Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 16:13   #4381
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Ja dzisiaj chce porobic Dominowi zdjecia do kartki swiatecznej i do kalendarza ... mam nadziej ze maly bedzie ze mna wspolpracowal

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 16:25   #4382
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj chce porobic Dominowi zdjecia do kartki swiatecznej i do kalendarza ... mam nadziej ze maly bedzie ze mna wspolpracowal
ja jutro jadę do koleżanki pomóc jej też w zdjęciach do kalendarza

moi rodzice nabijają się z mojego rogala!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 16:25   #4383
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
ale mam zaległości, tylko jakoś nadrabiać mi się nie chce

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 16:35   #4384
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Już jestem po...i jest źle.na razie luteina na wywołanie a potem clo przez trzy cykle od 2 do 7 dc. W ostatnim cyklu podwojna dawka. A potem dzidzia albo laparoskopia
O, to będziemy obiec Clo łykać Tyle że ja od 5. do 9. dnia cyklu. Przede mną jeszcze 3 cykle.
Cytat:
Moje jajniki są otoczone dwunastym pęcherzykami i są tak grubo otoczone że nie mają jak pękać.nie wiem jak to inaczej opisać.
To w takiej sytuacji rzeczywiście laparoskopia mogłaby pomóc, tak jak u Tomalinki
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
I pewnie mieszkanie jest środkowe? Tzn. nie od szczytu?
My właśnie mamy szczytowe, na samej górze - i niestety jest bardzo zimno, a rachunki za ogrzewanie straszne
Cytat:
Mój mąż dostał awans! Na razie na rok. Od dziś jest z-cą kierownika
W końcu, po latach obiecywania, coś się ruszyło
Pensja niewiele wyższa, ale stała. No i stanowisko od razu inne.
Gratulacje
Ładny ten Twój wykres
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 17:31   #4385
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Cudna panna !
dziękuję

Cytat:

Eee, ja też nie lubię, więc albo będzie wińsko, albo otworzę

Załącznik 4981124

mniam, ale kusisz!!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Sama nie wiem co o nich myslec... ten ksztalt tez jakis dziwny nie wiem, moze sie czepiam co myslicie?
PS. sorry za moje baleroniki
klasyczne, ale nie w moim stylu, mogłaś wziąć takie na wzór oficerek, ja uwielbiam oficerkowe.

Cytat:

slodko!
dzięki
Stary 2012-11-15, 17:41   #4386
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
ja jutro jadę do koleżanki pomóc jej też w zdjęciach do kalendarza

moi rodzice nabijają się z mojego rogala!
Przy tych blizniaczkach??

Dlaczego?

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry
ale mam zaległości, tylko jakoś nadrabiać mi się nie chce
hej

Pakowalismy z Domino prezenty i tak sie chlopak napracowal ze az zasnal

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-11-15, 17:55   #4387
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Emilka się przed chwilą uśmiechnęła i miała dziureczkę w policzku
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 18:06   #4388
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Przy tych blizniaczkach??

Dlaczego?
Yhy

śmieją się, że sobie zastępstwo za męża znalazłam, bo się przytulam do poduchy...zamiast do męża

Bika
fajnieeeeeeeee!!!
Stary 2012-11-15, 18:07   #4389
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
klasyczne, ale nie w moim stylu, mogłaś wziąć takie na wzór oficerek, ja uwielbiam oficerkowe.
wlasnie chcialam jakies na obcasie... mam traume po oficerkach, bo kiedys mialam wsuwane i mi noga utknela

Cytat:
hej

Pakowalismy z Domino prezenty i tak sie chlopak napracowal ze az zasnal

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
geny dziureczkowe przekazane!
Moj Maly kuzyn tez dostal dziureczki w policzkach po swojej babci (ciotka teraz dumna chodzi ), uwielbiam jak sie smieje

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 18:08   #4390
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Yhy

śmieją się, że sobie zastępstwo za męża znalazłam, bo się przytulam do poduchy...zamiast do męża
To bedzie ciekawie

hahaha dobre a co na to maz?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-11-15, 18:11   #4391
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
To bedzie ciekawie

hahaha dobre a co na to maz?
Łoj tak Tym bardziej, że już chodzą, to ja nie wiem jak my je na jednym zdjęciu złapiemy

Mąż jeszcze nic nie wie...tata mnie dzisiaj nagrał, to mu pewnie pokaże jak wróci...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 18:16   #4392
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Onyks : spróbuję potem zrobić kombinezonom zdjęcia - to sobie dokładniej zobaczysz o czym mowa. Ten misiowy dostałam (po dziecku z rodziny, chyba nigdy nie założyło bo to malutki rozmiar, kombinezonik był z metką), a ten grubszy kupiłam nowy. Drogi był fakt, ale kupiłam rozmiar 62 a że ma formę śpiworka, to mi się wydaje, że dłużej posłuży przez to że sporo miejsca dla nóżek.
Oki, wiem jaki Taki jak śpiworek będzie chyba najwygodniejszy

Cytat:

Mój tż też ma dołeczki i mam nadzieję, że Nataszka po nim odziedziczy

Amani, kochana..będę szczera...nie podobają mi się te kozaczki, tak jak napisałaś, coś mi w nich nie gra, ale najważniejsze żeby Tobie się podobały

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 18:21   #4393
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Oki, wiem jaki Taki jak śpiworek będzie chyba najwygodniejszy

Mój tż też ma dołeczki i mam nadzieję, że Nataszka po nim odziedziczy

Amani, kochana..będę szczera...nie podobają mi się te kozaczki, tak jak napisałaś, coś mi w nich nie gra, ale najważniejsze żeby Tobie się podobały
dzieki za wszystkie opinie... tez mi sie nie podobaja coraz bardziej

-26kg

Stary 2012-11-15, 18:27   #4394
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, oj tam, czepiasz się szczegółów
nie szczegolow tylko kg
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A co Ty tak myślisz o przyszłości?? W jakim kontekście?
wiesz co ja tak czasem mam i nic na to nie poradze
a rozmyslam o przyszlosci w kontekscie pracy....wiadomo tu gdzie teraz pracuje obecnie to dlugo nie pociagne i tak sobie rozmyslam.....i doluje mnie to coraz bardziej
Co do racletta, to ja swój kupiłam właśnie w Lidlu, tylko mój ma pól płyty grillowej, a pół kamiennej. Jestem z niego zadowolona, ale fajniejszy by był, jakby tego kamienia nie było...
hmmmm ten w sobote ma byc taki http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_31602.htm ale nie napalam sie bo pewnie rzuca dwie sztuki i rozejda sie jak swieze buleczki
Cytat:
ooo jaaa cieeeee!!!!!!!!! kocham!!!!!!!!
Cytat:
przyszly mi te kozaki na wymiar... jestem srednio zadowolona musze przedzwonic do tej babki. Na jednym bucie zapietek jest zle zamontowany, zamiast na szwie to w gladkim miejscu i moze sie przecierac. No i widac go. A najgorsze jest to, ze chcialam nieocieplane a dostalam ocieplane
zmartwilas mnie a na dniach mialam zamawiac i teraz Tz mowi zebym ich nie kupowala
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Czułam w kościach że tak będzie... napisałam Wam coś w k.
Dzisiaj zdecydowanie porządnie się upije.
Buziaki dziewczyny
moja kochana tule mocnooo

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 18:33   #4395
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
zmartwilas mnie a na dniach mialam zamawiac i teraz Tz mowi zebym ich nie kupowala
niby babka wytlumaczyla, mozna wymieniac i w ogole ta kobieta jest przemila jak sie z nia kontaktuje. Ale no cos nie gra w tych kozakach ewidentnie zalezy jaka masz lydke, bo mi ciezko cos znalezc i poszlam na latwizne. Jakby na mnie wszystkie sklepowe pasowaly, to bym dolozyla 50-70zl i kupila skorzane z Lasockiego
Zalamalas mnie jeszcze bardziej, ze nawet meskie oko dostrzega ich brzydote

-26kg

Stary 2012-11-15, 18:42   #4396
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
niby babka wytlumaczyla, mozna wymieniac i w ogole ta kobieta jest przemila jak sie z nia kontaktuje. Ale no cos nie gra w tych kozakach ewidentnie zalezy jaka masz lydke, bo mi ciezko cos znalezc i poszlam na latwizne. Jakby na mnie wszystkie sklepowe pasowaly, to bym dolozyla 50-70zl i kupila skorzane z Lasockiego
Zalamalas mnie jeszcze bardziej, ze nawet meskie oko dostrzega ich brzydote
ja mam wlsnie problem z lydami

a Tz mowi ze nie sa brzydkie tylko "cos" w nich nie pasuje bo biorac pod uwage ze to sa buty na miare to powinny wszedzie lezec idealnie

moj Tz przeslal mi filmi na poprawienie humoru:
http://www.wiocha.pl/789000,Troche_ja_ponioslo

umarlam poprostu

Stary 2012-11-15, 18:48   #4397
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

umarlam poprostu
: hahaha:
Stary 2012-11-15, 18:58   #4398
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Kotekk, laska jest niezla

a ja od wczoraj zdycham na zatoki ... mam zatkany nos, uszy, a jak probuje wysmarkac, to mnie ciagnie przy ... zebach

a wszystko zasluga mojej rodzinki... nie wiem kto byl pierwszy, ale od soboty maz i dziewczynki byli zasmarkani i kaszlacy... niestety teraz dopadlo mnie

czuje sie wymieta, przemielona... no jednym slowem pasztet

Stary 2012-11-15, 18:59   #4399
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha:
Noooo Tz powiedzial ze powinnam sie uczyc bo do tego poziomu to jeszcze duuuzo mi brakuje : hahaha: zasmucil mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 19:03   #4400
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo Tz powiedzial ze powinnam sie uczyc bo do tego poziomu to jeszcze duuuzo mi brakuje : hahaha: zasmucil mnie
Nie martw się...mnie też do takiego poziomu dużo brakuje
Stary 2012-11-15, 19:05   #4401
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam wlsnie problem z lydami

a Tz mowi ze nie sa brzydkie tylko "cos" w nich nie pasuje bo biorac pod uwage ze to sa buty na miare to powinny wszedzie lezec idealnie

umarlam poprostu
no wlasnie ja podalam jej tyle wymiarow, ze moglaby odlew mojej nogi sobie zrobic w tym obwod kostki oczywiscie. No i co? Za luzne... i ten luk z przodu na podbiciu stopy mi nie nie podoba i jakos sa one optycznie wydluzone, takie plaskie.

co do filmiku... szalooooooooona! kocie ruchy

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

a ja od wczoraj zdycham na zatoki ... mam zatkany nos, uszy, a jak probuje wysmarkac, to mnie ciagnie przy ... zebach

a wszystko zasluga mojej rodzinki... nie wiem kto byl pierwszy, ale od soboty maz i dziewczynki byli zasmarkani i kaszlacy... niestety teraz dopadlo mnie

o kurcze zdrowka!

-26kg

Stary 2012-11-15, 19:12   #4402
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Ana, wydaje mi się, że podeszłaś do odpowiedzi Dodai i mojej w sposób trochę przerważliwiony Żadna z nas nie chciała Cię urazić przecież.
Wiadomo, że nie ma lekarzy nieomylnych... ja też mam wiele przykrych doświadczeń z lekarzami..
Każdy robi jak uważa i to jest oczywiste. Ja poszłam do lekarza, któremu ufam, spytałam, powiedział mi wszystko, zlecił badania itp. I czuję pewnie pod jego opieką. Nie miałam potrzeby pytać dziewczyn np. tutaj jakie badania powinnam jeszcze zrobić. Uznałam, że mój lekarz wie, co robi. Doświadczenie z nim związane dało mi to przekonanie. Bo chodziłam do niego długo przed planowaną ciążą.
Ty chcesz spytać, jasne, nikt tego nie krytykuje. Tutaj nie chodziło o to, że niektórych pytań zadać nie wolno na forum. Ja tylko napisałam, że najlepiej spytać lekarza, bo tutaj każda z nas ma inne doświadczenia, nie wszystkie robiły takie same badania przecież...Każda doradzi ci coś innego i nabawisz się mętliku w głowie, którego i tak Ci nie będzie brakowało w trakcie starań - uwierz mi.
A Ty byłaś u lekarza dość dawno temu, nie myślałaś wtedy o zajściu w ciążę w krótkiej perspektywie. Może warto byłoby pójść do niego zaraz przed planowaniem. Ale to Twoja decyzja...
Podkreślam jeszcze, że Cię nie chciałam atakować. Wyraziłam tylko swoje zdanie - tak jak Ty
No nie powiem, że nie - tak zirytowałam się, tym bardziej, że wcześniej dziewczyny pytały i sprzeciwu nie powodowało, no ale...

A ja miałam i mam nadal potrzebę pytania więc mam dzieje, że nie
będzie Wam to przeszkadzało

a co właśnie do tych owych doświadczeń dziewczyn, o których wspomniałaś to je cenie najbardziej i to one mnie interesowały - doświadczenie dziewczyn = wypowiedzi różnych lekarzy na ten konkretny temat - toż to przecież nie diagnoza jakiegoś przypadku tylko wypowiedź na temat robienia/nierobienia badań zwykły przekaz informacji

Butterku a co do mętliku w głowie to mam go do tej pory i nikt się nim nigdy za bardzo nie martwił (w sensie żaden lekarz), do tej pory mam nierozwiązaną kwestię cyklów... co lekarz to opina i również w tym wypadku (choć to kwestia czysto teoretyczna, gdzie bezpośrednio słowo lekarza niekoniecznie jest potrzebne) poszłabym do jednego do drugiego i ten sam problem bym miała - którego słuchać?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana jak zrobisz przed i wyjdzie, że masz przeciwciała to masz luz inaczej musisz uważać
no widzisz dlatego to chyba tylko dla spokoju ducha i w sumie jakby mocniej o tym pomyślał to wystarczyłoby je zrobić na początku ciąży

co innego np. z różyczką czy tym zapaleniem wątroby, bo można sprawdzić ilość przeciwciał i ew. się do szczepić, czego w ciąży nie można

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Przepraszam, skoro Cię uraziłam. Jak widać, nie potrafię poprzez forum przekazać tego co dokładnie chciałam. Faktycznie nie znam dobrze Ciebie ani Twojej sytuacji, ale też musisz zrozumieć nas. Ty zadajesz takie pytania, a my radzimy jak potrafimy czy też piszemy co o tym myślimy. Ja ufam swojemu lekarzowi i dlatego zdam się na Jego doświadczenie, które niejednokrotnie miałam okazję ocenić podczas wizyt czy też zabiegów jakie mi wykonywał.

Poza tym, byłaś u tamtego lekarza rok temu, tylko wspomniałaś o staraniach, może nie zdawał sobie sprawy, że będzie Twoim lekarzem prowadzącym i tak napomknął, że jak nie wyjdzie przez 3 miesiące, to żeby się do niego zgłosić. Podejrzewam, że jakbyś teraz pojechała, opowiedziała, że to już ten czas, to zlecił by badania, opowiedziałby o wszystkim.

Ja się nie martwię, chciałam tylko wyrazić zdanie i powiedzieć jak to wygląda od osoby z boku. Broń Boże to nie był żaden atak czy napiętnowanie. Wszystkie jesteśmy dorosłe i chyba daleko nam do szczeniackich kłótni
Mam jednego jedynego lekarza gina, którego cenię i ufam mu, niestety (dla mnie stety, bo uważam że tak powinno być) specjalizuje się tylko i wyłącznie w chorobach szyki i sromu - nic więcej, tymczasem wszyscy inni lekarze których znam - robią wszystko, czyli i nic... nie znają dokładnie jednej dziedziny na wylot... (a i ten przelotem też mi powiedział jakie badania się robi, ale bardzo pobieżnie, bo on nie od tego)

A co do lekarza (nie znam go na tyle aby mu ufać bardzo) u którego byłam to też uważam, że teraz może by tak powiedział, ale niestety nie stać mnie aby "tak sobie" wydać pieniążki kiedy mogę iść do niego z kompletem badań i raz zapłacić za wizytę tym bardziej, że jak widać badania się powtarzają.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

AMENNNNNNNNN!!!!!!!!!

a gdzie " w imię ojca i syna...?"

swoją drogą jakoś drażni mnie to amen, nie to, że teraz w odniesieniu do mnie, ale zazwyczaj to tak w nawiasie

Cytat:
Jeszcze a propo badań, lekarzy i wizyty - i tego, co napisały Ana, Butter i Dodaja...
Po trochu zgadzam się z każdą z Was Bo tak jak Ana, ja również dopytuję, dowiaduję się i zdobywam informacje nt. wszelkich badań, które muszę zrobić. Jakoś z tymi informacjami czuję się pewniej i nie mam wyrzutów, że sobie sprawę olałam (mimo, iż ufam lekarzowi). Z drugiej tak jak napisały Butter i Dodaja - nie wyobrażam sobie prowadzić ciążę u lekarza, do którego nie mam zaufania.
Ja jestem na etapie zmiany lekarza. Mimo, że ze swojego byłam bardzo zadowolona, to niestety przyjmuje on w Bdg tylko 2x w tygodniu, a uważam, że na okres ciąży to zdecydowanie nie daje mi poczucia pewności. Więc zmienię i prawdę mówiąc nie będzie za dużo czasu by zdobyć to zaufanie. Ale pozbierałam opinie, poczytałam i wybieram lekarza z polecenia (onyks ) . I idąc do niego zakładam, że jest specjalistą i wie, co robi. Mimo jednak tego zaufania (na tyle, na ile zdąży je zdobyć) szperam, pytam, szukam wszystkiego nt. badań. Choćby z czystej ciekawości

a myślałam, że tylko ze mnie taki odludek
nie no poważnie to widzę, że dziewczyny pytają, a że wcześniej to nie był "mój temat" to pytam teraz, a tu taki trochę "na skok" poczułam, no ale na kogoś paść musiało

Cytat:

Mój mąż dostał awans! Na razie na rok. Od dziś jest z-cą kierownika
W końcu, po latach obiecywania, coś się ruszyło
Pensja niewiele wyższa, ale stała. No i stanowisko od razu inne.

Także Kochane

klask i:

Cytat:
Aaby, kurcze, mąż by mógł zawału dostać, jak by Cię zobaczył w tym stroju....chyba, że już przywykł do tego widoku
a dlaczego Twój mąż miałby oglądać aaby??

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Ana rozumiem Cię z jednej strony, sama nie do końca mam zaufanie do lekarzy. I nie raz juz się przejechałam na ich diagnozach czy poradach.. (np. lekarz nie zauważył złamania na rtg i kazał mi chodzić na złamanej nodze).
Z drugiej jednak strony niestety ale nie mamy takiej wiedzy i takiego doświadczenia i nie jesteśmy w stanie same się leczyć i prowadzić ciąży. Także musisz komuś zaufać.. Ja tak jak i Ty pytałam się dziewczyn jakie badania robiły, bo mi lekarka żadnych nie zleciła. I przyniosłam jej wyniki (no bo mi one niewiele mówiły) to nawet nie spojrzała na nie. Poszłam do drugiego lekarza (mojego szanownego profesorka) i też go nie obchodziły. Mimo, że ten lekarz nie robi mi usg dowcipnego i póki co widziałam tylko pęcherzyk, nie mam karty ciąży, nie zlecił mi żadnych badan.. to i tak mu ufam. Przynajmniej na razie Powiedział, że wszystko jest ok to staram się tak myśleć. Inaczej można zwariować.
hej bez zapędzania się, ja nie zamierzam się leczyć ani prowadzić ciąży bo coś mi tu jakieś nieporozumienie wychodzi
padło pytanie o zestaw badań i tyle

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-11-15 o 19:15
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 19:18   #4403
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Aaby pogratuluj mężowiA strój sexy

Dżizas, jak Wam się tak podoba, to wyślę którejś i pożyczajcie sobie nawzajem

Cytat:
I od kolejnego cyklu dolaczam do wszystkich mierzacych temp
Będziemy obserwować! (choć ja raczej za dużo nie doradzę, ale mamy tu specjalistki wykresowe )

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Aaby piłami uwielbiam
I bardzo lubie to:
Nie piłam tego

Cytat:
Aaby miała rację...ten likier to nawet kawowo-czekoladowy jest,...w każdym razie...na końcu listy składników czarnego likieru jest...Irish whiskey

Ale tylko w wersji angielskiej wymieniona jest ta whiskey...
Bo aaby się zna

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bo zaraz będę lać po tyłkach za pisanie o tyłkach pysznościach... kusicielki

Cytat:
Ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Kochana

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie wiem czy widziałaś, ale ja też prosiłam o usunięcie miesiąca zobaczysz, że razem w ciąży będziemy

gratulacje

czemu nie mam Cię na fb
Haha! Miałyśmy razem żreć kwach, razem przesunęłyśmy staranka, to może jeszcze razem będzie betę robić i wyprawkę kompletować
Prawdę mówiąc gdybym była w ciąży w podobnym czasie co któraś z Was, to absolutnie bym się nie obraziła

Dziękuję

No właśnie, czemu?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37637356]
Gratulacje
Ładny ten Twój wykres [/QUOTE]
Dziękuję

Hmmm, ładny? A co w nim ładnego? I czy wykres osoby niestarającej się może być ładny?
Dla mnie jest on taki sam, jak innych dziewczyn

Cytat:

Zdrowiej Kochana!

To co, której polać Sheridan's-a?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-11-15 o 19:30
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 19:22   #4404
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się...mnie też do takiego poziomu dużo brakuje
moja droga to nie pozostalo nic innego jak tylko cwiczyc cwiczyc cwiczyc!!!!
Cytat:
no wlasnie ja podalam jej tyle wymiarow, ze moglaby odlew mojej nogi sobie zrobic w tym obwod kostki oczywiscie. No i co? Za luzne... i ten luk z przodu na podbiciu stopy mi nie nie podoba i jakos sa one optycznie wydluzone, takie plaskie.
wiesz co ja na Twoim miejscu chyba bym je oddala...skoro Ci sie nie widza juz od poczatku to bankowo nie bedziesz z nich pozniej zadowolona
co do filmiku... szalooooooooona! kocie ruchy
haha chcesz przylaczyc sie do cwiczen??
Cytat:

ojejj ale Cie dopadlo zdrowka zycze

Stary 2012-11-15, 19:24   #4405
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Mnieeeeeeeeeeee
Stary 2012-11-15, 19:24   #4406
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

mi mi miiii!!!!!! bo jednak tego filmika nie przetrawie na trzezwo

Stary 2012-11-15, 19:25   #4407
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
moja droga to nie pozostalo nic innego jak tylko cwiczyc cwiczyc cwiczyc!!!!
A masz jakieś grzybki halucynki, co by nam lepiej szło?
Stary 2012-11-15, 19:25   #4408
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A co do lekarza (nie znam go na tyle aby mu ufać bardzo) u którego byłam to też uważam, że teraz może by tak powiedział, ale niestety nie stać mnie aby "tak sobie" wydać pieniążki kiedy mogę iść do niego z kompletem badań i raz zapłacić za wizytę tym bardziej, że jak widać badania się powtarzają.

a myślałam, że tylko ze mnie taki odludek
nie no poważnie to widzę, że dziewczyny pytają, a że wcześniej to nie był "mój temat" to pytam teraz, a tu taki trochę "na skok" poczułam, no ale na kogoś paść musiało

klask i:

a dlaczego Twój mąż miałby oglądać aaby??
Ja dopytuję się dokładnie z tych samych powodów

Kochana, ja nie naskakuję I myślę, że żadna nie chciała naskoczyć - po prostu tak niefortunnie niektóre słowa padły

Dziękuję

Haha, a wiesz, że też na początku tak przeczytałam? Ale potem doczytałam i tam jest "mąż", a nie "mój mąż" Czyli chodziło o mojego męża, nie jej

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-15, 19:29   #4409
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Mnieeeeeeeeeeee
Cytat:
mi mi miiii!!!!!! bo jednak tego filmika nie przetrawie na trzezwo
Proszę dziołszki, na zdrowie!

sheridans3.jpg

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-15, 19:31   #4410
aaby
Zakorzenienie

(t)asiu

Bika, czyli jednak dołeczki wykopane

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości