|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
witam się
chyba walnę sobie kawę, jakoś jestem ostatnio senna
|
#2372 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nawet koszat na pstryknięcie palcami do ręki przychodzi ![]() Niestety nie mogę mama dzisiaj straciła pracę i trzeba będzie mocno oszczędzać ![]() Cytat:
) będzie ładnie u Ciebie wyglądał
|
||
|
|
|
#2373 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() U mnie największym problemem jest odkładanie ubrań na miejsce. Szczególnie po praniu strasznie nie chce mi się prasować, składać... Do tego dochodzą ubranka dzieciaków i zabawki, które mnożą się w tempie geometrycznym [a tu babcia coś kupi, a tu ciocia coś podaruje...], a miejsca nadal tyle samo Jak część schowam, to mi zaraz któraś wymyszkuje i wyciąga... i tak w koło Macieju ![]() Bo łazienka, kosmetyki i te sprawy to elegancko, porządek jest i wiem, co gdzie mam. Z kuchnią tez w miarę sprawni idzie i tylko denerwuje mnie jednokomorowy zlew .
|
|
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
na wątku o rossmannie pojawiła się informacja że od 22 do 28 listopada ma być promocja na kosmetyki do makijażu - 40%
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę kupić tusz mf 2000cal i może szminkę Rimmella i nie wiem co jeszcze, 22 z samego rana będę pod rossmannem
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37643519]Ale upojne popołudnie spędziłam z TŻem ![]() Ściągnęliśmy sobie oboje na telefony gierkę Pou, która polega na zajmowaniu się takim stworkiem, który wygląda jak kupa I przez bite dwie godziny leżeliśmy w wyrze obok siebie i graliśmy i co chwila tylko leciały teksty typu "Ooo, moja kupa zrobiła kupę!" albo "Moja kupa zdobyła medal!" Debilne, a ile zabawy I zrobiłam dobry uczynek, bo za ostatnie grosze kupiłam panu żulowi spod Biedronki bułki i pasztet do smarowania, bo prosił o coś do jedzenia, a nie o pieniądze jak typowy "żul" I jak ładnie podziękował [/QUOTE]hahah też widziałam tą grę, ale jakos do mnie nie przemowila i nie sciagnelam sobie jej ;p a co do zula, no zdarzaja sie tacy ludzcy ![]() Cytat:
i chyba w koncu zaczne ![]() ja tez kawe musze walnac , do tego jestem taka zla, ze wszystko mnie irytuje nienawidze suki pms ;/
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Konto usunięte
|
Ewalucja, zostaw nagłówek albo chociaż daj jakiś inny w tym stylu
![]() Uwielbiam go u Ciebie! |
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu
Dokładnie ten :| co za tragiczne dziadostwo!!! Mam jeszcze w łazience oliwkowy, ale chyba go wyrzuce. Dzięki za przypomnienie o zielonej glince Zapomniałam o tym cudzie! ![]() madlen345 Też mam zamiar zrobić z niej pożytek, szkoda jej, ładna jest w ogóle chciałabym się bardziej przekonać do spódnic/sukienek.
Edytowane przez Flower23 Czas edycji: 2012-11-16 o 13:13 |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
flower23
też mam ten sam problem, non stop spodnie, jeansy, rurki ale nie spódnice i sukienki. Może w lato już prędzej , ale nie na jesien czy zimę. Ale w końcu jesteśmy kobietami i powinnyśmy się przekonać
|
|
|
|
#2381 |
|
Raczkowanie
|
hejka
chyba złapałam jakiegoś wirusa - tak się źle dzisiaj czuje że szok dobrze że w domu dzisiaj jestem bo marnie by było co do tematu zwierząt marzy mi się dog niemiecki i oczywiście zapraszam na nową notkę na blogu |
|
|
|
#2382 |
|
Konto usunięte
|
Zapomniałam zameldować
![]() Ruszył dziś u mnie konkurs, Tangle Teezer do wygrania Mam nadzieję, że weźmiecie udział
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Spodni mam aż za dużo, ostatnio kolejne dwie pary kupiłam, bo na zimę praktyczniejsze, ale to w sumie słaba wymówka, bo można grube rajstopy, czy legginsy założyć i sukienkę.
|
|
|
|
#2384 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() mi osobiście podobają się nagłówki w stylu grzee jak czujesz się 'na siłach' aby zamieścić taki nagłówek to jak najbardziej!
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
orlica a ja mam juz go dosc;D naprawde uszami mi wyplywaa
Moze wieczorem pokaze, kure podoba mi sie tylko jest na tyle proste ze nie wiem czy moje obserwatorki sie nie zbuntuja;D chcialan wymyslic jakies logo zeby kojarzylo sie z moim blogiem, chyba najwaznieksze zeby mi sie podobalo co?; |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Widzę o zmianach rozmawiacie, ja bym jeszcze chciała jakieś separatory między notkami wstawić i rozwijane menu mi się marzy, ale dla mnie to czarna magia.
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sondrina nie, nie widziałam Na stronie samorządu ciągle są stawki z zeszłego roku. Gdzie można znaleźć info o nowych? U mnie na roku w ogóle sieją zamęt, bo ta ogłoszona lista jest tylko z osobami "typowanymi" do stypendium i może ona ulec zmianie, wraz z całkowitym wykreśleniem. I taki zamęt sieją w związku z odwołaniami. I mnie denerwują ![]() EDIT, już widzę, na stronie DSS ![]() A co do zwierząt - ja lubię szczury, ale przeszkadza mi u nich to, że niezbyt ładnie pachną, może to samce tylko (wszystkie szczury, z jakimi miałam bliższy kontakt to samce). Sikają tam, gdzie śpią i tak się w tym tarzają. Takie są moje obserwacje, każdy szczur jest przecież inny
Edytowane przez Malwina_89 Czas edycji: 2012-11-16 o 14:16 |
|
|
|
#2389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dogadałaś się z Doliną Kremową? |
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
tak, wybralam zestaw do wlosow z faromony
a ty Orchid?
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37650619]Ja moje zawsze przyzwyczajałam tak żeby się tuliły
nawet koszat na pstryknięcie palcami do ręki przychodzi ![]() Niestety nie mogę mama dzisiaj straciła pracę i trzeba będzie mocno oszczędzać [/QUOTE]Prawdziwa treserka z Ciebie oj, przykro mi ale napewno coś znajdzie nie długo |
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Piękne
![]() Wykopałam się z bajzlu na uczelni i jestem ![]() Wczoraj w ogóle byłam na spotkaniu zorganizowanym przez Elfę Pharm i powiem Wam, że najbardziej cieszę się z jednego z nielicznych moich ładnych zdjęć I nowy Bond jest całkiem niezły
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
no, walnęłam sobie mejkap inspirowany tym Grzee, taki szarawy, bo też kupiłam te cienie z miyo i to je przy okazji wypróbowałam, cudne są
|
#2394 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37642966]
I nie ma to jak męska spostrzegawczość TŻ: Co robisz? Ja: Przymierzam się do pomalowania paznokci na stópkach TŻ: A na jaki kolor? Ja: Klasyczna czerwień TŻ: Łeeee, czerwień? Czemu nie coś żywszego, może niebieski? Ja: Dobra, niech będzie niebieski. (...) TŻ: A u rąk też pomalujesz? Ja: Przecież mam pomalowane... TŻ: No tak, ale już Ci trochę lakier odprysnął na końcówkach Ja: Dobra, pomaluję, jaki chcesz kolor? TŻ: No nie wiem, jaki Ci wpadnie w oko Ja: Jaki kolor? Żółty, fioletowy, niebieski, czerwony, złoty... TŻ: Żółty!! Ja: Żółty? Przecież nie znosisz tego lakieru TŻ: No wiem, ale jest jesień więc miej coś radosnego na paznokciach A potem jak poruszyłam temat czepiania się wytartych końcówek powiedział "Kochanie, jakim bym był facetem, gdybym nie zauważał zmian w Twoim wyglądzie?" Z takim oburzeniem w głosie A nie jest fanem piłki nożnej Byłaś tak zmęczona? [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37643872]Ja nie widzę sensu śmiania się z takiego fake - potem każdy myśli, że czeski jest taki popaprany i wierzy ślepo w to, co jest w internecie, a to przecież zwykły, normalny język, tylko nieco inny od naszego - wbrew pozorom różni się głównie pisownią - jak przyjeżdżają do nas Czesi, to oni gadają po czesku, my do nich po polsku, a i tak się świetnie rozumiemy Bywają śmiesznie brzmiące słowa dla nas, ale w drugą stronę to działa tak samo Niektóre nasze słowa dla nich są zabawne...[/QUOTE]Prawda. Chociaż w norweskim słowo duży, silny, siano wymawia się "chuj" i bywa zabawnie czasem na zajęciach Albo nasze imię Ola- w Hiszpani to "cześć" a nie imię, w norweskim czyta się to jako Ula i jest imię męskie... Dużo jest dość zabawnych zwrotów, więc nie wiem po co wymyślać na siłę takie, które nie istnieją i wprowadzać ludzi w błąd. Cytat:
A co do drugiego- to prawda. Tak jest u moich rodziców. Któregoś razu będąc u nich (mieszkają na przedmieściach) odwoziliśmy kogoś do miasta. Aż to nagle wielka dupa przez maską. Łoś. Nie uwierzyłabym, gdybym nie zobaczyła. Gdybyśmy wyjechali minutę wcześniej, mogłoby to się różnie skończyć. Miesiąc temu nieopodal tego miejsca zginął mąż znajomej mojej mamy. Wracał z pracy i wybiegły mu dziki. Nigdy nie zrozumiem tego, jak może brakować na tę drogę pieniędzy. Z obu stron las miejski, nie ogrodzony. Nikomu krzywdy by nie zrobiło, gdyby wyciąć kilka drzew, drogę poszerzyć i poprowadzić chociaż siatkę. A tylu ludzi nadal by żyło. Cytat:
A co do jogurtów, to żadna maszyna nie jest potrzebna- wystarczy mleko, bakterie i słoik. Moja mama robi od lat, ja go szczerze nie lubię. Cytat:
Cytat:
I nic nie uciska. Zdrowiej! Ja jutro na bank będę miała katar. I najgorsze jest to, że nie wiem jak temu zaradzić. |
||||
|
|
|
#2396 |
|
Konto usunięte
|
Ach już widzę, wczoraj go nie było :<
|
|
|
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Właśnie dorobiłam się własnego prywatnego hejtera i doszłam wniosku, że humoru sobie więcej psuć nie będę i chcę wyłączyć możliwość komentowania przez anonimów. Tylko nie wiem, która opcje mam zaznaczyć. Pomoże ktoś? |
|
|
|
#2398 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie moje nowości kobo i inglot + swatche+ makijaż
|
|
|
|
#2399 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#2400 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie. Tylko film był w pewnym momencie tak interesujący, że zaczęłam co chwilę pytać brata o godzinę, a potem głowa mi sama poleciała. Dalej już na szczęście było lepiej, nie wiem kiedy mi ta druga godzina filmu zleciała
.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

e tam, że ńie możesz, idź na zakupy i kup coś za moje zdrowie
nawet koszat na pstryknięcie palcami do ręki przychodzi
mama dzisiaj straciła pracę i trzeba będzie mocno oszczędzać
, a schować nic nie można bo szafy i szuflady załadowane byle jak- i gdyby to ułożyć połowa miejsca by została, więc znowu wszystko na biurku leży, górze komód itd.
Jak część schowam, to mi zaraz któraś wymyszkuje i wyciąga... i tak w koło Macieju 
.

11.10.2014

Na stronie samorządu ciągle są stawki z zeszłego roku. Gdzie można znaleźć info o nowych? U mnie na roku w ogóle sieją zamęt, bo ta ogłoszona lista jest tylko z osobami "typowanymi" do stypendium i może ona ulec zmianie, wraz z całkowitym wykreśleniem. I taki zamęt sieją w związku z odwołaniami. I mnie denerwują 
Nie widziałam tam nic takiego