Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 22:06   #4471
Mastero13
Przyczajenie

Dot.: Krzywy nos, jakie czyności wykonać ?.

Ile by kosztowało mniej więcej chirugiczne łamanie nosa ?. Czy gdybym poszedł do państwowego laryngologa to czy jest możliwość, że bym miał obniżone koszty zabiegu.
Mastero13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 23:47   #4472
titiana
Przyczajenie

Zagraniczny chirurdzy a korekcja nosa

dr. Max Brambilla z Wloch, dr. Corti Antonio z Wloch http://www.cortinaso.com/chi-sono/fotogallery, (GALERIA NOSY) , dr.Laurence Kirwan z UK
http://www.cosmeticplasticsurgery.uk..._proc=1#Photos (GALERIA NOSY) , dr. Surov z kliniki w Kalingradzie, dr. Anwar Salidzhanov i Anton Zakharov I. z Rosji.

Czy ktos wie cos wiecej na ich temat?

Czy ktos moglby podpowiedziec ewentualnie adres jakiegos wloskiego/ angielskiego/ rosyjskiego odpowiednika Wizzazu, na ktorym ewentualnie moglabym zapytac o tych lekarzy? Moze ktos zna jakies wieksze fora? Poki co poszukiwalam inf. na wloskim i angielskim google, ale niestety niewiele sie dowiedzialam. : (

Edytowane przez titiana
Czas edycji: 2012-11-12 o 00:55
titiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 01:30   #4473
LepszaWersjaMnie
BAN stały

z zaswiadczeniem od laryngologa nie placisz 23 % vatu za operacje nosa.
LepszaWersjaMnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:56   #4474
kasiastryj
BAN stały

czy lekarze wystawiają rachunki za zabiegi?!
kasiastryj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 08:11   #4475
kasiastryj
BAN stały

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

przed operacją bałam sie narkozy i tego, że się nie obudzę. Nie brałam pod uwagę , że może coś nie wyjść z nosem, zaufałam lekarzowi. Nie wybrałam najtańszej kliniki i może dlatego byłam tak ufna.
Stary 2012-11-12, 10:08   #4476
kasiulka12312
Raczkowanie

[QUOTE=kasiastryj;37558830]A
[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez kasiastryj Pokaż wiadomość
A Ty dlaczego jesteś za robieniem operacji plastycznych?
Czy nie słyszałaś i nie widziałaś oszpeconych ludzi?! Jak każda operacja niesie ze sobą szereg zagrożeń nawet śmierć. Ja dałam sie wkręcić w to wszystko, czytajac historie takie jak Twoja i innych dziewczyn zachwalajacych i zachęcających do operacji. Jeśli jeszcze lekarz mówi, że to bułka z masłem no to nie ma co się zastanawiąć.
Ja mam juz naprawdę serdecznie dosyć tej operacji i zakrywania pudrem i okularami defektów mojego nosa.
Widzisz skoro jesteś taką przeciwniczką opercji plastycznych to po co sama się na taką udałaś?? Masz serdecznie dosyć swojego nosa dlatego wyrzucasz to wszystko na tym forum zamiast udać się do psychologa bądź swojego lekarza żeby to poprawił, widzisz na samym początku powinnaś swojego dr zapytać o komplikacje i o możliwość poprawki gdyby się jednak coś nie udało ,bo każdy lekarz powinien po sobie poprawić. Tyle w tym temacie.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
przed operacją bałam sie narkozy i tego, że się nie obudzę. Nie brałam pod uwagę , że może coś nie wyjść z nosem, zaufałam lekarzowi. Nie wybrałam najtańszej kliniki i może dlatego byłam tak ufna.
I już przestań trollować "niesia123" widać bardzo Ci zależy na starszeniu i pouczaniu ludzi , skoro po każdym banie zakładasz kolejne konta widać tyle masz do roboty w domu. Na umysł Ci padła ta operacja. Szkoda ,że przed operacją tyle w necie nie grzebałaś żeby wybrać odpowiedniego chirurga tylko udałaś się do pierwszego lepszego ,żeby tylko potrafił w ręku skalpel utrzymać. Ogarnij się. Do dziewczyn wybierających chirurgów ,wybierajajcie tych którzy są członkami Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej ,Rekonstrukcyjnej i Estetycznej!

Edytowane przez kasiulka12312
Czas edycji: 2012-11-12 o 10:10
kasiulka12312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 12:07   #4477
LepszaWersjaMnie
BAN stały

Dot.: Zagraniczny chirurdzy a korekcja nosa

Dlaczego akurat oni ? Nie chcesz mieć operacji w Polsce ? Podobno świetny
jest Dr Libor Polak ( Czechy ) Tamtych niestety nie znam.
Stary 2012-11-12, 12:49   #4478
Milanna
Raczkowanie

Pytanie - Pielegnacja twarzy po operacji nosa - kremy do twarzy

.

Edytowane przez Milanna
Czas edycji: 2012-11-15 o 03:11 Powód: .
Milanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 13:11   #4479
LepszaWersjaMnie
BAN stały

Cytat:
Nie wybrałam najtańszej kliniki i może dlatego byłam tak ufna.
Ta,najlepiej : drogo = dobrze
Stary 2012-11-12, 17:20   #4480
kasiastryj
BAN stały

oczywiście, że przed operacją sprawdzałam na stronie ptchprie, ale czy to o czymś świadczy?!
Stary 2012-11-13, 11:32   #4481
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
oczywiście, że przed operacją sprawdzałam na stronie ptchprie, ale czy to o czymś świadczy?!
Widzisz nikt tu z Tobą nie chce pisać ,a Ty nadal smęcisz Zaśmiecasz wątek tylko!!! Żegnamy Cię i Dziękujemu za Twoje dobre rady Paaaaaa!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 21:39   #4482
titiana
Przyczajenie

Dot.: Zagraniczny chirurdzy a korekcja nosa

Sama jeszcze nie wiem czy zrobie w Polsce (u Szczyta), czy nie dlatego zaczelam sie rozgladac za zagranicznymi lekarzami. A oni dlatego ze sa podobno dosc znani i dobrzy, np. doktor Brambilla i dr
Kirwan, ktory zreszta ma tez klinike w USA. Z kolei dr. Corti zajmuje sie tylko operacjami nosa. No a jesli chodzi o pozostalych to spodobalo mi sie jak dr. Surov robi liftingi wiec pomyslalam ze moze i nosy mu wychodza, pozostali dwoje przewijali sie od czas do czasu na rosyjskich forach wiec stad o nich pytam. No to chyba mniej wiecej wyjasnilam.
titiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 00:38   #4483
gabriella1991
Raczkowanie

Witam serdecznie,jestem zdecydowana aby zrobic operacje plastyczna nosa,jedynie co bym chciala zrobic to aby byl bardziej smuklejszy,nie mam ani garba ani dlugiego noska,dziewczyny poradzcie do kogo najlepiej sie udac,nie ukrywam ze najlepiej bylby ktos z poludniowej czesci kraju,bo ja mieszkam w woj.podkarpackim.I mam jeszcze jedno pytanko,jak wygladaja ceny zabigow teraz ?Pozdrawiam serdecznie.
gabriella1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 00:49   #4484
gabriella1991
Raczkowanie

Dot.: korekta nosa

dziewczyny chyba macie nie aktualne cenniki bo u doktora skupina cena nosa to ponad 8000 + vat
Stary 2012-11-14, 11:05   #4485
WielkiShoe
BAN stały

A czy któraś z Was podzieli się swoimi fotkami przed i po ?
WielkiShoe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 11:17   #4486
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WielkiShoe Pokaż wiadomość
A czy któraś z Was podzieli się swoimi fotkami przed i po ?
Podziele sie ,ale dopiero za tydz mam operacje;-)
Stary 2012-11-14, 11:48   #4487
WielkiShoe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasiulka12312 Pokaż wiadomość
Podziele sie ,ale dopiero za tydz mam operacje;-)

Właśnie czytam,że byłaś niedawno na konsultacji i już termin,wow
Powodzonka,nie stresujesz się ?
Stary 2012-11-14, 12:45   #4488
Milanna
Raczkowanie

Dot.: Pytanie - Pielegnacja twarzy po operacji nosa - kremy do twarzy

.

Edytowane przez Milanna
Czas edycji: 2012-11-15 o 03:12 Powód: .
Milanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:57   #4489
madzia8989
Przyczajenie

Czesc mialam operacje tydzien temu i od wyciagniecia setonow mam ciagle zapchany nos.. czy u was tez sie tak dzialo? stosowalyscie jakies krople do nosa? bo ja tylko przemywam woda utleniona..
madzia8989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 17:55   #4490
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WielkiShoe Pokaż wiadomość
Właśnie czytam,że byłaś niedawno na konsultacji i już termin,wow
Powodzonka,nie stresujesz się ?
Konsultację miałam 9 ,a op mam 22 listopada , strasznie się stresuję, ale mam nadzieję ,że doktorek mnie nie zawiedzie

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia8989 Pokaż wiadomość
Czesc mialam operacje tydzien temu i od wyciagniecia setonow mam ciagle zapchany nos.. czy u was tez sie tak dzialo? stosowalyscie jakies krople do nosa? bo ja tylko przemywam woda utleniona..
U kogo robiłaś op? I jeśli możesz naisz co miałaś dokładnie robione... z tym zapchanym nosem to z tego co czytałam i co dr mi mówił to normą jest zapchany nosek...
Stary 2012-11-14, 21:41   #4491
gabriella1991
Raczkowanie

bardzo dziekuje KAROLKA ,duzo osob poleca Skupina,w tej chwili wycenia sie na 8500 + 23%VAT za calkowita operacje,ja planuje zrobic przed przyszlymi wakacjami,wracam do polski w kwietniu wiec mam nadzieje ze cos uda mi sie jeszcze zalatwic,a o lekarzu ktorego polecilas z checia poczytam,a i koniecznie fotki pododawaj przed i po jak juz wszystko ladnie sie wygoi trzymam kciuki za Ciebie !
Stary 2012-11-15, 15:46   #4492
madzia8989
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiulka12312 Pokaż wiadomość
Konsultację miałam 9 ,a op mam 22 listopada , strasznie się stresuję, ale mam nadzieję ,że doktorek mnie nie zawiedzie

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

U kogo robiłaś op? I jeśli możesz naisz co miałaś dokładnie robione... z tym zapchanym nosem to z tego co czytałam i co dr mi mówił to normą jest zapchany nosek...
Czesc operacje mialam u dr Mazana w Katowicach, mialam robiona calkowita korekte, wlasnie wrocilam ze sciagniecia gispu, nosek narazie jeszcze zaklejony plastrami ale juz teraz moge powiedziec ze jestem baaardzo zadowolona jest maly i zgrabny, taki jak chcialam
Stary 2012-11-15, 15:52   #4493
madzia8989
Przyczajenie

mialam pelna korekte nosa, operacje przeprowadzil doktora Mazan w katwicach, nosek narazie jeszcze zaklejony plastrami ale juz teraz moge powiedziec ze jestem baaardzo zadowona, jest zgrabny i malutki taki jak chcialam

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 20:43   #4494
Kamyla_83
Przyczajenie

Chirurg od nosa - Warszawa

Chcę sobie zrobić operację nosa, jestem zdecydowana już w 100%, w związku z tym siedzę od kilku dni i szukam w internecie chirurga do którego mogłabym się udać, ale zrobił mi się od tego taki mętlik w głowie, że mi zaraz wybuchnie, a nie mogę znaleźć jakiegoś konkretnego wątku na temat warszawskich chirurgów. Nie ma nigdzie żadnego w miarę rzetelnego rankingu, myślałam że znanylekarz.pl taki jest, ale okazuje się że to ściema, a jeśli idzie o fora to chyba tylko tu jest możliwość sprawdzenia czy ktoś wydaje rzeczywistą opinię, czy tylko robi reklamę.

Dlatego mam prośbę o opinie o lekarzach tylko o nosach i tylko z Warszawy. Gdybyście mogły napisać krótko:
- Nazwisko:
- Ocena: pozytywna / negatywna / neutralna
- Czy spełniły się wasze oczekiwania: opinia
- Rok operacji:
- Cena zabiegu i konsultacji: jeśli to nie problem
- Komplikacje: czy wystąpiły, jakie

Będę bardzo wdzięczna, długo nad tym dumałam i jak już się zdecydowałam, nie chciałabym trafić ostateczne do jakiegoś konowała, który mi spartaczy centralny punkt twarzy. Na pewno to pomoże też innym.
Kamyla_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 10:54   #4495
karusia_w
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gabriella1991 Pokaż wiadomość
bardzo dziekuje KAROLKA ,duzo osob poleca Skupina,w tej chwili wycenia sie na 8500 + 23%VAT za calkowita operacje,ja planuje zrobic przed przyszlymi wakacjami,wracam do polski w kwietniu wiec mam nadzieje ze cos uda mi sie jeszcze zalatwic,a o lekarzu ktorego polecilas z checia poczytam,a i koniecznie fotki pododawaj przed i po jak juz wszystko ladnie sie wygoi trzymam kciuki za Ciebie !
czy orientuje sie ktroas z Was czy Skupin robi przegrody na NFZ???
karusia_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:20   #4496
karolinko
Raczkowanie

Polecam klinikę dr. IRENEUSZ ŁĄTKOWSKI w Polanicy-Zdróju, ja tam nosek robiłam
karolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:13   #4497
WielkiShoe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karusia_w Pokaż wiadomość
czy orientuje sie ktroas z Was czy Skupin robi przegrody na NFZ???

REKLAMA
Stary 2012-11-16, 14:32   #4498
eevvaa
Zakorzenienie

Dot.: Nieoperacyjna korekta nosa! Pomocy!:P

podnoszę wątek
Czy ktoś miał korektę nosa kwasem hialuronowym w Warszawie?
Szukam godnego polecenia gabinetu

eevvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:57   #4499
gabriella1991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolka787 Pokaż wiadomość
gabriella, 10 tys. to kwota brutto już w moim przypadku. Trzymaj kciuki, bo strasznie się boję 150 mysli w 1 minucie! ale pokusa pięknego noska i w ogóle zmiany wyglądu - największa
Oj trzymam daj znac co i jak jak pierwsze wrazenia napewno jest stersik,ja pamietam jak pierwszy raz bylam na powiekszaniu ust juvedermem to stres byl kosmiczny(jak bede wygladac,zeby usta nie byly za duze) ale na szczescie wiecej stresu niz wszystko warte, kurcze ja juz sie nie moge doczekac az wroce do PL to pierwsze co polece sie umowic na wizyte,a i ps apropo operacji za granica to wyobrazcie sobie ze w USA licza sobie 1o 000 $ za korekte nosa na nasze 30 000,cena kosmiczna
Stary 2012-11-17, 15:47   #4500
WielkiShoe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kosmal Pokaż wiadomość
Tyle nieudanych operacji aż strach, no bo jesli coś nie wyjdzie?

karolcia/niesia tesknilysmy za toba

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez gabriella1991 Pokaż wiadomość
Oj trzymam daj znac co i jak jak pierwsze wrazenia napewno jest stersik,ja pamietam jak pierwszy raz bylam na powiekszaniu ust juvedermem to stres byl kosmiczny(jak bede wygladac,zeby usta nie byly za duze) ale na szczescie wiecej stresu niz wszystko warte, kurcze ja juz sie nie moge doczekac az wroce do PL to pierwsze co polece sie umowic na wizyte,a i ps apropo operacji za granica to wyobrazcie sobie ze w USA licza sobie 1o 000 $ za korekte nosa na nasze 30 000,cena kosmiczna
hehe dla nich to normalna cena taka jak dla nas u nas
oplacaloby sie im przyjechac do nas operowac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości