![]() |
#2521 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]() a ja wróciłam niedawno od mamy.. słoneczko świeci i dość przyjemnie jest.. ![]() a zaraz obiadek.. uszka z barszczem.. ![]()
![]() |
![]() |
#2522 |
Wtajemniczenie
|
Witam się dziś z Wami słonecznie
![]() Wróciłam z lumpka, kupiłam sweter i 2 bluzki, w jedną co prawda pewnie wkrótce nie wejdę, ale nie mogłam się powstrzymać. Zamiast robić jakiekolwiek zakupy dla dziecka, to kupuję sobie. A dla dzidzi nie mam jeszcze nic kompletnie, dostałam tylko od Mamy kocyk. A Wy piszecie o pościelach, wózkach... wiem, że muszę zacząć się rozglądać i orientować, ale wydaje mi się, że jeszcze tyle czasu przede mną...
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
Ech....stracha mam
![]() USG w sobotę, a ja nagle uświadamiam sobie, że zaraz, za momencik, dowiem się czy będziemy mieć syna czy córkę. Nie sądziłam, że będę się tak stresować, hehe. Jestem jednocześnie podekscytowana, ale również trochę się boję. Też tak miałyście? w końcu zarówno my jak i całe otoczenie dowie się czy będzie Sławek czy Antosia. Ahh....jak nominacja do Oscara ![]()
![]() |
![]() |
#2524 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi się też taka podoba: http://muzpony.com.pl/sklep,kategorie,kat,32-pepe.html i na tchibo: http://www.tchibo.pl/Dwustronna-posc...400026537.html Cytat:
Ja czekam na projekt kącika dla malucha, jak tylko go dostanę to będę się już na dobre rozglądać za łożeczkiem, pościelą itp. W sklepie u mnie w mieście widziałam ten Corvet 2in1 za 1998zł, na allegro 1800, ale jest tylko jedna aukcja nowego takiego wózka.
![]() |
![]() |
#2525 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nutella ![]() ![]() upe Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi też tylko dół. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yamiiii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Zadomowienie
|
Hej ja dziś poleciałam odebrać wyniki i po mojego chrzesniaka do szkoły (zaszczyt mnie kopnął i dzis ja go odbierałam) posiedział u mnie troche zabawa na całego : bajki, rysowanie, gry, słodycze no było milutko a tu nagle wchodzi jego dziadek i chce go zabrać, a mały co? On woli zostać ze mną! No myslałam że z butów wyskocze z radości, takie wyróżnienie
![]() Strippi powiedz mi skąd brałas te wyniki z pierwszej strony, chodzi mi o normy dla kobiet i dla kobiet w ciaży ??? Bo ja mam kilka wyników złych ale mam z labolatorium normy i są całkiem inne niż te co tu. A te dla kobiet w ciaży też skąd masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za booziaczka i pozostałe również trzymam kciuki.
![]() |
![]() |
#2529 |
Zadomowienie
|
Ach, zapomniałam Wam wspomnieć
![]() Musiałam ostatnio uświadomić swojego męża w kwestii....karmienia piersią. Oglądaliśmy sobie serial, Walking Dead, no i pojawiło się tam niemowlę. Bohaterowie postanowili więc wyruszyć na poszukiwanie mleka. I tu mój mąż rzuca mi pytanie. -A to nie jest tak, że dziecko przystawia się do piersi kobiety i ona może je nakarmić? Ja- myślę. Pytam czy ma na myśli kobietę, która ma pokarm czyli np. matkę tego dziecka, albo jakąkolwiek inną, która akurat piersią karmi. Nie, on pyta czy obojętnie jaka. Dalej nie kumam. Próbuję sie upewnić i znów pytam czy on uważa, że weźmie teraz niemowlaka, podstawi mi go, a ja go nakarmię. Na co on, że o to mu chodzi. Mój 28letni mąż żył w przekonaniu, że każda z nas ma w piersiach mleko non stop i wystarczy tylko dziecko podstawić jak do dystrybutora. Nieźle się zdziwił jak mu wytłumaczyłam jak to działa. Chyba będzie bezpieczniej jeśli to ja będę uświadamiać nasze dzieci ![]()
![]() |
![]() |
#2530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Oczywiście te wcześniejsze linki dziś też spoko, ale z lenistwa jedno cytowanie zrobiłam ![]()
![]() |
![]() |
#2531 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś byłam u okulisty, po nowe okulary, bo już mocno niedowidząca byłam i pan doktor powiedział, że niezbyt dobrze z moimi oczami ![]() A z dobrych wieści to od wczoraj mam wózek ![]() Buziaki dla Was PS. Strippi głosy oddane, miałaś już prawie 1300 więc nie jest źle ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
czad!!!! hehe
![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
A propos linków do pościeli (śliczne swoją drogą) to znalazłam pasujące ręczniczki (te ze stateczkiem i latarnią są super)
http://allegro.pl/recznik-reczniki-k...789653065.html CZARNY FLAMASTER: Twój mąż mnie rozwalił na łopatki hehe ![]() Edytowane przez Villga Czas edycji: 2012-11-15 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak robicie Morfologie to jaki macie wynik Leukocytów ?
U kobiet w ciąży norma jest od 10-15 tys/ul i ponoć w ciąży jest nieco podwyższona. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 | |||
Zakorzenienie
|
no, ale różnice między nami ogromne jak na siostry
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() no ale mnie też się właśnie podoba coś takiego jak w twoim linku ![]() Cytat:
![]() ![]() no jeśli o uświadamianie dzieci chodzi to może do tego czasu się podszkoli, znaczy podszkolisz go nie co ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
wyniki z dzis: 11,6, za niski hamatokryt, dziwne neutrofile, siuski za lekkie... heh....
![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Wtajemniczenie
|
uhmmm... te dwie pierwsze fotki saą na 62cm a te dwie ostatnie fotki to ciuszki na 68cm lub więcej.
Ale jutro jadę do innej koleżanki po same małe rzeczy ![]()
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
no wiec jestem, po drodze spotkalam kolezanke i wstapilam na ciastko z kawusia i nie wiem jak i kiedy minely 3 godzny !!
no ale tak ogolnie mowiac lekarz podejrzewa infekcje w krwi jakas i ogolny brak zelaza, i robila mi dzis jakies CRP i wyszlo 40 i mowi ze ciut za wysokie. ide jutro z rana z suskami ( ciekawe jak to zrobie ![]() oczywiscie mam jesc duzo rzeczy z zelazem do tego czasu ![]() i syka dal do 25.11 - wiec 10 dni mam na spokojne spakowanie sie w katrony, bo przeciez jak bd w PL to sisotra bedzie juz nas po malu wyprowadzala na nowe mieszkanko. no nic lece cos zjesc i ide spac, ta pogoda mnie dobije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
15 miejsc dostaje, ale tak naprawdę nie ma żadnego rankingu, a jest 15tys zgłoszeń. Wiem, że pierwszy jest gościu co ma 2000 głosów już. Cytat:
dzięki ![]() no nie tak źle, a w porównaniu z innymi co mają 2000 już ponad to nie wiem czy się złapię :/ Cytat:
![]() A my już po pasowaniu ![]() Potem był poczęstunek, ciasta, owce, kawa, herbata ![]() Jak weszła Julcia do sali to miałam łzy w oczach i potem jak była pasowana to też płakać mi się zachciało. Taka dumna byłam z niej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z okularami nieciekawie ale trzeba być dobrej myśli... ja miałam dużą wadę jako dziecko... potem się zmniejszyła a teraz znowu większa... Myśl pozytywnie! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Od nas głosy idą codziennie, chciałam przez tel dodatkowe 3 dać ale pisało że już głosowałam oO A ja właśnie po obiedzie...lasagne było ![]() No i nie wiem kto chciał zimę... Ja dzisiaj zaliczyłam pierwsze skrobanie szyb w aucie -.-" No i oczywiście rękawiczki z zeszłej zimy dawno temu zgubiłam... ![]() A Jaśka dzisiaj znowu się leni...wczoraj zresztą też, dopiero jak w łóżku leżałam dała o sobie znać ![]()
![]() |
![]() |
#2547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś posegregowałam ciuszki które do tej pory udało mi się nazbierać. I stwierdziałam że mam już tego trochę. Dwie reklamówki 0-3 mc, 3-6 jedna duża i kolejna na jeszcze większe. Jutro zrobię kolejny przegląd i spiszę sobie czego mam już nie kupować, a za czym należy się rozejrzeć.
![]() |
![]() |
#2548 |
Zadomowienie
|
pewnie mało która mnie pamięta, ale przeglądałam kilka ostatnich stron i widzę znajome nicki.
Cieszę, się, ze Wasze okruszki dalej rozwijają sie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Zadomowienie
|
Strippi 3 głosiki poszły.
Mam L4 do 29 listopada, 14 dni. Pierwsze w ciąży. Szef nie wyglądał ma zadowolonego, ale nie żyjemy po to, żeby szefów uszczęśliwiać :P
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Właśnie stałam się posiadaczką tej huśtawki Fisher Price dla Michałka
dłuuugo na nią polowałam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.