|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
U mnie też są finansowe ograniczenia niestety. Jednak planuję takie zakupy:
mama: voucher na masaż(zauważyłam, że to popularny prezent. ![]() tata: koszulka evanescence(pierdoła, która ucieszy go bardziej, niż coś drogiego ) + jakiś drobiazg z drogerii, perfum lub jakiś zestawTŻ: autograf Sabaton prosto ze Szwecji od milutkich członków zespołu i oczywiście rózgai dla rodziców już tak ogólnie chcę zrobić album i wywołać zdjęcia, od wejścia cyfrówek do teraz zawsze narzekają, że już nie ma zdjeć w albumach przez te aparaty
Edytowane przez wiciana Czas edycji: 2012-11-11 o 16:02 |
|
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Może kogoś zainspiruje. Kiedyś wyczytalam gdzies ten pomysl i w zeszlym roku zrealizowalam a mianowicie prenumerata czasopisma. Zamowilam dla brata prenumerate czasopisma o pilce, oplacilam i co tydzien w skrzynce ladowal numer jego ulubionego pisma.
|
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Też o tym myślałam
|
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
ja w tym roku na święta TŻ'owi chciałabym kupić jakieś śmieszne kalesony
Wiecie może gdzie można jakieś dostać? Nie, zwykłe, gładkie, tylko z jakimiś wzorkami czy coś? wiecie, 100% tandety
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
moje plany prezentowe nieco się zmieniły
![]() tż - urządzenie do gotowania na parze - mówił, że nie chce drogiego prezentu, ale za kilka miesięcy mamy razem zamieszkać, więc liczę to jako prezent dla nas dwojga ![]() mama - 2 książki już dla niej mam, do tego chcę dokupić ręczniki ![]() tata - tu bez zmian, butelka dobrego trunku ![]() siostra starsza - książkę już dla niej mam, do tego będzie karta do sephory albo h&m, jeszcze się zastanowię siostra młodsza - już prezent jest: 2 książki, płyta, notes - takie uzbierane, ale nic lepszego nie wymyślę pies - piszcząca zabawka i smakołyki, ale to dopiero w grudniu, bo wcześniej wyczuje i wyniucha
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-11-12 o 17:14 |
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
tż uwielbia gotować, zawsze przyrządza mi coś smacznego
od jakiegoś czasu planował zakup takiego urządzonka, ale jakoś ciągle ma inne wydatki zastanawiałam się nad sokowirówką, bo to też chciał, ale wydaje mi się że parowar będzie bardziej przydatny
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
mam zamiar namalować portrety mamy, taty, siostry w kliamcie popartu i dolacze swoj, zeby zawiesic w salonie
|
|
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co, chętnie służę pomocą. Mój mąż nie jest kreatywny, może przed ślubem myślał jak mi sprawić niespodziankę ale po ślubie woli abym to ja wybrała prezent dla siebie. Denerwuje mnie to trochę bo muszę wybrać prezenty dla wszystkich w tym również dla siebie.
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Ostatnio będąc u koleżanki widziałam takie fajne urządzenie z tefala. Pytałam jak to się dokładnie nazywa ale sama nie wie. Przyrządzała tam akurat frytki na jednej łyżce oliwy i w życiu takich pysznych i chrupiących frytek nie jadłam ale jak to się nazywa nie wiem. |
|
|
|
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Planuję dorzucić każdemu po książce, więc może akurat podsuniesz mi ciekawą pozycję :-D
|
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam pojęcia co kupić
![]() Mój budżet nie jest zbyt .. dobra no, wieje pustkami. Ale kaskę się skądś skombinuje, spokojnie ![]() Mama + tata - planuję voucher na wspólny masaż, lubią takie klimaty Brat - nowa gra na PS3? TŻ - kupujemy sobie srebrne obrączki z grawerem w środku.. arr <3
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i "Alibi na szczęście" - polecane przez wszystkich polskie czytadło ![]() dla siostry starszej - 50 twarzy Greya ![]() dla młodszej siostry - "Traktat o łuskaniu fasoli" i opowiadania Poe'go - ona nie lubi czytadeł, woli "inteligentniejsze" lektury, więc niech ma dla tż zamierzam kupić nową książkę Pilipiuka o Jakubie Wędrowyczu
|
|
|
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie o to chodziło, marzę o tym, ale póki co nie ma szans ![]() U mnie wygląda to tak: Mama i tata- odtwarzacz DVD, oprócz tego każde z nich dostanie książkę, płytę Ojczulek jeszcze kabaret "dudek" na dvd, a dla Mamy muszę jeszcze jakiś drobiazg wykombinować Synek- klocki duplo, film "ciekawski george i gwiazdka", jakieś książeczki i może ciuszki Kuzynka (3latka)- prawdopodobnie zestaw z "ciastkami" z IKEI Kuzyn (2latka)- jakiś samochód Ciocia z wujkiem- zestaw książek Beaty Pawlikowskiej + jakiś alkohol lub kosmetyki Babcia- książka + apaszka (?) Ciocia- myślałam nad świeczką w filiżance+ herbata Brat z narzeczoną- jakieś kubeczki + słodkości robione własnoręcznie Brat- nie mam pomysłu, ale jeszcze mam dużo czasu bo wyjeżdża na święta-prezent dostanie po powrocie :P Dla wszystkich- kupony Lotto, jeszcze nie wiem w jakiej formie- czy prezentu osobistego czy losowanie z pudełka/kuli. Zobaczymy ![]() Ufff, część już prezentów mam, ale jeszcze spooro do kupienia i zrobienia zostało. Edytowane przez Martacin Czas edycji: 2012-11-13 o 15:05 |
|
|
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
Jak już macie wszystko ustalone
Ja dopiero zaczynam powoli myśleć;D
|
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nawet nie zaczelam o tym myslec ;P
ale wiem ze mój Mąż chce obiektyw..... drogi......... ;O
|
|
#976 |
|
Przyczajenie
|
Podoba mi się ten wątek, tyle tu inspiracji, ja póki co kupiłam tylko prezent mamie: książkę "Jedz, módl się, kochaj" E. Gilbert.
Sama też sobie ją miałam kupić, ale jakoś tak wyszło że zawsze to odwlekam..
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
książka jest świetna. przed świętami zawsze jest masa nowych publikacji w księgarniach i ja też w tym czasie je często kupuję dla najbliższych, a później się wymieniamy, więc większość nowości każdy z nas ma szansę przeczytać.
Jaki inny prezent może służyć tylu osobom ?
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie o to mi chodziło
|
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
ja na razie nie mam jeszcze zbyt wielu pomysłów:
T - 2 książki M - kosmetyki do pielęgnacji dłoni Siostra 1- prawdopodobnie zestaw zimowy- komin rękawiczki czapka siostra 2 - torebka siostrzeniec - lego i to na razie tyle pomysłów |
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
prezent mikołajkowy dla tż - nowa książka Pilipiuka i minutnik-babeczka
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Mikołajki pomysłu na prezent brak. Dzisiaj teściowa ma 50-tke, dostanie portfel i tort
|
|
|
|
|
#982 |
|
Rozeznanie
|
Martacin my mamy takie w domu, i nie wiem ale mi nie smakują rzeczy z tego. Ot taki zwykły piekarnik...
|
|
|
|
|
#983 |
|
Rozeznanie
|
Ja już kupiłam portfel dla tżta, ale jakoś nie umiem się powstrzymać żeby mu go nie dac już teraz... Ale za to będę musiała jeszcze raz mysleć nad tym co mu kupić
Edytowane przez cheveux Czas edycji: 2012-11-18 o 23:39 |
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama zawsze ma zimne stopy. Nieważne czy to lato, czy zima, zamieniają się one w kostki lodu
![]() Dlatego pomyślałam o czymś takim : http://allegro.pl/but-grzewczy-elekt...780222589.html Jak myślicie, dobry pomysł? A może któraś z Was już sprezentowała komuś taki ogrzewacz i może polecić jakiś konkretny? |
|
|
|
|
#985 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
Ja póki co kupiłam:
mama- zestaw Pani Walewska-perfumy+ dezodorant, dokupię do tego krem i nóż szefa kuchni Tata-chusteczki (materiałowe, w ładnym opakowaniu), pędzel do golenia (wł. borsuka), krem do golenia Nivea TŻ-na imieniny (ma przed gwiazdką) perfumy i słuchawki, do tego kupiłam bilety do kina i robię trzydaniowy obiad, na gwiazdkę papieros elektroniczny (w zasadzie 2-jeden dla mnie)+ olejek mlb w dużej butelce Dla reszty planuje kupić: brat- zestaw dobre whisky+ szklanki, albo matę masującą do auta jeszcze się zastanawiam narzeczona brata- voucher na masaż gorącą czekoladą i miniaturka jej perfum do torebki ale to z następnej wypłaty
|
|
|
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
Mam już wymyslone pare
Mama - torebka Brat - kierownica multifunkcyjna i coś tam jeszcze do auta Tż - zegarek Siostra - chciała jakąś koszulę nocną i coś jeszcze chce dokupić do tego Siostra - domek dla lalek Pozostali tż mamy, rodzice tżta, przyjaciółka Edytowane przez cheveux Czas edycji: 2012-11-22 o 14:23 |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na razie brak pomysłów, może postawię na alkohole i słodycze, ale trochę to słabe. |
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Mama - na razie kupiłam sweterek z Mohito, za którym ciągle wzdycha ale nie lubi wydawać na siebie pieniędzy... Mam jeszcze na oku nietoperza z Solara i Pretty Woman na DVD
![]() Kuzynka - komplet bielizny i sukienka z H&M Nie mam jeszcze pomysłu na prezent dla taty, brata i przyjaciółki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

) + jakiś drobiazg z drogerii, perfum lub jakiś zestaw
prosto ze Szwecji od milutkich członków zespołu
i oczywiście rózga

Ja dopiero zaczynam powoli myśleć;D