|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
![]() i jakieś żele pod prysznic były (nie znanej mi firmy) z pompką za 9,99 zł |
|
|
|
|
#1982 |
|
w krainie snu i marzeń
|
tyle było fajnych produktów do włosów, które miałam nadzieję że dostanę a tu doopa
mam za to płyn sachol
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przyglądałam im się długo, może się na więcej skuszę.
|
|
|
#1984 |
|
w krainie snu i marzeń
|
wysłałam maila do pani małgosi z uiz - zobaczymy co mi odpisze
|
|
|
|
#1985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a u mnie nowa notka na blogu zapraszam |
|
|
|
|
#1986 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Skład 8w1: Skład: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nirtocellulose, Phthalic Anhydride / Trimellitic Anhydride / Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Fomaldehyde (2%), Acetyl Triethyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid / Fumaric Acid / Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI77891, N-Butyl Alcohol, Citric Acid, Diamond Powder. Diamentowa: Skład: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Aqua (Water), Formaldehyde, Acetyl Triethyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI 77891, N-Butyl Alcohol, Citric Acid, Diamond Powder +z oświadczenia firmy (...) Zapewniamy, że komponenty naszych kosmetyków zostały przebadane i posiadają certyfikaty które, dopuszczają je do sprzedaży, m.in. posiadają świadectwo bezpieczeństwa oraz zostały zgłoszone do Instytutu Medycyny Pracy. Formaldehyd jest substancją czynną dopuszczaną w produkcji kosmetyków w odpowiednim stężeniu, w niektórych odżywkach z serii Nail Therapy występuje w stężeniu 2%. Formaldehyd jest również używany przez większość wiodących producentów odżywek do paznokci. (...) Jeśli struktura paznokcia jest porowata, to substancja może przeniknąć pod płytkę powodując podrażnienie. Jest to sygnał informujący o uczuleniu i nie należy w takim wypadku kontynuować kuracji odżywką. Pomocne w takiej sytuacji jest zastosowanie leku antyalergicznego oraz oliwki do paznokci. (...) W prawie chemicznym formaldehyd jest sklasyfikowany jako substancja o działaniu karcerogennym kategorii trzeciej. Substancje z tej kategorii nie dają zbyt wielkiego powodu do troski o ich możliwe działanie karcerogenne. Prawo dopuszcza stosowanie formaldehydu tylko w ściśle określonej koncentracji: - lakiery do paznokci mogą zawierać 5% tej substancji, - jako środek konserwujący może być tylko 0,2 częścią produktu końcowego, - w środkach do pielęgnacji jamy ustnej tylko 0,1%. Jeżeli koncentracja formaldehydu w produkcie końcowym przekroczy 0,05 %, wówczas musi to zostać odnotowane na etykietce produktu informacją "zawiera formaldehyd". ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- o SOS znalazłąm takie informacje: Wielozadaniowa ekstremalnie wzmacniająca odżywka to szybka pomoc dla kruchych i łamliwych paznokci. Kompleksowa, silnie działająca kuracja jest idealnym rozwiązaniem dla słabych, zniszczonych i rozdwajających się paznokci. Odbudowująca formuła z witaminami wapniem i kolagenem precyzyjnie łączy z płytką paznokciową, odbudowuje regeneruje i maksymalnie ją utwardza. W ciągu 10 dni kuracji SOS paznokci z dnia na dzień stają się nieprawdopodobnie mocne, elastyczne i piękne. Skład: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Phthalic Anhydride/ Timellitic, Anhydride/ Glycols Copolymer, Cellulose Isobutyrate, Nirtocellulose, Aqua Tributyl Citrate, Surose Benzoate, Acrylates Copolymer, Camphor, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, Alcohol Denat, N-Butyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Hydrolized Collage, Citric Acid, Calcium Pantothenate, Phosphoric Acid, CI 17200. + zdjęcie opakowania: http://i.pinger.pl/pgr449/d28cb2a200088b444f3d46b1/
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-11-14 o 15:29 |
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Już jest.
|
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() no mnie też za bardzo nie , ale jakoś mnie to nie martwi Cytat:
dawno nie grałam w simsy , mój laptop jest za słaby na nie Dostałam dzisiaj nagrodę z My Secret , ale powiem szczerze , że nie wysilili się za bardzo, no ale cóż można się było spodziewać bo nagrodzie tygodnia za 31zł. ... ![]() A ja tej odżywki nawet nie miałam, bo naczytałam się o niej samych złych rzeczy no i nie kupiłam żadnej z Eveline wszystko trzeba jednak zawsze dwa razy przemyśleć i podzielić na dwoje.
|
||
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chya też zrobię coś paznokciowego dzisiaj
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1992 |
|
w krainie snu i marzeń
|
no nieźle nieźle
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszła mi paka dzisiaj z tej drogerii, muszę zaraz zobaczyć jak się cienie prezentują na skórze bo kredka ma dobry odcień i nawet z zapachu perfum jestem w miarę zadowolona
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję motywacji...
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Potrzebuję motywacji...
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś mnie wyszukał "Badziewne okulary" ;___; Ale smuteczek.
|
|
#1996 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37604785]Pochwaliłam się TŻowi, że mam pół miliona wyświetleń, na co on stwierdził, że to dobrze, bo przecież nie byłby z niepopularną bloggerką. Złota 50tka to minimum [/QUOTE]Cytat:
Ale niektórych sytuacji nie zrozumiałam za bardzo W sensie - co trzeba zrobić żeby tak się stało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to raczej odpada ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37607661]Kuźwaaa... Miałam zajęcia na 9:30 i zapomniałam nastawić budzika chyba, bo właśnie się obudziłam... A to obowiązkowe ćwiczenia Dobrze, że ustawiam jeszcze w zegarku elektronicznym na wszelki wypadek...[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37607770]Ma to plus - dodałam właśnie notkę, aktualizację włosową [/QUOTE]Czy mi się wydaje, czy ruszyły jak z torpedy? ![]() Cytat:
Moja opinia była raczej neutralna - dostałam 2 rzeczy i z jednej byłam bardzo zadowolona, a z drugiej tak średnio
|
||||||
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1998 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37615401]Bo pisałaś o badziewnych sztucznych rzęsach i o okularach firmoo
[/QUOTE]Ano faktycznie. ![]() Trolololo.
|
|
#2000 |
|
Life is a drink ...
|
Ostatnio farbowalam sobie włosy i ... no wyszły mi trochę zółte odrosty. Stwierdziłam, że pójde do hurtowni kosmetycznej po jakąś farbe ...
Pani mi zaproponowała tą .. Pierwszy raz a firme widze na oczy .. Przyznam się, że 'boje' się użyć tej farby
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn zamawiających okulary z Firmoo
Co wpisać tam gdzie pisze "Model" ? Wybrałam takie okulary: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2084.html i tam gdzie jest: Purpose of using your eyewear jestem krótkowidzem. |
|
|
|
#2003 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ja miałam przeciwsłoneczne, więc wpisałam tylko model |
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
xxxMikixxx
Skusiłaś mnie tymi pędzlami, przepadłam A tu jeszcze miesiąc do urodzin :|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
A co to jest to Addition (near) ADD ??
|
|
|
|
#2009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ciocia TŻ go ma i nie chce jej jeździć po dywanie z dłuższym włosiem
|
|
#2010 |
|
Konto usunięte
|
Mam do Was podstawowe pytanie
![]() Czym myjecie włosy ? ![]() Pytam, gdyż poszukuję ideału szamponowego, jeszcze go nie znalazłam Babydream czasami uwielbiam, a czasami mam go dość Taka podstawowa czynność - mycie włosów A KWC nadal brak ![]() Edit: moje kłaki łatwo się przetłuszczają i są suche na końcach, może się to przyda W miarę możliwości szukam czegoś o przyzwoitym składzie
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-14 o 17:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

mam za to płyn sachol 

11.10.2014