|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Ojciec mnie ostatnio bardzo wpienia
Bo lubi jeździć sobie na spotkania z kolegami i wypić, a wtedy muszę go przywozić i odwozić... Ostatnio strasznie przegina z tymi spotkaniami towarzyskimi, ze 2 w każdym tygodniu, moim zdaniem to gruba przesada i ciągle psuje moje plany... Miałam już ustawione plany na weekend, wczoraj mnie poinformował, że w sobotę robię za szofera, odmówiłam bo mam już plany, to się tak wkurzył że szkoda gadać Ryczałam w poduchę z powodu całej tej kłótni dobre 2 godziny. Już wszystko odwołałam, żeby pojechać, a dziś powiedział, że jednak załatwił sobie transport No ale udało mi się odkręcić ponownie... Za to w piątek robię za szofera Tak by był piątek i sobota Wkurza mnie to strasznie bo potem gada teksty typu że jak mnie potrzebuje to ciągle mnie nie ma, że na nic nie mogę się przydać i takie tam Jakbym nie woziła jego
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1893 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-13 o 20:57 |
|
|
|
|
#1894 | |
|
Moderator
|
Cytat:
pielęgnacji póki co mam dużo, nie wiem czy im odpiszę.. |
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała coś zmienić, ale nie mam na razie pomysłu, ani fotoszopa
|
|
#1896 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37601717]Bardzo mi się podoba! Ale te napisy gdzie masz Zakładki (np. Strona Główna) są niemal niewidoczne
[/QUOTE]o!o! właśnie to miałam napisać
|
|
|
|
#1897 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37601683]Ojciec mnie ostatnio bardzo wpienia Bo lubi jeździć sobie na spotkania z kolegami i wypić, a wtedy muszę go przywozić i odwozić... Ostatnio strasznie przegina z tymi spotkaniami towarzyskimi, ze 2 w każdym tygodniu, moim zdaniem to gruba przesada i ciągle psuje moje plany... Miałam już ustawione plany na weekend, wczoraj mnie poinformował, że w sobotę robię za szofera, odmówiłam bo mam już plany, to się tak wkurzył że szkoda gadać Ryczałam w poduchę z powodu całej tej kłótni dobre 2 godziny. Już wszystko odwołałam, żeby pojechać, a dziś powiedział, że jednak załatwił sobie transport No ale udało mi się odkręcić ponownie... Za to w piątek robię za szofera Tak by był piątek i sobota Wkurza mnie to strasznie bo potem gada teksty typu że jak mnie potrzebuje to ciągle mnie nie ma, że na nic nie mogę się przydać i takie tam Jakbym nie woziła jego [/QUOTE]heh, no rodzimy się nie wybiera... współczuję Ci tego wożenia. ja sobie tak z ojcem załatwiłam od razu jak dostałam prawko, że go NIGDZIE nie wożę. W ciągu tych 4 lat jak mam prawko to go może z 5 razy wiozłam. a to z tego powodu, że jemu się wydaje, że jest najmądrzejszy i może mnie pouczać. Oj nie ze mną te nu numery ;P Nawet jak go na pogotowie wiozłam z podejrzeniem złamania to musiał marudzić
|
|
#1899 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No to też współczuję - tego, że ma takie podejście...Z moim akurat nie mam tego problemu, mimo że jest typem wiecznie czepiającego się człowieka, to w samochodzie naprawdę nic nie mówi - czasem tylko grzecznie coś powie, ale nigdy się nie czepia. A potem jest taki dumny jak to go córeczka pięknie wozi I ogólnie chwali Bardziej wkurza mnie ten fakt ciągłego psucia moich planów...
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37601999]Ojej
No to też współczuję - tego, że ma takie podejście...Z moim akurat nie mam tego problemu, mimo że jest typem wiecznie czepiającego się człowieka, to w samochodzie naprawdę nic nie mówi - czasem tylko grzecznie coś powie, ale nigdy się nie czepia. A potem jest taki dumny jak to go córeczka pięknie wozi I ogólnie chwali Bardziej wkurza mnie ten fakt ciągłego psucia moich planów...[/QUOTE]ja się już przyzwyczaiłam ;P moją mamę uwielbiam wozić - zawsze mi powtarza, że po raz ostatni wsiadła do mojego samochodu, a po dwóch dniach pyta mnie czy gdzies jedziemy a za szofera to zazwyczaj robię TŻtowi i znajomym jak się gdzies umawiamy - TŻ zawozi nas na miejsce, a ja odwożę wszystkich do domów
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]Cytat:
Bo wcześniej panował tam niezły bałagan. Co do napisów u góry to dziękuję za uwagę, odezwę się do autorki szablonu, bo może rzeczywiście jest to mało widoczne
|
||
|
|
|
#1903 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37602817]A co Twojej mamie nie pasuje, że kończy jazdę takimi słowami?
[/QUOTE]hmmm, delikatnie mówiąc uważa, że jeżdżę zbyt brawurowo to ona jeszcze brawury nie widziała w moim wykonaniu
|
#1905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1906 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Muszę je zrobić, wyglądają przepysznie Cytat:
![]() Ja sobie sprawiłam zestaw 7 pędzli z Sunshade Minerals http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...774070891.html Cytat:
Cytat:
Gratki ![]() U mnie cisza ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zakładki jeszcze zrobiłabym w ciemniejszym kolorze |
||||||
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1908 |
|
w krainie snu i marzeń
|
.
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam propozycję od Dermedic i tak dumam, lubię ich kosmetyki i zastanawiam się, czy nie powielą tego, co już używam
|
|
|
|
#1911 | |
|
Konto usunięte
|
Chwalę się!
![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...2002652&type=1 ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37603678]Chwalę się!
![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...2002652&type=1 ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Powinni dać Ci wybór, co chcesz dostać [/QUOTE]O, a to byłoby fajnie, póki co poprosili o kontakt, jeśli jestem zainteresowana ![]() Gratulacje liczby wyświetleń
|
|
|
|
#1913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jestem zła w sensie, że nie wkurzona, tylko jestem złym człowiekiem w takim razie Cytat:
a chciałam już wyrzucić ![]() Cytat:
nie wiem gdzie się to sprawdza
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dostałam tą propozycje
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37603678]Chwalę się!
![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...2002652&type=1[/QUOTE] Gratki
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Soso kto co lubi
mam delikatą urodę, dość małe oczy z taką właśnie lekka poduszeczką więc może się troszkę azjatycko kojarzyć nie uraza mnie to w żaden sposób
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37601683]Ojciec mnie ostatnio bardzo wpienia
Bo lubi jeździć sobie na spotkania z kolegami i wypić, a wtedy muszę go przywozić i odwozić... Ostatnio strasznie przegina z tymi spotkaniami towarzyskimi, ze 2 w każdym tygodniu, moim zdaniem to gruba przesada i ciągle psuje moje plany... Miałam już ustawione plany na weekend, wczoraj mnie poinformował, że w sobotę robię za szofera, odmówiłam bo mam już plany, to się tak wkurzył że szkoda gadać Ryczałam w poduchę z powodu całej tej kłótni dobre 2 godziny. Już wszystko odwołałam, żeby pojechać, a dziś powiedział, że jednak załatwił sobie transport No ale udało mi się odkręcić ponownie... Za to w piątek robię za szofera Tak by był piątek i sobota Wkurza mnie to strasznie bo potem gada teksty typu że jak mnie potrzebuje to ciągle mnie nie ma, że na nic nie mogę się przydać i takie tam Jakbym nie woziła jego [/QUOTE]oj, skąd ja to znam, tylko ja się dowiaduję pół godziny przed i jak mówię nie to jest awantura tak jakbym nie mogła mieć swoich planów, a do tego tekst: nie po to płaciłem ci za kurs żebym musiał sobie kierowców szukaćdziewczyny szukam ogromnego złotego zegarka, gdzie mogę kupić taki
|
#1920 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bo często jest też tak, że rodzice w dziecku poteguja ten strach... mamy jednych znajomych na których synka pies kiedyś naszczekał na ulicy - rodzice się sami chyba bardziej zdenerwowali i młody od tamtego czasu ciągle słyszy jakie to psy są BE i że ma zostawić psa, nie podchodzić do psa, nie dotykać psa bo pies go ugryzie i zrobi mu wielką krzywdę... takie gadanie mnie wnerwia trochę (akurat w tej sytuacji) bo od razu tworzy ogromny dystans między dzieckiem a zwierzakiem... Ale nie neguje że można się bać albo nie przepadać. Mi pająki nigdy nic nie zrobiły a boję się jak cholera... z tym byciem złym zrozumiałam o co Ci chodziło... )) to nie taaaak, wiesz dobrze tylko może bardziej chodzi o to, że zwierzaki wyczują intencje człowieka, jak się boisz to pies nie podchodzi albo wysyła sygnały ostrzegawcze "tak, bój się bój, ja jestem groźny".. jak ja podchodzę pewnym krokiem i bez strachu w postawie, w oczach to pies zdaje się mówić "no dobra, przejrzałaś mnie, tak naprawdę to wielki ze mnie miziak i najbardziej lubię jak się mnie drapie za uszkiem, o tu, taaaaaaaak właśnie tu" ))opublikowałam wyniki mini rozdania - ciekawe czy ktoś ucieknie z nowych subskrybentów....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

Bo lubi jeździć sobie na spotkania z kolegami i wypić, a wtedy muszę go przywozić i odwozić... Ostatnio strasznie przegina z tymi spotkaniami towarzyskimi, ze 2 w każdym tygodniu, moim zdaniem to gruba przesada i ciągle psuje moje plany... Miałam już ustawione plany na weekend, wczoraj mnie poinformował, że w sobotę robię za szofera, odmówiłam bo mam już plany, to się tak wkurzył że szkoda gadać
Ryczałam w poduchę z powodu całej tej kłótni dobre 2 godziny. Już wszystko odwołałam, żeby pojechać, a dziś powiedział, że jednak załatwił sobie transport
Tak by był piątek i sobota
Wkurza mnie to strasznie bo potem gada teksty typu że jak mnie potrzebuje to ciągle mnie nie ma, że na nic nie mogę się przydać i takie tam 
Mam nowy szablon. Jak Wam się widzi?
11.10.2014

No to też współczuję - tego, że ma takie podejście...

koniecznie wypróbuj