|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
Dodzwoniłam się mam brać dupka od dzisiaj do 25 dc 2x1
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() haha zazdroszczę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
Iza a moze to owulacja???
Ja mam jutro wizyte.....boje sie jak cholercia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic sie nie martw będzie dobrze ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie bój żaby Kocur. Musi być ok i będzie. O której masz wizytę? Żebym wiedziała kiedy trzymać kciuki. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprostu mówię,że często tak bywa,że w cyklu w którym najmniej się tego spodziewamy pokazują się II kreski ![]() Cytat:
![]() Który doĸladnie jest tydzień?5? Napewno wszystko będzie dobrze!!! Limit nieszczęść się Wam wyczerpał i koniec kropka ![]()
![]() |
#3730 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Taki cytat Ci podrzucam, może doładuje Cię energią: "To nie możliwe" - powiedział rozsądek "To ryzykowne" - powiedziało doświadczenie "To bezsensowne" - powiedziała duma "Mimo wszystko spróbuj.." - powiedziało serce. Także w takich chwilach słabości słuchaj swojego serducha ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochanie nie daj sie Tżtowi. Idz za głosem serca i działaj! Każda opinia jest ważna, może inny lekarz coś poradzi?? ![]() Cytat:
Wizyta na 16:30. To będą nerwy.....buuu Cytat:
Mam nadzieję, ze limit wyczerpany...bo inaczej nie wiem jak sobie dam rade... U mnie 5t2d wiec pewnie tylko powie czy jest kropka(czy dwie), czy nie ma krwiaków. Boje sie, bo czuje jakbym miała coś w szyjce macicy. Nie wiem czy to ona jest tak rozpulchniona czy co?? Dzowniłam do ginka powiedział, ze jutro zobaczymy co sie dzieje... ![]() Cytat:
![]() ![]() Też sobie powtarzam, ze musi być dobrze.... |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie zamartwiaj się na zapas, bo wszystko musi być ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Martwimy się tu o Ciebie. napisz nam jaką to masz umowę? Kocur - Trzymam kciuki i poprosimy o relacje z wizyty. ![]() Color - za mną chodzą paszteciki, ale też muszą poczekać. Albo krokiety!!! I to chyba do świąt poczekają, także nabiorą mocy urzędowej. A my sobie cichutko, spokojnie w domku świętujemy, zjedliśmy obiad - pyszna pomidorówka z ryżem, teraz czekam aż mąż wróci, bo pojechał zmienić opony na zimówki i otworzymy sobie szampana ![]() W niedziele znowu wyjeżdża, także będę z córką przez 2 tygodnie. Wyjedzie jako żołnierz, wróci już jako emeryt. Ciężko mu, widzę, ale co zrobić skoro żyjemy w takim chorym państwie. Jednostkę z miasta przenieśli 600 km dalej. Dojeżdżać nie da rady, żyć na 2 domy nie chcemy a przenieść się tam to ryzykowne. Tu mam pracę, a tam ciężko o to. No nic, na wiosnę otwiera z kolegą swój biznes i będzie dobrze.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przykro mi ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Siedze i płacze bo nie mam sił
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
Nie,nie przytulaliśmy się
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zakorzenienie
|
kocurku będzie ok
![]() ![]()
#3740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie płacz. Bądź silna. Jesteś pod opieką lekarza, który zna się na rzeczy, więc będzie dobrze. Musi być dobrze ![]() Jeśli chodzi o mnie i o pracę, to jestem nadal wściekła, ale nie bezrobotna. Ta moja "umowa", to żadna umowa. Pracuję na czarno. Po bankructwie moje firmy po prostu ze sprawdzoną kadrą rozkręcamy się na nowo, ale bez siedziby, zupełnie nielegalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki żeby dla męża i jego kolegi udał się biznesik ![]() Przyszły testy. Zrobiłam jeden. I wyszła piękna I kreska ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-15 o 18:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zadomowienie
|
witam kochane
widzę że u was się bardzo dużo dzieje nuna2,colorblue, LunaO, Mokka_83, IsiaG,Anulka_p, Kooocur - zaczytana jestem w waszych mamusiowych tematach i mocno was dopinguję ![]() ![]() i wytrwale trzymam kciuki za całą resztę ![]() iza243 nie martw się , trafiłaś do porządnego lekarza (z tego co mi sie wydaje) teraz będzie już tylko lepiej,musi być! trzymam kciuki Kooocur nie denerwuj sie przed wizyta , będzie oki ![]() Anulka_p wiesz chyba w każdej pracy, oprócz tej gdzie jestes sama sobie szefem jest zawsze coś!!mnie też z każdej strony cisną o sprzedaż i ciągle mało a im więcej sprzedaję tym bardziej podnosza nam cele , ale cóż . takie czasy że każda praca jest dobra, ja czasem tez nie staram się dementować plotek tylko zwykle zakańczam temat! niech sob ie myślą co chcą, ja wiem swoje że jestem uczciwa, choć zdaje sobie sporawe że to było upokarzające dla Ciebie... no już nie martw się póki co masz pracę - przytulam ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- u mnie natomiast 21 dc (cylke mam zwykle 28 dniowe) przytulanki były i to w 10 dni na 14 (odkąd skończyła mi się @) to chyba nie zły wynik??? mam zamiar testować za tydzień... ![]() boje się że za bardzo mi zależy, już miałam sie nie nakręcać ale nie potrafię ![]() czytam was, oglądam różne pierdoły na wystawach, tak bym chciała juz sama sie rozglądać choć z drugiej strony mam chwile słabości , kiedy sobie wmawiam- niepotrzebnie- a jak nie damy rady? (w końcu wynajmujemy mieszkanie i póki co na zmiany się nie zanosi) a jak z którąś z praca będzie lipa? co wtedy powrót do któryś rodziców>? na szczęście jest tż i on mnie stawia do pionu! i znów mam chęci do życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze Ci tż radzi, trzeba się zdystansować i tyle. Rób co do Ciebie należy, a później do domku, odpoczywać.
![]() |
#3745 | |
Zakorzenienie
|
Ja Ci dam twixy
![]() Jedno zdrowe dziecko...to i tak jak 6 w totka ![]() Cytat:
Kazda tutaj marzy, ogląda, czyta.. Jak juz zajdziesz to będziesz sie bała tak jak ja.... 3mam kciukasy za dwie kreseczki ![]() Anulka kobito nie denerwuj sie..Tobie nie wolno!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Rozeznanie
|
ja tylko na chwileczkę, tak jak przypuszczałam, @ nadejszła
![]() ale oczywiście, wiedziałam, że przyjdzie ![]() ![]() wracam do pracy, miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zadomowienie
|
KOCURKU nawet lepiej niz w totka. Ale u Was taka piekna "tradycja" z tymi blizniakami, ze szkoda ja zaprzepaszczac
![]() ale oczywiscie bez wzgledu na to czy twixy czy jedno trzymam kciuki za to zeby wsio bylo ok. ![]()
![]() |
#3748 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, witam sie wieczorkiem
![]() Dedra, Sophia, dziekuje za słowa wsparcia i otuchy ![]() Pradip, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji! W połowie wrzesnia odstawiłam pigułki, tylko poszłam do lekarza bez wczesniejszego zasiegniecia jezyka, wiec po prostu powiedziałam ze chce zaczac sie starac, dostałam skirowanie na krew, mocz i usg piersi, i tyle.... Z jednej stron chcialabym zbadac hormony, a z drugiej moze rzeczywiscie sie uda, i po co sie stesowac i jeszcze płacic za badania? Iza, co do wydatkow na kosmetyki, mysle ze srednio 100 zł na pewno, pewnie wiecej... Co miesiac kupuje szampon, odzywke, paste do zebow, farbe do wlosow, zel pod prysznic, plyn do kapieli, a to juz 60 zł najmarniej, do tego jakis balsam, krem do rak, do stóp, pomadka ochronna, troche kolorowych kosmetykow; nawet jak sie nie kupuje drogich marek, to sie troche tego zbiera. Bardzo sie ciesze z tego nowego dłuższego urlopu macierzynskiego, naprawde rok to juz jest taki moment, ze nie bedzie mnie bolało serce, ze musze zostawic dzieciaczka i iść do pracy. Pół roku to za krótko! Teraz tylko jeszcze w ciążę trzeba zajść ![]() No to zaczełam drugi cykl starań... Nie wiem, czy jeszcze próbować bez wspomagaczy, czy może zacząć jakieś ziółka? Z tego co zaobserwowałam, to kiepsko u mnie ze śluzem, i mam bardzo krótką 2 fazę... co radzicie? Edytowane przez margot_2012 Czas edycji: 2012-11-15 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
Kocurku powodzenia na wizycie jutro
![]()
#3750 |
Zakorzenienie
|
Kocurku powodzenia na wizycie i daj nam później znać jak było
![]() Co tutaj taka cisza z rana? Zmierzyłam rano tempkę i 37,12, póki co najwyższa w tym cyklu więc mam nadzieję, że już nie spadnie... Jak w niedzielę nie przyjdzie @ to testuję ponownie. Ale nie łudzę się, że coś zobaczę na teście, bo objawów na fasolkę brak. Piersi i sutki bolą coraz bardziej, także TŻ poszkodowany, bo zabraniam dotykać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.