|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
ehh .,
bylam an policji dzis. Znowu sasiad przegiął dzis. Nawyzywał od roznych tzta..... darł do Niego ryja.. i grozil ze nasteonym razem inaczej porozmawiamy. Mogfe roznie to odebrac, wiec poszłam zglosic. Ale dzielnicowego nie bylo. Jutro o 12 mam isc.\\ mam tego gościa dosyc! Jest jakis niezrównowazony psychicznie chyba........ masakra!
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
No to się zaczęło... Położyłam Luśkę w łóżeczku, włączyłam karuzelkę, a ta najpierw coś marudziła, potem zaczęła gadać do miśków aż nagle zrobiła się dziwna cisza. Wchodzę do pokoju, a ta sobie leży na brzuszku zadowolona z siebie
![]() Cytat:
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrafi wyjsc z ryjem jak ide z Niunią....Dzielnicowego mamy fajnego. Kiedys byl spisywal oco bylamw ciazy ten nieszczesny samochod i mowil z ejak bede potrzebowala pomocy to mam do niego przyujsc. No wiec ide
|
|
#1085 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() Aga pewnie nie widziałaś pytałam o BLW i o to skąd zamierzasz brać jarzyny dla Lusi? chyba nie z marketu?Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
dobrze że dzielnicowy jest w porządku
|
||
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja mam do Ciebie pytanie - jak Nikoś przekręca się na brzuszek to zawsze w jedną stronę? Bo Luśka tylko przez prawą rękę potrafi
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-11-12 o 16:03 |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
mamy wyniki, w morfologii jest duzo podkreslonych wyników, niby normy dla dzieci, TSH w normie i żelazo też, zaraz dzwonie do pediatry podyktować. Dzwonilam tez do szefa, jutro do niego jade porozmawiać o powrocie do pracy, kiedy co i jak
|
|
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga wydaje mi się że częściej na prawo ale nie wiem tego na pewno
zwrócę na to uwagę i Ci napiszę, narazie śpi, na pewno przekręca się na oba boczkistało się coś czego się obawiałam, moje dziecko usypia tylko przy piersi:/ a jak próbuje inaczej to krzyczy (nie płacze), będzie problem jak go będę chciała odstawić albo z kimś zostawić |
|
|
|
#1091 |
|
Wtajemniczenie
|
mamka nie wiem ile się odejmuje
![]() i ![]() ciastek ale masz sąsiada ![]() dla Lusi,Oskarek też dziś się pierwszy raz przekręcił na brzuszek, na plecki ma już opanowane przekręcanie więc stwierdził że czas na wyższy level
|
|
|
|
#1092 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja swoją kupiłam na allegro za 310 zł + 10 zł wysyłka. To była ostatnia mata ale gość mi mówił że na koniec listopada będzie dostawa i wystawi nowe aukcje no i super odciski ![]() ale ta ze zwierzątkami jest mniejsza ![]() Cytat:
czyli ten sprzedawca mi prawdę mówił
|
||
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Wanillka dzięki za info
Luśka w drugą stronę nawet na boczek się nie bardzo przekręca. Póki co się nie martwię, bo na prawy bok też się nie przekręcała, właściwie takie prawdziwe przekręcanie na bok było od soboty, i zaraz za tym poszedł przewrót na plecyCytat:
I brawa dla Oskarka ![]() Ja teraz boję się ją na przewijaku kłaść nawet, jak stoję przy niej. Tak jej się te przewrotki spodobały, że nie uleży na plecach, od razu próbuje się przekręcać... A pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno to leżenie na brzuchu to była dla niej tortura ![]() Przyszła mi dzisiaj ta granatowa sukienusia w grochy, rany jaka ona jest cudna
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-11-12 o 16:42 |
|
|
|
|
#1094 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
(czyli jak wychodzi np. 37,6 to znaczy że dziecko ma faktycznie 37,1)
|
||
|
|
|
#1095 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla mamy Nikosia. * A musisz tłumaczyć? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
mala wypila 150
w ogole lepiej pije.. Jezeli bedzie tak dobrze do rana to juz wiem co bylo przyczyna... |
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki dla Oskarka ![]() A moja małpa nie chce sie przekrecac. Uczy sie pływac
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
jezu jak mi dziś Emil buczy
nic tylko marudzi
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
kurczę, ale dziwnie
.Godzinę temu wróciłam ze spaceru (dziecko wyjątkowo w wózku, nie w nosidle) - nie obudziła się (a ma w zwyczaju, gdy tylko wózek się zatrzyma, więc o wnoszeniu gondoli na 3 piętro i stawianiu jej na podłodze nawet nie wspomnę). A dziś - śpi ![]() Otworzyłam okno (żeby się nie zgrzała), zamknęłam ją w sypialni i doglądam co kilka minut, bo aż mi się to jakieś podejrzane wydaje ![]() Kupiłam ostatnio małej takie coś. Nie, żeby mi się to jakoś niebywale spodobało, czy żebym słyszała o tych zabawkach coś dobrego - po prostu miała coś identycznego w dzieciństwie! Nie podobnego, a identycznego, czad I bardzo to lubiłam, bo do tej pory pamiętam ![]() Aż się wierzyć nie chce, że istnieją zabawki, które przez 30 lat nic się nie zmieniły
|
|
|
|
#1100 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, ja mam problem straszny. Mała od trzech dni jest strasznie płaczliwa, mało śpi...tak jakby zasnąć nie mogła. Coś ja ewidentnie męczy - podejrzewam, że to brak kupy od 2 dni, w zasadzie od 3, bo ostatnia była w sobotę z samego rana. W czwartek ostatni raz dostała pierś, bo się poddałam z walką o pokarm i przeszłam już całkiem na mm. Co mam zrobić, masuję, uciskam delikatnie nóżkami brzuszek, nawet termometr już w ruch poszedł..i dalej nic. Czuję się strasznie bezradna POMOCY!
|
|||
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podajesz jej herbatkę, albo wodę? Na gazy daję Infacol, ale nie sądzę, żeby to pomogło Klarze. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Ajka - część dziewczyn z powodu takich problemów zmieniła mleko na Hipp Bio Combotic. |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), bo wody nie chcę.
|
|
|
|
|
#1103 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oskar zaczął przekręcać się na boki przedwczoraj a dziś hop na brzuch ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- rodzina mnie zaatakowała. wszyscy (rodzice tżta, chrzestna i chrzestny Oskarka) pytają się co kupić małemu pod choinkę. moi rodzice chca koniecznie kupić http://allegro.pl/hamax-sleepy-nowy-...tml#tabsAnchor bo wiedza że mieliśmy w planach kupić jakiś dobry na wiosnę i przestudiowałam net wzdłuż i wszerz który będzie najlepszy no i ludzie b.sobie chwalą ten hamax. strasznie się cieszę. ale z resztą rodziny nie wiem co zrobić bo głupio mi pokazywać co mają kupić! powiedziałam że nie wiem i niech to będzie jakiś drobiazg a właśnie szwagierka wysłała mi linka http://allegro.pl/fisher-price-chodz...764149763.html i pyta czy mi się podoba,ehh..nie lubię tak decydować,niech wybiorą co chcą |
||
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje ale angielski nie polski.. od rana podaje jej angielskiego (cho jeszcze mam pol puszki polskiego) i jest lepiej... duzo lepiej...
|
|
|
|
#1107 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem się cieszyć dopóki pediatra się nie wypowie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze z emoja mama w niemczech nie kupiła...... A w ogóle mała dostala 7 mlek mamy zapasik
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
zazdraszcam. mleko jest cholernie drogie....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

potrafi wyjsc z ryjem jak ide z Niunią....
za przyrosty maluchów
pytałam o BLW i o to skąd zamierzasz brać jarzyny dla Lusi? chyba nie z marketu?

zwrócę na to uwagę i Ci napiszę, narazie śpi, na pewno przekręca się na oba boczki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nic tylko marudzi
brakuje tylko podparcia na rączkach żeby mi raczkować zaczęła
POMOCY!