|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
no ale nic wazne ze POLOWA juz za nami Dragusia88 zostaly mi LODY bakaliowe. moze beda na podwieczorek. ja wlasnie przed chwileczka wrocilam od lekarza, no i przeciez jak nie urok to sraczka oprocz tego co sie wczoraj dowiedzialam, dzis dodatkowo zapalenie pecherza no ale mam wolne wolne az do 8.grudnia wiec sobie dopoczne no i moj brzusio dzis z rana |
|
|
|
|
|
#2642 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytałam innych mamusiek i mówią, że to świetny wynalazek, zwłaszcza dla mam co mają więcej niż 1 dziecko jak to mówią "trochę wytchnienia" Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() te z fotek są boskie, to łóżko szkoda, że nie mamy aż takiego dużego pokoju dla Julki , bo bym kupiła, ale mamy to z koniem i ona je uwielbia a to najważniejsze Cytat:
haha boski śliczniutka i zgrabniutka Cytat:
![]() dziś za nówkę można dać połowę ceny bo jest po 270zł Cytat:
za zakupyi wcale nie za szybko na świąteczne Ja w kauflandzie kupiłam sobie takie "kwiatki" gwiazdy betlejemskie (małe) 5 szt, 3 czerwone i 2 złote, do tego dokupię 2 czerwone większe na boki i będę miała do wazonu Teraz szukam nie drogo ręczników małych do rąk z motywem świątecznym. Ktoś widział?? Potrzebuję 2 sztuki do łazienki i ścierkę kuchenną 2 szt.
|
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajna piłeczka oby zapalenie pęcherza sobie poszło preczDziewczyny ![]() Ja dziś skończyłam 25 i zaczęłam 26 tydzień
|
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
LiwkaO - rewelacyjny brzuszek Monicca - masz hemoglobine 12 i kazał Ci uważać żeby nie spadła, a ja mam 11,5 ciekawe co mi powie. ![]() Ja odkąd jestem w ciaży też się opuściłam, chodze beż makijażu, perfumy sie skończyły, jedynie włosy zawsze mam ułożone. Fakt cera mi sie baaardzo poprawiła, nie mam żadnych niedoskonałości więc maluje sie na wyjscie. A moje pędzle i palety chyba pajęczyna porosną ... no ale coż szewc bez butów chodzi. Aaa taki ze mnie chudzielec ale waga zaczyna rosnąć martwiłam się że nic nie tyje no to sobie polepszyłam teraz sie bede martwic że nie odstawie słodyczy a kg przybywa
|
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za kolejny tydzpodziel sie lodami ![]() za brzusio
|
|
|
#2646 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, wczoraj byłam w lidlu i kupiłam sobie -tuniczkę-sukienkę- do połowy uda mi sięga , taniutka była 50 zł -więc pomyślałam,że zaryzukuję(kiedyś kupiłam nince rajstopki takie grubsze i założyła 3 razy i się przetarły), postanowiłam kupić M - aby do końca ciązy w niej chodzić ,choć jest na razie lużna ..... http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=31545 Cytat:
a co do spania - to mam to samo . Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...yrop-150g.html obyło się bez lekarza. Cytat:
Cytat:
no i cena
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
Dziś w DDTVN mówiono o rankingu porodówek wg fundacji Rodzić Po Ludzku. Chciałam oczywiście od razu na niego wejść, ale strona mi nie działa
Jednak przedstawicielka fundacji w fajny sposób opowiedziała o wszystkim- wysyłają ankiety do szpitali, a także zbierają opinie ich pacjentek. Można dowiedzieć się na jakie warunki możemy liczyć, czy częste jest nacinanie krocza podczas porodu itd. Mam nadzieję, że strona szybko się odblokuje, bo chciałam sprawdzić szpital gdzie będę rodzić ![]() Dziewczyny, Wy juz o świętach? My musimy naszą pierwszą choinkę kupić, bombki i całą resztę Kasy na to pójdzie, że nawet myśleć nie chcę. Poczekam chyba aż w Pepco zrobią świąteczną dostawę
|
|
|
#2648 | |
|
Zadomowienie
|
Strippi Gratulacje
![]() Cytat:
Bardzo fajnie na zdjęciach wygląda Pokaże Wam moje M2
|
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Brzezgrabna figurka...tez chce taką...!!
Cytat:
...Nas tez czekaja duze zakupy, oprócz tego takie pdostawowe rzeczy jak np: kosz na śmieci, karnisze itp itd, ale moze w poniedziałek zaczniemy juz wnosic meble do NASZEGO mieszkania Strippi byłam dzis u CIebie w nocy;p Sniło mi się, że z Toba i Julką jezdziłysmy na nartach;p A potem oczywiście na koniach, bo powiedziałaś, że nie wytrzymasz i ja tez spróbowałam, ale się bałam;p Ale pewnie masz duzo fot z tej wizyty, bo cały czas robiłas zdjecia ![]() Lece do biblioteki, bo mi ksiazki już wygasły, ale zadzwoniłam, pojęczałam, żem w ciązy i nie dałam rady przyjechac i przedłużyli paaaaaaa |
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry, słoneczko świeci
![]() Gratuluję wizyt i skończonych tygodni ![]() Dzisiaj zaczynam 25 tydzień Dzisiaj 1 dzień na L4, ginek pytał się, czy do końca już na L4 . Dostałam 2 tygodnie zwolnienia, zamęczę Was
|
|
#2651 | |||||
|
Zakorzenienie
|
zgrabniutka jesteś
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za tyg !zdrówka brzuszek fajniutki ![]() Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
rosniecie
![]() Cytat:
Cytat:
my zawsze jakos delikatnie. i w grudniu mini choineczka (taki stroik w ksztalcie choinki z gesto ulozonych galazek) najczesciej ubrana w... moje rozliczne kolczyki badz korale ![]() a bombki (mini -pici) zwisaja na wstazkach z karniszow ![]() mysle ze przy dziecku bedzie dopiero magia swiat. prawdziwa. zapach pierniczkow i totalny szal
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() super nie zazdroszczę z tym pęcherzem ;/ dużo zdrówka i słodkiego leniuchowaniaCytat:
|
||
|
|
|
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wierzę !!!
aż musiałam sprawdzić wczorajszego posta cz to TY na pewno go napisałaś -jak się żaliłaś ,że masz duży brzuch ,że lekarz powiedział Ci że jest spory ...... no to pytam W KTÓRYM MIEJSCU MASZ DUŻY ten brzuszek ?????? masz normalniutki -taki w sam raz brzuszek , do tego pewnie byłby na fotce odrobinkę mniejszy tylko albo się lekko zgarbiłaś albo go wypchnęłaś do przodu ,poza tym widać ,że szczupła jesteś więc za brzuszek no i nie słuchaj głupot !!!
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
megi-megi ja jestem od 10 tyg na zwolnieniu ze względu na plamienia i na szkodliwe warunki pracy. miałam przerwę l4 na obronę dr teraz już nie planuję wracać
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#2657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem do pracy do 13 grudnia i myślę już od 14 grudnia ciągnąć do porodu
|
|
|
#2658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2659 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
przywitam sie dzis i ja z rana tak na szybko Cytat:
a czym malowali ci brzuszek masz jakies fotki pomalowanego brzuszka?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.CHyba wezmę z CIebie przykład, dobry przykład. Idę przypudrować nosek.
|
|
|
#2661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba pójdę do biura sprzedaży i będę tam z brzuchem koczować, żeby jak najszybciej oddali nam klucze... Potem jeszcze min. miesiąc, żeby zrobić podstawowy środek - łazienka, kuchnia, podłogi i ściany No pokicham się chyba, a nie doczekam!Brawo dziewuchy za tygodnie! Jak to powiedziała Strippi, święta, sylwester a potem się zaaaaacznie..... Ja teraz 2 tyg na L4, ale jak wrócę planuję do świąt pociągnąć, pokończyć tematy i hasta la vista! Niestety w branży budowlanej słynny kryzys więc szefom też to poniekąd na rękę...
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2012-11-16 o 11:15 |
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze to 10 minut najpierw wypróbuje![]() Cytat:
![]() śliczny! i jaka ty szczupła ogólnie jestes mi sie tyłek powiększyłCytat:
mi ostatnio Julka powiedziała że mam "brzuch olbrzym"
|
|
|
#2665 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynyw koncu czuje te "Wasze" bąbelki
![]() :brzyda l: jeju jaka jestem szczesliwa, juz tak od dwoch dni, nie chcialam zapeszac, ale dwa razy dwa dni temu takie porzadne kopniaczki, wtedy bylam pewna, a tak od tamtego czasu dosyc czeste delikatne takie pukniecia, babelki co 10 sekund, minute, po pare razy Teraz w poczekalni jak czekalam na pobranie krwi to caly czas ![]() ![]() Ale szczesliwa jeste, bo to juz 20 TC sie konczy, juz czekalam jak na szpilkach, ale to raczej w koncu to ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() śliczny, taki okrąglutki. mój jakiś kanciasty ![]() tzn? ja chyba nic nie wiem. |
||
|
|
|
|
#2667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
slicznie wygladasz! |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 |
|
Wtajemniczenie
|
10 min za krótko znów
Bo nie mam piłki do ćwiczeń więc jak są te z piłą to ja po prostu przewijam ![]() EKSTRA!
|
|
|
#2669 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Prześliczny masz brzuszek, bardzo zgrabnie wyglądasz Cytat:
A o świętach myślę już od kilku tygodni, nie mogę się doczekać! Czeka nas kompletowanie ozdób na naszą pierwszą małżeńską choinkę Mam zamiar porobić sporo ozdób na szydełku, znalazłam schematy na piękne gwiazdki. I też czekam na dostawę w Pepco ![]() Też tak myślę, moje najpiękniejsze wspomnienia ze świąt to właśnie te z dzieciństwa, przepełnione magią i zapachami. Chcę, żeby moje dziecko też takie miało.
|
|
|
#2670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to musiałabym chyba L kupić? Mam 168 wzrostu i duży brzuszek. Boję się, że na pupie się za bardzo naciągnie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

Jak miło... leci już z górki

oby zapalenie pęcherza sobie poszło precz
martwiłam się że nic nie tyje no to sobie polepszyłam 

Jednak przedstawicielka fundacji w fajny sposób opowiedziała o wszystkim- wysyłają ankiety do szpitali, a także zbierają opinie ich pacjentek. Można dowiedzieć się na jakie warunki możemy liczyć, czy częste jest nacinanie krocza podczas porodu itd. 

masz jakies fotki pomalowanego brzuszka?
05.07.2008