|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
3 | 6,12% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
1 | 2,04% |
| Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
18 | 36,73% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
2 | 4,08% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
|
3 | 6,12% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Jak mieliśmy problem z odpalaniem, wszędzie mi mówili 600 zł, 1000 zł, że niby padła elektronika co się okazało, jakiś jeden prztyczek i zapłaciliśmy 80 zł i tak zostaliśmy u Niego. Cytat:
później zbankrutujesz na podpaskach ![]() ![]() Cytat:
Łooo, żeby u mnie był taki sklep, ale nie ma. Niby miasto 90 tys. czyli takie no hmmm średnie, ale takowego nie ma. Tzn nie mamy almy, a piotr i paweł nie ma dostarczania chyba?! Idę sprawdzić. Jest dostawa, ale do 48h może trwać zamówienie ;/
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-11-16 o 10:59 |
|||
|
|
|
#3212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
dopóki mi gin nie odstawi.Mam brać póki co nadal... Cytat:
Gratulacje ![]() klas ki:
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na kiedy masz tp/który to tydzień ? Bo na babystrology widzę między nami tylko 1 dzień różnicy
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
katherine a na którą masz usg ? na pewno będzie dobrze, nie martw się
![]() Cytat:
![]() są dziewczynki i to aż dwie ![]() no to będziesz miała podwójną ilość przesłodkich kolorowych gumeczek, spineczek i opaseczek ![]() a macie już imiona ? Mąż się cieszy?
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, ale fajnie To wesoło będziecie mieli! Gratuluję córeczek! A ten Atlas Chmur wciąż się tu przewija. Naprawdę taki dobry? To jakieś fansasy?? Idę zobaczyc jakiś zwiastun... |
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
piotr i paweł dostarcza
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-11-16 o 11:08 |
|
|
|
|
#3219 |
|
Zadomowienie
|
Ide
Dziś szef kuchni, czyli ja
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Aaś gratuluję wizyty
w końcu dziewczynki! a moje zamówione ciuszki przyszły z all i tak: -pasy ciążowe są ok, ale wolałabym grubszy materiał. Chociaż z drugiej strony i tak będę na to nosić inne rzeczy więc może specjalnie tak jest- okaże się przy użytkowaniu. Ogólnie są ok, z tyłu u góry troszkę odstają (wzięłam rozmiar większy) ale ja jeszcze brzucha nie mam więc cóż się dziwić http://moda.allegro.pl/anatomiczny-w...755754105.html mam kolor czarny i fioletoey- bluzki dwie http://moda.allegro.pl/sliczna-bluzk...752848442.html i tu jestem bardzo zadowolona bo materiał świetny, kolory piękne (niebieski i czerwony). Też wzięłam rozmiar większe, miedzy biustem i brzuszkiem materiał trochę odstaje ale jak już napisałam do ciążowego brzuszka to mi daleko Ale z czego jestem zadowolona to na biuście się ładnie układa i fajnie rękawy wyglądają (nie są takie rozciągnięte a tego się obawiałam wybierając większy rozmiar)- leginsy http://moda.allegro.pl/getry-leginsy...766425818.html i tu ciężko mi się wypowiedzieć bo to moje pierwsze leginsy w życiu jak założyłam to się czułam jak dziecko w kalesonach |
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może uda się z tymi zakupami, zadzwon do iotra i pawla i zapytaj w jakim czasie zrealizowaliby Twoje zamowienie |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam ochotę na placki ziemniaczane ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za udane zakupy, chyba sobie też takie bluzki zprezentuje ale jak nosze teraz M zazwyczaj to wziąć większy rozmiar?????jak sadzisz kochana???
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, mi się wydaje że Aaś napisała, że NT w normie i podała długość dziewczynek
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry ale mózg mi ostatnio odmawia współpracy |
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się już od wczoraj doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mąż się cieszy on od poczatku powtarzał że nieważne czy będzie to chłopak czy dziewczyna i tak będzie z nim/nią chodzić poszczać modele i zapisze ją/jego na kurs nurkowania także jedną sobie wychowam na księżniczkę a druga będzie chłopczycą
|
||
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę że też taki rozmair na ciebie. Kolory są na prawdę takie piękne -mocne pastelowe, jeszcze tą różową bym chciała- musi być piękna
|
|
|
|
|
#3229 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z 8 tc gdzie widać już maluszka . Ciekawe ile zdjęć dostanę na kolejnej wizycie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem czy coś przytyłam, bo w domu popsuła nam się waga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczny! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
sharp te bluzki wyglądają super. niech no tylko brzuch trochę urośnie to z przyjemnością sobię taką zamówię
![]() Cytat:
a Ala to cudne imię
|
|
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałam psiapsióły i cały czas używa maść ze szpitala i zamierza jakoś załatwić kolejną maść też od nich, więc nie sudokrem
![]() Ja się boję rozstępów okrutnie - odkąd zobaczyłam 2 kreski na teście codziennie na noc oliwka na brzuch, plecy, krzyż, pośladki, uda i biust a codziennie rano przed pracą balsam. Raz w tygodniu peeling całego ciała. No i codziennie się ważę ale na razie nie tyję na szczęście
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mam rosół z kaczki made by mężuś
Cytat:
![]() o nie! bo dostaną rozdwojenia jaźni! juz lepiej niech jedna bedzie córeczką mamusi a druga tatusia |
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale nawet do 48 chociaż do wiejskiego sklepu :|---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- A gdzie się sprawdza statystykę?
|
|
#3236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwie takie żabcie... achhhh no i skoro dziewczynki, to trochę wyrównujesz średnią ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. przejrzałam skład, nie powala...... jakiegoś typowo antybakteryjnego składnika nie widzę prócz konserwantów i cynku właśnie. ja jego to chyba nigdy nie użyję
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobię później.
Kontaktowałam się ze swoim ginem. Jest na sympozjum i sam nie może mi pomóc, ale kazał jechać do siebie do szpitala żeby sprawdzić co i jak. Tak więc czekam na Męża i jedziemy. Proszę o kciuki
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ale mam zaćmienia umysłu - pomyliłam osobę do której wysłać smsa i tak zamiast męża kolega dostał smsa: kochanie do lekarza idę na 17.20 ale może wrócę wcześniej z pracy jak nie wymienię opon
masakra |
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Ciekawe co na to kolega |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

zjadłabym chałeczkę z masełkiem albo takiego rogalika 

najpierw dowcipnie potem przez brzuch. a mężuś stał obok i zbierał szczękę z podłogi przez całą wizytę 
dopóki mi gin nie odstawi.
klas ki:

Dziś szef kuchni, czyli ja
Ale z czego jestem zadowolona to na biuście się ładnie układa i fajnie rękawy wyglądają (nie są takie rozciągnięte a tego się obawiałam wybierając większy rozmiar)
jak założyłam to się czułam jak dziecko w kalesonach 

a małż dojada wczorajsze kotlety z piersi