|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Adatka mi to samo gin powiedziala o testach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Raczkowanie
|
A ja mam problemy z wizazem,strony mi sie nie uaktualniaja,ja weszla ma swoj panel,zeby zmienic podpois,to wychodzi,ze nie jestem zalogowana,ale jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
zle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Raczkowanie
|
Witam...bardzo mi rzykro ze probujecie a i tak nic mam z tego nie wychodzi ....
Ja nie miałam problemow z zajsciem w ciąże wsumie wogole tego nie planowalismy,ale wiem kiedy to sie stało bo tylko raz sie zapomnielismy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzidzia jak najbardziej jest chciana i bedzie kochana... nie zrozum mnie zle ale przez takich ludzi jak wy jeszcze bardziej ciesze sie na mysl ze bede mamą... moze i brzmi to samolubnie ,ale jak sobie pomysle ze inni probują i chociaż bardzo chca i nie mogą to lzej mi ze ja takiego problemu nie będe miała... zawsze sie bałam tego ze będe bezpłodna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam za Ciebie i Twojego TŻ kciuki mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy ![]() P.S jedna moja sąsiadka probowała przez dwa lata ![]() ![]() ![]() ![]() a druga zaszła po jednej nocy z przypadkowym facecie i to przy zazywaniu tabletek antykoncepcyjnych:/ wiec jak widac jak ktos ma zostac matką to musi poprostu poczekac na odpowiedzi czas ![]() mysle ze to jest z gory zaplanowane ![]() ![]() ![]() ![]() a po za tym nie stresujcie plemników ![]()
http://bd.lilypie.com/aGlVp2.png <---- TYLE JESZCZE ZOSTAŁO DO NARODZIN NATALKI ![]() http://abcslubu.pl/suwak/08_13_2007_14_4_2007_36.png <----- TYLE JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM http://suwaczek.com/200301041138.png <---- TYLE JESTEŚMY RAZEM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Frida z tego co zrozumiałam to dostałaś @ tak???
Ja mam 44d.c. i @ nadal brak zgłupieć idzie ![]() ![]() Adatko życzę Ci z całego serduszka żeby wreszcie się udało i wiem, ze ciężko jest tak ale staraj się za mocno nie nakręcać. Joolineczko ![]() Madziorko, czyli skoro leki już są badanią są i szanse na poprawienie wyników TŻ też są to i na ciąże szansę są. Więc teraz musisz tylko sie uzbroić w cierpliwość.
#4418 |
Zakorzenienie
|
Jukolku ja tez jestem zła jak mój mąż ma gdzies jechac a dzis mi oznajmił ze 10.03. jedzie autokarem w trase nie wie jeszcze na jak długo wrrrrrr.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko do kogo jest skierowany ten post, bo nie bardzo rozumiem, piszesz tak jakby do jednej osoby??
Gratuluje że Wam sie udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikita wiesz jak ja oznamilam mu ze pojade z nimi i zostawia mnie u Adatki w Katowicach to w zadnym wypadku nie bede sie szlajac po jakis Katowicach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Jukolku nie denerwuj się tacy są mężczyźni, bynajmniej więkoszość, ze im wszystko wolno ale kobiecie Broń Boże.
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Raczkowanie
|
Pstanowiłam dzisiaj wyposarzyc mojego męża w witaminki:Androvit,żeń-szeń i L-karnitynę.On łyka wszystko co mu dam więc nawewt nie będzie świadomy,że to na poprawę jego żołnierzyków.Nie wiem czy są słabe,ale skoro ze mną wszytko o.k. to jemu na pewno to nie zaszkodzi.Wiecie co,postanowiłam dać nam jeszcze pare miesięcy i jak nic z tego nie wyjdzie,jedziemy na konkretne badania.Tak bardzo,bardzo chciałabym miec dziecko,że już czasem wariuję.jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka,która jest w 7-mym m.c.,wstyd się przyznać,ale nie wiem jak to przeżyję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Raczkowanie
|
Ups! wyposażyłam,a nie wyposarzyłam chyba...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Raczkowanie
|
Witam Was! Zaczne od sedna. . Wspolzylam w dniach kiedy bylam polodna. Bylam pewna ze jestem w ciazy ,zle sie czulam , okres spoznial mi sie 7 dni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chcialam dodac jeszcze ze mam torbiela na jajniku ![]() ![]() ![]()
#4429 |
Zakorzenienie
|
Marzenko witaj
![]() Przykro mi że to nie było to na co czekałaś ![]() ![]() Jesli nie byłas u lekarza to my chyba raczej ci nie pomożemy, nie mam pojęcia czy to mogło byc poronienie, czy tylko test sie pomylił. A jak długo sie staracie?? Dlaczego myślisz, że jesteś niepłodna?? To moga pokazac bardzo szczególowe badania. A możesz też mie blokadę na tym punkcie. Trudno powiedziec. A co z tym torbielm, leczysz?? Jesli masz na jednym janiku, to drugi chyba moze by sprawny. Wszystko przed Tobą. Nie wiem czy się gdzieś leczysz, jak nie to radze wizytę u gna njalepiej u jakiegos specjalisty badania nieplodonosci-od razu wezmie się do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam za Ciebie i Twojego TŻ kciuki mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy" marzena nie masz sie co martwic ja czuje klocie w jajniku odrazu ciaza,jeden dzien brak okresu-ciaza ... a wiesz jak jest jak cos bardzo chcesz nie dostajesz odrazu ... poprostu trzeba wyluzowac,tylko szkoda ze ja niepotrafie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiec staramy sie od roku ![]() ![]() ![]() Tylko jeden raz trafil mi sie taki ze spoznial mi sie okres 7 dni i bylam niemalze pewna z ejestem w ciazy ![]() ![]() Torbela wykryto u mnie 2 lata temu jak ostatni raz bylam u gina. Nie bylo propozycji do leczenia. Tak jak bylo jest dalej .CZasem kuje mnie w lewym dolnym rogu ,czyli wskazuje na jajnik! Torbiel byl w rozmiarach 5/5 cm. Boje isc do gina. dla mnie to jest koszmar isc tam. Boje sie ze powie mi cos strasznego ;( A do tego mam okropne bole miesiaczkowe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4432 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
Marzenko ja proponuję jednak wizytę u gina specjalisty od niepłodności. Tymbardziej że masz tą torbiel. Musicie napewno zbada nasienie twojego partnera, ewentualnie test PCT - po kilkudniowej abstynencji seksualnej, seksicie się i gin pobiera problke twojego sluzu ze spermą, bada, czy nie ma wrogości sluzu i przy okazji widzi jakośc plemników, bo mogą byc jakies przeciwciała w twoim śluzie, które niszczą plemniki. u mnie np ten test wyszedł celująco, doktorek zachwycał sie że dawno takiego dobrego sluzu nie widział, stąd wiem że moj sluz i plemniczki są ok. Zatem jutro wybieram się na badanie drozności jaowodów. Pod ciśnieniem bedzie wporowadzony do jajowodów kontrast i jednoczesnie robione zdjęcia rentgenowskie, na ktorych bedzie widac czy są drożne czy nie.
Jesli nie pojdziesz do lekarza to niestety nie bedziesz wiedział w czym tkwi problem. Musisz jakoś się przemóc, wiem że wizyta u gina nie należy do najprzyjemniejszych ale jesli chcemy mie dziecko to zrobimy wszystko. Proszę przemysl to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze dostalam sms na dobranoc od Tż "wiesz nawet jest martyna wojciechowska" ale sie zagotowalam .... nie cierpie tej baby a on sie nia chwali ... super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, ze jesli kobieta ma blokade psychiczna znacznie trudniej jest zajsc w ciaze. trzymaj sie, mysl pozytywnie a bedzie dobrze ![]()
![]() |
#4439 |
Raczkowanie
|
Ale się dzisiaj rozpisałam.No,ale już się uzależniłam od Naszego forum i naprawdę bardzo się cieszę,że Was znalazłam.Wiecie co w naszej historii jest najbardziej przykre?To ,że jesteśmy mądrymi kobietami,z najprawdziwszym instynktem macierzyńskim,łykamy kwas foliowy,dbamy o siebie i tak naprawdę żyjemy w tej chwili od jednej @ do drugiej.to jest naprawdę bardzo smutne.A takie młode siksy hop siup jedno bzykanko i już!to jest nie fair!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
Jukolku naprawde chciałas do mnie przyjechac? ale fajnie szkoda ze cie nie zabrał TZ ze sobą hiihihhi -
![]() Dziekuje wam kochane -mam nadzieje ze teraz sie uda zafasolkowac jestem pełna nadziei ![]() A co do wypowiedzi stokrotki to troche nie kumam ![]() ide teraz grac z męzem w chomiki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.