|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. 16
Cytat:
Pierwszy raz będę prywatnie, więc powinnam w takim razie mieć za darmo, a co z resztą, to się dopytam
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kończyłam gimnazjum, to dostałam zaproszenie na cytologię i tam było napisane, że refundowane co dwa lata. był oczywiście mały haczyk, żeby skorzystać z zaproszenia musiałam mieć ukończone 25 lat. kocham polską służbę zdrowia i jej absurdy |
|
|
|
|
#3303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie ostatnio coś takiego miałam i wyleczyłam to w 3 dni czosnkiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie dawanie zwierząt w prezencie nigdy nie było dobrym pomysłem. Jeśli nie masz stuprocentowej gwarancji, że ten ktoś naprawdę będzie się opiekował swoim przyszłym pupilem, że nie znudzi mu się on po kilku tygodniach/miesiącach i że naprawdę będzie zadowolony z otrzymania małego przyjaciela to nie rób tego. Zbyt wiele takich "prezentów" było później zmuszonych do zamieszkania w schroniskach przez lekkomyślność ludzi.
Wining and dining, drinking and driving Excessive buying, overdose and dying Edytowane przez Withers Czas edycji: 2012-11-14 o 21:18 |
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja go stosowałam na rozwalony już ten bąbel, zdarłam go ręcznikiem po myciu buzi ![]() Wzięłam ząbek, odcinałam po plasterku, bo zaraz po przecięciu wypływa sok, i tym smarowałam. Potem ząbek odkładałam i przed następnym użyciem znowu odkrawałam tę obeschłą część. jeden mi na całą kurację wystarczył U mnie sprawdziło się to lepiej niż np. pasta do zębów. Szybciej ściąga - na drugi dzień odpadł jeden strupek, na następny - kolejna warstwa i gitara a przede wszystkim - działa przeciwbólowo ![]() Cytat:
nie popieram tylko dawania zwierzaków z zaskoczenia jak czekoladek
|
||
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak najlepiej byłoby to uzgodnić z osobą obdarowywaną. No chyba że chodzi o nową rybkę do akwarium.
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię, ze to ktoś, kogo znamy i nie będzie z tym żadnych problemów
![]() Myślałam o daniu TŻ chomika Święta, jednocześnie z rocznicą. Za jakieś 2-3 lata zamieszkamy razem, ale póki co mógłby mieć sobie mieć zwierzaka, który by mu o mnie przypominał. Kiedyś miał, ale mu zdechły, dzisiaj patrzył na nie w zoologiku i powiedział, ze kupiłby sobie włochatego chomika, słodkie zresztą były
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2012-11-14 o 21:21 |
|
|
|
#3311 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo rozwiązała to w inny sposób - narysowałabym uroczą kartkę z chomikiem, ozdobiła ładnie, i napisała coś w rodzaju "to jest kupon na Twojego nowego, włochatego przyjaciela. Uprawnia Cię on do otrzymania 1 (jednego) włochatego chomika." i powiedziała, że po świętach jedziemy do zoologicznego żeby sobie wybrał
|
||
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Ja prawdę mówiąc wolałabym, żeby goście za każdym razem przynosili ładne rybki (pasujące do akwarium, a nie jakieś morskie czy brzydkie Pomysł z kartką super, tak bym zrobiła.
|
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie zaszkodzi! Dziękuję!
|
|
|
#3314 |
|
Copyraptor
|
Ja jednak jestem przeciwna kupowaniu ryb, bo do tego trzeba mieć sporą wiedzę. Wkurzają mnie tacy ludzie, którzy do zbiornika wrzucają wszystko jak leci, bo ładne - a później pływają w akwa ryby z ośmiu różnych akwenów, o zupełnie innych wymaganiach, i się męczą. W dodatku zazwyczaj te akwaria są za małe, woda wymieniana w całości raz na dwa miesiące, i wrr.
![]() No ale to moje zboczenie. |
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3316 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny jaki polecacie korektor na cienie pod oczy i czasami jakieś wypryski? do cery jasnej! najlepiej ze średniej półki cenowej
|
|
|
|
#3317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Tak sobie pomyślałam, że jakby Tż wszystkie takie moje "prośby" spełniał to miałabym cały zwierzyniec. Bo często mówię, że jakieś tam zwierze mogłabym mieć, a jakbym się zastanowiła to niestety, ale to takie łatwe nie jest. cholernarejestracjo, nie Twoje zboczenie tylko masz rację. Ryby wcale takie proste w obsłudze nie są. I sporo osób je męczy. A jak słyszę, że jakiś rodzic chce kupić dziecku rybki, bo nic nie trzeba przy nich robić, to mi się noż w kieszeni otwiera. |
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
I dalej sie nie rozumiemy
![]() Nie ma przeciwwskazań, wiem, że TŻ by się ucieszył i nie miałby nic przeciwko. Po prostu zastanawiam się, czy to nie jest głupi prezent i czy po prostu wypada. Czy danie zwierzęcia to jakiś nietakt czy coś
|
|
#3320 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
zgadzam się w 100% ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Mój tata ma 53 lata (ale się zrymowało ) i całe życie żyje w tym przekonaniu
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim układzie, uważam że to jest w porządku
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ten gość twierdzi, że usg piersi nie jest potrzebne, dopóki sama nie wyczuję jakiegoś guzka...
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do rybek, kiedyś myślałam, że można kupić jakiekolwiek i jest fajnie. Ale Tż uświadomił mnie, że to nie jest tak łatwo, bo nie wszystkie mogą żyć w jednym akwarium- albo się pozagryzają, albo zdechną z powodu złych warunków. Kiedyś chciałam zrobić mu niespodziankę i kupić "jakieś" do akwarium, ale teraz widzę, że bez jego nadzoru przy zakupie się nie obejdzie
|
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytologia to koszt 20zł, więc w razie czego przeżyję, ale nie stać mnie w chwili obecnej ani na wizytę prywatną, ani USG. Ach, właśnie - wizyta prywatna. Jeżeli nie pójdę prywatnie, to mogą mi odmówić przypisania tabletek anty? Ostatnio taką historię słyszałam, śmieszne to trochę.
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
Jakiś czas temu polecano tutaj picie oliwy z oliwek - kupiłam
Teraz pytanie: kiedy najlepiej to pić ? Rano-wieczorem? Przed posiłkiem- po ? Ma jakieś znaczenie ? Rozumiem, że jedną łyżkę stołową dziennie ?
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewzcyny, o co chodzi?
![]() To oszustwo po prostu, czy faktycznie od herbatki rosnie biust? ![]() (uwaga - to w dziale erotyka wiec czeba potwierdzic pelnoletnosc) WIĘKSZY BIUST W DWA TYGODNIE 2+1 GRATIS SEXY EFEKT - 14,99 zł / allegro / Jeśli szukasz naturalnej i bezpiecznej metody na poprawę swoich piersi to bardzo dobrze trafiłaś. Nie musisz już wydawać fortuny na zagraniczne specyfiki niewiadomego pochodzenia, Łykać tabletek lub używać bardzo niewygodnych kremów czy maści. po prostu wczoraj trafilam w reklamie na jakis produkt na wiekszy biust i teraz dzis na allegro - kurde co jest
|
#3329 |
|
Zadomowienie
|
Witam
czy wiecie jak wygladaja zwroty gdy kupujemy w sklepie intenetowym house ? czy mozna zwracac w sklepie stacjonarnym ? gdzie informacja na temat zwrotow sie znajduje?
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( nie zagłębiałam się, więc nie wiem czy jest coś o sklepie internetowym )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Mi akurat Sachol zawsze pomagał przy aftach i dlatego do używałam. 

W ogóle ten gość twierdzi, że usg piersi nie jest potrzebne, dopóki sama nie wyczuję jakiegoś guzka...