Urodzone w 1989 :) - Strona 286 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-22, 00:41   #8551
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
A ja jeszcze piszę z koleżanką na gadu

Ale spadam zaraz spać, jutro idę do dentysty, masakrycznie się boję, bo dawno nie byłam, oj bardzo dawno buuu boję się

a idę już bo mi się humor popsuł jak wspomniałam o dentyście

dobranoc
Nie bój nic Ja też ostatnio byłam pierwszy raz od dawna i ni ebyło wcale źle, nawet mi się podobało, hehehe. Pociesz się, że idziesz do dentysty, a nie ginekologa - u mnie działa

Obejżałam połowę "Holiday" i zmusiłam się do przerwania, spadam spać.
Nawet łóżko se jeszcze muszę pościelić, o nieee! I przebrać się, i umyć, i zważyć Już chyba wiem, dlaczego tak zawsze odwlekam.

Oby jutro się działo coś ciekawego, bo strasznie nudny ten tydzień...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 11:13   #8552
patitcz
Zadomowienie

Agosku . nie facetka powiedziałą ze to ma byc piosenka ktora kojarzy nam sie z Wokulskim .
nie moge nic ciekawego znalezc
wiec pewnie wybiore cos z muzyki klasycznej . cos co jest na poczatku pokojne . pozniej szybkie. takie pomieszane . jak on .
bo nic innego mi nie przychodzi do głowy

ale jak ci cos wpadnie to wal .

a jesli chodzi o te prace . to masz racje . jakos to ogarniam

i mam nadzieje ze jakos sie u ciebie tez poukłada
albo nie "jakos" ale ze ci sie "dobrze" poukłada
choćby na jego nogach spoczywała
płonąca aureola
Uwierz w ślepą miłość
i równie ślepą nienawiść
Uwierz We mnie"
patitcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 11:41   #8553
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Dziewczyny, oglądałyście filmy Marzyciel i Jedwabna opowieść?
potrzebne mi zakończenie do tej pracy

a ja głupia oczywiście nie oglądałam a dałam je do pracy je na podstawie opisów w necie

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 14:56   #8554
kasia89
Zakorzenienie

ciekawa świata Niestety nie widziałam ani jednego ani drugiego filmu :/ Ale czekam aż będziesz miała kabelek do kom i wkleisz jakieś zdjęcia

blaque Dzięki, miło mi, że o mnie pamiętasz Co do zdjęć ze studniówki to jak je później dostanę to wkleję

Wrr u mnie znowu napadało tyle śniegu Ja już chcę wiosnę, słoneczko, a nie to białe ścierwo. Na poprawę humoru chyba kupię sobie butki, tylko mam dylemat, bo nie wiem które wybrać Podobają Wam się? Te czarne chyba będą praktyczniejsze, ale sama już nie wiem

Muszę zaraz spadać pouczyć się na jutrzejszy sprawdzian z chemii i powtórkę z Pana Tadeusza. A w przyszłym tygodniu mamy mieć powtórkę i test z całego romantyzmu, czyli praktycznie od początku roku, super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 167386929.jpeg (65,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 169224447.jpeg (79,0 KB, 12 załadowań)
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 15:07   #8555
blaque
Zakorzenienie

Ja nie ogadalam niestety.

Wrocilam wlasnie z zawodow koszykowki.
Zajelysmy 2miejsce i jestem zla na siebie..Ech ale szczerze mowiac naprawde jestem zadowolona z mojego zespolu bo to bylo poprostu dobieranie osob. 5 z nas grala w kosza a reszta to bylo tak na szybko. W ogole nie mialysmy treningow. Ani jednego w tym roku. Nigdy nie gralysmy razem, wszystkie. Dowiedzialysmy sie o zawodach..wczoraj..:rolle yes:

I ten fakt mnie jakos nastraja, heh, ale i tak jest ok

I znowu przypomnialy mi sie stare czasy, koszykowka i te sprawy. Ach jak ja kocham kosza.. hehe

A pochwale Wam sie-jakie mialam akcje.. 3 razy odebralam lasce pilke i sama na kosz jechalam przy czym trafialam i najwiecej pkt mialam

Wrr ale z takimi dwoma juz prawie sie bilam Tak sie rzucaly jak. Cholerne panienki. Myslalam, ze mnie tam rozniesie. Na szczescie mnie dziewczyny uspokoily.. Ych..

kasia- u mnie tez snieg =/ chce juz wiosne!!!
A buty?Czarne bym wybrala..
Stary 2007-02-22, 15:08   #8556
Norek_89
Raczkowanie

GG do Norek_89

Witam po dluggiieeejjj przerwie drogie Panie :P Rekolekcje mam ... wiec jednoznaczne jest to z posiadaniem czasu ;] wiec dlatego wchodze. No i to tyle ;P aaa i włosy mi urosły troche ;d hyhy http://www.enkohrremk89.fotka.pl/ , pozdro
Stary 2007-02-22, 15:29   #8557
blaque
Zakorzenienie

Noreekk
no ladnie dlugo Cie tu nie bylo
powiem szczerze, ze lepiej Ci bylo w krotszych ale teraz tez nie jest zle
tylko sie nie obraz
Stary 2007-02-22, 15:36   #8558
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Nie ma czlowieka szczesliwego..
Nieprawda! ja jestem szczęsliwa
Ale to chyba zalezy od tego, jak kto szczęscie pojmuje.

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Co do diet, to ja się teraz intensywnie odchudzam Nie wiem ile kg. juz schudłam bo nie mam wagi, ale mam juz płasssi brzuszek, ubyło mi 1,5 cm w udzie, 1 cm w ramieniu i wszystko na mnie wisi
Jem maleńko...mniej niz 1000 kcal dziennie a do tego ćwiczę. Wiem że to niezdrowo bo czuję tego skutki - pogorszenie stanu paznokci, zawroty głowy, szum w uszach, ale jestem zdesperowana.

I nie mogę już się patrzec na moje włosy...jest ich coraz mniej i wogóle nie rosną a jedynie kruszą się od prostownicy...buu...odsta wiłam ją na miesiac.
Od dzis miesiąc bez prostownicy (ewentualnie grzywke wymodeluje czy coś) i będe zwiazywac włosy (juz kupiłam sobie dziś takie fajne gumeczki w H&M ) a do tego maseczki, odżywki - jednym słowem pielęgnacja, a za miesiac pojde do fryzjera, zrobię sobie fajną fryzurke i będę prostowała włosy tylko 1-2 razy w tygodniu gdy bede chciała pochodzic w rozpuszczonych a tak to będe zwiazywac lub spinac bo i tak lato się zbliza i cieplo bedzie więc to bardzo praktyczne.
Acha i łykam jeszcze Skrzypowite
Durga, czy nie uważasz, że osiągając cel chudej sylwetki, stracisz coś ważniejszego, jak zdrowie i dobre samopoczucie? Warto to tak?
I moim zdaniem maseczki na włosy nic nie pomogą jeśli będziesz tak dlaej jadła. Im potrzebne jest zdrowe odżywianie.

Ciekawa świata- nie ogladałam tych filmów
Witaj Norek, bohaterze

Morzy mi się już od wczoraj kawusia. Nie moge się doczekac kiedy ja wypije!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 15:50   #8559
kasia89
Zakorzenienie

blaque Uu 2miejsce to przecież bardzo dobry wynik, tym bardziej skoro tak jak piszesz dopiero wczoraj dobierałyście drużynę. No i jeszcze skoro Ty byłaś najlepiej punktującą no to już w ogóle podziwiam i gratuluję!
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 15:58   #8560
blaque
Zakorzenienie

Hehe Krowka to sie ciesze
Tylko chodzilo mi o to, ze szczescie to pojecie wzgledne.
Tak naprawde chyba nie ma czlowieka, ktory jest przez cale zycie szczesilwy. Szczescie to czasami krotsza, czasami dluzsza chwila..
Ale to przeciez jasne, ze szczescie jest i doswiadczamy je na co dzien

kasia-dziekuje Ale szczerze mowiac najbardziej ciesze sie z tego, ze moglam zagrac
Stary 2007-02-22, 16:18   #8561
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe Krowka to sie ciesze
Tylko chodzilo mi o to, ze szczescie to pojecie wzgledne.
Tak naprawde chyba nie ma czlowieka, ktory jest przez cale zycie szczesilwy. Szczescie to czasami krotsza, czasami dluzsza chwila..
Ale to przeciez jasne, ze szczescie jest i doswiadczamy je na co dzien

kasia-dziekuje Ale szczerze mowiac najbardziej ciesze sie z tego, ze moglam zagrac
Tak, na pewno względne.
Bywam przecież smutna, zła rogoryczna itd, ale patrząc ogólnie na moje życie, to myśle że mam szczęscie- jestem zdrowa, mam rodziców(nie mieszkam w domu dziecka), kochanych przyjaciół, nie żyje w czasach wojny, mam co jesć, mogę się uczyć,moge żyć.
Czyli mam z czego się cieszyć A tego jest wiele więcej!

Blaque-Drugie miejsce to bardzo dobrze, choć niewątpię, ze stać Cię na więcej
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 16:27   #8562
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Tak, na pewno względne.
Bywam przecież smutna, zła rogoryczna itd, ale patrząc ogólnie na moje życie, to myśle że mam szczęscie- jestem zdrowa, mam rodziców(nie mieszkam w domu dziecka), kochanych przyjaciół, nie żyje w czasach wojny, mam co jesć, mogę się uczyć,moge żyć.
Czyli mam z czego się cieszyć A tego jest wiele więcej!

Blaque-Drugie miejsce to bardzo dobrze, choć niewątpię, ze stać Cię na więcej
Dokladnie Ja za to dziekuje Bogu codziennie..

haha wiem kochana-mam to po Tobie
Stary 2007-02-22, 18:39   #8563
laylaaa
Zakorzenienie

kasia obie pary butkow sa fajne, ja bym brala czerwone tez chce jakies piptołki

blaque gratuluje 2 miejsca ja mam uraz do kosza odkad przez jakas zbyt, ekhm, natarczywa dziewczyne wybilam sobie palec i przez miesiac mnie bolal przy odbijaniu pilki na wfie itp

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 18:55   #8564
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

Durga, czy nie uważasz, że osiągając cel chudej sylwetki, stracisz coś ważniejszego, jak zdrowie i dobre samopoczucie? Warto to tak?
I moim zdaniem maseczki na włosy nic nie pomogą jeśli będziesz tak dlaej jadła. Im potrzebne jest zdrowe odżywianie.
Ale ja się będę dobrze czuła Nawet bardzo dobrze. Nie chcę być bardzo chuda, tylko ważyć tak z 49 kg. chociaz właściwie waga jest nieważna, chcę 49-50 cm w udzie w najgrubszym miejscu, tak bardzo chciałabym strój kąpielowy lub szorty... A nad zdrowym odżywianiem cały czas pracuję

Norek ja Cię do znajomych zaproszę

Blaque ja też gratujuję 2 miejsca, to wysoka pozycja

Kasia ładne butki, ja chyba wzięłabym czarne, bo te czerwone takie ostre się na zdjęciu wydają (w sensie kolor) ale moze na zywo są inne Pozatym teraz czerwień modna jest
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 19:20   #8565
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:

Ale spadam zaraz spać, jutro idę do dentysty, masakrycznie się boję, bo dawno nie byłam, oj bardzo dawno buuu boję się
Ja nienawidzę chodzić do dentysty, strasznie się boję, a powinnam niedługo się wybrać.

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Na poprawę humoru chyba kupię sobie butki, tylko mam dylemat, bo nie wiem które wybrać Podobają Wam się? Te czarne chyba będą praktyczniejsze, ale sama już nie wiem
Mi się nie podobają, bo nie lubię "piptołków" , ale jak już, to te czarne.

Cytat:
Zajelysmy 2miejsce
Gratuluję!!

Cytat:
Napisane przez Norek_89 Pokaż wiadomość
Zaprosiłam Cię do znajomych.

A u mnie coraz lepiej.. Ale nie zapeszam.
Stary 2007-02-22, 19:22   #8566
uhahana
Zakorzenienie

Blaque gra-tu-lac-je! Ja mimo tego, że jestem mała, to jakoś wolę kosza od np. siatkówki, ale zbyt dobra to nie jestem heh. Za to uwielbiam patrzeć, jak koledzy grają, na tą ich współpracę heh Mniejsza...

Durga uważam, że jesteś strasznie krytyczna w stosunku do siebie

Norek mnie się najbardziej podoba zdjęcie ze słuchawkami

Kasia buty bardzo fajne, oj tak Gdybym miała wybierać, to miałabym spory problem, bo w czarnych przeszkadzałby mi brokat, a czerwone nie wiem do czego założyć, ale mimo wszystko, z chęcią bym przygarnęła takie

A z tym szczęściem to faktycznie skomplikowana sprawa. Ja na przykład mimo wszystko nie miałam chyba nigdy momentu, że czułam się tak na maxa nieszczęśliwa, staram się zauważać dobrą stronę.
Ale to tak jest, że trzeba przeżyć te złe chwile, żeby póżniej umieć docenić dobre. Wiem to po sobie, że dzięki tym gorszym momentom patrzę na rożne niedogodne sytuacje inaczej.
A ostatecznie nawet coś złego to DOŚWIADCZENIE, a doświadczenia są zawsze pozytywne, bo chociażby były złe, to czegoś nas uczą, no nie? Łooł, ale pojechałam filozoficznie

A dzisiejszy dzień znów zmarnowany pff :/
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-02-22, 20:19   #8567
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Wrr u mnie znowu napadało tyle śniegu Ja już chcę wiosnę, słoneczko, a nie to białe ścierwo. Na poprawę humoru chyba kupię sobie butki, tylko mam dylemat, bo nie wiem które wybrać Podobają Wam się? Te czarne chyba będą praktyczniejsze, ale sama już nie wiem
A u mnie padał deszcz, ale jakoś masakrycznie zimno nie jest Nawet przyniosłam swoje adidaski i baleriny Do wosny coraz bliżej

Co do piptołków, to czerwone Ale ja się nie liczę bo mam manię na czerwony i zielony kolor Wracając do butów, to ja chciałam kupić czerwone balerkinki w grochy, ale nie było mojego rozmiaru - muszę się przejść, może mieli dostawę

Cytat:
Zajelysmy 2miejsce i jestem zla na siebie..Ech ale szczerze mowiac naprawde jestem zadowolona z mojego zespolu bo to bylo poprostu dobieranie osob. 5 z nas grala w kosza a reszta to bylo tak na szybko. W ogole nie mialysmy treningow. Ani jednego w tym roku. Nigdy nie gralysmy razem, wszystkie. Dowiedzialysmy sie o zawodach..wczoraj..:rolle yes:

I ten fakt mnie jakos nastraja, heh, ale i tak jest ok

I znowu przypomnialy mi sie stare czasy, koszykowka i te sprawy. Ach jak ja kocham kosza.. hehe

A pochwale Wam sie-jakie mialam akcje.. 3 razy odebralam lasce pilke i sama na kosz jechalam przy czym trafialam i najwiecej pkt mialam

Wrr ale z takimi dwoma juz prawie sie bilam Tak sie rzucaly jak. Cholerne panienki. Myslalam, ze mnie tam rozniesie. Na szczescie mnie dziewczyny uspokoily.. Ych..

kasia- u mnie tez snieg =/ chce juz wiosne!!!
A buty?Czarne bym wybrala..
Gratuluję Ja tak mam, ale z siatkówką. Teraz zwnou zaczynam treningii, chociaż wiem, że sporo straciłam - nie trenowałam przez rok Ale tych 5 lat gry nie zamieniłabym na nic innego, te wszystkie powybijane palce, nadgarstki, zwichnięcia, naderwania to najmniej ważne. Wiecie, że byłam kapitanem? a poza tym, atakującą. O dziwo, teraz atakuję 100 razy lepiej niż wtedy, ale to pewnie kwestia wprawy i techniki Dobra, nie zanudzam.

Jeżeli chodzi o szczęście, to ... hm, tak, chyba jestem szczęśliwa
Dziś był u mnie TŻ, bosko było..
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 20:26   #8568
uhahana
Zakorzenienie

No właśnie, z tym śniegiem to dziwna sprawa. Jak tak czytam, to prawie w całej Polsce śniegu nawaliło, a u mnie nijak zimy nie widać, tylko deszcz pada Ale dobrze, oby tak do wiosny

EDIT: Fuksjo gdzie wypatrzyłaś baleriny w grochy? Gdzieś w Rybniku?
Choose life.
'

Stary 2007-02-22, 20:32   #8569
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
No właśnie, z tym śniegiem to dziwna sprawa. Jak tak czytam, to prawie w całej Polsce śniegu nawaliło, a u mnie nijak zimy nie widać, tylko deszcz pada Ale dobrze, oby tak do wiosny

jak widać w naszym rejonie tylko deszcz pada

a baleriny w grochy są w Camden Town'ie - poza grochami jest jeszcze kratka, ale taka średnia
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:04   #8570
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:

a ja mieszkam można rzec że prawie w górach a śniegu ni chu chu i dobrze

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:09   #8571
wenedka
Zakorzenienie

a u nas była śnieżyca i jest przeokropnie zimno-Lublin
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:13   #8572
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
blaque gratuluje 2 miejsca ja mam uraz do kosza odkad przez jakas zbyt, ekhm, natarczywa dziewczyne wybilam sobie palec i przez miesiac mnie bolal przy odbijaniu pilki na wfie itp
Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Blaque ja też gratujuję 2 miejsca, to wysoka pozycja
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Gratuluję!!
A u mnie coraz lepiej.. Ale nie zapeszam.
Cytat:
Blaque gra-tu-lac-je! Ja mimo tego, że jestem mała, to jakoś wolę kosza od np. siatkówki, ale zbyt dobra to nie jestem heh. Za to uwielbiam patrzeć, jak koledzy grają, na tą ich współpracę heh Mniejsza...
A dzisiejszy dzień znów zmarnowany pff :/
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Gratuluję Ja tak mam, ale z siatkówką. Teraz zwnou zaczynam treningii, chociaż wiem, że sporo straciłam - nie trenowałam przez rok Ale tych 5 lat gry nie zamieniłabym na nic innego, te wszystkie powybijane palce, nadgarstki, zwichnięcia, naderwania to najmniej ważne. Wiecie, że byłam kapitanem? a poza tym, atakującą. O dziwo, teraz atakuję 100 razy lepiej niż wtedy, ale to pewnie kwestia wprawy i techniki Dobra, nie zanudzam.

Jeżeli chodzi o szczęście, to ... hm, tak, chyba jestem szczęśliwa
Dziś był u mnie TŻ, bosko było..
Ooo rozumiem Cie dobrze hehe Te kontuzje, prawda?To wszystko?
Ja tez gralam w siatke cala podst, gimnazjum ale serce przekazalam koszykowce hehe (ja jestem kapitanem teraz ;D)
Nie zanudzasz. Przynajmniej mnie bo kocham gadac o sporcie..Ale dziewczyny moga sie wqrzac

Dziekuje kochane Pewnie, ze dobre ale czuje niesmak po kilku latach spedzonych na najwyzszym podium Ale nigdy nie mozna miec wszystkiego i trzeba umiec przegrywac Wtedy mnie to bardziej mobilizuje

Durga-49? A ile wazysz teraz? Ale pamietaj o zdrowiu. Ja nie chce slyszec, ze cos Ci sie dzieje albo jestes oslabiona. Bo wtedy to sie przejde do Ciebie
Em-to dobrze A jak juz bdzie tak na picuś glancuś to nam powiesz?
Stary 2007-02-23, 01:05   #8573
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

http://www.fotka.pl/profil/lilith133/ hahha wreszcie wstawiłam zdjęcia na moje konto Zapraszam

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 10:49   #8574
laylaaa
Zakorzenienie

mathilda

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 12:13   #8575
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laylaaa
mathilda
zgadzam się

u dentysty fajnie było tzn nie bolało nic a nic bo podobno martwy był ten ząb
jeszcze muszę iść w połowie marca, ale też nie powinno boleć, bo najgorszą robotę już zrobiła, tzn. włożyła lekarstwo, więc powinno być z górki

czekam na mamę aż przyjdzie z pracy i spróbuję ją wyciągnąć na małe zakupy, bo jakoś mi się podkład skończył przy okazji można też uzupełnić inne zapasy

ostatni dzień ferii buuu
w poniedziałek do szkoły czy muszę mówić, że nic nie umiem

Stary 2007-02-23, 12:44   #8576
siakOwa
Przyczajenie

GG do siakOwa

Cytat:

...czy muszę mówić, że nic nie umiem

Zdecydowanie nie musisz
ale poprawiłaś mi humor, że nie jestem jedyna. A miałam takie ambitne plany co do nauki, no cóż słodkie lenistwo mnie odwiedziło i chyba mu u mnie dobrze, bo jeszcze przez jakiś czas u mnie zostanie

;**

siakOwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 14:29   #8577
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

blaque-gratulacje nasz kapitanie (pani kapitan?)
mathilda-też Ci chciałam komentarz wstawić, ale masz zablokowane dla osób tej samej płci... śliiiiiiczne zdjęcie przy Twoich to się mozna kompleksów nabawic . Mam gdzieś na kompie ten obrazek, który masz w miniaturce.
Noruś-cieszymy się z powrotu naszego rodzynka

Nie wariowałyście z pisaniem wczoraj, to nie mam dużo do nadrabiania.
A u mnie żadnego sniegu... tylko ziiiimno...

add: ja też chcę "piptołki" czerwone na obcasach ale problem znaleźć mój rozmiar (34-w porywach 36)
Stary 2007-02-23, 14:38   #8578
Martusia B.
Wtajemniczenie

Dawno mnie tu nie było i nadrobiłam tylko tą stronę, ale odpiszę to co zapamietałam

Mathilda ślicznie
Kasia ja jestem za czerwonymi butkami, sama bym takie chciała
Durga uważaj na siebie, bo jeszcze będziesz miała jakieś skutki uboczne tego odchudzania

A co do szczęścia to uważam, że jestem szczęśliwa, bo mam kochającą rodzinę, kochające TŻa, grupę świetnych znajomych, jestem zdrowa... to się liczy!

A ja idę we wtorek do dentysty i też się strasznie boję
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 14:45   #8579
wenedka
Zakorzenienie

Mathilda śliczne, naprawdę
Widziałam śliczne czerwone buty w Warszawie w Złotych Tarasach podczas mojej ostatniej wizyty w stolycy. Ale niestety nie będą moje

Jestem poza tym ekstremalnie wkurzona. Chciałam zrobić format dysku. Męczyliśmy się z kumplem 2 godziny i nie dało rady Wrr
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 15:04   #8580
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martusia B.
A ja idę we wtorek do dentysty i też się strasznie boję
nic się nie bój ja też się okropnie bałam, a było dobrze

Cytat:
Napisane przez siakOwa
Zdecydowanie nie musisz
ale poprawiłaś mi humor, że nie jestem jedyna. A miałam takie ambitne plany co do nauki, no cóż słodkie lenistwo mnie odwiedziło i chyba mu u mnie dobrze, bo jeszcze przez jakiś czas u mnie zostanie

hehe
a ja jakie miałam plany przerobić cały materiał z WOSu który był do tej pory
na wtorek mam referat z histy, miał być już dawno gotowy, i wypadałoby wiedzieć o czym mówię, na razie zlokalizowałam ten temat w książce
i wsio
obawiam się, że w poniedziałek koło 22 nie będzie tak zabawnie

ale leń ze mnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości