Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-22, 18:46   #4411
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
U mnie jest wszystko na dobrej drodze mam piękny pęcherzyk ktory w ciagu 2 dni powinien pęknąć -mam do tego wspomagacza -luteine -
P.doktor życzyła mi z całego serca zeby okres nie przyszedł tylko pozytywny test.
Powiedziala zebym nie bawila sie w testy owu bo to głupota i tylko kasa na marne wydawana.Teraz czekam na efekty.
dzis mamy dac sobie luz a od jutra zaczac staranka tak sie ciesze ze jest wszystko dobrze nawed mam zdjecie mojego jajeczka ma 19 mm-
tylko mnie uprzedziła zebym zabardzo nad tym wszystkim nie myslała bo moze mi sie właczyc blokada.

Adatko to super widzisz wszystko masz na dobrej drodze teraz tylko na luz i bedzie dobrze.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 18:51   #4412
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Adatka mi to samo gin powiedziala o testach

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 18:54   #4413
schmetterling
Raczkowanie

A ja mam problemy z wizazem,strony mi sie nie uaktualniaja,ja weszla ma swoj panel,zeby zmienic podpois,to wychodzi,ze nie jestem zalogowana,ale jestem . Wiec sie loguje,ale to na nic. Wiec chyba dzisiaj z wami nie pogadam Jedne posty ida,inne nie
Stary 2007-02-22, 18:55   #4414
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Adatka mi to samo gin powiedziala o testach
wiec cos musi w tym byc.

Jukolku a jak tam samotne chwile?
Stary 2007-02-22, 19:03   #4415
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
wiec cos musi w tym byc.

Jukolku a jak tam samotne chwile?
zle nigdy wiecej go nigdzie nie puszczam mial byc w Bedzinie jest w Krakowie mialy byc 2 osoby z nim sa 4.Nudze sie i doluje... ide wziac dluuuuga kapiel potem maseczka i czas mi zleci.

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-22, 19:08   #4416
$tokrotka
Raczkowanie

Witam...bardzo mi rzykro ze probujecie a i tak nic mam z tego nie wychodzi ....
Ja nie miałam problemow z zajsciem w ciąże wsumie wogole tego nie planowalismy,ale wiem kiedy to sie stało bo tylko raz sie zapomnielismy tak przez 4 lata radzilismy sobie bez zabezpieczenia i nigdy nie myslslismy ze bedzie z tego dzidzia po zareczynach stasznie rozluznieni bylismy no i stało sie ja miałam szczescie bo jak to moj TŻ mowi za pierwszym strzałem sie udało he he kto by pomyslał,po tamtej nocy jak rozmawialismy to były tylko wnioski ze wszyscy starają sie po kilka miesiacy wiec nam ten jeden raz nie zaszkodzi
dzidzia jak najbardziej jest chciana i bedzie kochana...
nie zrozum mnie zle ale przez takich ludzi jak wy jeszcze bardziej ciesze sie na mysl ze bede mamą...
moze i brzmi to samolubnie ,ale jak sobie pomysle ze inni probują i chociaż bardzo chca i nie mogą to lzej mi ze ja takiego problemu nie będe miała...
zawsze sie bałam tego ze będe bezpłodna mam w rodzinie przypadki gdzie ciągłe proby a nawet sztuczne proby nic nie daja a po za tym wiele kobiet w mojej rodzinie poroniło patrząc na to co mnie spotkało doświadczam ulgi ze coprawda z wpadki ta dzidzia będzie ale zato bedzie a tą wpadke mozna zaliczyć do wpadek z miłości i namiętności
trzymam za Ciebie i Twojego TŻ kciuki mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
P.S jedna moja sąsiadka probowała przez dwa lata az wkoncu sie udało i to naturalną drogą lekarz wyjaśnił jej ze mozliwe ze dopiero przyszedł na ną czas
a druga zaszła po jednej nocy z przypadkowym facecie i to przy zazywaniu tabletek antykoncepcyjnych:/
wiec jak widac jak ktos ma zostac matką to musi poprostu poczekac na odpowiedzi czas
mysle ze to jest z gory zaplanowane moze narazie nie macie mieć dzieci,zebyscie mogli cos innego zrobic...otwurz szeroko oczy na to co sie dzieje dookoła was i nie mysl o tym ze chcecie dzidzie jak nadejdzie wasz czas to poprostu zajdziesz w ciąże
a po za tym nie stresujcie plemników he he

http://abcslubu.pl/suwak/08_13_2007_14_4_2007_36.png <----- TYLE JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM

http://suwaczek.com/200301041138.png <---- TYLE JESTEŚMY RAZEM
$tokrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 19:08   #4417
*misia*
Zakorzenienie

Frida z tego co zrozumiałam to dostałaś @ tak???
Ja mam 44d.c. i @ nadal brak zgłupieć idzie Tempki swoje śluz swoje i mimo zrobionego testu i jednej krechy nadzieja też swoje
Adatko życzę Ci z całego serduszka żeby wreszcie się udało i wiem, ze ciężko jest tak ale staraj się za mocno nie nakręcać.
Joolineczko tylko proszę się nie załamywać a w chwilach zwiątpienia pamiętaj masz nas...
Madziorko, czyli skoro leki już są badanią są i szanse na poprawienie wyników TŻ też są to i na ciąże szansę są. Więc teraz musisz tylko sie uzbroić w cierpliwość.
Stary 2007-02-22, 19:09   #4418
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
zle nigdy wiecej go nigdzie nie puszczam mial byc w Bedzinie jest w Krakowie mialy byc 2 osoby z nim sa 4.Nudze sie i doluje... ide wziac dluuuuga kapiel potem maseczka i czas mi zleci.
Jukolku ja tez jestem zła jak mój mąż ma gdzies jechac a dzis mi oznajmił ze 10.03. jedzie autokarem w trase nie wie jeszcze na jak długo wrrrrrr.
Stary 2007-02-22, 19:12   #4419
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Stokrotko do kogo jest skierowany ten post, bo nie bardzo rozumiem, piszesz tak jakby do jednej osoby??

Gratuluje że Wam sie udało i to za pierwszym strzałem
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 19:15   #4420
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie jest wszystko na dobrej drodze mam piękny pęcherzyk ktory w ciagu 2 dni powinien pęknąć -mam do tego wspomagacza -luteine -
P.doktor życzyła mi z całego serca zeby okres nie przyszedł tylko pozytywny test.
Powiedziala zebym nie bawila sie w testy owu bo to głupota i tylko kasa na marne wydawana.Teraz czekam na efekty.
dzis mamy dac sobie luz a od jutra zaczac staranka tak sie ciesze ze jest wszystko dobrze nawed mam zdjecie mojego jajeczka ma 19 mm-
tylko mnie uprzedziła zebym zabardzo nad tym wszystkim nie myslała bo moze mi sie właczyc blokada.

Nareszcie jakieś dobre wiadomości. Miło jest czytać takie posty.
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 19:18   #4421
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Stokrotko do kogo jest skierowany ten post, bo nie bardzo rozumiem, piszesz tak jakby do jednej osoby??

Gratuluje że Wam sie udało i to za pierwszym strzałem
chyba do jolineczki
Nikita wiesz jak ja oznamilam mu ze pojade z nimi i zostawia mnie u Adatki w Katowicach to w zadnym wypadku nie bede sie szlajac po jakis Katowicach i jakbym to ja miala jechac gdzies z np z szefowa to juz widze jak jego mina wyglada ale on to moze

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-22, 19:19   #4422
*misia*
Zakorzenienie

Jukolku nie denerwuj się tacy są mężczyźni, bynajmniej więkoszość, ze im wszystko wolno ale kobiecie Broń Boże.
Stary 2007-02-22, 19:20   #4423
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba do jolineczki
Nikita wiesz jak ja oznamilam mu ze pojade z nimi i zostawia mnie u Adatki w Katowicach to w zadnym wypadku nie bede sie szlajac po jakis Katowicach i jakbym to ja miala jechac gdzies z np z szefowa to juz widze jak jego mina wyglada ale on to moze
Ja jade 17.03. do katowic na targi na jeden dzien , a z facetami juz tak jest oni moga my nie
Stary 2007-02-22, 19:24   #4424
marta8117
Raczkowanie

Pstanowiłam dzisiaj wyposarzyc mojego męża w witaminki:Androvit,żeń-szeń i L-karnitynę.On łyka wszystko co mu dam więc nawewt nie będzie świadomy,że to na poprawę jego żołnierzyków.Nie wiem czy są słabe,ale skoro ze mną wszytko o.k. to jemu na pewno to nie zaszkodzi.Wiecie co,postanowiłam dać nam jeszcze pare miesięcy i jak nic z tego nie wyjdzie,jedziemy na konkretne badania.Tak bardzo,bardzo chciałabym miec dziecko,że już czasem wariuję.jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka,która jest w 7-mym m.c.,wstyd się przyznać,ale nie wiem jak to przeżyję.
marta8117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 19:25   #4425
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
chyba do jolineczki
chyba nie, na początku myslałam, że do nas wszystkich, bo probujemy i nic nam nie wychodzi, tak jak pisze Strokrotka. Nie ma w tej wypowiedzi nic na temat tego co spotkało naszą jolineczkę, tylko na temat że sie chyba za bardzo staramy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-22, 19:26   #4426
marta8117
Raczkowanie

Ups! wyposażyłam,a nie wyposarzyłam chyba...
Stary 2007-02-22, 19:30   #4427
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba nie, na początku myslałam, że do nas wszystkich, bo probujemy i nic nam nie wychodzi, tak jak pisze Strokrotka. Nie ma w tej wypowiedzi nic na temat tego co spotkało naszą jolineczkę, tylko na temat że sie chyba za bardzo staramy
No własnie nie zrozumiały ten post. ja cos wyczytałam ze jak współrzyje sie 2-4 razy w tygodniu przez rok to powinno zajść sie w ciąże jesli sie nie udaje to wtedy trzeba zaczac robic badania i lekarze radza zeby najpierw partnera badac bo u niego jedno badanie nasienia i wszystko wiadomo a kobieta musi przejsc duzo badan i to kosztowych zeby stwierdzic w czym tkwi problem. uwazam ze my jak najbardziej dobrze robimy ze darzymy do tego zeby wiedziec co jest nie tak.
Stary 2007-02-22, 19:31   #4428
Marzena7777
Raczkowanie

Witam Was! Zaczne od sedna. . Wspolzylam w dniach kiedy bylam polodna. Bylam pewna ze jestem w ciazy ,zle sie czulam , okres spoznial mi sie 7 dni zrobilam jeden test ktory byl negatywny , natomiast nastepny wykazal ze jestem w ciazy do lekarza nie poszlam bo bylo za wczesnie. Czulam sie jak w niebie z mysla ze jestem w ciazy. Ale po 9 dniach dostalam okres....byl obfity, i mialam nawet skrzepy .zastanawiam sie czy mialam ciaze urojona czy moze czasami bylam w ciazy ale poronilam... ;(. Teraz mam wielki problem ....Za kazdym razem gdy wspolzyje cos siedzi gleboko w mojej glowie ze jestem "nieplodna" mam to juz od dluzszego czasu ;( co ja mam zrobic Czy to prawda ze zajscie w ciaze rowniez zalezy od nastawienia psychicznego i tzw. zablokowania sie przed ciaza????????
chcialam dodac jeszcze ze mam torbiela na jajniku...mam nadzieje ze on nie ma nic wspolnego z najsciem w ciaze Z gory dziekuje za odpowiedzi

========================= ===========

Moja Fotografia
www.marzenaspg.com
Marzena7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 19:38   #4429
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Marzenko witaj

Przykro mi że to nie było to na co czekałaś
Jesli nie byłas u lekarza to my chyba raczej ci nie pomożemy, nie mam pojęcia czy to mogło byc poronienie, czy tylko test sie pomylił.

A jak długo sie staracie?? Dlaczego myślisz, że jesteś niepłodna?? To moga pokazac bardzo szczególowe badania. A możesz też mie blokadę na tym punkcie. Trudno powiedziec.

A co z tym torbielm, leczysz?? Jesli masz na jednym janiku, to drugi chyba moze by sprawny. Wszystko przed Tobą.
Nie wiem czy się gdzieś leczysz, jak nie to radze wizytę u gna njalepiej u jakiegos specjalisty badania nieplodonosci-od razu wezmie się do roboty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-22, 19:43   #4430
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
a nie wiem moze ten tekst jakos tak mnie zmylil "a po za tym wiele kobiet w mojej rodzinie poroniło patrząc na to co mnie spotkało doświadczam ulgi ze coprawda z wpadki ta dzidzia będzie ale zato bedzie a tą wpadke mozna zaliczyć do wpadek z miłości i namiętności
trzymam za Ciebie i Twojego TŻ kciuki mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy"
marzena nie masz sie co martwic ja czuje klocie w jajniku odrazu ciaza,jeden dzien brak okresu-ciaza ... a wiesz jak jest jak cos bardzo chcesz nie dostajesz odrazu ... poprostu trzeba wyluzowac,tylko szkoda ze ja niepotrafie

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-22, 19:49   #4431
Marzena7777
Raczkowanie

Cytat:
Marzenko witaj

Przykro mi że to nie było to na co czekałaś
Jesli nie byłas u lekarza to my chyba raczej ci nie pomożemy, nie mam pojęcia czy to mogło byc poronienie, czy tylko test sie pomylił.

A jak długo sie staracie?? Dlaczego myślisz, że jesteś niepłodna?? To moga pokazac bardzo szczególowe badania. A możesz też mie blokadę na tym punkcie. Trudno powiedziec.

A co z tym torbielm, leczysz?? Jesli masz na jednym janiku, to drugi chyba moze by sprawny. Wszystko przed Tobą.
Nie wiem czy się gdzieś leczysz, jak nie to radze wizytę u gna njalepiej u jakiegos specjalisty badania nieplodonosci-od razu wezmie się do roboty
Dziekuje ci slicznie za pocieszenie Jestes kochana! Wiec tak odpowiadam po kolei na twoje pytania
Wiec staramy sie od roku ...Za kazdym razem jest wynik negatywny Dlatego tez mysle ze jestem nieploda ;( Jestem zalamana
Tylko jeden raz trafil mi sie taki ze spoznial mi sie okres 7 dni i bylam niemalze pewna z ejestem w ciazy a tu nic
Torbela wykryto u mnie 2 lata temu jak ostatni raz bylam u gina. Nie bylo propozycji do leczenia. Tak jak bylo jest dalej .CZasem kuje mnie w lewym dolnym rogu ,czyli wskazuje na jajnik! Torbiel byl w rozmiarach 5/5 cm. Boje isc do gina. dla mnie to jest koszmar isc tam. Boje sie ze powie mi cos strasznego ;( A do tego mam okropne bole miesiaczkoweuf.......du zo tego ....ale damy rade Dziekuje jeszcze raz

========================= ===========

Moja Fotografia
www.marzenaspg.com
Marzena7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 19:52   #4432
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:

no suuper adatko . w takim razie do boju

Cytat:
Napisane przez $tokrotka Pokaż wiadomość
Witam...bardzo mi rzykro ze probujecie a i tak nic mam z tego nie wychodzi ....
Ja nie miałam problemow z zajsciem w ciąże wsumie wogole tego nie planowalismy,ale wiem kiedy to sie stało bo tylko raz sie zapomnielismy tak przez 4 lata radzilismy sobie bez zabezpieczenia i nigdy nie myslslismy ze bedzie z tego dzidzia po zareczynach stasznie rozluznieni bylismy no i stało sie ja miałam szczescie bo jak to moj TŻ mowi za pierwszym strzałem sie udało he he kto by pomyslał,po tamtej nocy jak rozmawialismy to były tylko wnioski ze wszyscy starają sie po kilka miesiacy wiec nam ten jeden raz nie zaszkodzi
dzidzia jak najbardziej jest chciana i bedzie kochana...
nie zrozum mnie zle ale przez takich ludzi jak wy jeszcze bardziej ciesze sie na mysl ze bede mamą...
moze i brzmi to samolubnie ,ale jak sobie pomysle ze inni probują i chociaż bardzo chca i nie mogą to lzej mi ze ja takiego problemu nie będe miała...
zawsze sie bałam tego ze będe bezpłodna mam w rodzinie przypadki gdzie ciągłe proby a nawet sztuczne proby nic nie daja a po za tym wiele kobiet w mojej rodzinie poroniło patrząc na to co mnie spotkało doświadczam ulgi ze coprawda z wpadki ta dzidzia będzie ale zato bedzie a tą wpadke mozna zaliczyć do wpadek z miłości i namiętności
trzymam za Ciebie i Twojego TŻ kciuki mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
P.S jedna moja sąsiadka probowała przez dwa lata az wkoncu sie udało i to naturalną drogą lekarz wyjaśnił jej ze mozliwe ze dopiero przyszedł na ną czas
a druga zaszła po jednej nocy z przypadkowym facecie i to przy zazywaniu tabletek antykoncepcyjnych:/
wiec jak widac jak ktos ma zostac matką to musi poprostu poczekac na odpowiedzi czas
mysle ze to jest z gory zaplanowane moze narazie nie macie mieć dzieci,zebyscie mogli cos innego zrobic...otwurz szeroko oczy na to co sie dzieje dookoła was i nie mysl o tym ze chcecie dzidzie jak nadejdzie wasz czas to poprostu zajdziesz w ciąże
a po za tym nie stresujcie plemników he he
hmm... bardzo ciekawa wypowiedź, bardzo odpowiedni wątek ssobie na nią wybrałaś muszę przyznać
Stary 2007-02-22, 20:00   #4433
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Marzenko ja proponuję jednak wizytę u gina specjalisty od niepłodności. Tymbardziej że masz tą torbiel. Musicie napewno zbada nasienie twojego partnera, ewentualnie test PCT - po kilkudniowej abstynencji seksualnej, seksicie się i gin pobiera problke twojego sluzu ze spermą, bada, czy nie ma wrogości sluzu i przy okazji widzi jakośc plemników, bo mogą byc jakies przeciwciała w twoim śluzie, które niszczą plemniki. u mnie np ten test wyszedł celująco, doktorek zachwycał sie że dawno takiego dobrego sluzu nie widział, stąd wiem że moj sluz i plemniczki są ok. Zatem jutro wybieram się na badanie drozności jaowodów. Pod ciśnieniem bedzie wporowadzony do jajowodów kontrast i jednoczesnie robione zdjęcia rentgenowskie, na ktorych bedzie widac czy są drożne czy nie.
Jesli nie pojdziesz do lekarza to niestety nie bedziesz wiedział w czym tkwi problem. Musisz jakoś się przemóc, wiem że wizyta u gina nie należy do najprzyjemniejszych ale jesli chcemy mie dziecko to zrobimy wszystko.
Proszę przemysl to
Stary 2007-02-22, 20:01   #4434
jukol
Zakorzenienie

i jeszcze dostalam sms na dobranoc od Tż "wiesz nawet jest martyna wojciechowska" ale sie zagotowalam .... nie cierpie tej baby a on sie nia chwali ... super

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-22, 20:03   #4435
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
hmm... bardzo ciekawa wypowiedź, bardzo odpowiedni wątek ssobie na nią wybrałaś muszę przyznać
no własnie cały czas się zastanawiam czemu/komu miał służy ten post
dalej niebardzo rozumiem
a może to ja jestem
Stary 2007-02-22, 20:15   #4436
marta8117
Raczkowanie

No włanie droga Stokrotko wcale,a wcale Nam się Twoja wypowiedż nie spodobała!lepiej ty już nic nie pisz.A jeśli chodzi o Was Moje Towarzyszki niedoli,to wiecie jakie mam marzenie?Chciałabym bardzo ,żebyśmy wszystkie z tej POCZEKALNI,prędziutku się teleportowały(ale słówko wynalazłam)do PRZEWIJALNI!!!!
Stary 2007-02-22, 20:19   #4437
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02
m@gd@len@ ~~ @-6.02 testowanie po 3.03/Chojnów
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
Nikita Wawa ~~ @-19.01 /Warszawa
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze
Celka2000 ~~
Joan C ~~
marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów
Stary 2007-02-22, 20:19   #4438
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzena7777 Pokaż wiadomość
Witam Was! Zaczne od sedna. . Wspolzylam w dniach kiedy bylam polodna. Bylam pewna ze jestem w ciazy ,zle sie czulam , okres spoznial mi sie 7 dni zrobilam jeden test ktory byl negatywny , natomiast nastepny wykazal ze jestem w ciazy do lekarza nie poszlam bo bylo za wczesnie. Czulam sie jak w niebie z mysla ze jestem w ciazy. Ale po 9 dniach dostalam okres....byl obfity, i mialam nawet skrzepy .zastanawiam sie czy mialam ciaze urojona czy moze czasami bylam w ciazy ale poronilam... ;(. Teraz mam wielki problem ....Za kazdym razem gdy wspolzyje cos siedzi gleboko w mojej glowie ze jestem "nieplodna" mam to juz od dluzszego czasu ;( co ja mam zrobic Czy to prawda ze zajscie w ciaze rowniez zalezy od nastawienia psychicznego i tzw. zablokowania sie przed ciaza????????
chcialam dodac jeszcze ze mam torbiela na jajniku...mam nadzieje ze on nie ma nic wspolnego z najsciem w ciaze Z gory dziekuje za odpowiedzi
Jesli test wskazal wynik pozytywny to znaczy, ze to byla ciaza. Ale to co wydazylo sie pozniej moglo byc tzw. poronieniem samoistnym. Przyczyn takiego poronienia moglo byc wiele, np. wada zarodka luz zupelnie pusta komorka jajowa, bez zarodka.

To prawda, ze jesli kobieta ma blokade psychiczna znacznie trudniej jest zajsc w ciaze.

trzymaj sie, mysl pozytywnie a bedzie dobrze

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 20:23   #4439
marta8117
Raczkowanie

Ale się dzisiaj rozpisałam.No,ale już się uzależniłam od Naszego forum i naprawdę bardzo się cieszę,że Was znalazłam.Wiecie co w naszej historii jest najbardziej przykre?To ,że jesteśmy mądrymi kobietami,z najprawdziwszym instynktem macierzyńskim,łykamy kwas foliowy,dbamy o siebie i tak naprawdę żyjemy w tej chwili od jednej @ do drugiej.to jest naprawdę bardzo smutne.A takie młode siksy hop siup jedno bzykanko i już!to jest nie fair!
Stary 2007-02-22, 20:23   #4440
adatka
Zakorzenienie

Jukolku naprawde chciałas do mnie przyjechac? ale fajnie szkoda ze cie nie zabrał TZ ze sobą hiihihhi -

Dziekuje wam kochane -mam nadzieje ze teraz sie uda zafasolkowac jestem pełna nadziei

A co do wypowiedzi stokrotki to troche nie kumam zreszta o co chodzi i do kogo to ma sie tyczyc -jakos chyba źle to odebrałam.

ide teraz grac z męzem w chomiki bo juz mi sie tu upomina hihiih

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości