![]() |
#2461 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wy tak czujecie już ruchy, a ja nic kompletnie
![]() Co prawda w niedzielę rano jak leżałam w łóżku na plecach to było słychać jak mi się tak jakby przelewa w brzuchu, i takie dziwne odgłosy aż mój tż w końcu mówi idź coś zjedz ![]() Sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A mąż zadowolony z kolejnej kobietki ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze że Wam nic się nie stało. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja mam strasznie nerwowy okres ostatnio ![]() ![]() najpierw stłuczka Tż, potem babcia zmarła, a teraz jeszcze mama ma skoki ciśnienia ![]() ![]() Do tego jeszcze tak mnie tata wkurza że masakra, wczoraj już nie wytrzymałam napięcia i ryczałam i aż mnie zaczęło kłuć na dole w brzuchu, Tż mnie uspokajał ale ja nie wiem jak to zniosę wszystko akurat teraz jak ja w ciąży jestem ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny w ten mroźny poranek!
![]() u nas w nocy było -4ry, a teraz już +2 ![]() ![]() poza tym dziś chyba kogoś zabiję, normalnie przetracę, uduszę i przytrzasnę drzwiami ![]() ![]() ![]() ![]() w sprawie pracy cisza... mąż doszedł do wniosku, ze jak tak dalej pójdzie to wyjedzie na max 2 msc dorobić za granicą nim się dziecko urodzi, ale to już ostateczność... nie chce nas zostawiać, ale z drugiej strony rozumiem go że chce coś wreszcie robić ... namawiam go żeby składał papiery do policji, potem do działu który go interesuje tj. dochodzeniówka albo kryminalistyka ... wiem ciężko się dostać ale jest ktoś kto mógłby pomóc ... zobaczymy... daliśmy sb jeszcze msc albo się coś wyjaśni albo nie i wtedy bd decydował dalej ![]() kurde od kilku dni mam MEGA parcie na pęcherz... latam co 5 minut do kibelka na siku ![]() ![]() ![]() od wczoraj debatujemy nad ... imieniem dla dziecka ![]() ![]() ![]() wiem, nie znamy jeszcze płci, ale mamy swoje typy: chłopak: Konrad, Filip, Patryk, Błażej, Szymon dziewczynka: ![]() ![]() ![]() myśleliśmy o Gabrielli (Gabi), Emilii, Karolinie, Agacie, Klaudii - ale tak naprawdę żadne nam się tak w 100% nie podoba dla dziewczynki :| chłopięcych imion mammy od groma i tu tez jest problem bo nie wiemy które nam się najbardziej podoba.. a dla dziewczynki nie mamy wcale - bądź tu mądry i pisz wiersze ![]() despa - BOSKĄ masz córę ![]() ![]() ![]() ![]() booziaczek - trzymaj się ciepło! ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem a teraz co rusz... ginekolog dała mi taka książeczkę z ciśnieniem i mam mierzyć rano zaraz po śniadaniu, po pracy i przed snem... wtedy sprawdza czy wszystko ok... jak na razie tylko 2 razy miałam abo za wysokie ciśnienie albo za niskie... na razie poję tylko doraźnie sok porzeczkowy... i stan jest ok... oby tak dalej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Bry Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O rany, to miałaś przygodę, dobrze że wszystko ogarnięte i dobrze już, w takim razie trzymamy kciuki za szybkie wyjście i pilnujemy ciśnienia ! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() teraz musi wyjść słońce dla was ![]() Wstawiam Julkę w pokręconych włosach przed wyjściem do przedszkola ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Rozeznanie
|
witam, w centrum Polski wyszło właśnie słoneczko
![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-64503.png http://s5.suwaczek.com/201304241762.png http://s2.pierwszezabki.pl/052/0522949b0.png?7199 Edytowane przez misiulka06 Czas edycji: 2012-11-15 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
despa nie pamiętam czy gratulowałam córeczki, jak nie to
![]() strippi zagłosowane ![]() Uff no to można dopić kawkę w spokoju ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- strippi uwielbiam fotki Twojej córki, bo widać że to takie radosne i promienne dziecko. Super !
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jest taka mała wariateczka z niej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Strippi śliczna Julka, wieczorem koniecznie dodaj foty z przedszkonych występów (takie zboczenie zawodowe ![]() Głody oddane- gonisz chłopa ![]() A ja zaraz pojade chyba do biblioteki, bo wczoraj wzielam sie troche za podyplomowke, ale juz nie mam z czego pisac...A tak mi się nie chce..moze jutro skocze;p |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takze nie martw sie, i Tobie bedzie dana ta chwila ![]() ![]() Cytat:
![]() ehhh chyba nadal nie moge tego przelknac, ze nie bede miec coreczki ![]() choc juz mezowi mowilam, ze sprobujemy raz jezcze, tylko co jak bedziemy tak dalej probowac i skonczymy z gromadka chlopcow? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() będzie dobrze.. ![]() Cytat:
![]() moja ma kręcone więc dochodzą prawie do brody.. i pozostaje nam kucyki wiązać.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2473 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() że Cię mała "skopała"..... a tak w ogóle to ja jestem jedną z tych co poczuły mega szybko a potem koniec-nic nie czułam przez parę tygodni i też marudziłam,że inne czują a ja nie..... no a teraz mam - chyba zwielokrotnioną moc i częstotliwość... Cytat:
a co do nerwów z innymi to już tylko ignor i spokój .... tylko to nam pomoże - a jeszczę do tego przecież jesteśmy podatne więc już w ogóle ![]() Cytat:
![]() ![]() co do imion to ja też mam problem.... ale dla chłopca... jeśli chodzi o dziewczynkę to ja podchodziłam do tego tak ,że wyobraziłam sobie czy ja mogłabym-chciałabym mieć tak na imię-i wyszło,że mam ninkę.... ale z chłopcem ?zwłaszcza ,że mam kubę... a drugiego imienia męskiego jakoś poczuć nie mogę.......
![]() |
![]() |
#2474 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 | |
Wtajemniczenie
|
HEJ!
Cytat:
Duży wybór mają na Alei Róż w "Świat Dziecka"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 6 miesiac od natępnego czwartku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja głosuje za Szymonem albo Patrykiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok nadrobiłam i dobre wieści nie mam dziś zajęć ![]()
![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2478 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Julka świetna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny !!! wchodze tylko na chwilke i melduje, ze wszystko ok, tylko mam mega zamieszanie- wyjazdy i teraz mam mame u siebie - i wyobrazce sobie ani minuty czasu, zeby sobie posiedziec na forum, czytam tylko ostatnia strone i musze konczyc bo juz cos trzeba robic
![]() ![]() Boze mam do nadrobienia chyba z 30 stron ![]() Wszystkim gratuluje wizyt, plci i trzymam kciuki za chorowitkow ![]() Trzymajcie sie cieplo!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Idź do przychodni i powiedz, że jesteś w ciąży! Przyjmą Cię! Albo się po prostu wepchnij do gabinetu! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie tego określenia mi brakowało na ruchy dzidziusia - taki drążący robaczek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hihihi, znam przypadek gdzie próbowali i próbowali i ciągle córy ![]() ![]() ![]() Wiecie co? Postanowiłam dzisiaj się troszkę poruszać. Wynalazłam w sieci filmiki dla kobiet w ciąży i planuję ćwiczyć, chociaż 15 min bo niedługo to się schylać nie będę mogła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za głosy ![]() ![]() Cytat:
![]() będziecie próbować do skutki ![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() a tak z warkoczyków ma kręciołki ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() a pamiętasz jak mówiłam, że kupował sobie napoleonki i zapominał i mu zjadłam ![]() ![]() hahah dobre z tymi córeczkami ![]() no i zrobię fotki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie!
To ja może też trochę ponarzekam.. Wczoraj po gimnastyce strasznie rozbolały mnie plecy ;/ facet mnie tak ponaciągał.. niby nic takiego bo tylko mi je masuje ale znowu wracałam do domu jak łamaga ;/ brzuch i pachwiny tak mnie ciągnęły, że musiałam wziąć nospę i do wyrka.. dobrze, że jeszcze tylko 2 wizyty; jeszcze okazało się, że muszę im zapłacić 19euro (dziwne bo byłam na skierowanie od lekarza) ale ja tam nie popuszczę i zaraz się zapytam lekarza jak to jest.. niby nie jest to dużo ale teraz jak wiem, że dziecina w drodze to staram się oszczędzać pieniądze.. dziś całą noc się wierciłam, od jakiegoś czasu spanie to moja zmora.. melisa nie pomaga.. krople do nosa nie pomagają, nie umiem spać na lewej stronie, na plecach też nie a jak śpię na prawej to zaraz mnie biodro boli i drętwieje ehh mam już dość! brzuch mam cały twardy jakbym miała zakwasy poniżej pępka ;/ do tego w domu syf bo wszystkie graty już pakujemy, rozkręcamy meble, nic nigdzie nie można znaleźć ;/ i jeszcze ta pogoda.. głowa pęka ![]() a z takich przyjemniejszych to jedziemy dziś kupić kuchnię ![]() i mam nadzieję, że szybko się uwiną z realizacją zamówienia bo jak pytaliśmy w innym sklepie to nam powiedział facet, że po Świętach byłaby do odebarnia ![]() booziaczek dużo zdrówka i wracaj szybciutko ![]() stripizagłosowane wczoraj i dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapomniałam napisać że też oddałam głosy ![]() ![]() A z tymi córkami to powiem wam u mnie tak było bo rodzice mają nas cztery córy i ja najmłodsza, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki by tż znalazł pracę na miejscu i nie musiał wyjeżdżać ![]() Dla imion dziewczynki ja też miałam problem ale została Anielka choć tż ostatnio coś zaczął kręcić nosem ale jak miał wybór Apolonia lub Anielka to wybrał Anielkę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nasi sąsiedzi tak mają jednego chłopca coś koło 11 latek i później dwóch rok po roku starszy ma 3 a młodszy 2 latka. I jak za drugim razem mieli chłopca to mówią póki wszystko mają na wierzchu postarają się może dziewczynka no i co i 3 chłopak więcej nie próbują. A ja współczuję kobiecie bo cała 3 daje jej nieźle popalić. 3 latka dała do przedszkola to po niespełna tygodniu wiedzą już że nad nim specjalny dozór bo mały pierwszego dnia niepostrzeżenie wyszedł sobie z sali i spacerował po przedszkolu ![]() ![]() nestelle to czekam cierpliwie na pierwsze ruchy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
A mnie coś choroba znowu bierze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Rozeznanie
|
wybaczcie za wcześniejszy link... oto wózek nad jakim rozmyślam i nie wiem. a Wy jakie macie zdanie? http://allegro.pl/hitreec-3w1-cieply...761045764.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |||
Zakorzenienie
|
ooo poszalała
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ooo to macie wesoło ![]() dziękuję kochana ![]() Cytat:
![]() ja nie mogę się doleczyć :/ katar już 2 tydzień :/ ehh Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
ObserwujeCie mi lekarz pozwolił na orbitreku ale 15 minutek ale jak się rozpędzę to 17 robię wcześniej robiłam godzinę i to jeszcze na interwale na przemian po 3 minutki max i min obciążenie, ale jak się zaczyna ćwiczenia na sprzęcie i się na początku człowiek nie rozciągnie to są tego takie skutki
![]() Tak samo z basenem mogę ale bez przesilania więc tak przepłynę jedną lub dwie długości i tak 5 minutek odsapnę mając tylko nagami i znowu. Dragusia88 ciągnij ciągnij fajny relaks tak nie obciąża a zawsze ruch który nam się przydaje przy takim tempie wzrastających kg ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Siedzę w pracy i mnie kurier zaskoczył bo miała być paczka przed 18 a 11:20 i paczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najchętniej to bym je wyciągnęła ułożyła wszystkie w rządku i wpatrywała się w nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.