![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Dzień dobry
![]() Strippi głosik oddany idę na inne komputery :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Rozeznanie
|
hej
![]() troszkę się nie wyspałam bo oglądaliśmy film pt "nasza klasa" - taki thriller ? o prześladowaniu dzieciaków w klasach - ogólnie dobry ale odgórnie bardzo oczywisty... poza tym miałam piękny sen z Patrick'iem Dempsey'em ![]() ![]() ![]() ![]() a dziś kolejny dzień w pracy, próbne egzaminy gimnazjalistów, i durne sprawozdania roczne - czytaj walka z księgowością ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie chcę NIKOGO obrazić ![]() ![]() ja sama myślę o zawodzie nauczyciela ![]() ![]() ![]() ![]() mąż oczywiście nie dostał wczoraj żadnej odpowiedzi - niech to szlag ![]() NIENAWIDZĘ takiego czekania w niepewności!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do następnej wizyty.. Zawsze umawiają mnie za równe 4 tyg więc mam 10 grudnia.. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- dzięki.. ![]() a tak w ogóle to dzień dobry.. ![]() nie jestem za bardzo wyspana.. córa nie daje odpocząć.. niestety.. ![]() i tak oto tym sposobem musiałam oczy szeroko otworzyć i zapomnieć o leniuchowaniu.. ![]()
![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
moze musza przeprowadzic caly proces do konca? ale zadowolony po wczorajszym?
![]() |
![]() |
#2135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nadal bd czekać ... jak nie to zadzwonimy co to dalej planują robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Mama i brat przywieźli mi wczoraj blat do kuchni. Śliczniutki! Powoli zwalniałam pokój z garnków i kuchennych rzeczy, no to mama przywiozła mi od razu moje ciuchy i inne graty ![]() Wraz z 10letnim bratem dotaszczyłam to wszystko do mieszkania jakoś. Potem mąż kazał mi trzymać okap i pod koniec dnia byłam tak wykończona, że chyba nawet dzidzia miała dosyć. Dziś rozpoczęłam dzionek od śniadanka i właśnie oglądam Perfekcyjną Panią Domu, a potem biorę się za sprzątanie. Chodzi za mną placek ze śliwkami. Hmmm...jak się ogarnę to chyba sobie zrobię ![]()
![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
no to faktycznie pozostaje czekanie....
![]() Cytat:
![]() wczoraj ogladalam kawaleczek, ale jakos nie moge uwierzyc w ten syf... nie jestem maniakalnym pedantem, ale jak dlugo trzeba nie sprzatac by miec koty w wannie?!
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny wczoraj cały dzień latania ponieważ spontanicznie zdecydowaliśmy się kupić meble do dużego pokoju
![]() ![]() w grudniu skoczymy jeszcze do Ikei, żeby kupić sofę i komodę dla maluszka no i mieszkanko będzie w pełni urządzone ![]() ![]() ok biorę się za odp. bo sporo tego od wczoraj ![]()
![]() |
#2139 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki! no niestety moja wczorajsza podróż na porodówkę nie udala się do końca, gdyż akurat trwał wiecie co:P
![]() ![]() ![]() ![]() No ciekawe co z tym CRP, a brałaś coś - jakieś leki, żeby się unormowało?
![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyneczki bardzo prosze o kciukasy za wizyte dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2142 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() piękny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam 5 grudnia wizytę ![]() Cytat:
![]() ![]() z opóźnieniem ale na zgagę w ciąży to migdały pomagają ponoć, moja siostra testowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jasne! cud narodzin ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2147 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o kurka.. dobra ta Twoja teściówka.. ![]() ![]() czyżby pierwszy raz miała zostać babcią? ![]()
![]() |
![]() |
#2148 |
Rozeznanie
|
wrrrr... zaraz kogoś zabiję
![]() niewdzięczna robota głupiego ... ![]() a czy któraś słyszała coś o projekcie 'rodzina na swoim'? ... niestety my nie mamy na tyle kasy, żeby kupić swojego mieszkanie o domu nie mówiąc ... ba kupić to jedno ale utrzyma to drugie ... i takie programy bd mogły nas ratować ... zazdroszczę tym którzy mieszkają na swoim ![]() ![]() a na tą chwilę i przez najbliższy czas czeka nas mieszkanie z moimi rodzicami w moim starym pokoju ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Ja robię tak samo
![]() ObserwujęCię i Sorceresss ![]() ![]() Ja dzisiaj wstałam o 9 ![]() Dzisiaj wizyta o 17.00 I wecie co nie wiem co to jest ale od ładnych kilku dni strasznie mnie boli no właśnie nawet nie wiem jak to wytłumaczyć... coś w nodze mnie tak mocno kłuje jak się kończy krocze to zaraz w prawej nodze bardziej z tyłu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w morfologii mam już przez kilka badań podwyższone leukocyty i neutrofile teraz to samo, w dodatku znowu mi CRP wzrosło czyli mam infekcje ale nie wiadomo co bo chora nie jestem, nie wiem może mi zęby od środka sie psują no nie wiem albo cos poważniejszego wiec mam powtorzyc mofrologie w piatek albo w poniedzialek jak nie spadnie to szpital i beda musieli mnie przeleczyc antybiotykiem. gin powiedziala ze narazie mam sie nie stresowac ale przygotowac myslenie na szpital ![]() poza tym widze ze lekko mi spadly wyniki dotyczace anemii. ![]() a a propo zębów dziś mi się śnilo że połowa mi wypadła ![]() ![]() Crp najpierw mialam 10 potem spadlo do 7 cos a teraz znowu 10. czemu Gucia? przegapiłam jakieś info? mój wczoraj zapowiedział że nie mam zamawiać używanych ciuchów z allegro. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja dzisiaj nic nie wylałam,nic nas nie zalało ![]() ![]() no i znów mam ochotę na colę -tym razem nie zamrożoną... ![]() Cytat:
![]() ![]() wiecie używam tego palmersa na brzuszek i jak na razie stwierdzam ,że jest najlepszy z tego co miałam,wiem,wiem,że jeszcze kupa czasu przede mną i w sumie najgorszy okres dla skóry ale już terz brzuszek zaczął się powiększać - taki jakby skok a jestem dopiero w 24 tyg. , a dzięki palmersowi skóra ani trochę nie jest napięta-ściągnięta i jest bardzo,bardzo nawilżona . Smaruję 2 razy dziennie, konsystencja jest bogata-tłusta ale dość szybko się wczłania i to całkowicie bez pozostawienia tłustego filmu. No i mi zapach absolutnie nie przeszkadza-ale nawet jakby coś strasznie cuchło byłabym w stanie chyba się smarować dla takiego efektu.A i cena jest śmieszna - 33 zł ,no i super wydajność. W pierwszej ciąży używałam mustellę - ale dla mnie porażka-tłusta,pozostawiająca film na skórze, uczucie nawilżenia słabło i jednak czułam ściągnięcie,napięcie skóry,no i cena + wydajność =katastrofa.W drugiej ciąży elancyl i biotherm - na zmianę i muszę powiedzieć , że w sumie nic do nich nie mam-no oprócz ceny... jak na razie to palmers jest z nimi na równi ale w pełni będę miała porównanie jak skończę ciążę..... jak na razie wygrywa ceną.
![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-11-13 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
w naszym przypadku nie oplacala sie opcja 'rodzina na swoim'. kisilismy na jak najwiekszy wklad wlasny i bralismy kredyt w walucie...
a dziadkowie wariuja ze beda miec bejbika w domu? ![]() ![]() straszne to jest... mam nadzieje, ze Ci sie poprawi...
![]() |
![]() |
#2156 |
Rozeznanie
|
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
ja mam takie "zboczenie" - tylko w puszce ....
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2158 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę, że nie tylko ja jestem "nietomna" na genetycznym ![]() ![]() Cytat:
![]() A zadowolona jesteś z jakości tych mebli? Cytat:
![]() ![]() ![]() Kciuki za wizytę! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kciuki trzymam, ale i tak będzie dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam rodzice pomogli ,troche mielismy z wesela odłożóne (sporo nazbieralismy, bo ok.5o tys.) I tym sposobem kredytu wzielismy "tylko" 50tys. zł , jakby nie wkład własny, pomoc rodziców to dalej byśmy mieszkali na stancji 24m2 lub u tesciów... Ale, ze dochody mamy niezbyt wysokie, to nawet ta rata 600zł będzie dla nas obiciązeniem... Ale cos za coś. Głowa do góry, kilka alt temu, nie myslałam nawet, ze bedziemy miec szanse na własne mieszkanie, ale tak sie stało, że zmarł wujek, nie miał dzieci, spłącilismy częśc rodziny, dziadkowie się zrzekli, rodzice dołożyli, troche kredytu i jakoś udało się kupić własny kąt... Życie pisze rózne scenariusze, nie mówię, żeby siąśc i czekac az ktos umrze, ale pomyslcie moze coś nad własnym interesem? My w tym doku, który kupiliśmy mamy spora suterynę i ja już sobie planuje, ze za rok załóże tam ciuchland ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.