|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29
mam wodę Ballrom i niestety jest nietrwała....
a potwierdzam, że lakier Real Red jest naprawdę śliczny
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zadomowienie
|
Eee jak ja już złożyłam swoje zamówienia to oni takie fajne promocje dali
Ten zegarek bym wzięła ale ktoś pisał że trzeba go brać w zamówieniu za minimum 100 zł a teraz znowu tyle już nie uzbieram :/ |
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
Tak. Zaryzykowałam, kupiłam kolczyki Araceli noszę reklamuję z nadzieją na sprzedaż jednak bez efektów. Intryguje mnie to,że nie ma tej biżu w najbliższych katalogach.
|
#4775 |
|
Rozeznanie
|
Też pamiętam opakowania Naturals ze starą szatą graficzną
Już tyle lat minęło...
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam zdjęcia foremek z Różowej wstążki. Najlepsze jest to, że w 8 językach jest napisane, że maksymalna temperatura pieczenia jest 230 stopni, a po polsku 240
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popieram, ja kupilam za 34.99
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
zadzwoń niech ci dopiszą i przyjdzie w kolejnym zamówieniu
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#4779 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jej nie odeślę aby ewentualne klientki nią straszyć ![]() też jutro odbiorę to napiszę, ale spodziewam sie tego samego co w Extra Lasting Cytat:
Cytat:
a może by złożyć reklamację tego z zaznaczeniem że po prostu droższe pozwracasz i weźmiesz w niższej cenie jeśli nie przychylą się do Twojej prośby |
|||
|
|
|
#4781 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;37642670]Ja tego w ogóle u siebie nie widziałam dopóki nie weszłam przez ten link, a jak próbuję zamówić, to niestety mam komunikat, że nie mogę tego dodać
Ja też próbowałam to dodać do zamówienia i mam komunikat że w tym katalogu nie moge tego zamówić |
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Używacie może avonowej kredki do brwi (z grzebyczkiem), warto ją kupić czy polecacie inne? Chodzi mi konkretnie o ciemniejszy odcień. Jest wygodna w stosowaniu, łatwo się nią posługuje, efekt wychodzi naturalny?
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tu chyba kiedyś pisałam o niej. Nigdy nie malowałam brwi, i dostałam w demo tą kredkę jak wchodziła właśnie kolor ciemny i pomyślałam, że spróbuję, bo moja przyjaciółka zawsze maluje te brwi a to była głupota dla mnie. Spróbowałam raz, i już nigdy pózniej nie wyszłam z domu bez pomalowanych brwi! Kredka jest świetna! Daje naturalny efekt, sama dozujesz ile chcesz koloru i jak intensywny, a potem super rozczesujesz grzebyczkiem. Oczy mają wyraz!! Kredka jest świetna!! Ja polecam z czystym sercem, i jestem załamana bo widzę, że ją wycofują w 1katalogu więc muszę zrobić zapasy
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka dzięki za fotki lakierów
Zainteresowały mnie 2 Czy lakier Bikini to bardziej róż czy grejpfrut??
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#4788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4789 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2008-07
|
witam wszystkich
mam pytanko czy ktoś może wrzucić zdjęcia tych promocji bo u mnie przez linka nie działają :-( |
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz?
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane a ja patrzę na swoją fakturę drugą i próbki z zapachami mam po 2,50 i minus 50% to po 1,25 mi policzyli te nowości...
czemu tak? ciesze się ale nie rozumiem ![]() tak samo próbki szminek UCR mam po 0.25 zł
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2008-07
|
dziękuję bardzo
|
|
|
|
#4794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A ozdób na choinkę-aniołków już żadnych nie ma. Wszystkie 3 mają szare kropy... Klientki moje były nimi zachwycone, mam nadzieję, że nie będą dalej polecać, bo się będę musiała tłumaczyć Dobrze, że w pierwszy dzień składałam to się na nie załapałam.Nadal mam w brakach Naszyjnik Loving moment, miał być dziś, ale widzę, że nadal ma czerwoną kropę więc pewnie poczekam ze złożeniem zamówienia. |
|
|
|
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny!
ja właśnie odnowiłam swoją przygodę z Avonem - miałam chwilę przerwy spowodowaną sprawami osobistymi. Chociaż nie powiem że nie zaglądałam do Was w miarę możliwości ![]() I w końcu przedwczoraj złożyłam zamówienie z k16 ![]() Co do pierwszego kosmetyku z Avonu to była to mgiełka do ciała Be...kissable jeśli dobrze pamiętam...
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko nieśmiało przypomnę się, że jeśli któraś z Was miałaby na zbyciu naszyjnik LYNN z oferty świątecznej do katalogu 16 (str. 13) to ja chętnie jeden przygarnę ( a w sumie nawet ilością 4 jestem zainteresowana
). ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
a te rzeczy chciały Klientki dodać do prezentów świątecznych i taka lipa..... Napisałam maila do Avonu odnośnie braków z minikatalogu i dostałam odp. : Szanowna Konsultantko, Dziękujemy, że zwróciła się Pani do nas i opisała występujące niedogodności. Opinie Konsultantek są dla nas bardzo cenne i zawsze traktujemy je poważnie. Pani list daje nam okazję do złożenia pisemnych wyjaśnień i przeproszenia za występowanie nieprawidłowości. Przygotowując ofertę katalogową z dużym wyprzedzeniem, opieramy się na planach i szacunkach zainteresowania danym artykułem ze strony Klientów. Jeśli popyt w pierwszych dniach sprzedaży danego produktu przewyższa założenia, jest to dla nas sygnałem do zwiększenia produkcji. W zależności od specyfiki danego produktu przyspieszenie następuje natychmiast, bądź wiąże się z oczekiwaniem na dostarczenie komponentu niezbędnego do produkcji, który nie jest wytwarzany w naszej fabryce. Dodatkowo zwiększenie produkcji wiąże się z zamówieniem większej ilości opakowań, dostarczanych nam przez firmę zewnętrzną. W tym momencie jesteśmy w dużej mierze uzależnieni od możliwości poddostawcy. Kolejnym elementem decydującym o możliwości szybkiego zwiększenia produkcji jest długość samego procesu produkcyjnego. By zachować wysoką jakość naszych produktów musimy dbać o to, by cały proces produkcji, łącznie z wykonaniem testów sprawdzających jakość, odbył się zgodnie ze standardami obowiązującymi w firmie. W momencie uzupełnienia stanów magazynowych, zamówiony wcześniej przez Konsultantkę produkt dołączany jest automatycznie do jej najbliższego zamówienia. Gwarantujemy przy tym, że cena artykułów jest zgodna z tą, która obowiązywała w chwili ich zamawiania oraz utrzymane są wszystkie wypracowane promocje i opusty. Zdajemy sobie sprawę, w jak trudnej sytuacji postawiliśmy Panią wobec Klientów. Doceniamy Pani pracę i dziękujemy za zaangażowanie w działalność Konsultantki. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i pozostajemy z nadzieją, że nasza współpraca będzie układała się coraz lepiej. Z pozdrowieniami, XXX Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

nawet jej nie odeślę aby ewentualne klientki nią straszyć 

Dobrze, że w pierwszy dzień składałam to się na nie załapałam.