Wszystko o Avonie - cz.29 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 00:56   #4651
poldzia89
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29

mam takie "głupie" pytanie. Czy rzeczy z katalogu netto podlegają również uzbieranemu upustowi ? tak jak rzeczy z normalnego katalogu ?

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 01:46   #4652
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzia89 Pokaż wiadomość
mam takie "głupie" pytanie. Czy rzeczy z katalogu netto podlegają również uzbieranemu upustowi ? tak jak rzeczy z normalnego katalogu ?
Nie podlegają sama nazwa wskazuje że ceny są netto czyli już po opuście.
Stary 2012-11-14, 06:36   #4653
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
dziewczyny mam mega problem! wlasnie zlozylam zamowienie na regularna, ale zagapilam sie i nie zmienilam adresu... i paczka pojdzie do mieszkania, w ktorym od sierpnia juz nie mieszkam... co mam robic, pisac, dzwonic? jesli tak to na jaki numer?
tak dzwonic zaraz o 8 rano

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a w dostawie regularnej w ogole mozna zmienic adres? mi sie wydaje, ze tylko w przypadku kuriera a regularna idzie na adres podany przy zapisie, ale moge sie mylic, bo wieki temu zamawialam na regularna...
w każdej dostawie mozna zmienic jednorazowo adres

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Nie podlegają sama nazwa wskazuje że ceny są netto czyli już po opuście.
upustowi nie podlega, ale wlicza sie do bazy upustów
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 06:58   #4654
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poldzia89 Pokaż wiadomość
Jeśli masz na myśli ulotkę z ofertą netto, to na produkty z niej nie ma opustu, natomiast pojawiające się co jakiś czas mini katalogi, zawierające zwykle produkty niekosmetyczne, są z opustem 15 lub 20%, w zależności, jaki próg osiągnęłaś
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 07:10   #4655
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29

czy zamawiał już ktoś nowe cienie LUXE?
Stary 2012-11-14, 07:44   #4656
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Btw, dziewczyny trendujące- czy w późniejszych katalogach pojawia się jeszcze kredka żelowa Blackberry? Zamówiłam ją kolejny raz w obecnej 16 i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam, że tylko 1, bo to moja ukochana kredka (
nie widzę takiego koloru w 17, 1 i 2, jest Black, ale nie wiem czy to to samo
Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a w dostawie regularnej w ogole mozna zmienic adres? mi sie wydaje, ze tylko w przypadku kuriera a regularna idzie na adres podany przy zapisie, ale moge sie mylic, bo wieki temu zamawialam na regularna...
można
Stary 2012-11-14, 08:31   #4657
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
A czy on w jakikolwiek sposób brązowi skórę? Czytałam już kilka takich opinii i już nie wiem co myśleć
Gdy zaczynałam go stosować, to nakładałam go w niewielkich ilościach i nie brązowił. Ostatnio jednak zaryzykowałam i nałożyłam więcej. Później musiałam zmyć naczynia i na mojej ręce pojawiły się jaśniejsze kropki (tam, gdzie prysła mi woda). Stwierdzam więc, że troszkę brązuje Nie jest to jednak bardzo zauważalne, to takie, hmmm, bardziej podkreślenie opalenizny Będzie się idealnie nadawał na lato O ile nie wycofają
Cytat:
Napisane przez FikcjaJestModna Pokaż wiadomość
Poczekam trochę z używaniem znów, i jak się pojawi ponownie (bo poprzednią starałam się "wylać"), to zrobię foto i wrzucę tutaj, żeby dokładniej zobrazować, co się dzieje z tym musem.
A może ten mus stoi w zbyt ciepłym miejscu?
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 08:32   #4658
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
czy zamawiał już ktoś nowe cienie LUXE?
Ja dostałam w demo i dałam mamie, jest zachwycona
Stary 2012-11-14, 08:39   #4659
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Ja dostałam w demo i dałam mamie, jest zachwycona
Ooo to fajnie!! A jaki kolorek macie? Jeszcze powiedz mi czy one są bardzo delikatne,jaką maja konsystencję?Czy są perłowe czy bardziej matowe?
Sorki za tyle pytań na raz

Edytowane przez iza251
Czas edycji: 2012-11-14 o 08:41
iza251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 08:50   #4660
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Ooo to fajnie!! A jaki kolorek macie? Jeszcze powiedz mi czy one są bardzo delikatne,jaką maja konsystencję?Czy są perłowe czy bardziej matowe?
Sorki za tyle pytań na raz
Glamorous Roses
4 perłowe , 1 matowy
wiesz co z tego co widzę, to nie zaczęła używać wszystkich kolorów a nie chce jej tak wsadzać palca i maziać (bo mnie by to zdenerwowało)
wydaje mi się, że nie są bardzo delikatne, ale tak jak mówię sprawdzić nie mogę.
Stary 2012-11-14, 09:13   #4661
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
nie widzę takiego koloru w 17, 1 i 2, jest Black, ale nie wiem czy to to samo
Dziękuję za odpowiedź Blackberry to osobny kolor od Black- on miał razem z kolorem Cobalt dzwoneczek parę katalogów temu, teraz w 16 się pojawił, więc myślałam, że może ponownie za jakiś czas się pojawi z tym dzwoneczkiem, ale że jednak będzie dostępny

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Gdy zaczynałam go stosować, to nakładałam go w niewielkich ilościach i nie brązowił. Ostatnio jednak zaryzykowałam i nałożyłam więcej. Później musiałam zmyć naczynia i na mojej ręce pojawiły się jaśniejsze kropki (tam, gdzie prysła mi woda). Stwierdzam więc, że troszkę brązuje Nie jest to jednak bardzo zauważalne, to takie, hmmm, bardziej podkreślenie opalenizny Będzie się idealnie nadawał na lato O ile nie wycofają
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 09:19   #4662
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy któraś z Was zamówiła różany zestaw Naturals do twarzy - żel i krem? Jak się spisują?
Dopiero zastanawiając się nad tym zestawem zauważyłam, że cwaniaki zmniejszyli pojemność kremów z 125ml na 75ml (to akurat dobrze), ale cena została bez zmian

Myślę też nad szamponem i odzywką żurawina + miód

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 09:29   #4663
iza251
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Glamorous Roses
4 perłowe , 1 matowy
wiesz co z tego co widzę, to nie zaczęła używać wszystkich kolorów a nie chce jej tak wsadzać palca i maziać (bo mnie by to zdenerwowało)
wydaje mi się, że nie są bardzo delikatne, ale tak jak mówię sprawdzić nie mogę.
I tak dzięki za info Mi zależny właśnie żeby nie były za delikatne

Będę wdzięczna za więcej informacji o cieniach LUXE od innych użytkowniczek
Stary 2012-11-14, 09:36   #4664
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was zamówiła różany zestaw Naturals do twarzy - żel i krem? Jak się spisują?
Dopiero zastanawiając się nad tym zestawem zauważyłam, że cwaniaki zmniejszyli pojemność kremów z 125ml na 75ml (to akurat dobrze), ale cena została bez zmian
Te pojemności mniejsze są już dość dawno, ale ja zauważyłam to też dopiero kiedy klientka zamówiła jakiś krem Niektóre się cieszą, że teraz kremy mniejsze, tylko cena wysoka, bo bez zmian.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 09:39   #4665
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość

upustowi nie podlega, ale wlicza sie do bazy upustów
No tak, ale w sumie wszystko się liczy więc nie brałam tego pod uwagę
Stary 2012-11-14, 09:44   #4666
Hedvigis
Zakorzenienie

Miał ktoś może ten ogrzewacz do dłoni? Zapomniałam go zamówić w 16, ale chyba zamówię w 17, bo w sumie podoba mi się tylko ta nieszczęsna turkusowa kredka z CT, która mi zniknęła z zamówienia w 15.
A ta 1 to też całkowicie bez szału zamówię tylko lakier Orchid Splash i jak się uda to ten Loving Lavender.
Będę jeszcze zrobić zamówienie z 16, bo widzę, że ten lakier Arctic Waters jest ostatni raz w 17 i to w wyższej cenie.
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 09:57   #4667
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Te pojemności mniejsze są już dość dawno, ale ja zauważyłam to też dopiero kiedy klientka zamówiła jakiś krem Niektóre się cieszą, że teraz kremy mniejsze, tylko cena wysoka, bo bez zmian.
Ja też dopiero teraz zauważyłam, bo nie zwracałam wcześniej na nie uwagi. Dosyć dawno temu zamówiłam krem rumianek+mak, jeszcze o pojemnosci 125ml.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:15   #4668
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Miał ktoś może ten ogrzewacz do dłoni? Zapomniałam go zamówić w 16, ale chyba zamówię w 17, bo w sumie podoba mi się tylko ta nieszczęsna turkusowa kredka z CT, która mi zniknęła z zamówienia w 15.
A ta 1 to też całkowicie bez szału zamówię tylko lakier Orchid Splash i jak się uda to ten Loving Lavender.
Będę jeszcze zrobić zamówienie z 16, bo widzę, że ten lakier Arctic Waters jest ostatni raz w 17 i to w wyższej cenie.
Ogrzewacz jak każdy inny. W tym roku klientka zamawiała to kółko, rok temu sprzedawałam gwiazdki. Mały, ale gwiazdki działały bez zarzutu. Tylko oczywiście trzeba wziąć pod uwagę, że grzeje około pół godziny, a potem trzeba go wygotować by móc znów użyć. To niestety często zniechęca.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:36   #4669
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ogrzewacz jak każdy inny. W tym roku klientka zamawiała to kółko, rok temu sprzedawałam gwiazdki. Mały, ale gwiazdki działały bez zarzutu. Tylko oczywiście trzeba wziąć pod uwagę, że grzeje około pół godziny, a potem trzeba go wygotować by móc znów użyć. To niestety często zniechęca.
mnie właśnie to gotowanie zniechęciło i nie zamawiałam, skusiłabym się jakby był na baterie
Stary 2012-11-14, 11:17   #4670
smerfetka25
Zakorzenienie

A powiedzcie mi czy któraś zamawiała medalion w babeczce?? Warto go zamówić? I czy do środka można coś włożyć? Czy czarnieje i czy się sam nie otwiera?? Klientka chciałaby go zamówić ale się waha
Stary 2012-11-14, 11:32   #4671
FikcjaJestModna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość

A może ten mus stoi w zbyt ciepłym miejscu?
Mam go nie w łazience, a w pokoju, w cimnej szufladzie, w temp. pokojowej, a u mnie w mieszkaniu temperatura raczej 20 stopni nie przekracza. I daleko też jest ta szuflada od grzejnika. Sama nie wiem czym to może być spowodowane.
Stary 2012-11-14, 11:37   #4672
Isis23
Zakorzenienie

ja wczoraj miałam swieto paczki. wszystko ok, poza wylanym żelem.. przyszedł tez UP to you dla niego z programu z celami. o matko.. ale to smierdziuch! mi przypomina momentami chryzantemy na cmentarzu, a TŻ -jakis dym czy cos.. masakra.. pójdzie na sprzedaz albo jako prezent za duze zamówienie a wiecie może jak pachnie up to you dla niej?? tez nie za ciekawy czy fajny?

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 12:07   #4673
alehcar
Rozeznanie

Pytanie do dziewczyn które pamietają poprzednią wersję podkładu w musie:
czy ten nowy też ma takie jasne kolory? zawsze używam Ivory, ale w starych musach Ivory był trupio blady i ogólnie dziewczyny zwracały uwagę, że te odcienie były jaśniejsze niż normalnie, czy z nowym podkładem w musie też tak jest?
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 12:31   #4674
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi czy któraś zamawiała medalion w babeczce?? Warto go zamówić? I czy do środka można coś włożyć? Czy czarnieje i czy się sam nie otwiera?? Klientka chciałaby go zamówić ale się waha
ja zamawiałam, ale dla koleżanki, mnie się średnio podoba, ale jej córka zachwycona jak w użytkowaniu to nie wiem, foto wstawiałam na katalogowy
Stary 2012-11-14, 12:44   #4675
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
ja wczoraj miałam swieto paczki. wszystko ok, poza wylanym żelem.. przyszedł tez UP to you dla niego z programu z celami. o matko.. ale to smierdziuch! mi przypomina momentami chryzantemy na cmentarzu, a TŻ -jakis dym czy cos.. masakra.. pójdzie na sprzedaz albo jako prezent za duze zamówienie a wiecie może jak pachnie up to you dla niej?? tez nie za ciekawy czy fajny?
Up to You dla niego jak dla mnie jest super Mojemu też się podoba, kupiłam mu rok temu. Dla niej mi się nie podoba akurat, kiedyś wąchałam i nie zapadł mi w ogóle w pamięć.
Stary 2012-11-14, 12:52   #4676
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Czy ktoś ma maila do avonu? Chciałam im wysłac maila odnośnie TORBY TOLUCA. Ale nie mogę wysłać maila poprzez Skontaktuj sie z nami, ponieważ jak chcę wysłac maila to wyświetla mi się komunikat, że pole treść wiadomości może zawierać tylko cyfry i litery, o co chodzi?
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 12:55   #4677
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
Mnie się Up to You da niego podoba - brat używa i chciałam TZtowi zamówić.
A z programu wzięłam dla niej, bo tez mi się podobało po wyciapcianiu próbki
Stary 2012-11-14, 12:59   #4678
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Myślę też nad szamponem i odzywką żurawina + miód
Ja zamówiłam zarówno różany zestaw Naturals, jak i szampon z odżywką No, ale mają być dopiero w piątek...
Cytat:
Napisane przez FikcjaJestModna Pokaż wiadomość
Mam go nie w łazience, a w pokoju, w cimnej szufladzie, w temp. pokojowej, a u mnie w mieszkaniu temperatura raczej 20 stopni nie przekracza. I daleko też jest ta szuflada od grzejnika. Sama nie wiem czym to może być spowodowane.
Ja swój trzymam właśnie w łazience, przy oknie, które otwieram No, ale skro Ty swój trzymasz z daleka od grzejnika, to powinien być ok.
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:17   #4679
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwia1906 Pokaż wiadomość
Kupiła któraś balerinki z kat 1 str 58 ? Interesuje mnie czy to są takie papciowe czy takie do chodzenia po ulicy. Jak na żywo ?Warto ?
mi się one podobają, myślę, że będą w sam raz właśnie do podróży, czy po imprezie

Cytat:
Napisane przez paullinChen Pokaż wiadomość
Zamawiałam też zegarek Ungaro i ten po prostu powala Kolczyki też bardzo ładne.
mnie biżu Ungaro trochę rozczarowała... Zastanawiam się, czy zwrócić, czy jednak zostawić, w kat. przedstawiona jest jako bardziej błyszcząca, a na żywo jakaś taka ciemna, prawie czarna Jeszcze się zastanowię.

A pozytywnie zaskoczyły mnie Paczkomaty, że już w poniedziałek po 8 rano miałam smsa
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:19   #4680
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
Czy ktoś ma maila do avonu? Chciałam im wysłac maila odnośnie TORBY TOLUCA. Ale nie mogę wysłać maila poprzez Skontaktuj sie z nami, ponieważ jak chcę wysłac maila to wyświetla mi się komunikat, że pole treść wiadomości może zawierać tylko cyfry i litery, o co chodzi?
Nie odpowiadają na maile nie wysłane ze strefy, a czy pisałaś go może najpierw w Wordzie i potem kopiowałaś, bo wtedy czasem coś się podczepi i nie chce się wysłać poprzez Skontaktuj się z nami, przynajmniej ja miałam tak kilka razy
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości