|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Ju i Mić
faszynwiktimy Pachnącego popołudnia wszystkim
|
|
#2612 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę oglądać "Incepcję", jakoś ostatnio mnie wzięło i nadrabiam zaległości filmowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2613 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2614 |
|
Konto usunięte
|
Zaraz mi nogi z zawiasów wylecą a oczy z orbit ![]() Znaczy zmęczony jestem
|
|
|
|
#2615 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-12 o 17:49 |
|
|
|
|
#2617 |
|
BAN stały
|
Ale nuuudy
![]() Idę wstawić pyzy z mięsem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2619 | |||
|
Konto usunięte
|
A Ty co ostatnio upolował? No poza czystą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2620 |
|
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37577611]
Byś tylko spróbowała nie przyjechać na łikendowy zlocik kresowy [/QUOTE]Przez mysl by mi nie przeszło
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
BAN stały
|
A gdzie jesteś?
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37577611]A Ty co ostatnio upolował? No poza czystą [/quote]Poza czystą to nic Za to dwa razy z rzędu nie upolowałem pewnego Rasasiego, bom się zbyt długo zastanawiał i mam teraz za swoje, o Poza tym praktycznie nic mi się nie podoba ostatniemi czasy (i muszę dżiny zanabyć, kurtałę jakąś i zimowe buty, w tym tygodniu najchętniej, bo zastanawiam się już miesiąc prawie, i jeszcze obudzę się z ręką w plażowym klapku) ![]() Cytat:
To wbijaj ![]() O włacha! ![]() Wiem Zrób mi lapdensa
|
|
|
|
|
#2624 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hello Barowicze chyba muszę się czegoś napić mocniejszego i coś sobie wybić z głowy
|
#2625 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2627 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2628 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
no to polej co tam masz w barku
nie perfumy, głupi pomysł ![]() napić się zawsze nie ma jak to poniedziałek i entuzjazm na cały tydzień czy defektyzm barowy już minął? bo ostatnio jak tu weszłam to uciekłam bo ktoś rozważał uduszenie się patykiem z herbaty ktoś się żegnał z wizażu o tso chodzi?
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Tekila? czy ktoś coś mówił o tekili?
![]() a tak fogle to fłaśnie pachnę sobie wódką, szampanem i tytoniem Parabel |
|
|
|
#2630 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.i po co se pchał paluchamy krem do oka zamiast niżej do paszczy ![]() Cytat:
![]() 2.o taaaak 3.no so Ty , tak się przelękiwać to tylko takie teoretyczne rozważania a jakbyś nie uciekła tylko doczytała , to byś się dowiedziała ,że pomysł był dodoopny ![]() A z defektyzmu to mi pięta pękła i boli mnie palec ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2632 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Powróciłam z 3-dniowego wyjazdu na Warmię i jutro powracam do roboty po 2 tygodniach Mam depresję w związku z tym. Za to mam nadzieję, ze jutro Rasasiego odbiorę ![]() Suchar dnia: -Czego nie znosi Obama? -Wiz...
|
|
#2633 | |||
|
Zakorzenienie
|
cudne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co jest? Cytat:
cokolwiek to znaczy ![]() Próbowałam dziś jechać autem ale ciężko mi to idzie gdyby nie sprzęgło to bym dala radę, przydałby się automat ![]() Poza tym wracałam z rehabilitacji, TŻ poszedł na zakupy więc szłam sama i akurat pod moim mieszkaniem napotkałam pana od kontroli przewodów wentylacyjnych i zapytał się mnie czy "już po szkole?"
|
|||
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nic mu się a nic nie dziwię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-12 o 19:38 |
|
|
|
|
#2635 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
Macham
|
|
#2637 | ||||||||
|
BAN stały
|
Wino domowe semi dry, rocznik 2012
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oł noł ![]() Cytat:
Przykro mi, ale od czasu "afery patykowej" Twoje zdanie liczy się tak jakby mniej, bo... bo się mniej liczy, no Cytat:
Ale to jest krem z gatunku tych podstępnych, migrujących, który atakuje oko niespodzianie i z zaskoczenia, po kilku godzinach od ostatniej z nim styczności ![]() Cytat:
Że ten herbaciany patyk niby... niby tam? Cytat:
Nic mi nie mów lepiej... znowu się czaiłem zbyt długo ![]() Cytat:
A wręcz przeciwnie Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2638 |
|
BAN stały
|
Jak Wam się widzi taka sałatka: rukola kurczak mango camembert podprażone orzechy włoskie dressing może musztardowo-miodowy? Muszę wymyślić jakąś lekką kolację na czwartek, a gościa mam dość wybrednego ![]() I jeszcze - znacie wino Sutter Home?
|
|
|
|
#2639 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
u mnie tez :cey: Cytat:
ja chyba tez winter-ile kregów sie robi na jednym rezonanzsie-moze to głupie pytanie, a moze to jak przy zebie ze jeden w srodku ale 2boczne sie załapują?
|
|
|
#2640 | |
|
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Mam depresję w związku z tym.