|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
a co do drapania - są drapaki, ale to co i gdzie będzie drapane zależy w takim samym stopniu od kota jak i od człowieka. Można kota nauczyć wbrew pozorom ![]() a co do śmierdzenia to chyba najpopularniejszy mit... mam dwa koty i jakoś nie śmierdzi ![]() ale rozumiem, decyzja rodziców. U mnie zawsze było "żadnego zwierzaka!" a potem tata leży a na nim dwa koty
|
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, to zależy od kraju, głupi przykład : tż kupił sobie PS w Anglii o wiele taniej niż miałby tu kupić, więc warto się rozejreć
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio tak słodko spał mi na kolanach wtulony w sweter
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jak - jestem w pracy i nie umiem tu zrobić zdjęcia
jeśli Cię to poratuje, to jutro z samego rana mogę zrobić ![]() Cytat:
|
|
#2315 | |
|
Moderator
|
Cytat:
koty są urocze i przy zachowaniu odrobiny higieny naprawdę nie śmierdzą... chyba, że lenistwem, o taaaaaaaaaaaak, lenia czuć od nich na km. ![]() moja się właśnie rozpłaszczyła między mną a TŻtem i tak sobie we trójkę na jednej kanapie siedzimy )) nie oddałabym jej za żadne skarby świata, podobnie jak żadnego z moich kotów
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Koty cudownie mruczą
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję Wam dziewczyny za odpowiedzi dotyczące szamponu
Potestuję trochę Dzisiaj dotarł nowy shiny box, fajny jest - same praktyczne rzeczy, które na pewno zużyję z chęcią (więc mam nadzieję, że będą dobre).I nie ma to jak męska spostrzegawczość TŻ: Co robisz? Ja: Przymierzam się do pomalowania paznokci na stópkach TŻ: A na jaki kolor? Ja: Klasyczna czerwień TŻ: Łeeee, czerwień? Czemu nie coś żywszego, może niebieski? Ja: Dobra, niech będzie niebieski. (...) TŻ: A u rąk też pomalujesz? Ja: Przecież mam pomalowane... TŻ: No tak, ale już Ci trochę lakier odprysnął na końcówkach Ja: Dobra, pomaluję, jaki chcesz kolor? TŻ: No nie wiem, jaki Ci wpadnie w oko Ja: Jaki kolor? Żółty, fioletowy, niebieski, czerwony, złoty... TŻ: Żółty!! Ja: Żółty? Przecież nie znosisz tego lakieru TŻ: No wiem, ale jest jesień więc miej coś radosnego na paznokciach A potem jak poruszyłam temat czepiania się wytartych końcówek powiedział "Kochanie, jakim bym był facetem, gdybym nie zauważał zmian w Twoim wyglądzie?" Z takim oburzeniem w głosie A nie jest fanem piłki nożnej Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-15 o 21:58 |
|
|
|
#2319 |
|
Klientka w krawacie
|
Ale miałyście wenę
.Byłam dziś na Bondzie i prawie zasnęłam
|
#2320 |
|
Konto usunięte
|
Ale upojne popołudnie spędziłam z TŻem
![]() Ściągnęliśmy sobie oboje na telefony gierkę Pou, która polega na zajmowaniu się takim stworkiem, który wygląda jak kupa I przez bite dwie godziny leżeliśmy w wyrze obok siebie i graliśmy i co chwila tylko leciały teksty typu "Ooo, moja kupa zrobiła kupę!" albo "Moja kupa zdobyła medal!" Debilne, a ile zabawy I zrobiłam dobry uczynek, bo za ostatnie grosze kupiłam panu żulowi spod Biedronki bułki i pasztet do smarowania, bo prosił o coś do jedzenia, a nie o pieniądze jak typowy "żul" I jak ładnie podziękował
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...52867481_n.jpg Padłam
Czeski rox!
|
#2322 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tym, że to jemu zależy dużo bardziej niż mi, czy to dziwne ? ![]() No ta ilość stron mnie przeraziła [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37643519]Ale upojne popołudnie spędziłam z TŻem ![]() Ściągnęliśmy sobie oboje na telefony gierkę Pou, która polega na zajmowaniu się takim stworkiem, który wygląda jak kupa I przez bite dwie godziny leżeliśmy w wyrze obok siebie i graliśmy i co chwila tylko leciały teksty typu "Ooo, moja kupa zrobiła kupę!" albo "Moja kupa zdobyła medal!" Debilne, a ile zabawy I zrobiłam dobry uczynek, bo za ostatnie grosze kupiłam panu żulowi spod Biedronki bułki i pasztet do smarowania, bo prosił o coś do jedzenia, a nie o pieniądze jak typowy "żul" I jak ładnie podziękował [/QUOTE]Faktycznie upojne popołudnie Myśmy obejrzeli chyba z 6 odcinków Pamiętników Wampirów |
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
dobereeeeek
|
#2324 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A Czechów uwielbiam, ich mentalność, swobodę i gościnność Mam przyjemność gościć kilkunastu Czechów w każde wakacje |
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Branoc spamiary
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo możliwe, że to ściema, ale pośmiać się można
|
#2328 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie widzę sensu śmiania się z takiego fake - potem każdy myśli, że czeski jest taki popaprany i wierzy ślepo w to, co jest w internecie, a to przecież zwykły, normalny język, tylko nieco inny od naszego - wbrew pozorom różni się głównie pisownią - jak przyjeżdżają do nas Czesi, to oni gadają po czesku, my do nich po polsku, a i tak się świetnie rozumiemy
Bywają śmiesznie brzmiące słowa dla nas, ale w drugą stronę to działa tak samo Niektóre nasze słowa dla nich są zabawne...Nie miałam w zamiarze Cię atakować, także się nie gniewaj Może jestem przewrażliwiona, po prostu strasznie ich lubię
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-15 o 22:49 |
|
|
|
#2329 |
|
Moderator
|
mnie zawsze rozbawia Pozor Vlak!
ja kocham Czechów za placki ziemniaczane, piwo i czekoladę Studentską... |
|
|
|
#2330 |
|
w krainie snu i marzeń
|
o tak! czekolada jest pysia
zwłaszcza biała
|
|
|
|
#2331 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam ich podejście - jak pojechaliśmy z rodziną do Czech i ciągle się o coś kłóciliśmy, oni cały czas powtarzali nam - nie kłóćcie się, wyluzujcie, nie ma żadnego problemu... Są tacy bezkonfliktowi i na luzie |
|
|
|
|
#2332 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37644081]I knedle
![]() Ja uwielbiam ich podejście - jak pojechaliśmy z rodziną do Czech i ciągle się o coś kłóciliśmy, oni cały czas powtarzali nam - nie kłóćcie się, wyluzujcie, nie ma żadnego problemu... Są tacy bezkonfliktowi i na luzie o taaaaaak! ![]() pamiętam jak byłam w Czechach na zlocie, jeszcze w liceum, ja nie wiem jak oni to robią ale są tak pozytywni, tacy "zen" |
|
|
|
#2333 |
|
w krainie snu i marzeń
|
idę lulu
do jutra |
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37643623]No my idziemy w sobotę na 17:45, zarezerwowałam miejsca
![]() Z tym, że to jemu zależy dużo bardziej niż mi, czy to dziwne ? ![]() [/QUOTE] Spoko, u mnie jest tak samo - już rzuciłam propozycję, że TŻ pójdzie na film, a ja na zakupy (bo kino jest w fajnym centrum handlowym gdzie jest Yves Rocher, Inglot, Home&You i inne ciekawe miejsca ale mnie skwitował, że zakupy mogę zrobić na reklamach ![]() Tylko my idziemy dopiero za 2 tygodnie, jak TŻ do PL zawita
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ mi powiedział, żebym do końca tygodnia mu powiedziała co chcę na urodziny. ;___; a ja nie wiem. ![]() Grałam już w cztery pory roku, ale chwilę tylko. ![]() Fajnie, że simowie mogą pływać nie tylko w basenie.
|
|
|
#2336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tż miał dwie fretki i powiedział, że nigdy więcej. A szkoda, przytuliłabym takiego śmierdziela.
Są takie urocze.
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię ich żele, używam różnych wersji na zmianę i na szczęście nigdy krzywdy mi nie zrobiły. Oj ja też kocham zwierzęta |
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samą samiczkę? Nie myślisz o jakimś towarzystwie dla niej?
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą rodzice ciągle mają jakieś ale. Jak będę na swoim na pewno pozwolę sobie na kilka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

Lush & China Glaze lover! 

jeśli Cię to poratuje, to jutro z samego rana mogę zrobić 

zwłaszcza biała 

Ja lubię ich żele, używam różnych wersji na zmianę i na szczęście nigdy krzywdy mi nie zrobiły.