|
|
#1171 |
|
BAN stały
|
Dot.: Na Wspólnej część V
|
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojtkowi nieźle oberwie się
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawi mnie co tym razem wymyślili z Wojtkiem. Pewnie to jego siostra czy ktoś taki.
|
|
|
#1174 |
|
BAN stały
|
Żaneta rozpacza, że ją zdradzają a tak naprawdę do tego samego namawia Ewę. Fałsz totalny! Coraz słabsze te wątki. Myślałam, że ten sezon przebije tamten.
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak to siostrzyczka Wojtusia
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie Ewka po prostu się nie szanuje, spotyka się z szefem Igora, chodzą na kawki, do restauracji. Relacje mają naprawdę dobre....a kiedy pojawia się Borys, szalejący z zazdrości, którego nie jest pewna, nawet mam wrażenie, że się go boi to...wskakuje mu do łóżka.
|
|
|
#1177 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Obejrzałam wczoraj NW. Drażni mnie Borys, a przez to Ewa
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
mi wczoraj oczy sie zaszklily na watku z Marta i Patrykiem
a Żanete ( Anne Guzik ) widzialam wczoraj w programie Zdrowie na widelcu, niezla z niej aparatka, od razu mozna na czlowieka inaczej spojrzec
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie kuper powinna szanować.
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie podoba wątek Romana i jego żonki
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj akcja z tym płaszczem na budowie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
świetna była akcja z Romanem,
-o, widzę że ubiera się pan u tego samego projektanta, kupiony w Mediolanie? -nie, w Londynie
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Aresztowanie Borysa
Aresztowanie BorysaArtur (Janusz Chabior) przychodzi do Ewy – chce przestrzec ją przed Borysem (Oleg Sawkin)! Hofferowej nie podobają się jego insynuacje. Wieczorem - kiedy Ewa wychodzi z biura - niespodziewanie pojawia się Orłow. Przeprasza za wszystko, czym skrzywdził ukochaną. Żegna się z nią, zapewniając, że zawsze będzie ją kochał… Kiedy Borys odchodzi, w bramie dopada go brygada antyterrorystyczna! Orłow zostaje aresztowany! Ewa jest przerażona… Andrzej ma problem w pracy – projekt budynku, który ma zbudować Bud-maks, przekracza budżet inwestycji. Brzozowski musi spotkać się z Jagodą Wolską (Magdalena Różańska) - młodą panią architekt. Mimo umówionej godziny, czeka na nią bardzo długo. Kiedy pani Jagoda wreszcie przychodzi, kompletnie nie rozumie konieczności zmian w projekcie. Ona absolutnie nie odstąpi od swoich wizji! Andrzej jest wściekły… Marta spotyka się z Pawłem (Rafał Cieszyński) w przytulnej kawiarence. Bardzo przyjemnie rozmawiają - do momentu, gdy Woliński pyta Martę, czy w jej życiu jest jakiś mężczyzna! Urażona Konarska dziękuje za spotkanie i wychodzi. Paweł nie poddaje się - wybiega za nią i próbuje dowiedzieć się dlaczego tak reaguje?! Pogarsza sytuację, proponując jej wspólny wyjazd na weekend. Marta jest oburzona! ODCINEK 1676 Zuza i Magda Zuza i MagdaEwa jest zszokowana aresztowaniem Borysa. Artur tłumaczy jej, że z policyjnych przecieków wie, iż Orłow jest podejrzewany w zabójstwo Wiśniaka. Policja sądzi, że Borys współpracuje z ukraińską mafią! Ewa nie może w to uwierzyć… Na dodatek, kiedy Hofferowa przychodzi do biura, czekają tam na nią policjanci! Weronika jest bardzo zdenerwowana - ma dzisiaj biopsję. Po zabiegu dowiaduje się, że wyniki będą dopiero za tydzień. W wywiadzie lekarskim pada pytanie – czy w rodzinie były przypadki choroby nowotworowej? Roztocka nie wie… Po południu odwiedza ją Ada (Monika Obara), żeby zabrać pieniądze dla mamy. Weronika pyta siostrę o ich nieżyjącą babcię. Okazuje się, że zmarła ona dość młodo - na raka… Igor nie chce rozmawiać o Mai (Agnieszka Żulewska) – dawno zamknął ten rozdział życia. Magda (Karolina Nolbrzak) nie ufa Nowakowi. Prosi Zuzę, żeby powiedziała jej, co zaszło między Mają a Igorem. Dowiaduje się, że jej ukochany chciał adoptować nie swoje dziecko! Byle być z Mają… U Magdy zazdrość miesza się ze wściekłością – przecież ich dziecka nie chciał! Zaczyna pakować walizki… ODCINEK 1677 Jagoda JagodaIgor nie wierzy w winę Borysa - prosi Naczelnego o materiały ze sprawy Wiśniaka. Artur stanowczo odmawia. Zdenerwowany Nowak zarzuca Naczelnemu że jest mu na rękę, iż Orłow trafił do aresztu! Na dodatek wieczorem - kiedy Artur mówi Ewie, że Borysowi postawiono zarzut morderstwa – Hofferowa posądza go, że to przez niego Borys został aresztowany! Tego Naczelny już nie wytrzymuje… Andrzej przychodzi do biura atrakcyjnej pani architekt – ma obejrzeć jej poprawiony projekt. Niestety, Jagody znowu nie ma! Wkurzony Brzozowski wychodzi. Niebawem kobieta dzwoni i przeprasza. Kiedy w końcu się spotykają, okazuje się, że po poprawkach Jagody budynek ma być jeszcze droższy! I na dodatek pochyły! Pretensje Andrzeja nie robią na, pewnej siebie, pani architekt żadnego wrażenia… Marta dostaje od Pawła tort - na przeprosiny. Woliński sam go dla niej upiekł! Po południu Paweł czeka na Konarską pod jej pracą – prosi, żeby pomogła mu w podjęciu życiowej decyzji… Kiedy odprowadza Martę do domu, na dziedzińcu spotykają Zuzę. I to od żony Kamil dowiaduje się, że jego siostra znowu spotyka się z Wolińskim! ODCINEK 1678 Wojtek i jego ojciec Wojtek i jego ojciecDzisiaj dzień próby – Wojtek (Wojciech Błach) i jego ojciec (Jerzy Król) mają spotkać się na meczu Górnika i Legii! Mama Szulca (Elżbieta Okupska) jest przerażona – to nie może się dobrze skończyć. I ma rację… Wieczorem Wojtek spotyka się z ojcem przed wejściem na trybuny. Stary Szulc, na widok syna z szalikiem Legii, wścieka się! Między mężczyznami dochodzi do szarpaniny… Musi interweniować policja! Andrzej i architekt Wolska są umówieni z inwestorem nowego budynku. Założyli się o to, czy biznesmen zaakceptuje bardzo odważne i kosztowne zmiany. Brzozowski jest pewny, że projekt zostanie odrzucony. Okazuje się jednak, że inwestor jest pod wrażeniem niekonwencjonalnych rozwiązań Jagody! Tym samym Andrzej przegrywa zakład z intrygującą panią architekt i… przez tydzień będzie jej szoferem! Indiana (Przemysław Wyszyński) zaprasza Olę na imprezę. Zimińska początkowo odmawia – musi się uczyć do egzaminu. Ale gdy słyszy, że na imprezie będzie Olivier (Mikołaj Roznerski) – zmienia decyzję! Prosi Dagmarę (Dorota Kuduk), żeby nie wracała do domu przed nią – chce uniknąć kolejnej afery z rodzicami. Wieczorem, z każdym kolejnym drinkiem, między Olą i Olivierem rośnie zażyłość… Zauroczona Zimińska nie zwraca uwagi na telefony od zdenerwowanej Dagmary! |
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny romans
|
|
|
#1187 |
|
BAN stały
|
Pławda Łewa! Ja wiem! Ty czujesz to co ja!
Jak w Meksyku. |
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
jEwa !
A oglądałam dziś na TVN Style o Ukrainkach szukających mężów na zachodzie, bo ich ziomkowie nie nadają się na dłuższe związki Tu akurat na odwrót sytuacja
|
|
#1189 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O ile bardzo lubię wschodni akcent o tyle Borys mnie torturuje swoimi kwestiami. |
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj jak Borys do JEwy przychodzil to serio wychodzilam z pokoju, ja nigdy nie moglam za bardzo na niego patrzec, denerwowal mnie jakos, a teraz w ogole, obleśny mi sie wydaje
![]() za to Roman jest the best
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
czyzby sie chcieli pozbyc Weroniki?
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
nie chyba po prostu kolejny serial bioracy udzial w akcji : kobiety badajcie piersi
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę
|
|
|
#1194 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Konto usunięte
|
Oh Jewa ja tiebia tak ljublju, kagda w twai głaza ja wnikajuuuu.... kagda my zanjatij razgaworam oooohhhh oh Jewa bier mnie, tiepier!
ciekawe może Borys jest bossem mafii i przerzuca laski na zachód
|
|
|
|
|
#1196 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
to sie posmialam znow z Mareczka, ale powiem wam, ze jak tam spojrzalam nieraz na typowego tancerze to jakos taki za chudziutki, ale marek jest ok, i w tym tancu na probie by bardzo sexi
i zapowiedź widzialam chyba dzisiejszego odcinka w tym kapeluszu na czarno jak wyskoczy, ale bedzie sie dzialo ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- a i za ta skrzynka na listy jak sie schowal bidak
|
|
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak Wam, ale mi działa na nerwy Zuza - jęczy i użala się nad sobą jakby co najmniej kilka lat starali się o dziecko, a oni RAZ spróbowali!!
cały ten babski wieczór sztuczny jak to w NW, myślę, też, że chamskie były zazdroszcząc Magdzie, ze ma to i to - jakby nie wiedziały, że swoje też przeszła
Edytowane przez guszka Czas edycji: 2012-11-14 o 20:15 |
|
|
|
|
#1199 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Konto usunięte
|
CZEMU ZNOWU PRZERWALI MI TANIEC MARECZKA?!
czekam na to od wczoraj noooo! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

Aresztowanie Borysa
Zuza i Magda
Zuza i Magda
Jagoda
Wojtek i jego ojciec