![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Dzien dobry
![]() Gucia zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#152 | ||
Zakorzenienie
|
zazdraszczam takiej ilosci snu
![]() ja wczoraj poszlam spac o 22, od 23 do 1 "walczylam" z kaszlem Rity... a potem 3 razy budzilo mnie jakies dzwonienie... okazalo sie, ze Sandra bawila sie naszym termometrem zewnetrzno-wewnetrzynm i cos nacisnela tak, ze jak temperatura poszla ponizej, to sie alarm wlaczal :mdleje: takze dzis wygladam nie lepiej niz wczoraj... czuje sie zdecydowanie gorzej ![]() Cytat:
![]() 2. to ciesze sie, ze jest lepiej 3. Gutek by sie przydal ale za kilka lat ![]() a teraz czekam... jeszcze mi sie cykle nie uregulowaly i musze sie znow "uczyc" wlasnego ciala i objawow owu i przed@ ![]() Cytat:
![]() a w miedzyczasie bierzesz cos dodatkowo? czy tylko kroplowki? i jak z tymi innymi badaniami? 2. Ja w sumie Sandrze tez wole ubrac legginsy ![]() ![]() 3. Sinupret probowalam kiedys, ale nie bardzo mi pomagal ![]() 4. nic mi nie mow ![]() ![]() hehe... u mnie to raczej kwestia nastawienia... na tabletkach lub plastrach tez mialabym stresa ![]() bo poki co to ta metoda jeszcze mnie nie zawiodla. i tez jak pisalam, musze sie "nauczyc" znow swojego cyklu ![]() ciekawa jestem kiedy i czy u nas zacznie sie etap "dlaczego" ![]()
![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no wpaść na antykoncepcji to trzeba by mieć wyjątkowego pecha, zeby te ich "odsetki" powiększyć... ![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tabletki mimo iz maja wyzszy indeks, to sa "wrazliwsze", np na antbiotyki... miedzi to nie rusza ![]() ej no baby, ja tu zaraz tu zarzuce fochem nooo.... mialyscie trzymac kciuki i jak zescie trzymaly, co? ![]() wyslalam podanie w niedziele, dzis dostalam odmowe, ze juz w miedzyczasie stanowisko zostalo zajete... ale niech bedzie, ze to moja wina, bo zbyt dlugo zwlekalam ![]() jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... dzis znalazlam cos rownie ciekawego i o wiele blizej domu ![]()
![]() |
![]() |
#155 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez tak robilismy, ale André zapominal czasami ubrac rajtki przed wyjsciem na dwor... ![]() Cytat:
A wygrywasz czasami chociaz..? ![]() Cytat:
To cale szczescie, ze nic u ciebie nie zrobila paskudnego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzieki ![]() Biore jeszcze ogolnie tabletki, ale musze uwazac, bo moj organizm kiepsko sobie z nimi radzi ![]() A inne badania tak sobie znow... ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mam pytanie - kupilam malemu rekawiczki, ale powiedzcie, czy nie widzialyscie u was gdzie takich w tym stylu:IMG_7579.jpg Chodzi mi o te niebieskie. Maja przedluzony rekaw ze sciagaczem tak, ze jak rekaw kurtki sie podwinie to niewystaje gola reka, sa wylozone takim jakby-futerkiem, maja regulacje w nadgarstku, od spodu na dloni jest skorka. IMG_7576.jpgIMG_7578.jpg Pytam, bo co prawda kupilam, ale maja tak niemoralna cene, ze jesli gdzie w Pl sa dostepne taniej to chetnie bym zamowila.. ![]() Naprawde no...jak rekawiczki DLA DZIECKA moga tyle kosztowac... ![]() Nie pamietam ile zaplacilam za moje wlasne, bo maja juz milion lat, ale jestem na 99% pewna, ze drozsze nie byly niz te dla 3-latka... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2012-11-15 o 11:44 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie nie ma 100% pewnego ani uniwesalnego dla wszystkich środka. A szkoda ![]() Jutro pytamy czy juz wysłałaś. bywa kiepsko.... czasami mam wrażenie że Staś sprawdza naszą cierpliwość i w tej kwestii... musze popijac dużo wody, bo juz mi w ustach zasycha... ![]() Z rękawiczkami nie pomogę... ale ładne ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam już laptopa więc mogę pisać
![]() Karenina wiem wiem że laktator nie wyciągnie tyle co synuś, ale nasze karmienie jest mordęgą przynajmiej dla niego. Ja się też po jakimś czasie denerwuje ale on aż krzyczy więc zaczeliśmy robić mieszanki. Będę nadal próbować go przystawiać ale cięzko to widze. Zdjęcia oczywiście wkleje tylko musze najpierw zrzucić ![]() Dziś zostałam już sama jak do tej pory była mama więc pomogła nam w czynościach domowych czy nawet żeby wyjść z Kinią na spacer ![]() Teraz musze dawac sobie rade sama aż do wieczora ![]() Gocha super w tej fryzurce całkiem inna ma się twarz wiem bo też mam fale a jak mam proste całkiem inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak myslalam ze pistacje bo fistaszek juz dawnoooo w biedronce nie było ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
OLEŃKO 100 lat
![]()
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Olciu
w dniu Twoich 3 urodzin Grześ z mamą życzy Tobie uśmiechu od ucha do ucha i byś radośnie rozpoczynała poranek. codziennych zabaw bez liku dużego tortu ze świeczkami i żebyś każdego dnia i o każdej porze, była roześmiana i bawiła się dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Oleńko Sto lat!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
100 lat dla Olci!
![]() |
#164 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzuce przykladem - maz mojej kolezanki po tym jak wpadli z mezem z druga ciaza i byla to ciaza blizniacza...czyli maja teraz wesola trojeczke... ![]() ![]() Cytat:
Az sie cisnie na usta - nie ma tego zlego ![]() No to po co foch, skoro cos lepszego czeka..? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Konspi slyszalas, ze prawa do ekranizacji "Angelologii" zostaly wykupione przez Columbia Pictures?? ![]() Cytat:
Kochana, nie stresuj sie, maly juz sobie twojego mleczka popil wiec spokojnie mieszaj, co trzeba, zebyscie oboje byli zadowoleni ![]() ![]() Bylismy dzisiaj na Swiecie Latarni i malego zapakowalam porzadnie wiec nawet mu palce nie zmarzly, za to mi d**pke przewialo lekko... ![]() Ale André zadowolony i skubany nawet piosenki znal ![]() Bylo tez ognisko i pieczenie kielbasek i chlebka IMG_7603.jpgIMG_7604.jpg Aha...w temacie przepisu na muffinki marchewkowe - uprzejmie informuje, ze przepis ten wrzucilam juz jakis czas temu wiec mozna zerknac... ![]() ![]() ![]() Sto latek ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2012-11-15 o 20:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
dołączamy się do życzeń dla Oleńki
wpadłam na chwilę, żeby Wam powiedzieć, że na wczorajszej wizycie wszytko było super ![]() ![]() oh... kamień z serca ... tak się denerwowałam... dziękuję za kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyznam sie bez bicia ![]() wyslalam juz dzisiaj ![]() ale tym razem prosze naprawde trzymac kciuki ![]() Cytat:
![]() zreszta co tu duzo gadac... m i tak tylko mamy tuniczki, wiec to nie przeszkadza... a jesli jest krotsza bluzka, to ubieram Sandrze spodniczke... jednak nic nie poradze na to, ze ona ja sama zdejmuje i tak "wbrew" mojej woli, chodzi w samych rajtkach ![]() jak by na to nie patrzec, to sa tylko dzieci, a dziecinstwu naleza sie jakies "prawa" ![]() Cytat:
![]() ale tez znam dziewczyne, ktora przy tabletkach zaszla w ciaze... dowiedziala sie o tym w 6 miesiacu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a propos tematu kp, cos do poczytania ... wg mnie, cos w tym jest ![]() http://butelkowy.blox.pl/tagi_b/1550...e-piersia.html Fajne fotki ![]() ja tez sie pochwale ![]() z latarniami IMG_1482.jpg zaproszenia na urodziny ![]() 1.jpg
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Olciu wszytskiego najlepszego z okazji urodzin
![]() ![]() Karenina nie widziałam takich rękawiczek, ale bardzo fajne! Fajne zdjecia ![]() ![]() Konspi no to wesoło masz z pytaniami pierworodnego ![]() Guciu mam nadzieje, że się uda z tą pracą ![]() Lucky super wieści ![]() Maria myśle, że najważniejsze żebyście oboje byli happy i tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie, nie slyszałam ![]() fajne fotki Cytat:
![]() Cytat:
Gucia, sorry ale w to to jakos trudno mi uwierzyć, nawet wyobrazić sobie... no ale jednak muszą być takie "pechowe" przypadki... ![]() Co to byly za tabletki ![]() Jak wysłałaś to już załatwione ![]() Super zdjecia i zaproszenia??/ Jakie boooskie koty ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- ![]() ![]() Oleńka - wszystkiego naj - i przyślij czasem swoją Mamusię do ciotek na wizaż ![]()
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Się nabyłam na wizazu wieczorem... Kończyłam pisac posta i wstał księciunio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kciuki oczywiście też będą! Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja to mam pecha, albo mi mydła zabrakło, a jak już zamówiłam i chciałam olejek z retinolem zrobić to retinolu brak ![]() ![]() a najlepsze że obczaiłam że mam rzut beretem do jednego ze sklepów z półproduktami ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zebra ale o co chodzi? Że niby wcześnie??? Ja tez dzisiaj do tyłu chodzę... ale z włąsnej winy i Angelologii ![]()
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Konspi no
![]() ![]() Posprzątałam już conieco. Nie lubie sezonu palenia w piecu, bo się kurzy bardziej w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Karenina Zebra dzięki
![]() Dziś znów nie wyspana w sumie to spałam ze 4 godz. kiedy to się skonczy i mały będzie chociaż spał te 5 godz ![]() Lucky gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta sa przeciez kobiety, ktorym brzuch wyskakuje dopiero w ok 7 mies ![]() a najpoeniejsza to chyba poki co jest wkladka hormonalna ![]() ![]() I stalo sie... rozlozylo mnie na maxa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#177 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wiarygodności internetowej to po akcji z założycielką naszego wątku na poczekalni Panią Dudziakową to ja mam duuuży dystans co do ludzi ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Konspi, Kareninka czy to o tą Angelologie Wam chodzi? Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2012-11-16 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze wy nie wierzycie to wasza sprawa...
![]() |
![]() |
#179 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I też coś mówiła o spirali ![]() Cytat:
![]() co do chodzenia na dwór, to nie martwicie się, na pewno założą co trzeba. Jak jeszcze cieplej było, moja brzydula była na podwórku ze swoją grupą to pani dodatkowo założyła jej rajstopki pod legginsy, bo powiedziała, że widać jej było gołe nogi... Więc nie jest tak źle ![]() super zaproszenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#180 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Cytat:
![]() Na razie robie sobie przerwe od kontroli i badan...mam dosc... ![]() Niedlugo przefarbuje sie na bialo, wyrosna mi uszy i zaczne jesc tylko salate jak na krolika laboratoryjnego przystalo... ![]() Heeeej...sobie wypraszam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hehehe...moja kolezanka, o ktorej pisalam wpadla tez na tabletkach... ![]() Cytat:
![]() Piekny pochod latarni a zaproszenia suuuuuuper! Napatrzec sie nie moge na te kotki ![]() Cytat:
![]() Ale jestem ciekawa co wymysla... ![]() Cytat:
Bidulka... ![]() Czytalas drugi raz? ![]() Cytat:
Tak jak mi na przyklad...wypinalam jak tylko sie dalo a dopiero w 6-7 m-cu na uniwerku ktos zauwazyl... ![]() Trudno w to uwierzyc fakt, ale sa rozne przypadki w zyciu...jak ktos sie nie spodziewa, nie zna objawow, organizm tez nie daje az tyle znac i ma zabiegany tryb zycia to faktycznie moze to umknac do pewnego momentu.... Cytat:
Nie pociesze cie, ale ja tez tak mam...zdrowka ![]() Cytat:
![]() Witam ![]() jestem padnieta dzisiaj...czekam az malz wroci z delegacji i przejmie troche malego ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.