wydatku, samochód to niekończąca się skarbonka . Cieszę się, że już piątek...zasypiam na siedząco... Czekam na dni płodne
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam płytę Chodakowskiej... pół roku się już kurzy i jeszcze jej nie włączyłam mi jeszcze 2h pracy zostały... za ten cykl!
|
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Za ten cykl
Ja ćwiczyłam z płytą Chodakowskiej "Totalna metamorfoza" (chyba w sierpniu) przez około miesiąc średnio 2-3 razy w tygodniu, czyli nie za długo i niezbyt systematycznie, do tego nie stosowałam diety a muszę przyznać, że widziałam efekty, czułam się lepiej, a potem przyszła @ i mi się odechciało.Straszne, że znając efekty jej ćwiczeń nie chce mi się tyłka ruszyć ![]() Ale co cykl sobie tłumacze...najpierw @, potem "ćwiczenia" z mężem a potem lepiej nie ćwiczyć, bo może jestem w ciąży i jeszcze zarodek się nie zagnieździ ![]() Miłego wieczoru!
|
|
|
#2888 |
|
Wtajemniczenie
|
libra
mam tak samo jak ty nie dietuje sie bo sie boje ze zle to wplynie na ciaze jak zajde ... a kg wracaja tez idzie jesien jem i jem i jem;(boje sie co bedzie dalej...paulinko masakra moze akurat sie udalo? ![]() ja dzis w sumie troche poza domem,bylam na zakupach kupilam mamie prezent na imieniny(kawal sernika i kapcie po domku) oczywiscie lence sweterek i tak jakos slodyczy nakupilam i jem i jem....no ale @ mam wiec male wytlumaczenie..ciekawe co wymysle po @
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tak prawie całą ciążę bolało Przez pierwsze tygodnie najbardziej.Także cały czas trzymam kciuki
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo ze nie chodzi o jakis ciezk wysilek ale troche ruchu nie zaszkodzi
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka sobotnio
Dalej ćmi podbrzusze, ale już mam brązowe plamienie a zaczęło się od wizyty w toalecie...musiałam trochę "przycisnąć" i poleciała farba...zawsze tak mam pod koniec cyklu, że jak się trochę muszę "wysilić" to plamię...czy to jest normalne??? A w nocy to mnie znowu tak mocno bolało, że nie mogłam zasnąć... ![]() Chyba trzeba zakupić ten wiesiołek
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, chwilowo brak mi czasu i przepraszam że nie odpisze wszystkim, chciałam tylko Paule zapytac który to dc? Polez trochę bo może to nie @
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas trzymam kciuki
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuch już nie boli a plamienie w sumie nie ma, tylko na papierze trochę brązowego... Kurcze może trzeba było nie odstawiać tego dupka ![]() ![]() jakoś cykam się zrobić test
|
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
u Garbysia juz ok z oczkami
yolandajesli chodzi o szybe to my mamy podgrzewana i dlatego taka cena, niepodgrzewane sa za 400zł Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
paulinka jutro moze zrobilabys test? ..czekam na dobre wiesci u ciebie!
a ja wlasnie konczy mi sie @ ...jutro maz wyjezdza w delegacje na trydzien wiec wroci na dni plodne i dzialamy dalej....mam nadzieje ze sie uda bo w sumie ten cykl bedzie troche z wyjazdami meza tzn na same weekendy bedzie ale co tam moze sie wtrafimy:d
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super!
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka niedzielnie
Nie robiłam testu narazie....jakoś się boję Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale wzięłam dziś rano duphaston... kiedyś jak mi się @ spóźniała to gin mi przepisał na podtrzymanie ew. ciąży lub wywołanie @... no to teraz zobaczymy co z tego wyjdzie... Magdulec super, że synek już zdrowy Irmusia Może jutro zatestuje...zobaczę jak się sytuacja rozwinie. |
|
|
|
|
#2903 |
|
Zadomowienie
|
paulinko na podtrzymanie
![]() ![]() : ksiadz:![]() :k siadz:
|
|
|
|
|
#2904 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Witam się po weekendzie...
![]() Cytat:
Troche mi tak niefajnie, ze musze iść sama... tak dziwnie jak sie nikogo nie zna... ![]() Cytat:
Cytat:
No i jak?? zatestowałaś?? ![]() U mnie weekend minął spokojnie. W sobotę wyskoczyłam sama na zakupy i kupiłam sobie spodnie na ten fitnes Żeby motywacja byla większa A w niedzielę byliśmy w Ustce na spacerku i u teściów A wieczorem po powrocie zauważlliśmy, że nam przecieka bateria w umywalce w łazience Ma przyjechać razem z teściową... zaproponowaliśmy jej, żeby sobie pochodzila po sklepach bo oststnio mówiła, że ma ochotę... to powiedziała nam, że jak przyjedzie to umyje okna Tzn. miala mi do firan przyszyć taśmy, no a jak juz będą sciągane te firany to trza okna umyc, no to tak to sobie teściowa wymyśliła Mam złotą teściową ![]() Dzisiaj jeszcze idziemy na mecz koszykarzy" Czarni Słupsk- Asseco Prokom Gdynia
Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-11-12 o 11:16 |
|||
|
|
|
|
#2905 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski,ja dzis w nienajlepszym nastroju....sprawy rodzinne mnie przytlacza,mylimy z mezem wyjechac za granicer a;le nie bardzo mamy dokad...masakra glupio mi pytac po znajomch i wgl...z ogloszenia nie pojedziemy przeciez
masakra.....
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie zatestowałam....te plamienia mnie blokują i jakoś się boję, że przerodzą się w @ No ile można plamić ![]() A z drugiej strony mogłam zrobić ten test, przynajmniej wiedziałabym na czym stoję ![]() Do tego wieczorem zaczęła mnie boleć głowa w skroniach, w nocy się budziłam a rano do tego bólu doszły nudności Czuję się fatalnie...
|
|
|
|
|
#2907 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Paulina z jednej strony Cię rozumiem, bo poprzednio kiedy sie staralam to prawie co miesiąc tak było, ze cykl się przedłużał, ja wtedy robilam testy, które były oczywiście negatywne no i jeszcze tego samego dnia, albo następnego przychodziła @.... Ale zapewniam Cię, że to nie zrobienie testu przywołuje @... a przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz... ![]() A bólu głowyi samopoczucia współczuję Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-11-12 o 13:33 |
||
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie same doświadczenia z testowaniem ![]() Wzięłam apap...mam nadzieję, że pomoże i poczuję się lepiej ![]() Apropo zumby to ja też chodziłam sama ![]() Malinko mam nadzieję, że się u Was ułoży i będzie dobrze
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2012-11-12 o 13:44 |
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z pierogami ruskimi
![]() Paula chyba Cię...nooooo to ja tu czekam cały weekend, ledwo weszłam na wizaż, widzę paula ostatnio dodała wpis...a tu zonk! Liczę, że jutro zatestujesz. TRZYMAM MOCNO KCIUKI! ![]() Jola, super, że weekend się udał U mnie tez jako tako. Byliśmy u znajomych, trochę mnie koleżanka zasmuciła, bo u nich w związku ostatnio licho a są małżeństwem od czerwca ![]() Malinko, współczuję, może warto jednak popytać znajomych, nie masz nic do stracenia. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży
|
|
|
#2910 |
|
Wtajemniczenie
|
paula licze ze jutro zatestujesz i ze te nudnosci to nie urojenia!!!
]co do wyjazdu dzieki za pocieszenia dziewczynkimmm narazie ciekawei nie jest musimy chyba srzedac auto i wgl....wszystko zostawic,ale wiem z nie moze byc jak jest
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

I tego dnia zrobilam test, nie wytrzymałam 

... nam też pękła przednia szyba (chyba jakis kamien spod kól uderzył) i my płacilismy 400 zł (dwa lata temu) 

nadal zaciśniete.
zawsze się znajdą jakieś nieprzewidziane wydatki

a potem lepiej nie ćwiczyć, bo może jestem w ciąży i jeszcze zarodek się nie zagnieździ 

masakra.....