|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
![]() Ja już im nawet drzwi nie otwieram, ale widocznie to zbyt mało sugestywne
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
A może po prostu przestań byc grzeczna i nawrzeszcz ,że jeżeli jeszcze raz się pokażą , zgłosisz ich na policję za nękanie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3003 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czy ja wiem? Jak komuś potrzebne ( taa wiem, że im niepotrzebne ) to bardzo dobry Cytat:
![]() Ostrza do maszynki do golenia razem z pianką lub maszynka ![]() Portfel Jakaś wypasiona zapalniczka jak pali? E-papieros (jak pali) A jak nie to może się zawsze nauczyć ![]() Rękawiczki/szalik ![]() Kufel na piwo ![]() Yyy coś jeszcze miałam ale zapomniałam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3004 | ||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
To moja kwestia! ![]() Nieszczęście! Pożar we dworze, wołać hyżo straż ogniową! Jejmość wybaczy, ale sposobności listu mego dokończyć nie widzę, zaprawdę nie widzę wobec zaistniałych faktów! Trza czekać do jutra, alibo pojutrza... Cytat:
Ja słońca chcę, i to już-teraz-zaraz! Jak mi taka pogoda na nastrój źle robi... ![]() O fuuuuuj! Kto wpadł na to iście nieludzkie połączenie? Tylko czekać jogurtów o smaku makreli, albo kompotu z wątróbki drobiowej, ew. kotletów mielonych z czekoladą ![]() Cytat:
Cytat:
--- Kot mnie do krwi podrapał na duoni, czy to oznacza, drogi wizażu, że: a) dzieci mieć mógł nie będę b) umrę na tężec w przeciągu tygodnia c) nie drażni się kota, który próbuje zasnąć?
|
||||
|
|
|
#3005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dziś pamiętam jak to pachło na Tobie - potem już nigdy nie miałam przyjemnosci poczuć - to był zapach genialny w każdym calu Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- wiesz, w moim otoczeniu tylko Mam rozumie wydawanie kilku stówek na perfumy (uzalezniona od Angela to rozumie) reszcie się to nie mieści w pale ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
troszkę im nawet współczułam tego spotkania
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-16 o 13:35 |
|||
|
|
|
#3006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Raczej już jest
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pierwsza ma reakcja - > ![]() Ale może jednak toto dobre jest co? Masz jeszcze na stanie? To może spróbuj łyknąć jeszcze raz Cytat:
Cytat:
spełnienia marzeń i dużo pięknych flaszek (chyba, że chcesz mało )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3008 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wywołasz już poczucia winy we mnie, tamten stary Gryx ómar, a narodził się nowy, focused on myself, yeeeah! ![]() Cytat:
Cytat:
Ja słońca chyba od tygodni dwóch nie widziałem (nie liczę rachitycznych "przebłysków" kilkuminutowych, bo te nic nie dają, ani się nie liczą wcale) ![]() Jeszcze mi pryszcz piękny na nosie wyrósł, wspaniale będę wyglądał jutro na imprezie (poza tym, że ludzi nie znam i nie wiem, czego się spodziewać), a się gópi cieszyłem ostatnio, że mi się gębą jakoś uspokaja |
|||
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pryszcza walnij pastę cynkową krem penaten sudokrem abo inny bejbidrim z rossmanna - jutro korektor, perfumy ( nie na pryszcza) mina nr 35 "czuje sie jak milion $" i będziesz as good as new, brylował jak James Bond ![]() także trzepaczka w ruch ![]() serio stres generuje jakies tam sytuacje w organizmie że coś produkuje jakieś hormo i efekty są widoczne na naszym ciele
|
|
|
|
|
#3010 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie brzmi to najlepiej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- u mnie rano było minus 2 i skrobaliśmy auto teraz nie wiem jak jest, a po południu jak wyjdę i już będzie oczywiście ciemno na zewnątrz to tez już zapewne mróz chwyci no i tyle mam z dnia Cytat:
Mam hipotermię już chyba siedzę w płaszczu ale nie pomaga mogłam sobie farelkę wziąć z domu do biura Najchętniej bym się dziś po powrocie zawinęła w koc i tak została, aleeeee idziemy na imprezę do ciotki TŻa więc muszę się wbić w kieckę i iść....
|
|||
|
|
|
#3013 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie no, ofkors, ale nie można zabronić się dziwić ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
ach ależ jasna sprawa, mnie ludzie jednak wciąż nie przestają zadziwiać
![]() kur dwa jutro wielkie sprzątanie ( do tzw "minimum koniecznego") rodzinka chuopa nadciąga będzie pozoracja uśmiech nr 8 i do przodu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-16 o 17:20 |
|
|
|
#3016 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ewusiu wszystkiego co najlepsze |
||
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37656162] Ewusiu wszystkiego co najlepsze Idę wbijać się w tę kieckę ![]() Już trochę odtajałam po powrocie z pracy w mieszkaniu mimo braku grzania mam 100 razy cieplej niż w biurze, nie ma to jak ocieplony blok
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki,to dołączam
![]() Dla Ewusi serdeczne życzenia dużo zdrowia,szczęścia,radości i miłości ![]() Dowiedziałam się,że moja dobra koleżanka z pracy jest w ciąży. Oczywiście bardzo się cieszę,ale co ja zrobię jak ona pewnie zaraz pójdzie na zwolnienie,a tak w pracy jakoś fajnie razem się trzymałyśmy,bo w podobnym czasie zaczęłyśmy pracę,jesteśmy rówieśnicami,podobne charaktery i tu takie booooooom. Cieszę się,ale egoistycznie tak mi troszkę smutnooooo. No nie zamulając dalej Hurrrrrra dzisiaj piątek Wreszcie ![]() Co prawda mam już na weekend plany i raczej sobie nie odpocznę,aleeee jednak nie muszę wstawać od razu o 5 rano ![]() Właśnie oglądam e-glamour,bo oczywiście dostałam informację,że są nowe promocje,a że jest nadal ta promocja na paczkomat to tylko już się napalam,bo wiem,że i tak kupię
|
#3019 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37656162]d) wszystko na raz [/QUOTE]Żegnajta więc... Do zobaczenia in the better world/behind the rainbowbridge/on the other side Mimo wszystko nie zginaj jeszcze zbyt gwałtownie palców ni członków ciała, bo trzaśnie jeszcze i odpadnie |
|||||
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu, wszystkiego naj |
|
|
|
#3021 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobry pomysł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Qrde qrde qrde
|||
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3024 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3025 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli co?? Wróciłam od weta z lekiem. Zostawiłam za to u niego skórzane rękawiczki... Poza tym mam już oficjalne potwierdzenie astmy na tle kocim, zestaw inhalatorków i skierowanie na odczulanie. Co nie oznacza zlikwidowania astmy, tylko brak swędzenia w środku głowy, puchnięcia ust, swędzenia wnętrza dłoni i stóp. Być może. Na jakieś 10% mam szanse, że mi to przejdzie... ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Ewusiu -tędy też najlepszego życzę!!! I idąc za ciosem -żebyś już nigdy kaca nie miała
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie dzisiaj mogłabym otworzyc drzwi i odgryźć im aorty, ale byłam półnaga, ubabrana balsamem, z ręcznikiem na głowie i zaschniętą maseczką na twarzy, to zbyt intymne przeżycie, żeby się nim dzielić
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
może się wystraszą, jak poprosisz o wybalsamowanie plecków
|
|
#3028 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1-ma duzoooo 2. ciagle to dostaje ![]() 3. to zbyt intymne ![]() 4.nie pali 5. nie pali 6. nie nosi 7.dostał w tamtym roku ode mnie zresztą ![]() swiat sie konczy, zapisywałam sie na rezonans a pani do mnie czy mam konto na fejsie ![]() bo moge se wydruczyc kupon znizkowy na rezonans ![]() jest na fejsie on ten kupon ide druczyc ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- o kurka zeby wudruczyc kupon musze polubczyc rezonansownie no jaja panie jaja
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tym są w stanie zachęcić mnie do załozenia fejsa prezent dla pana po 50tce: film dvd ? jaki ma gust co lubi, ma hobby? może multitool? szalik? etui na komórkie? pasek do spodni? etui na aparat foto? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-16 o 19:16 |
|
|
|
|
#3030 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cotojet multitool? szalik to zuo-tak uwaza film niensondzeu ![]() etui-ma chyba a zreszta to na wymiar komory sie kupuje chyba?---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- multitool by sie bardzo nadał-ale to jakies koszmarne piniondze kosztuje ![]() aparat na juz z etujem ![]() ale przypomnialas mi ze TZu mialam pasek kupic jakis wypasiony
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-11-16 o 19:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Bez paniki, będzie dobrze 

obecnie w sypialni 

będzie pozoracja uśmiech nr 8 i do przodu