![]() |
#2251 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
![]() ![]() Mieliśmy w rodzinie jakiś dziwny ,,konflikt" z grupami krwi, ale to nie jest historia do opowiadania na tym forum ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37582650]
Mnie, mnie! ![]() no wlasnie tak mi sie cos przypominalo ze chyba Ty tak mialas ![]() a co do pierscionkow i obraczek to ja jeszcze nosze normalnie ![]()
#2253 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37582650]Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku:
1-3 miesiąc 1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co. 2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad. 3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę. 4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej! 5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko. 6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też! 7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę. 8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. 3-6 miesiąc 1.Do brzucha przywiąż materac z wodą. 2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz wciągnąć buty. 3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku! 4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej. 5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody. 6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź tabletkę moczopędną. 7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale. 8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś? 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj! 6-9 miesiąc 1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie. 2. Dolej wody do materaca. 3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę. 4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną. 5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy. 6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem! 7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający. 8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko! 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie? The end No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie! Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac[/QUOTE] ![]() ![]() ![]()
#2254 |
Konto usunięte
|
A dawno temu w necie znalazłam, na czyimś blogu, nie zapisałam więc teraz szukałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Szajajaba nie wiem czy dobrze pamiętam,Ty bedziesz też rodzić na Goduli? A na kiedy masz termin porodu?
#2256 |
Konto usunięte
|
Tak, ja i Lady Whisper
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki! ja tez juz schowalam obraczke.Tz sam stwierdzil, ze lepiej teraz, zeby pozniej nie musieli rozcinac.
O co chodzi kurde z tym bmw??? nie uwazam, ze to auto dla dresiarzy i burakow.Mnostwo znajomych ma bmw i to calkiem fajni, wyksztalceni ludzie. Pewnie jakbym miala kase to tez bym sie skusila. Jestem juz po wspolnej kolacji z tz, obejrzalam "M jak milosc" i tak was sobie teraz podczytuje. Coraz ciezej mi kobitki zrobic cos kolo siebie, tzn. bardzo szybko sie mecze, jak probuje wniesc pranie po schodach to brzuch boli i cos mnie lydki naparzaja, ach taki urok ciazy.Wszystko jednak wynagradzaja mi kopniaki mojej Olenki. Kupilam dzisiaj na nowo zel do higieny pliva fem, a na krwawiace dziasla szalwie mam i bede plukac gebuche 2 razy na dobe, moze 3 jak znajde wene.
#2258 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37583536]Tak, ja i Lady Whisper
![]() ![]() ![]() Moze sie spotkamy na porodowce ![]() ![]()
#2259 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Ojej, się porobiło, nie można już nic napisać. BMW to świetne samochody, jednak są dość drogie i często (ale przecież nie zawsze i nie mówię tutaj o nikim personalnie
![]() W rzeczywistości jest to jednak samochód, który jest bezpieczny i dobrze zrobiony, bo jest to niemiecka technologia, ale jest przy tym drogi i dużo pali, dlatego ja bym sobie go nie kupiła, tylko i wyłącznie dlatego. Nie dlatego, że mnie nie stać i zazdroszczę, tylko dlatego, że mnie zwyczajnie te samochody nie kręcą... Jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam, nie miałam tego na celu, jestem zbyt szczera czasami po prostu. ![]() Już się nie odzywam. Hope - Laguna może być królową lawet, każdy samochód bywa awaryjny i nic na to nie poradzimy, ja ją lubię, bo jest wygodna i dobrze się nią jeździ, jest przy tym ekonomiczna, cicha i ciepła. Mamy ją od 2010 roku, robiliśmy przekładkę (sprowadzona z UK) i do tej pory ani razu nie była na warsztacie (no oprócz robienia samej przekładki), także na razie nie narzekam na nią. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-12 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że dresik nie kupi nowej BMWicy za kilkaset tysiaków :d a raczej ledwo działającego gruchota (zresztą, nie tylko bmw) a naprawdę takim typkom nie w głowie ostrożna jazda. Tu rozgraniczamy rzecz jasna: osobę którą na bmw normalnie stać, kupuje bo fajne, dobre auto od osoby typu dresik ![]() A mój małżoński szuka fiata stilo, wypasionej wersji, najlepiej multiwagona ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Hej lale, ja po wizycie....
I dostalam opieprz, ze nie leze calkowicie plackiem, mam sie zachowywac jakbym lezala w szpitalu, bo inaczej mnie naprawde tam wysle..... i jak cos bede chciala zrobic to mam pomyslec, czy w szpitalu bym to robila - czyli generalnie zero sprzatania, zero gotowania, zero bzykania ![]() Dostalam skierowanie do kardiologa tez. Wr.... I skierowanie na badania prenatalne, co prawda sa miedzy 28-32tyg, ale chyba powinni mnie przyjac nie? Bokeh wygladasz pieknie ![]() Ja obraczke jeszcze zakladam, gorzej z pierscionkami, w domu tylko obraczka, jak gdzies wychodze to wciskam tez reszte, ale puchna niemozliwie mi palce..... ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Szaja ,tesciu ma stilo, superowe autko. Jezdzi sie jak po maselku ![]() My bedziemy jakos w kwietniu wymieniac, chcielibysmy takie jakies rodzinne.....mi sie strasznie podoba renault scenic, a jeszcze ostatnio widze duzo w takim pieknym kolorze caffe latte, ahhhh ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-11-12 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2264 |
Konto usunięte
|
Lady, scenica też ogląda
![]() Po dupsku czasem nie chcesz? za to nieleżenie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Ciiii
![]() Chyba naprawde potrzebuje lania ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-11-12 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Zamierzam jutro zrobić tort Pavłovej z malinami i jagodami (mam mrożone). Któraś jest chętna?
![]() No raczej. ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37584698]Zgadzam się ![]() Wiadomo, że dresik nie kupi nowej BMWicy za kilkaset tysiaków :d a raczej ledwo działającego gruchota (zresztą, nie tylko bmw) a naprawdę takim typkom nie w głowie ostrożna jazda. Tu rozgraniczamy rzecz jasna: osobę którą na bmw normalnie stać, kupuje bo fajne, dobre auto od osoby typu dresik ![]() A mój małżoński szuka fiata stilo, wypasionej wersji, najlepiej multiwagona ![]() No właśnie. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-12 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
jeśli któraś z was ma kartę "Dla mamy i maleństwa" w tej sieci aptek doz, to teraz jest jakaś promocja na pampersy, np. new baby 43 szt. po 19.99 - nie wiem czy to mało czy dużo, bo w sumie na razie nie orientowałam się w cenach
#2269 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37582650] Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku: 1-3 miesiąc 1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co. 2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad. 3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę. 4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej! 5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko. 6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też! 7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę. 8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. 3-6 miesiąc 1.Do brzucha przywiąż materac z wodą. 2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz wciągnąć buty. 3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku! 4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej. 5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody. 6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź tabletkę moczopędną. 7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale. 8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś? 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj! 6-9 miesiąc 1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie. 2. Dolej wody do materaca. 3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę. 4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną. 5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy. 6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem! 7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający. 8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko! 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie? The end No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie! Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac. [/QUOTE] Szwagrowi powinnam to chyba pokazać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochaniutka oszczędzaj się , zrób to dla Piotrusia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Szaaajaa : odpowiedz mi proszę co Twój gin na te wyniki glukozy, bo już przekopałam za dużo internetu i mózg mi paruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
znowu wróciło mi uczulenie wokół oczu, ja już mam dosyć jak nie urok to sraczka -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kolor mi się b. podoba a Ty wyglądasz kwitnąco ![]() Co do laktatorów (refleks z odpowiedzią, wiem ![]() Co do nastawienia ludzi do ciąży to ostatnio starsze babeczki ustąpiły mi miejsca w autobusie-jeszcze opowiadały, że doskonale pamiętają jak bywało ciężko ![]() Torba do szpitala-ja się staram nie panikować i może też nie kupować wszystkiego( nie wiem co się przyda). W szpitalu jest apteka, TŻ jest blisko-zawsze da się wszytko załatwić ![]() eff Ja torbę spakuję w 34 tyg, wózek będziemy zamawiać za miesiąc około ![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
jak mi się nie chce na uczelnie
![]() milego dnia;*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37582650]
Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku: ... [/QUOTE] Dobre ![]() Cytat:
![]() Oszczędzaj się kochana ![]() Ponoć pomaga przygotować szyjkę i macicę do porodu. Uelastycznia szyjkę i wzmacnia mięśnie macicy, co podobno ułatwia i przyspiesza poród przez szybsze rozwieranie się szyjki. Powinno się zacząć pić po 36 tyg. ciąży, można łączyć z łykaniem kapsułek z olejem z wiesiołka. Chyba poszukam w sklepie zielarskim ![]() Coś takiego jeszcze znalazłam : http://umamy.homestead.com/porod.html Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2012-11-13 o 06:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny!
![]() dzisiaj postaram się was nadrobić, wczoraj miałam jakiś dziwny dzień i nie miałam na to siły ![]() dziś już nakarmiłam rodzinę, tj TŻa i kota ![]() ![]() Lady - to leż kochaniutka i się nie przemęczaj! wiem, że takie leżenie jest męczące (sama tak mam ![]() ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry, po okropnej nocy jem sniadanko- już mi w nałóg weszło, że tutaj
![]() trzecia noc z rzędu nie spana.... na zegarek patrzyłam to była 1.20 a jak mąż z pracy przed 5 wrócił to ja już wyspana byłam i lezalam, lezałam, lezalam........... przysnełam jak sie rozwidniało i teraz chodzę jak walnięta młotem..... z rozpedu pocukrzyłam pomidora na kanapce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Black nie uważam że Cię objechałam czy coś, ja tylko wypowiedziałam się za dziewczynami na ten temat. A nie mam zamiaru ciągnąć tematu bejcy na forum dzieciowym
![]() ![]() tylko można rozgraniczyć cwaniaki, a normalni ludzie, zresztą pisałaś o tym już zaznaczając że TRAFIĄ się rodziny itp. Temat closed ![]() ![]() ![]() ![]() wiadomo, że Ci się nudzi, ale myśl o zdrowiu i bezpieczeństwu swoim i maleństwa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bączek ma czkawkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Lady odpoczywaj i oszczedzaj sie juz na prawde nie wiele zostalo... Debrah a Ty kiedu masz tą wizyte ?? spokojnie nie dobieraj sobie nic do glowy lekarz wszystko Ci powie ![]()
#2279 |
Konto usunięte
|
Debrah, kazał się nie martwić, bo to nietolerancja glukozy, a nie cukrzyca. Jeść bez szaleństw cukrowych ale i bez restrykcyjnej diety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.