|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV
Cytat:
jak idziesz na 12 do pracy to od 12 do 12 - to jest Twoj czas 5 posilkow a nie od rana do wieczora masz inny tryb zycia gdzie ty pracujesz na 12 w nocy ?! dzisiaj na cardio pot mi ściekał po skoniach, klacie, bluzke mogłabym wykręcac
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Martuszka85- hmm możliwe bo nadają smaczku ale też mam tak że jak już mi z czymś nie wychodzi w kuchni to sobie odpuszczam
dokładnie - to widzę że mamy podobne gusty czy też zdrowe upodobania kulinarne ![]() ![]() ___________ 65kg .... ---> 55---marzenie 170cm. nie ma rzeczy niemożliwych
|
|
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
Feciuch mała wstała, bałam się tego okropnie jak będzie ale zachowuje sie normalnie, ma humorek, biega, zjadła mi obiad
jakby nic się nie wydarzyło, no a ja mam nockę z głowy bo teraz przed północą nie zaśnie ![]() Martuszka ja jestem pracownikiem hipermarketu, dyrektor nakazał aby każdy menager podzwonił po ludziach ze swojego działu co są na wychowawczym, L4 itd. i powiadomił. Listy są u menagera i na dobrą sprawę jeśli ona do mnie nie przedzwoni, może podpisać się za mnie (podrobić mój podpis) i sobie je wziąść a dla dyrektora na sprawozdaniu, że niby wszyscy odebrali. Jeśli by tak nie było dlaczego jak już się upominam o swoje to mają do mnie pretensje i patrzą jak na dziwoląga? No właśnie, ale już postanowiłam i jutro jadę odebrać swoje bony, niby 50zł dla kogoś może nic ale ja już mam sporo spożywki dla małej.
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze go dodaje do 'sosu' (łyżeczkę) z 2 łyżkami jogurtu, chociaż nawet sama mówiłam dietetyczce, że majonez mi do szczęścia nie potrzebny i może być sam jogurt.także ja na Twoim miejscu dodałabym bez wyrzutów
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! aktualnie przejście na ustabilizowanie ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
agus ja ci odpowiem, bo medzia pewnie nie predko znajdzie czas na odezwanie sie.
No wiec Medzia pracuje jako kelnerka, a przynajmniej pracowala chyba, ze sie cos od tamtego czasu zmienilo i gdzies mi ta info umknela.
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
2łyżeczki majonezu też twierdzę że to nic złego
to już zależy co kto lubi co innego jak ktoś dodaje codziennie majonez do różnych rzeczy...65kg .... ---> 55---marzenie 170cm. _______________ nie ma rzeczy niemożliwych
|
|
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie no kurde jedna mała łyżeczka majonezu do całej sałatki to całe nic zakładając że będę ją jadła 2-3 dni![]() Medzia-jeszcze jedno!Na moje oko,to ty raczej nadwyżki mieć nie powinnaś 4My-no ja akurat majonez tylko dodaję do sałatki i to raz na jakiś czas (chodzi tu o mnie)bo inni domownicy praktycznie dodają do bardzo wielu potraw...
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-11-12 o 21:00 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
4mypassion_ no nareszcie jadłospis jak ta lala. Nie było Cie tu trochę, więc myślałam, że Cię z dziewczynami wystraszyłyśmy, ale widzę, że się nie dałaś przegonić, tak trzymać
![]() czarna_ja sobie tego maila skopiuje koleżanko i jak będziesz miała te 75kg i podniesiesz sobie poprzeczkę, to Ci go tutaj wkleję :P A tak na serio, to tu nie waga jest problemem tylko to, że skakała sobie dziko non stop z powodu moich napadów obżarstwa. A przede wszystkim to problemem jest to, że ja nawet po zrzuceniu tych 10 kg, ważąc 65 kg, nie czułam sie komfortowo w swoim ciele. Teraz przy 59 kg jest o niebo lepiej, ale wciąż mi różne mankamenty zawadzają. Tylko, że dieta już tego załatwiać nie chce, tu raczej powinno już wejść modelowanie sylwetki. Jak dojdziesz do tej wagi to Ci będę udzialała rad jako prawdziwa weteranka ![]() medzia_ nie masz zupełnie się czym aż tak przejmowac. Po pierwsze: jesteś cały dzień na nogach i spalasz kalorie, nie możesz skończyc na pięciu dietetycznych posiłkach, a potem całą noc zapierdzielać. Dodaj dwa dodatkowe posiłki i będzie wciąż seidem tak jak teraz, ale zadbaj o to, żeby były dietetyczne. Przygotuj sobie wcześniej w domu jakąś sałatkę warzywną, coś lekkiego do tego. To całe biadolenie o pięciu posiłkach i ostatnim o przyzwoitej porze tyczy się ludzi, którzy też o przyzwoitej porze kładą się spać. A Ty pracujesz. Jak tak postapisz to nadwyżek nie będzie. I nie waż się codziennie kobieto
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Missmanhattan - ,,Stety'' i niestety nie łatwo mnie wystraszyć
Szczerze zazdroszcze Ci tych 58/59 kg staram się iść w Twoje ślady ;]]Czarna- A to w takich ilościach jakich Ty spożywasz i raz na jakiś czas to nawet trzeba ![]() ![]() _____________ 65kg .... ---> 55---marzenie 170cm. nie ma rzeczy niemożliwych
Edytowane przez 4mypassion Czas edycji: 2012-11-12 o 21:06 |
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Medzia ale w ogólnym rozrachunku cotygodniowym jak trzymasz dietę to Ci nic nie spada? Bo zawirowania wagi możesz mieć spore w ciągu tygodnia. Ale ogołem wydaje mi się że mimo wszystko waga będzie spadać jeśli będziesz trzymać się zdrowych i dietetycznych posiłków. No i jak wracasz z nocki to jesz przed pójściem spać o 7 rano, tak jak napisałaś. Co wtedy jesz? Bo tu chyba powinno być coś lekkiego takiego aby Ci w brzuchu nie burczało. Bez sensu chyba jeść wtedy normalny posiłek. Bo rozumiem, że nie jesz wtedy typowego śniadania? Raczej powinnaś to potraktować jako kolację. Tak mi się wydaje przynajmniej. Czyli raczej wieśniak plus pomidor niż owsianka czy kanapki
![]() 4mypassion no bo zdrowe jedzonko to mniej kilogramów . A no i jesteśmy praktycznie na tym samym etapie - 170 wzrostu, Ty 65kg, ja 65,6 Abre ja po prostu uważam, że lepiej do sałatki dorzucić orzechów czy migdałów, a nie jeść majonezu . Jak ktoś chce, to oczywiście wolny wybór ). Este no ! super. Este jak ktoś się bawi w podrabianie podpisów to już inna bajka. To on po prostu kradnie twoje bony. A jak jest złodziejem to jak ma się na ciebie patrzeć? Lisim wzrokiem Czarna nie no spoko . Ja nie jem w ogóle, ale raz na jakiś czas to nie zaszkodzi.
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Miss-jak ja dojdę do tych 75kg,to ja pójdę do kościoła i dam księdzu na mszę,którą odprawi za moją wytrwałość
Bo schodzić z wagi 117kg nawet do tych 87 które miałam to na prawdę musiałam mieć dużą siłę że ja nie zwariowałam...![]() 4My-hehe nawet trzeba kurde jak mi miło,że to napisałaś...potrzebowałam po prostu przyzwolenia,aby nie mieć wyrzutów sumienia![]() Martuszka-Bożeeee!!a twoje pozwolenie to mnie tak zaskoczyło,że szok!!Ty ktora mnie tutaj trzymasz w ryzach pozwoliłaś na łyżeczkę majonezu
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-11-12 o 21:13 |
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Martuszka85- Otóż to
No fakt każdy ma inny organizm i w ogóle inaczej spala - ale myślę że damy rade Czekam na wagę kupiłam wczoraj bo mój brat cioteczny starą zepsuł 2dni temu ... a nóż się coś ruszy ![]() Czarna - Sama prawda Tym bardziej że podziwiam Cię i wogóle Was wszystkie ,że już takie drogi w spadku pokonałyście -mobilizuję się ![]() _____________ 65kg .... ---> 55---marzenie 170cm. nie ma rzeczy niemożliwych Edytowane przez 4mypassion Czas edycji: 2012-11-12 o 21:16 |
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarna masz mnie za jędzę
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Martuszka wiedziałam ,po prostu wiedziałam że się znowu zbłaźnię
Este no i dzięki Bogu Wszystko cacy tylko mamusia zmęczona, włącz jej jakieś bajki to może uśnie, siostrzenica tak zasypia w mgnieniu oka. A po za tym wyszalała się,to padnie Ci jak slup czarna bo ty jesteś babka do rzeczy Nasz przykładzie agus Ty spryciulo, to tak popołudnia spędzasz A ja się dziwiłam ,co tak Ciebie nie ma a ta popyla na fitnessiku medzia jak to ujmę, masz tryb nocny Tak jak u nas, spadki się mierzy rano, to Ty powinnaś zaraz po przebudzeniu czyli ok. 18 Wtedy wszystko masz poukładane w brzucholu, i pięknie jest na wadze Chill out bejbeeee
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Jaaaa??!!
no co ty!!Nigdy w życiu!!Feciuch-ja i przykład...ale mi zasłodziłaś teraz
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-11-12 o 21:25 |
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Mykam Laseczki poćwiczyć a6w i spać trzymajcie się ciepło i zdrowo ![]() _____________ 65kg .... ---> 55---marzenie 170cm. nie ma rzeczy niemożliwych
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
czarna no a co ?! Kto tak ładnie spalił tyle kg ?! Ja ?!
Tylko podziwiać
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak szczerze,to co ty masz do swojej wagi??67kg to dar Boży!!
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-11-12 o 21:36 |
|
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Feciuch luuzik
![]() Czarna a już się bałam 4mypassion trzymaj się
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka-
Co było,a nie jest nie pisze się w rejestr
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Siedzę i robię prezentację. Piję drugi dzban czerwonej herbaty. Możecie być ze mnie dumne
Dziś dałam radę dietetycznie.Miałam mieć jutro wolne, a mi wsadzili zmianę na rezerwacji. Będę więc Wam jutro spamować, bo to siedzenie przy kompie. Liczę na to, że po zajęciach, a przed pracą uda mi się pójść na siłownię, bo bardzo bardzo potrzeba mi tego. Mobilizuję się edit. Muszę przyznać, że bardzo dobrze się czuję po dzisiejszym dietetycznym dniu. W końcu nie czuję się jak napchany balon. jeszcze z trzy dni takiego pilnowania się i znów uzależnię się od tego uczucia i będę trzymać się w ryzach. Obiecuję! Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-11-12 o 22:10 |
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojechałam "do miasta"
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie porady, macie całkowitą rację, każda z osobna i uspokoiłyście mnie! Potrzebowałam tego bardzo
![]() agus, jestem barmanką, ale mamy tryb 3 zmian, więc w jednym tygodniu mogę dostać 3 nocki, a w drugim już 3 dniówki... Este, bardzo źle się zachowali, że Cię nie zaprosili, a z tymi bonami to już w ogóle. Nie ważne czy 50zł czy 5 tys....żyjemy w czasach, gdzie bon za 50zł jest równie pomocny, bo z tego możemy sobie zrobic małe zakupy albo zrobić mały zapas mięsa czy czegokolwiek. Walcz o swoje! ![]() Czarna, w sumie to masz rację! Nawet jak coś drgnie w górę to szybko zleci ![]() Martuszka, dzięki wielkie za to, co napisałaś. Podniosłaś mnie na duchu ![]() feciuch, dzięki, dzięki kochana Muszę to wprowadzić w życie ![]() miss, masz absolutną rację dzisiaj biorę na pewno ogromne jabłko, bo akurat mam pyszne w domu Przepraszam, że tak trochę narcystycznie pominęłam 2 strony i odpisałam tylko w związku ze swoim problemem ale lecę do pracy na nockę
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2012-11-12 o 22:16 |
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam spać, tabelkę najwyżej rano będę podziwiać bo dziś już padam
![]() Kolorowych snów wszystkim a Medzi dietetycznej nocki
|
#295 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do tego kwadracika to nie oto mi chodzilo mi chodzi o moj ost post---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
ale pomoglo i tłuszcz znikł
|
|
#296 |
|
Konto usunięte
|
Jestem Ufoludkiem
rano było 72,9kg. Teraz stanęłam na wagę przed kąpielą, a tam 71,4kg. No ufoludek jak nic
|
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Soldus no więc sama widzisz, rano ujrzysz 71 lub jeszcze mniej
ja też zaraz wejdę z ciekawości czy jest mniej niż 94 ![]() Medziu trzymkaj się jakoś i tak jak laski pisały, tuż przed snem rano nie jedz takich rzeczy jak my normalnie na śniadanie, lecz takie co jemy przed snem. Ty masz śniadanko o 18 będzie dobrze zobaczysz
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
Este:
najmilszego, serduszko. przepraszam, że spóźnione. ale szczere martuszka: nie mogą napisać "feta", bo to zastrzeżony znak towarowy prawa licencji itd, tak samo jak nasz oscypek.medzia: pracowałam cały miesiąc nocami, jadłam jak ty. dasz radę laska
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Soldus no to może podaj rano nową wagę do tabelki? Tabelki nie ma więc jeszcze zdążysz, a nie będzie takiej dużej nadwyżki
. Pewnie złożyło się kilka czynników (przejedzenie, kwestie wypróżnień) że tak Ci zawyżyło wagę. Tylko się cieszyć ![]() Thenerd no a są w Polsce orginalne Fety? czy nie spotkałaś się z tym? No bo to żeby ser mógł się nazywać fetą, to musi spełniać określone wymagania to wiem. Grecy sobie zastrzegli. Musi być przede wszystkim z mleka owczego a nie krowiego. Tylko nie mogę takiego znaleźć. Chciałabym spróbować czym się różni w smaku .
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki pisalam wieczorem posta o chlebku chrupkim mozecie zerknac i powiedziec czy moze byc??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

dokładnie - to widzę że mamy podobne gusty czy też zdrowe upodobania kulinarne 

).
no ! super. Este jak ktoś się bawi w podrabianie podpisów to już inna bajka. To on po prostu kradnie twoje bony. A jak jest złodziejem to jak ma się na ciebie patrzeć? Lisim wzrokiem

według mnie
najmilszego, serduszko. przepraszam, że spóźnione. ale szczere