![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Coż Toogro, spróbuję coś zmienić w sobie, ale jak wiesz proste to nie jest
![]() Toogro jak zakupy, byłaś w końcu? Upolowałaś coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, ja kiedyś piłam takie zalane wodą siemie lniane, ale to było dla mnie wstrętne, fuj i wydaje mi się (ale może tylko wydaje), że takie siemie działa odwrotnie...
a otręby można z jogurtem (dodać do musli), z tartym jabłkiem i w ostateczości zjeść łyżkę i popić wodą, przy okazji sycą teraz są w sklepach otręby granulowane z dodatkiem jabłek lub śliwek suszonych, pyszne, jem jak chrupki pewnie są mniej zdrowe od zwykłych bo jakoś przetworzone chyba? polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Zakorzenienie
|
Taka taka, a ja uwielbiam siemię lniane. Moja mama pije całe życie i już jako dziecko mnie raczyła. Bardzo mi smakuje, więc się nawet ucieszyłam jak dziewczyny na Dietetyce mi poleciły, ponoć działa. Sprawdzę jak juz kupiłam.
Dzięki za info o otrębach, też kupię... Jedyne jakie jadłam były w ciasteczkach, kiedyś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nika-mam nadzieje,,ze moje wyjasnienia dot.znikniecia na gg dotarły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Wiedźma
|
Dziękuję świetnie - nadal jestem chora, ale za to mam doskonały humor!
Miałam dziś ciężką, polityczna debatę na UŚ-u. Jestem z siebie cholernie zadowolona i uwaga: dziś uważam się za geniusza! ![]() Jak mi spadnie temperatura, to mi pewnie przejdzie, ale fakt pozostaje faktem: z pomocą koleżanki, udało mi się zagonić trzech świetnie przygotowanych młodych mężczyzn w kozi róg. Po debacie jeden z nich nawet przeprosił za to, że z nerwów zszedł poniżej odpowiedniego poziomu, a ja mu na to z uśmiechem: - Ależ nie ma się z czego tłumaczyć, mężczyźni są tacy emocjonalni. (tekstami o emocjonalności kobiet usiłował nas zbijać z tropu stronniczy prowadzący). ![]() Jakiż ze mnie zarozumiały bufon wychodzi! Ale tak mi to poprawiło samopoczucie, że nawet mi dreszcze nie przeszkadzają. ![]()
#3036 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() A Ty dziewczyno wez się powaznie za swoje chorobsko,,,bo moje stresy odłoze na półke i z butelka denaturatu i paskiem przyjade Ciebie pogonic do lekarza,,,, |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Choróbsko zaraz położę do łóżeczka. Na razie jestem tak nakręcona, że nie chce mi się spać, choć ostatnie trzy doby sypiam po dwie godziny. Dziękuję Toogruś za troskę i zrozumienie. ![]() Choć w sumie... Gdybyś rzeczywiście miała przyjechać z tą flaszeczką, to ja jestem skłonna się poświęcić i jednak nie kłaść. ![]()
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, ja nie dbam przesadnie o zdrowie, ale podniesiona temperatura od ponad tygodnia - to by mnie zaniepokoiło i może nawet wygnało do lekarza
![]() super, że masz dobry humor, nie chcę Ci go psuć, ale zadbaj o siebie chyba, że Ty tak specjalnie ![]() ![]() ![]() Toogra ![]() Pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Zadomowienie
|
Choć w sumie... Gdybyś rzeczywiście miała przyjechać z tą flaszeczką, to ja jestem skłonna się poświęcić i jednak nie kłaść.
![]() Sabbath,,,,,jazda ![]() ![]() Szykuj razowy chleb na filtrowanie. taka taka-może się jutro zmuszę do wyjscia,,przynajmniej do kiosku ruchu,ma byc nowy Shape z dvd taniec brzucha,,,,może kupię ,,,nastepny bedzie na połke zamiast do cwiczen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zadomowienie
|
Wpadłam Kochane życzyć Wam kolorowych snów
![]() Toogra wiadomośc dotarla,oczywiscie ![]() Sabbath,Skarbie z gorączką to nie ma zartów,dbaj proszę ze swoje zdrowie ![]()
#3041 |
Raczkowanie
|
Cześć i czołem
![]() ![]() ![]() Sabbatq, a dlaczego Ty do lekarza nie chcesz iść? Robisz tu za nadwornego psychologa i nie wiesz, że dobrze by było w Twoim przypadku odwiedzić jakiegoś znachora? ![]() ![]() A tym czasem zdrówka Ci życzę i wszystkim Czarowniczkom również. Mnie na szczęście jeszcze nic nie dopadło, bo złego licho nie bierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Ja też borykam się z nadwagą, ale odchudzanie dla mnie jest łatwiejsze , bo mam książkę Rosemary Conley "Jak zmienić sylwetkę w 28 dni" ![]() ![]() proste i nie męczące za bardzo, ale dają wspaniały ![]() ![]() Co prawda diety z tej książki nie próbowałam, ale tam można najeść się do syta 3 razy dziennie i dieta jest dość prosta. Dzisiaj przerobiłam 17 dzień gimnastyki i widzę efekty na mojej sylwetce. W sumie na te ćwiczenia potrzeba od 15 minut do godziny dziennie (w zależności od dnia, bo program ułożony jest rosnąco.) Godzina dziennie - to chyba mało ? Efekt gwarantowany. Miesiąc - to też szybko zleci. I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz - ta książka jest głównie dla osób w kształcie gruszki, ale ja mam jabłko i też działa. Jakby któraś z Was była zainteresowana to wklejam link , bo książka akurat dostępna na Allegro, http://www.allegro.pl/my_allegro.php...ons&type=watch |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Bellinko Miła, Dziewuszki Drogie, bardzo wysokiej temperatury nie miewam nigdy. Teraz zaś czuję się juz lepiej, niż przedtem, więc znaczy to, że zdrowieję. ![]() Dreszcze miałam z przypływu adrenaliny i raczej z osłabienia, niż z choroby samej w sobie. Naprawdę. Myslę, że moja grypa powoli mija - spędziłam prawie tydzień nie wychodząc z domu, łykałam Rutinoscorbin, robiłam tylko to, co konieczne. Mam silny organizm i tyle luksusów musi mu wystarczyć. Jeszcze się trochę z sobą popieszczę, bo w niedzielę idę na koncert - nie chcę go spędzić stojąc w kącie. Ogólnie - jestem głuptasem, ale nie aż takim ![]() ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-02-22 o 06:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zadomowienie
|
Wstałam dzis i doznałam szoku!!! Pełno sniegu za oknem,,,temp.-6 st. i nadal pada,,,ale pogoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ja czytam "Miecz Orientu" Ziemiańskiego. To znaczy nie czytam. Jestem w połowie i nie mam czasu skończyć. ![]() Miłego leniuszkowania Toogruś! Wam Wiedźmuszki (nie mylić z wydmuszkami, chociaż... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3046 |
Zadomowienie
|
Sabbath Ja tak leniuchuje już od zeszłego wtrorku,,,nie wiem jak w poniedziałek wygrzebie się do pracy.
Ide zrobic sobie kawe i faktycznie wracam do lózka,,,okazja do laby usprawiedliwiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zadomowienie
|
Tym razem porannie wpadam sie przywitac Moje Kochane Robaczki
![]() Będę wpadać ale nadal brakuje mi czasu. ![]() Ide kawke sobie zrobić bo mało dziś spałam ![]() Całuski Libuszka witaj ![]() W wolnej chwili znajdą gdzies tą książke i kto wie może sie znów zacznę gimnastykować . ![]() Pozdrawiam
#3048 |
Zadomowienie
|
Nika a co się stalo,,ze miałas klopoty ze snem,,,mam nadzieję,że cos fajnego robłias,,heee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Zadomowienie
|
Toogrusiu Moja
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki Kochane
![]() Od dzisiaj wprowadziłam do jadłospisu OWSIANKĘ, ponoć ma pomóc na moje kłopoty "trawienne". Wczoraj pomaszerowałam do sklepu i po wielkich trudach zakupiłam płatki owsiane- ale powiem szczerze zgłupiałam, bo wybór jest spory. Ciekawa jestem jak to jest z tą owsianką, podobno długo zapycha i nie chce się jeść. Na śnadanko zrobiłam taką wypasioną na mleczku z cynamonem - nawet niezłe ![]() Na noc zażyłam Gripex Noc i powiem Wam, że przespałam całą noc i czuję się o wiele lepiej? ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dorinko czy to chodzi o te rzeczy co w filmach pokazują ![]() ![]() ![]() Dorinko,wykombinuj przepis na te pierożki,bardzo proszę.Może wytęż swoje kubki smakowe aby wyczuły co tam daja do środka oprócz soczewicy, bo ciasto to chyba normalne jak do wszystkich pierogów?
![]() |
#3053 |
Zadomowienie
|
NIka znalazłam taki przepis moze się na pierogi przyda
http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-do...7,2713510.html Dorinko,,,dobrze,,że juz lepiej się czujesz..pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
hej babneczki
![]() dorinko na twoje problemy polecam suszone śliwki ale w małych ilosciach bo działają hmmmmm z siłą wodospadu przynajmniej na mnie ![]() sbbath i toogra chorowitki zdrowiejcie szybko ![]() ![]() jutro ostatni dzień w pracy, więc może będę miłała więcej czasu od poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
[quote=nika672;3759201]Dorinko,wylecz sie Skarbie
![]() ![]() Dorinko czy to chodzi o te rzeczy co w filmach pokazują ![]() ![]() ![]() NO, no o to chodzi, tylko ja jeszcze znam takie filmy, że nie muszą w łóżeczku leżeć aby się dobrze bawić ![]() ![]() Daj spokój z pierogami, nie pomogę Ci Kochana bo na pierogach się w ogóle nie znam. Wiem tylko, ze są lepsi ode mnie w tej konkurencji więc nawet nie startuję... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zadomowienie
|
Toogrusia dzięki
![]() ![]() Dorinka ja to tak ja Ty z tymi pierogami ![]() ![]() Owsiankę Dorinko, to tak przy okazji ![]() ![]() Całuję,zajrzę później ![]()
#3057 |
Zakorzenienie
|
ale tu cicho dziś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zadomowienie
|
Neska cisza,,,bo pogoda wybitnie do lezenia i leniuchowania ,,,,,Dziewczyn macie jakis sposob na obierajacy sie kciuk ze skory,,,cos mi sie ciagle przy tym palcu robi,,,wyglada okropnie ,jakby obrzarty.
Wyszłam dzis jednak na moment do sklepu po pieczywo i gazete,,,prawie mnie zasysypało,,,,Mam teraz ciekawy widok z okna,,,samochody, ktore wjedzaja na gorke,,,a potem turlaja się z powrotem,,,, ale atrakcje heee/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale chyba tyle moje, co sobie postrzępiję języczek ![]() I tak w ogóle to dzień doberek Wam wszystkim ![]() Wspaniała ta pogoda, ja uwielbiam taką zimę, zwłaszcza w górach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
hej Bella co u Ciebie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.