|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
![]() mi się bardzo takie fotele podobają http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...591/#/90074591 , ale nie mam go gdzie postawić ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suszarki do włosów to uzywam b.rzadko na szczescie
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś sobie kupiłam maśc na brodawki z Ziaji( cena taka sama jak na all, no a z all jeszcze koszty przesyłki) . Otworzyli u nas ich sklep, nawet nie wiedziałam,że Ziaja ma swoje sklepy |
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
hhehe jak zrobiłam test to też moje pierwsze słowa to były: o q...rwa
tym bardziej,że dzień przed testem wypiłam z bratem i Tz po butelce wytrawnego na głowę i mimo iż nie paliłam od dłuzszego czasu to paczka marlboro pękła potem z TZ skakaliśmy ze szcześcia, dopiero potem moja ówczesna ginka ostudziła i sprowadziła na ziemię do dziś TZ ma do niej wielki żal i Bogu dziękuję,że w końcu trafiłam na mądrego lekarza bo przez jej zaniedbanie mogłabym nie być taka szcześliwa jak teraz i ona mi też wmawiała,że raczej dzieci już mieć nie będę, koszmar jakiś acha dziewczyny, jak dobrze patrzę to ja mogę za jakieś 5 tygodnie iść na cc boję się a jednocześnie nie mogę się doczekać spotkania z moim malutkim syneczkiemEdytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-11-15 o 14:31 |
|
|
|
#2915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Były u mnie laski z pracy ile się naśmiałam, teraz mnie poliki bolą ![]() W ogóle to nie śpię od 5 i jestem totalnie nieprzytomna!!! Drzemnęłam się potem godzinkę, a jak mi budzik dzwonił to zanim się zorientowałam, że coś mnie budzi to przestało dzwonić, i tak dobre 5 razy
|
|
#2916 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ze mnie leń śmierdzący , dopiero godzinę temu wstałam
Ale śniła mi się moja dzidzia Śniło mi się że od razu po urodzeniu dziecka pojechałam do domu z tym, że do rodziców i oddałam Małą mojej mamie bo ja musiałam się wyspac potem jak wstalam to nie wiedziałam jak się mam nią zajmować, na początku ją przebrałam bo moja mama ją naubierała w 2 grube pajace i opatuliła w rożek, a ona biedna taka zapocona była . Potem ją przewijałam a ona mi ciągle srała Póżniej ją karmiłam ,a ona się tak mocno przyssała i myślałam ze mi cycka zje całego, na końcu położyłam ją spać i sama padłam przy jej łóżku ze zmęczenia Kurde czekam już tydzień na łóżeczko a tu ni widu ni słychu. Hope mam pytanie odnośnie tych staników, mówiłaś że ze zamowilas 80C i ze idealnie pasuje, a to jest rozmiar taki wlasnie jak zazwyczaj nosisz czy troche wzięłaś wiekszy zeby miec na pozniej??? |
|
|
|
#2917 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Męża brat ma kupić ![]() Cytat:
nie zapomnę tej chwili do końca życia.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37630408]Gdzie wy te historie na listopadowym czytacie tam tylko info czasem że któraś urodziła [/QUOTE]Tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...25&postcount=3 Szaja, Ty chyba chciałaś kuchnię dla Agatki kupić na święta. W Biedronce będą od 19.11, zobacz, może spełni Twoje wymagania http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012....nia,dla,dzieci
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2012-11-15 o 14:52 |
|||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja napisalam do metra ze chetnie podpisze sie pod petycja
![]() Nie wiem co dzis zrobic na obiad najchetniej jakies jednogarnkowe danie
|
#2919 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta
Dawno mnie tu nie było chyba z tydzień ale przez te dni u mnie w domu działo się pobojowisko tz. przeprowadzałam się z mężulkiem z jednego małego pokoju, który dotychczas zajmowaliśmy do drugiego sporo większego tym to sposobem nasz bałagan znowu się powiększył Mój ojczulek nie byłby sobą gdyby nie przytargał dla nas łóżeczka, które trzeba odświeżyć bo stało w piwnicy i wywietrzyć materac ale jakoś to wszystko musiałam ogarnąć. Dziś robię wielkie pranie dzidziusiowych rzeczy cały dom pachnie od proszku Cytat:
ja mam ja codziennie po kilka razy i nic mi nie pomaga Cytat:
Ja też do nich coś wyślę.Cytat:
![]() Cytat:
a przez cały weekend piłam i mogłam tym bardzo zaszkodzić mojej małej wtedy kuleczce. Na szczęście wszystko jest ok oby tak dalej było
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aaaaaale super bardzo mnie wzruszają takie historie,znowu prawie sie popłakałam
|
|
#2921 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak wy dużo gadacie
Przez szkołe jestem ciągle do tylu ![]() Z moimi wspomnieniami jest tak: Siedzę sobie siedzę w szkole i myśle "kurde okres mi się spóznia juz 3 dni" w sumie u mnie takie wahania o 2-3 dni to była normalka. Akurat byłam z TŻ po takiej kłótni ze postanowilismy sie rozstać,bo juz nam się przestawało układać, ciągłe kłotnie, pretensje itd. Wiec siedziałam na tej biologii i juz nie mogłam wytrzymać bo miałam takie dziwne przeczucie że to moze być ciąża. Zrezygnowałam z lekcji i poszłam do bardziej doswiadczonej koleżanki ode mnie, opwiedziałam jej co i jak, poszłysmy na miasto po test, zrobiłam go i ta druga kreska była bardzo blada, tak że prawie nie widoczna. Nie wierzyłam oczywiście w ciąże, cała sie trzęsła, trochę swiat mi się zawalił. TŻ podejrzewał ze nie moze miec dzieci chociaz pewności co do tego nie miał,widziałam wczesniej ze jest mu z tym cięzko i ze barzdo pragnie dziecka. Wiec jak zobaczyłam ten test to zadzwoniłam do TŻ on przyjechał do tej kolezanki, zrobiłam kolejny test i był negatywny. Głupio mi było ze narobiłam mu tylko zbednej nadziei. Ale okresu dalej nie miałam i powtórzyłam test po kilku dniach, tam juz były dwie czerwone krechy Potem wizyta u lekarza, który potwierdził ciąże, wtedy to był juz 6 tydzien mojej fasolki Mina TŻ po moim wyjsciu od lekarza bezcenna, najszczesliwszy człowiek na Ziemi
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie z biedrony wróciłam. Kupiłam sobie te gąbeczki "zaczarowany zmywak",któras z Was tu polecała,zobaczymy czy są dobre
![]() http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012....y,zmywak,Spark Kupiłam tez migdały,mam nadzieje ze pomoga na ta zgage
|
#2923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także u mnie znowu coś...
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
aska27adopcje widze Cię
Napisz czy już wszystko w porządku u Ciebie po historii ze szpitalem!
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brzuchol 31 tc
zdj niewyraźne ale robione telefonem
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-11-15 o 15:27 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
najpierw się witam, a potem się będę brała za nadrabianie.Byłam dziś na wizycie, wszystko pięknie, Maja się super rozwija, serduszko pięknie bije, nerki w porządku, ułożenie główkowe, pępowina daleko od szyji, ja przytyłam tylko 0,5 kg w ciągu 3 tygodni... ale się załamałam troszkę, bo Maja będzie duża... Już waży około 2400 czyli jak nic będzie ponad 3,5 kg przy porodzie... Jej, cieszę się, że wszystko w porządku ale jak sobie pomyślę o urodzeniu kolejnej klusi (Karinka ważyła 3,5 a ta będzie większa) to mi słabo. Mąż stwierdził, żebym się nie przejmowała, bo będzie przy mnie... taaaa...
|
|
|
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
Ale laska z Ciebie ! łał
a brzuszek jaki śłiczny taki kształtny
|
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetnie wyglądasz!
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
e_vel Ty czekałaś chyba na gazetkę Biedronkową z zabawkami:
http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012.11.19.prezenty
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam powiedzieć, że mój TŻ wczoraj wieczorem mnie zaskoczył - zrobił mi masaż stóp i posmarował je kremem cynamonowym.
Tak sam z siebie to zaproponował, byłam wielce zdziwiona, ale było bardzo przyjemnie. Ślicznie wyglądasz. |
|
|
|
#2932 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- http://allegro.pl/analny-balon-z-pom...741342193.html Coś takiego?
|
|||||
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe, ile w tym prawdy... Może faktycznie pomaga. ![]() Może to nawet ta sama historia, o której mówi Scotasia... A może były też inne przypadki i faktycznie ten balon czyni takie cuda. Ja to się boję takiego mechanicznego rozciągania krocza, i w ogóle przeraża mnie ta wizja pękania czy nacinania itp itd. Masakra. Ehh. Ale moja mała się na razie nie obróciła, może nie zamierza.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-15 o 15:57 |
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale duuuuzy Slicznie wygladasz!
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
mmmm ale laska
kupilam przed chwila proszki dzidzius do koloru i do bialego i jeszcze plyn cholera ale drogo ;p uwaga w leklerku promocja na chusteczki pampers za 3.99 64 szt. i nie bylo suszarki ;( wykupiły wszystkie mohery pewnie ![]() ide zaraz wstawić pranko dzidzi jeszcze bylam odkurzyć samochód aaaaaajj sie naschylałam jak glupek i kupilam zapach truskawkowy do autka
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
A co myslicie o chusteczkach Babydream? Pytam oczywiscie te bardziej doswiadczone mamy
![]() Od jutra beda w promocji, 2x80 sztuk za 6,99. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety te proszki i płyny dzidziusiowe strasznie drogie są Ale za to jak pachnąąąąąąą
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się właśnie zastanawiam, szukałam opinii i niby dużo mam twierdzi że są za suche.
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

poza tym jest b.wydajne
boję się a jednocześnie nie mogę się doczekać spotkania z moim malutkim syneczkiem
tam tylko info czasem że któraś urodziła 

ale przez te dni u mnie w domu działo się pobojowisko
ale jakoś to wszystko musiałam ogarnąć. Dziś robię wielkie pranie dzidziusiowych rzeczy cały dom pachnie od proszku
ja mam ja codziennie po kilka razy i nic mi nie pomaga
ślub 28.04.2012
6 5 4 3 2 1

może zagadam z lekarzem