|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
poczucie winy po masturbacji
Jestem mlodą mamą...w związku od 3lat.
Moj parner za bardzo mnie nie kręci,chodz w zasadzie nie wiem, bo moja ochota na seks po porodzie jest naprawdę niska. Czasami zdarza sie,ze się masturbuje, robie to dosyć szybko (sory za szczegoly) po wszystkim...mam wyrzuty sumienia, i w głowie mam kogoś kogo bardzo kochałam i w zasadzie nie jestem pewna czy nadal go kocham....poczucie winy też,że zrobiłam coś zlego,ze nie powinnam,ze oszukuje narzeczonego bo w glowie jest inny. męczy mnie to...to już trwa 2lata... i nie radzę sobię z tym kompletnie... aktualnie czekam na wizyte u psychologa, kolejki są strasznie długie... Czasami przychodzi mysl,ze nie nadaje się do zycia rodzinnego,ze po co mi to wszystko było,ze powinnam żyć jak dawniej, wolna jak ptaszek...
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: poczucie winy po masturbacji
Cytat:
2 lata już myślisz o kimś innym? Jeżeli tak to zrozumiałam, to czemu nie zareagowałaś wcześniej jakoś na to? A, i po porodzie jest często spadek libido
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję w powietrzu depresję
Myślę , że psycholog na to akurat poradzi, żeby troszkę CIę przywrócić do życia.CO do poczucia winy ... kobieto, w masturbacji przecież nie ma nic złego. Martwiące jest tylko to, że odnoszę wrażenie, że nie kochasz swojego Tżta jeśli nic do niego nie czujesz to po co z Nim jesteś ? Dziecko to nie wszystko... jasne- liczymy się z jego dobrem ale nie kosztem marnowania sobie życia w toksycznym związku
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
jeśli faktycznie go nie kochasz to po co się oszukiwać i sobie marnujesz życie i jemu bo on też ma prawo do nowego związku jeśli go nie kochasz , a dziecko przeżyje jak rodzice będą mieszkać osobno
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jest dużo pytań czy masturbacja zastępuje Ci sex? Czy tylko traktujesz ja jako rozładowanie napięcia związanego z trudnym okresem jakim jest macierzyństwo. Czy partner potrafi Cię zadowolić tak jak masturbacja?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Myślę , że psycholog na to akurat poradzi, żeby troszkę CIę przywrócić do życia.
jeśli nic do niego nie czujesz to po co z Nim jesteś ? Dziecko to nie wszystko... jasne- liczymy się z jego dobrem ale nie kosztem marnowania sobie życia w toksycznym związku