Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-16, 01:26   #2341
_polly_
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Pomyślałabym gdybym miała większą klatkę, ta jest niestety wystarczająca tylko dla jednego zwierzaka Zresztą rodzice ciągle mają jakieś ale. Jak będę na swoim na pewno pozwolę sobie na kilka
Ale szczury to stadne zwierzątka, nie powinny być same.:C

Ja chcę sobie sprawić dwa bezwłose.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 01:51   #2342
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Cześć

coś mnie od rana brzuch boli ;/ mam pms i najchętniej bym każdego rozstrzelała
uwielbiam reklamę nfs
dawno nie grałam no i chyba sobie pogram
miałam zamiar jakiś makijaż zrobić ale w ogóle szaro-buro jest i mhm nei wiem sama;/
Nie wybieram się do biedry , nie kusić mnie lakierami

U mnie jest mało wyświetleń, ale i tak się cieszę, że mam swoich czytelników
Jak mam PMS to też miewam zbrodnicze zapędy:P I wszystko mnie irytuje;P Zawsze się komuś oberwie:P
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37633105]

Ostatnio jak miałam makijaż lalko-geishy też listonosz pukał ale mnie mama wyręczyła w odebraniu paczki

[/QUOTE]
Jak przychodzą moje zakupy, to też bardzo często wyglądam niewyjściowo, np. jestem w piżamie, też wtedy wysyłam mamę albo TŻta;P
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Spoko, u mnie jest tak samo - już rzuciłam propozycję, że TŻ pójdzie na film, a ja na zakupy (bo kino jest w fajnym centrum handlowym gdzie jest Yves Rocher, Inglot, Home&You i inne ciekawe miejsca ale mnie skwitował, że zakupy mogę zrobić na reklamach
Tylko my idziemy dopiero za 2 tygodnie, jak TŻ do PL zawita
W Solarisie jest zawsze coś ciekawego do obejrzenia Na pewno w trakcie reklam nie zrobisz porządnych zakupów. Musiałabyś mieć wszystko upatrzone, a przecież nie o to chodzi, żeby zakupy robić w biegu, ale się trochę nimi nacieszyć Wyślij TŻta to Obi, to nawet nie zauważy, ile czasu spędziłaś na zakupach Mój TŻ jak zacznie oglądać śrubki, to nie istnieje dla świata Już się nauczyłam, że do Obi, Castoramy i Praktikera nie wchodzę, bo on tam spędza 3 h.

Malwina, pewnie już słyszałaś dobrą nowinę Zostawili nam 600 zł za stypendium 2. kategorii

Czy jak wchodzicie na niektóre blogi to też Wam wyskakuje formularz z podaniem nicku i hasła jako próba uwierzytelnienia? Wygląda mi to na próbę wyłudzania danych, więc niczego nie podaję...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 05:22   #2343
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
W Solarisie jest zawsze coś ciekawego do obejrzenia Na pewno w trakcie reklam nie zrobisz porządnych zakupów. Musiałabyś mieć wszystko upatrzone, a przecież nie o to chodzi, żeby zakupy robić w biegu, ale się trochę nimi nacieszyć Wyślij TŻta to Obi, to nawet nie zauważy, ile czasu spędziłaś na zakupach Mój TŻ jak zacznie oglądać śrubki, to nie istnieje dla świata Już się nauczyłam, że do Obi, Castoramy i Praktikera nie wchodzę, bo on tam spędza 3 h.

Czy jak wchodzicie na niektóre blogi to też Wam wyskakuje formularz z podaniem nicku i hasła jako próba uwierzytelnienia? Wygląda mi to na próbę wyłudzania danych, więc niczego nie podaję...
Ech, tylko my nigdy nie mamy czasu I tu jest problem. Chyba faktycznie w necie przejrzę wszystkie sklepy, zrobię listę zakupów i tylko będę biegać z wywieszonym jęzorem i z karta płatniczą w ręce

A co do tych formularzy, to nie - nic mi się nie pojawiło do tej pory

Aha, nie odniosłam się do statystyk... U mnie marnie to wygląda. Jak nie ma nowej notki, to się waha od 300 do 500. A jak się pojawia nowa notka, to jest od 500 do 850 wejść. Rekordu nie mam zapisanego. W tym miesiącu rekord to 859 wejść (7 listopada). W sumie ciekawe jak to jest, bo mam tylko 474 obserwatorów
Stary 2012-11-16, 07:13   #2344
Flower23
Zakorzenienie

Hej

Obudziłam się o 5:20 i byłam wyspana Pewnie w połowie dnia będę spała na siedząco. A przy okazji wczorajszych porządków odkryłam tyyyyle ubrań, o których zapomniałam i mam nawet sukienkę zimową

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 07:35   #2345
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
moniak pytałas o statystyki,ja mam średnio 2tysiące gdy nic nie wrzucę, około 3*5 gdy jest nowa notka a rekord to bodajże 5800wyświetleń w dzień
wow, super wynik

ja dziennie mam 200-300, jak jest notka ok. 500, ale w porównaniu z powyższymi wynikami powinnam powiedzieć chyba że tylko.... ale i tak się bardzo cieszę z takich wyników, tym bardziej że ciągle przybywa mi nowych obserwatorów

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
U mnie zawsze było "żadnego zwierzaka!" a potem tata leży a na nim dwa koty
skąd ja to znam u mnie było tak samo...
Stary 2012-11-16, 08:43   #2346
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37643872]Ja nie widzę sensu śmiania się z takiego fake - potem każdy myśli, że czeski jest taki popaprany i wierzy ślepo w to, co jest w internecie, a to przecież zwykły, normalny język, tylko nieco inny od naszego - wbrew pozorom różni się głównie pisownią - jak przyjeżdżają do nas Czesi, to oni gadają po czesku, my do nich po polsku, a i tak się świetnie rozumiemy
Bywają śmiesznie brzmiące słowa dla nas, ale w drugą stronę to działa tak samo Niektóre nasze słowa dla nich są zabawne...

Nie miałam w zamiarze Cię atakować, także się nie gniewaj Może jestem przewrażliwiona, po prostu strasznie ich lubię [/QUOTE]

Nie odebrałam tego absolutnie jako atak Też lubię Czechów i ich język jednak jest śmieszny, czasami

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 09:18   #2347
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Zapraszam na konkursu z firma biovax
Stary 2012-11-16, 09:22   #2348
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Buuu, kiepska ze mnie copywriterka ;(

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-11-16, 09:36   #2349
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Miałam dzisiaj piękny sen: byłam w Polsce i robiłam wieeelkie zakupy w Rossmanie
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 09:44   #2350
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj piękny sen: byłam w Polsce i robiłam wieeelkie zakupy w Rossmanie
Jak przeczytałam o pięknym śnie, to już myślałam, że ja Ci się śniłam.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 09:59   #2351
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
No szynszyle drogie .. u mnie w Ostrowie 150 za szt.
Moja parka kosztowała uwaga - 4 pack Lecha
U mnie w J-biu podobnie kosztują A to Ci się udało z szynszylami

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Śliczny

Cytat:
w życiu nie widziałam wcześniej koszatniczek(?) na oczy ale widzę, że dużo straciłam ale choika raz miałam, po jednej hałaśliwej nocu został oddany do zooologicznego
Tak, dużo straciłaś małego gryzonia, co piszczy, bo jest samotny, bo chce się potulić Gryzonie i ptaki na noc wynoszę do łazienki ale z reguły śpią i nie hałasują

Cytat:
Świetny w sumie to też bym sobie wielkie zakupy zrobiła, ale niestety nie mogę
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 10:09   #2352
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Też muszę się do Inglota przejść, muszę uzupełnić moją paletkę.
a ja mam jakby na pozbycie się pustej paletki na okrągłe
bo stwierdziłam, że jednak przejde na rainbow a one są kwadratowe
Nie chce ktoś się przypadkiem wymienć ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 10:29   #2353
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
a ja mam jakby na pozbycie się pustej paletki na okrągłe
bo stwierdziłam, że jednak przejde na rainbow a one są kwadratowe
Nie chce ktoś się przypadkiem wymienć ?
Ja mam paletkę na 20 kwadratów, której chcę się pozbyć
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 10:31   #2354
Selfish Girl
Life is a drink ...

ja natomiast mam 10 której chce się pozbyć ... O_o
Stary 2012-11-16, 10:31   #2355
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ile kosztują wkłady Rainbow?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-11-16, 10:34   #2356
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37643519]
Ściągnęliśmy sobie oboje na telefony gierkę Pou, która polega na zajmowaniu się takim stworkiem, który wygląda jak kupa I przez bite dwie godziny leżeliśmy w wyrze obok siebie i graliśmy i co chwila tylko leciały teksty typu "Ooo, moja kupa zrobiła kupę!" albo "Moja kupa zdobyła medal!"
Debilne, a ile zabawy
[/QUOTE]
Hehehe, tamagothi w g.wnianej wersji
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe, że to ściema, ale pośmiać się można
Az z ciekawości sprawdziłam i faktycznie fejk.

Dobry

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 10:48   #2357
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ile kosztują wkłady Rainbow?
chyba 15 zł - nie jestem w 100% pewna ale bardziej uśmiecha mi się brać te niż pojedyńczy wkład.
Stary 2012-11-16, 11:00   #2358
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak przeczytałam o pięknym śnie, to już myślałam, że ja Ci się śniłam.
Kciałabyś

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37647314]
Tak, dużo straciłaś małego gryzonia, co piszczy, bo jest samotny, bo chce się potulić Gryzonie i ptaki na noc wynoszę do łazienki ale z reguły śpią i nie hałasują
Świetny w sumie to też bym sobie wielkie zakupy zrobiła, ale niestety nie mogę [/QUOTE]
Gryzonie nigdy nie kojarzyły mi się ze zwierzakami tulaśnymi a tu proszę e tam, że ńie możesz, idź na zakupy i kup coś za moje zdrowie
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:02   #2359
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
co do sierści - to chyba niezależnie czy kot czy pies
a co do drapania - są drapaki, ale to co i gdzie będzie drapane zależy w takim samym stopniu od kota jak i od człowieka. Można kota nauczyć wbrew pozorom

a co do śmierdzenia to chyba najpopularniejszy mit... mam dwa koty i jakoś nie śmierdzi
Ja miałam całe życie u rodziców psy, koty uważałam za niższy gatunek (i w dodatku mam na nie uczulenie), ale po wyprowadzce stwierdziliśmy z mężem, że jakiś zwierzak w domu musi być, a zbyt dużo czasu spędzamy poza mieszkaniem, żeby mieć psa i stanęło na kocie. I tak trafiła do nas nasza kota, jechaliśmy po nią specjalnie do Lublina (a to zwykły dachowiec, nie jakaś specjalna rasa), a po niecałych 3 miesiącach wzięliśmy 4tygodniowego malucha, którego matka odstawiła od pokarmu. I w ten sposób mam dwa najwspanialsze sierściuchy pod słońcem, alergia zniknęła, a ja pokochałam koty

Co do drapania - my naszych niestety nie oduczyliśmy i poza swoimi drapakami drapią nam fotel (jest z takiego materiału z wypustkami, więc ich kusi cały czas) i framugę do sypialni (bo się rano po żarcie dobijają ). Fakt, że musimy często odkurzać bo się żwirek strasznie nosi po całym mieszkaniu, i kłaki czasem latają, ale nic nie śmierdzi (chyba, że zapomnimy wyczyścić kuwetę )

Wróciłam wczoraj o 3 z tej premiery Zmierzchu, spałam kilka godzin i jestem jak zombie i pomijając to, że film mi się w zasadzie nie podobał to jestem zaskoczona, bo to jedyna część z całej serii, gdzie nawet podobała mi się postać Belli (ale może dlatego, że była w końcu wampirem, zaczęła mieć jakieś jaja, a nie ciamajdowatą śmiertelniczką )
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:06   #2360
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2012-11-16, 11:07   #2361
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dzisiaj w TVN pokazywali babke co robi bardzo ładne ciasteczka. W TVNie zawsze w tym kąciku zawsze ktoś gotuje i opowiadali to przy tym kąciku. Prokop i Wellman zabrali sobie ciasteczko do spróbowałania no i ten co dzisiaj gotował ...
Babka opowiadała z jakich 'składników' jest robione ciasto (ze najlepsza mąka, że masło wysokiej jakości i tak dalej) ale mina tego który gotował przy kąciku kulinarnym była bardzo wymowna .. taka coś a'la 'nie ściemniaj bo czuje'

Stary 2012-11-16, 11:10   #2362
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj w TVN pokazywali babke co robi bardzo ładne ciasteczka. W TVNie zawsze w tym kąciku zawsze ktoś gotuje i opowiadali to przy tym kąciku. Prokop i Wellman zabrali sobie ciasteczko do spróbowałania no i ten co dzisiaj gotował ...
Babka opowiadała z jakich 'składników' jest robione ciasto (ze najlepsza mąka, że masło wysokiej jakości i tak dalej) ale mina tego który gotował przy kąciku kulinarnym była bardzo wymowna .. taka coś a'la 'nie ściemniaj bo czuje'

Widziałam ten materiał i też jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, że te ciasteczka to takie 100%domowa robota, zero konserwantów, wszystko naturalne.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:22   #2363
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja cały czas przegrywam
Ja kiedyś w końcu doszłam do mądrego życiowego wniosku, że jak ciągle będę tak kłaść wszystko gdziekolwiek, jakkolwiek to się wykończę, bo kiedyś nadchodzi Dzień Wielkiego Odkładania Spoza Widoku i nie ma zmiłuj.
Bo odgracanie się co parę dni z wierzchu to niefajna sprawa i za dużo czasu zajmuje, a schować nic nie można bo szafy i szuflady załadowane byle jak- i gdyby to ułożyć połowa miejsca by została, więc znowu wszystko na biurku leży, górze komód itd.
żeby cokolwiek wytrzeć trzeba zdjąć z biurka 30 rzeczy, a żeby usiąść na kanapie zdjąć z niej torby z zakupami kosmetycznymi i ubraniowymi, torebki itd.

Jeszcze jak się mieszka samemu pół biedy, ale tak to ktoś regularnie jęczy nad uchem i sobie człowiek odpocząć nie może:P

Umycie wanny, prysznica, blatów w kuchni- nie ma problemu od wieków, ale odkładanie rzeczy osobistych na miejsce i w ogóle wymyślenie co i gdzie ma leżeć-ojjj, huston, mamy problem.

Nakupowałam sobie swego czasu przegródek do szuflad- w jednej róże, w jednej bronzery, podkłady, cienie, szminki, pędzle.
W innej szufladzie w jednej kremy do twarzy, w innej spinki i gumki, często używane półprodukty itd
W większych kremy do rąk i stóp, potem używane na co dzień serum i balsamy.

Luzem mając w szufladach w życiu bym nie miała porządku, a tak wcale nie muszą drobiazgi stać od linijki, a wiadomo co gdzie jest i nie musze losować ręka z czeluści szuflady
No i w końcu chcę mi się odkładać na miejsce- bo włożyć w odpowiednią przegródkę to niedużo więcej pracy niż włożyć luzem w szufladę.

W szafie na półce jednej mam takie segregatory jeden na drugim- w końcu wiem, gdzie mam zapasowe guziki, igłę, ładowarki, słuchawki.

Z tżta się śmiałam kiedyś, że ciągle kupuje jakieś koszyczki i pudełka - a w tym szaleństwie jednak tkwi metoda.

Na zapasy kosmetyczne mam duże pudełka i daję je na górę szafy- szkoda miejsca niżej, skoro sięgam po to pudełko maks raz w tygodniu.

Gdybym tak jeszcze nie kolekcjonowała szklanek na biurku to byłby następny sukces, ale nie wszystko naraz, bo mnie własny chłop ani rodzina nie poznają

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Ja też. Ale widać uroda nie idzie w parze z inteligencją, bo trzeba być debilką, żeby mieć tyle wyświetleń i liczyć na to, że się nie wyda

W sumie większość sławniejszych blogerek modowych ma swoją grupę fanek, obrończyń i adwokatów, do których nikt nigdy nie dotrze.

Do tego kasowanie komentarzy, udawanie że nie wie się o co chodzi, robienie z siebie ofiary- dużo jest zabiegów w razie czego.

W ogóle jak widzę na jakiś blogach pokradzione zdjęcia zakupów itd to padam- no dobra nastolatce z buzującymi hormonami, która jest niedowartościowana, bo rodzice za mało zarabiają, żeby miała na 'szanele' jeszcze to może ujść, bo sobie myśli, że fajne kosmetyki- prestiż i lubienie przez innych.
Ale w pewnym wieku trzeba mieć trochę ułożone w głowie :P
Po drugie- jak trzeba się nudzić, żeby nawet wyliczanki na wizażu nie wystarczały i trzeba było udawać drugie życie?
Normalnie by mi się nawet nie chciało tak bawić...

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Gorąco polecam azjatyckie. Zarówno BB jak i standardową pielęgnację.
Lubie polskie kosmetyki, ale ich działanie niestety nie dorównuje tym z Korei.
Chcę coś azjatyckiego na próbę kiedyś(jak się nieco odgracę) i krem bb i coś jeszcze- może z maseczek Bo znam tylko maski w płatach.
Tylko muszę przejrzeć składy, żeby się potem 2 tygodnie nie leczyć.
No i na pewno trochę o tym poczytam- na razie nie mam wiedzy zupełnie w temacie, bo jakoś mnie w tę stronę nie ciągnęło.

Z pseudo bb kupiłam bielendę, ale to pewnie taki krem zmieszany z podkładem, będzie na dni: 'łomatkobosko, już ta godzina a ja bez kremu, że o makijażu nie wspomnę'
Jakaś firma (chyba pharmaceris) wycofała produkt- nazywał się wcześniej kremem tonującym czy coś takiego, a potem z identycznym składem co do joty wszedł bb krem

Moja skóra i włosy lubią akurat kosmetyki krajów południowych. Ale kto wie czy czegoś lepszego nie znajdę. Jak to kobieta lubię testować

Co do różu jeszcze- za dużo się chyba naoglądałam złych odcieni różu- źle nałożonych do tego- tak ala Kleczkowska
Zresztą teraz jest tyyyyle odcieni do wyboru i to w dodatku z niedrogich firm, a i tak widuję młode dziewczyny z ciemnoróżowymi plackami.

A rozświetlaczy też jakiś czas nie lubiłam- po co rozświetlać, jak sama się świece jak to mówiłam, a mój 'połysk' cery wynikał z nie takich podkładów jak trzeba.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Rekordu nie znam, a średnie wyświetlenia to zależy czy opublikuję post czy nie. Z wczoraj pokazuje mi, że było 4 871 wyświetleń.
świetny wynik, gratuluje

Zastanawiam się jak ja na Twojego bloga dotarłam, bo na pewno nie przez wizaż. Ale pewnie przez czyjegoś blogrolla.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

Zamówiłam wreszcie okulary Firmoo wreszcie przysłał mi link ktory zadziałał
uff, w końcu z głowy to masz

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

To wiem po co nie sięgać. A obrzydzenie mam do awokado nałożonego samodzielnie, w kremach daję radę go zneutralizować.
W sumie oba dobrze działają- dzięki czemu jestem w stanie przeżyć ich minusy, ale już lepiej stosować sobie wieczorem taki barwiący niż śmierdzący

Cytat:
już się pojawiły nowe zapachy podgrzewaczy śliwowe i czekolada&wiśnia oczywiście już kupiłam
Ja wanilię&pomarańczę, ale chcę wanilię samą a wieki nie widziałam...

A to były najmocniej pachnące waniliowe podgrzewacze jakie znałam.

Cytat:
moniak pytałas o statystyki,ja mam średnio 2tysiące gdy nic nie wrzucę, około 3*5 gdy jest nowa notka a rekord to bodajże 5800wyświetleń w dzień

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=31540 - może kogoś coś zainteresuje

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dziękuję jeszcze raz
Dobra, bo się zawstydzę kobieto, a to drobnostka była
Jakbyś jeszcze coś potrzebowała to wal śmiało.

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Ja chyba tutaj albo na blogu pokażę, co mi zrobiło masło kakaowe z ziaji. Nie wiem, czy to zaskórniki, czy co, bo prócz wyprysków około okresowych nigdy nic na twarzy nie miałam, a tu na policzkach dziwna kaszka :|
chodzi o to do twarzy w małym opakowaniu?
Jeśli tak to się nie dziwię, bo jest napakowane parafiną.

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
O matko :| Ja się zastanawiam jak to zlikwidować, myślałam nad Effeclar Duo. Maska na to nie działa, zdzieraki również. Zrobię chyba czarny PR kremom Ziaji.
a zielona glinka np?

Cytat:
A powiedzcie mi tylko - wy te pełne wersje Simsów legalnie gdzies kupujecie? Jeśli tak, to gdzie i za ile? A jeśli nie, to skąd bierzecie? Jak laptop do mnie wróci, to muszę je sobie sprawić
Kupuję- tak szczerze to głównie dlatego, że nie chciałoby mi się użerać ze ściąganiem, a poza tym wiem, że to coś to lubię i mogę kupić w ciemno i się nie rozczaruje.

Każdą część mam kupioną gdzie indziej- coś tam w empiku (ale rzadko się tam simsy opłacają), coś w realu, coś w media markcie, coś w auchanie, nie pamiętam gdzie było najtaniej Chyba w mm, co mnie zdziwiło bo zwykle jest tam nie do końca tanio.

Cytat:
eeehhh czemu ja tak mam że czytam te wszystkie kocio-psie historie a potem łzy same lecą do oczu? :/
A ja dzisiaj przejeżdżałam gdzieś i widziałam psa na łańcuchu
Co człowiek może z tym zrobić?

Pamiętam jak ileś lat temu o to samo walczyłam z dziadkiem, ale to co innego niż obcy ludzie.

Już nie wspominając, że to okrutne... Na kij komu przywiązany pies?

Psa na łańcuch, a kury w klatki tak, żeby się ruszyć nie mogły- człowiek pan ziemi...

Niefajne też to, że nawet nie jedząc mięsa, ale jedząc jajka (nie trójki) i mleczne produkty, też pewne procedery niefajne pewnie wspieram.

Cytat:

Są uprzedzeni do kotów. Boją się, że będzie drapać, będzie śmierdzieć, no i pełno sierści. Niestety, nie przegada się ich nijak, a to ich mieszkanie, ja nie mam nic do gadania. Zresztą po traumatycznej śmierci mojego psiaka, nie chcą żadnego zwierzaka już...
Kota się da nauczyć, żeby nie sikał gdzie chce. A samice terenu nie oznaczają.
A koty szorują się całymi dniami, więc nawet bez ingerencji człowieka nie śmierdzą.
A dużo sierści to jest na wiosnę jak zimową się gubi, przez resztę roku bez tragedii moim zdaniem jak to kot o zwyczajnej długości sierści.
Od drapania są drapaki:P

Wymyślają argumenty na siłę...

Już by lepiej powiedzieli, że nie chcą, bo nie lubią kotów i tyle

Cytat:
Wiem, że to mit, ale przyjaciółka teraz przygarnęła kociaka ze schroniska (malutkiego), więc jak przyjeżdżam do niej to mam swoja "porcję pucenia" Ostatnio tak słodko spał mi na kolanach wtulony w sweter A jak mruczał, jak traktor
Ja nie mam kota teraz z różnych powodów, ale liczę, że kiedyś będę mieć. Głównie dlatego, że nie zostawię przecież samego na parę dni.

Ale jak odwiedzam dom rodzinny to są traktorki A jedna się nie odkleja- chodzi od człowieka do człowieka i się tuli i ociera
I ma słodkie białe łapki.

Ale i tak mnie boli utrata kota, który długie lata z moją rodziną mieszkał
A zanim się to stało to musieli mnie denerwować: ' zrób sobie zdjęcie z kotem, bo nie wiadomo ile pożyje' albo babcia 'aaa, ta stara kotka to już długo nie pożyje' Wkurzyła mnie mocno. Najgorsze, że wykrakała i to bardzo.
Najsmutniejsze jest to, że długo nie było wiadomo co się stało- bo to kot wychodzący, ale mimo szukania zero śladu Ulice też przepatrzone, łąka za domem i nic, zero.
Ale podobno koty jak czują koniec to potrafią iść gdzieś daleko.
Boli mnie to, że nie wiem co się stało, jeżeli to już z racji wieku to łatwiej by mi było przeboleć, ale jak myślę, że to może być przez jakiegoś idiotę to...

Bo ludzie się wolą zagapić na to kto jak dom pomalował niż czy nie wbiega na drogę ktoś- no wiem, że czasami to nie ma szans zahamować ani odbić bo samemu by się pod tir wpadło, ale często jest tak, że mają to głęboko po prostu.

U mnie jest dużo lasów, czasami te zwierzęta daleko odchodzą i naprawdę niespodziewanie w jakimś dziwnym miejscu potrafi wyskoczyć coś z porożem albo dzik.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:27   #2364
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
mnie zawsze rozbawia Pozor Vlak!
ja kocham Czechów za placki ziemniaczane, piwo i czekoladę Studentską...
Piwa nie piję od paru lat, ale tę czekoladę lubię
I redbull colę - kiedyś u nas też była, ale wycofali

Kiedyś więcej było u nich takich innych słodyczy, ale teraz wszędzie tesco i inne i tylko milki i to co wszędzie. A nawet jak niektóre nazywają się tak samo to jak zmieni się producent to już nie jest to samo.

A najbardziej lubię Czechy za to że mają różne fajne kosmetyki dostępne

Cytat:
o taaaaaak!

pamiętam jak byłam w Czechach na zlocie, jeszcze w liceum, ja nie wiem jak oni to robią ale są tak pozytywni, tacy "zen" zazdroszczę im tego..
dużo piwa już od 15?

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37643668]

A Czechów uwielbiam, ich mentalność, swobodę i gościnność Mam przyjemność gościć kilkunastu Czechów w każde wakacje Ale na działce, bo w mieszkaniu by się nie zmieścili [/QUOTE]

Ja Czechów znam w ilości paru, akurat osoby mówiące po polsku na szczęście- a jedna babka ma męża Polaka- ale w ogóle nie słychać teraz po niej, że jest z Czech.

Jak widzę jak w Czechach ludzie wolno czasami chodzą, jak noszą fryzury z lat 80 i im to zwisa, jak nie ma aż takiego nacisku na super furę to aż się dziwię, że to tak blisko.
Wiadomo co innego Ostrava, co innego Praga.

No i knajpy, knajpy, knajpy, wszędzie- a czasami ciężko o sklep spożywczy.

Ogólnie mam wrażenie, że naród taki mniej zestresowany.
Może dlatego, że skarbówka otwarta dla ludzi tylko 2 dni w tygodniu?
U nas to tyle wzywają ludzi, że mogliby pracować całodobowo

A mnie się ciężko dogadać z Czechami/Słowakami, chyba z góry zakładam, że się nie zrozumiemy i jakąś blokadę mam.
Chwała niebiosom za sklepy samoobsługowe i karty płatnicze.

A w Pradze i tak mnie biorą za Rosjankę i zaczynają w tym języku
Ale pewnie dlatego, że Rosjan też tam dużo się zjeżdża.

W ogóle pamiętam te czasy jak korona była po 10 czy 11 groszy
A teraz to Czesi do nas jeżdżą na zakupy- bywam czasami w mieście tak 30 km od granicy w weekend i peeełno ich.
Ale droga dobra, u nas te wszystkie ubraniowe sieciówki tańsze, w takim Auchanie fajny wybór żywności.

Co jak co, ale w Polsce mamy spory wybór jedzenia. Na emigracji bym padła z głodu
Albo kisiła ogórki, zakwas na barszcz biały i kupiła maszynkę do robienia kefirów i jogurtów niesłodzonych

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość

Nic takiego nie widziałam

Cytat:
Zapraszam na konkursu z firma biovax
trzeba coś zrobić to pewnie będzie mało zgłoszeń

---
Ja zmierzchu żadnej części nie widziałam.
Raz, że wampiry to nie moje klimaty a po drugie nie lubię Pattisona za twarz (nie chodzi, o to że dla mnie to jest brzydki) mam tak po prostu, że kogoś nie lubię od pierwszego spojrzenia i koniec :P
A on ma coś w sobie drażniącego, tylko nie wiem co.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:32   #2365
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Mam pytanie!
zastanawiam się nad poważną zmiana nagłówka na coś bardzo prostego, zawsze miałam dużo na górze i się waham czy to dobrze wygląda.( mam już projekt i nawet mi się podoba ale boje się szoku) U innych mi się podoba. A wam jak bardziej? Minimalistyczny np tekst czy mały drobiazg czy bardzo spersonalizowany np ze zdjęciami?
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:35   #2366
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
A on ma coś w sobie drażniącego, tylko nie wiem co.
W sumie ja też nie rozumiem dlaczego większość fanek leci na tego gościa.
Bardziej mnie pociąga wilkołak niż on
W tym filmie wygląda tak okropnie(znaczy sie ten Pattinson czy jak mu tam) .. zresztą on tak normalnie wygląda okropnie.

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-11-16 o 11:36
Stary 2012-11-16, 11:43   #2367
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

np bardziej w kierunku grzee i Mallene czy Oleskiii albo sabbathy

przepraszam posty mi rozdzieliło
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:45   #2368
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
o tak! czekolada jest pysia zwłaszcza biała
Mleczna z wiśniami

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:14   #2369
Aniusia1408
Zadomowienie

Hej
U mnie na uniwerku były decyzje dotyczące stypendiów. Nie załapałam się na naukowe, ale tak to jest jak ok.10 osób dostaje stypendium nie tyle za naukę co za osiągnięcia sportowe.

Ale ogólnie z tego co słyszałam to zmniejszyli stypendium mieszkaniowe. I zamiast 250zł to jest 130. Masakra.

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:21   #2370
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
uff, w końcu z głowy to masz
Dobra, bo się zawstydzę kobieto, a to drobnostka była
Jakbyś jeszcze coś potrzebowała to wal śmiało.
No naprawdę miałam z tymi okularami przejść, ale teraz już czekam na nie pewnie będę wyglądać tak

Przejrzałam sklepy na DDD i kurde chyba się skuszę na coś w Golden Rose to przez Was te zachwalane tusze muszę miec

Dobra idę zrobić zdjęcia biżuterii

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości