|
|
#1531 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mariza
Cytat:
![]() Ja jestem z Łodzi
|
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zamawiała któras z Was może błyszczyki? Moja mama chciała a boje się kupować w ciemno i przydałyby się jakieś swatche, bo wyszukiwarka niewiele znalazła.... ;/
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę pomóc tylko w ten sposób co usłyszałam na niedawnym szkoleniu produktowym. Najfajniesze są błyszczyki chic lip gloss, konsultantki sobie chwalą, mają gęstą konsystencję i długo utrzymują się na ustach, nie są odrazu "zjadane". Są mocno napigmentowane i mają śliczny połysk.
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja kuzynka ostatnio stwierdziła, że lepszego błyszczyku jeszcze w życiu nie miała
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałyście te matowe róże? Ja zamówiłam pastelowy róż a doszła do mnie jakaś cegła
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli przysłali ci zły kolor różu to zadzwoń do firmy i powiedz o tym, wtedy prześlą Ci prawidłowy
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1538 |
|
Raczkowanie
|
W moich okolicach oczywiście żadnego nie ma
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
ostanio wstąpiłam do marizy, ale teraz wyczytałam, ze lepiej przez sponsorkę... możecie mi wytłumaczyć różnicę?
|
|
#1540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mając sponsora dostajesz od niego też różne informacje o konkursach i promocjach w Marizie. Zdecydowanie warto mieć sponsora. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Czyli nie zgadza Ci się kolor z kolorem z katalogu tak? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- A skąd jestes? |
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie chyba jednak się zgadza. Przynajmniej stwierdziłam tak po obejrzeniu swatchy w necie
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
W końcu udało mi się przesłać kilka zdjęć kosmetyków z mojej pierwszej paczuszki
![]() oczywiście na naszym drugim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37531424
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
ewula91 - już wrzuciłam fotki lakieru 35
i jeszcze kilka innych
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
widziałam właśnie Jednak chyba ten lakier bardziej w czerwień wpada? Tzn myślałam, że to będzie taki...łososiowy powiedzmy :p a na zdjęciach wydaje mi się czerwony. A jak przyłożysz palec z tym lakierem do próbnika to jest taki sam? Bo wzornik kolorów mam w domu i pozostałe lakiery mi się zgadzały
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1548 |
|
Rozeznanie
|
właśnie, właśnie
dlatego miałam mieszane odczucia. Wiadomo, że zdjęcia zawsze tam jakoś pomagają ale też komputer i aparat robią swoje. Wystarcza różne ustawienia monitora. W każdym razie dziękuję będę musiała znów pomyśleć który lakier wziąć. Zawsze mam takie dylematy a skoro już zamawiam to czemu nie kupić lakieru za parę zł...
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Przyczajenie
|
Ile mniej więcej idzie paczka wysłana przez kuriera ? Dzisiaj status zamówienia zmienił mi się na zrealizowany, czyli paczka została wysłana ? Czy mogę się więc spodziewać paczki jutro, czy raczej w późniejszym terminie ?
![]() Z góry dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W moim zamówieniu status zmienił się na zrealizowany wczoraj popołudniu. Dziś dostałam sms że otrzymam paczkę. Wpisałam numer przesyłki na stronie DPD, tam jest napisane że dziś po 10tej wydano przesyłkę kurierowi. Także czekam teraz na tel od kuriera
|
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Przyczajenie
|
Mi własnie kurier zadzwonił, że zaraz będzie ;P
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
To raczej niemożliwe bo paczka nie przychodzi do mnie do domu tylko na sklep, a przesyłkę odbiera teściowa :P
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Pytanie do dziewczyn, które składały zamówienia na kwotę min. 300 zł.!! Od ceny netto doliczaja rabar 5 %, przy następnym zamówieniu powinien on być doliczony, zresztą tak mi nawet pokazywali po wrzuceniu produktów do koszyka..ale po ostatatecznym potwierdzeniu rabatu na rachunku nie ma..wydawało mi się, że opcja aby to wykorzystać była zaznaczona ptaszkiem i nie musze nic więcej klikać..Już sama nie rozumiem, może ktoś wytłumaczy? |
|
|
|
|
#1556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odszukałam w mojej archiwalnej strukturze pierwsze 5% i wytłumaczę to ci tak: wykupiłam wtedy dajmy na to za 333zł netto, naliczyli mi przy tym 16,65zł bonifikaty, zamawiając w kolejnym miesiącu od rachunku odjęto mi te 16,65zł. Jeśli kliknęłaś ptaszka że mają ci odliczyć bonifikatę to ci ją odjęli, jeśli nie, ona nadal widnieje u ciebie do wykorzystania. Na początku jak zapisałam się do Marizy nie rozumiałam tych procentów, myślałam, gdy zobaczyłam u siebie te 5% że od tego momentu mam 30+5 % a to nie tak, zawsze masz 30% tylko potem odejmujesz sobie od rachunku to co ci naliczyli w bonifikacie. Czy jest zrozumiałe?
|
|
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was ma doświadczenia z linią antycellulitową Marizy? Potrzebuję szczerych opinii
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o linie antycellulit to jedna klientka powiedziała że ma jędrną skórę po tych preparatach i niestety nic wiecęj nie wiem
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
czy możecie mi powiedzieć, jak dokładnie przebiegają szkolenia? Mam osoby chętne na nie, ale tylko w przypadku jeśli jest tam faktycznie pokazane, jak zrobić makijaż, a nie tylko teoria
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

moja kuzynka ostatnio stwierdziła, że lepszego błyszczyku jeszcze w życiu nie miała